Man - Fre 9 - 16
Meny
HomeReiser til Øst- og Sørøst-AsiaIndonesia

Reiser til Indonesia

Indonesia er et vulkansk øyrike som består av hele 18.000 øyer, og landet har en historie og kultur som strekker seg flere tusen år tilbake i tid.

Besøk Bali, Java, Sumatra eller Sulawesi på en av våre spennende reiser til Indonesia.

Hvis du har spørsmål om Indonesia, skal du kontakte våre reisekonsulenter på tlf. 21 95 37 99.

Populære rundreiser: Indonesia

Hvorfor skal du dra på ferie til Indonesia?

Indonesia består av 18.000 øyer som strekker seg over et område fra det asiatiske fastlandet og helt til Australia. I tillegg til en variert geografi har Indonesia også store historiske og kulturelle forskjeller som bidrar til å gjøre landet til et meget spennende feriereisemål.

Indonesia ligger på Stillehavets ”ildring”, dvs. den kjeden av vulkaner som ligger utenfor stillehavskysten.

På en ferie i Indonesia kan du oppleve himmelstrebende vulkaner, fantastiske templer, vidunderlige tropestrender med noen av verdens beste korallrev, et spennende dyreliv samt et helt unikt mangfold.

Man kunne reise rundt i Indonesia i månedsvis, men vi har konsentrert reisene våre til de fire interessante øyene som ligger i hjertet av øyriket. Hver av øyene er spesiell, og reisen fra én øy til en annen er nesten som å ankomme i et nytt land.

Våre reiser til Indonesia

Hver av våre rundreiser til Indonesia tar utgangspunkt i én av landets mest spennende øyer: Bali, Java, Sumatra og Sulawesi.

Nedenfor kan du lese mer om det du kan oppleve på en reise til de forskjellige øyene:

Bali

Bali, eller Gudenes Øy, er et av Indonesias ubestridte høydepunkter. Denne lille øya kan by på majestetisk natur, vakre hinduistiske templer og hvite drømmestrender som er perfekte til ditt livs badeferie.

Vi tilbyr flere forskjellige reiser til Bali, blant annet i kombinasjon med Java.  På utvalgte reiser er det også mulig å avslutte med en tur til Komodo Islands eller Gili-øyene.

På Bali kan du oppleve mange fantastiske høydepunkter:

 • Ubud er Balis kulturelle hjerte og et must-see på enhver reise hit. Ubud har en fantastisk vakker beliggenhet mellom grønne fjell og smaragdgrønne risterrasser. Utforsk byen på sykkel eller ta en tur til noen av de omliggende kunsthåndverkerlandsbyene.
 • Du vil garantert legge merke til de flotte hinduistiske templene på reisen din, for de finnes i tusenvis. Besøk f.eks. Besakih-tempelet, Balis viktigste og helligste tempel, eller Tanah Lot, et tempel som ligger vakkert til ved havet og er et av Balis viktigste vartegn.
 • Bali er også øya for natur- og dyreopplevelser. I Bali nasjonalpark lever den sterkt truede balistæren, og parken er et perfekt sted å dra på vandretur. Ved øya Menjangan kan du snorkle ved det verdensberømte korallrevet, og Lovina Beach er berømt for sine lekne delfiner.
 • Balis strender er blant verdens flotteste. Avslutt ferien din med badeferie i Sanur, som med sine kilometervis av hvite sandstrender er av Balis mest populære badebyer.

Java

Java er en av verdens tettest befolkede øyer, men det merker man lite til utenfor byene. Java ligger på den indonesiske ”ildringen”, og uansett hvor du befinner deg vil du oppleve et fascinerende landskap med vakre rismarker og kjegleformede vulkaner i bakgrunnen.

På en reise til Java kan du bl.a. oppleve:

 • Javas sjel i Yogyakarta. Byen har flere flotte palasser, f.eks. sultanpalasset Kraton Yogyakarta, fargerike markeder og stolte tradisjoner innen batikk og annet javanesisk kunsthåndverk.
 • Besøk det storslagne og UNESCO-beskyttede Borobudur-tempelet nordvest for Yogyakarta. Borobudur stammer fra det 8. eller 9. århundret og er en av verdens største buddhistiske monumenter.
 • Du må ikke gå glipp av en tur til Javas flotte vulkaner. Opplev soloppgangen på Bromo-vulkanen og gå til toppen av den mindre Ijen-vulkanen, der du kan beundre den vakre turkisblå kratersjøen i cirka 2.300 meters høyde.

Sumatra

Sumatra er Indonesias største øy, og denne eventyrlige øya har en enestående natur med tropiske regnskoger, elver og frodige vulkanlandskaper.

På en reise til Sumatra kan du bl.a. oppleve:

 • Nasjonalparken Gunung Leuser er en av Sumatras største severdigheter. Nasjonalparken er kjent for sin tette regnskog, hjemstedet til en av de siste bestandene av orangutanger på Sumatra. Her i parken kan du se dette flotte dyret i sine naturlige omgivelser.
 • Opplev et av Indonesias høyeste vannfall, Sipiso-piso, som er 120 meter høyt, og verdens største kratersjø, Toba. Ved Toba-sjøen kan du også se de interessante, båtformede langhusene i lokale landsbyer.
 • Lokale stammefolk. I batak karo-landsbyene kan du se de tradisjonelle langhusene der opptil 12 familier bor sammen. Husene er spesielt kjent for sine karakteristiske båtformede tak.

Sulawesi

Få besøker Sulawesi, men de eventyrerne som finner veien hit kan glede seg over vill natur og noen av Indonesias mest spennende og eksotiske folkeslag.

På en reise til Sulawesi kan du bl.a.

 • Besøke den lokale Kajang-stammen i Tanjung Bira. Stammefolket bor i skogen og lever i tråd med animistisk tro. De har kun svarte klær, for svart er den første fargen du ser når du ligger i mors mage og den siste du ser når du skal forlate denne verden igjen.
 • Få innblikk i fiskernes dagligliv på sjøen Tempe, der de bor i flytende hus.
 • Ta en tur til Toraja-høylandet, som trollbinder reisende med sine små landsbyer og bølgende rismarker. Her kan du kan treffe torajaene, etterkommere av båtfolk som i dag bor i hus med båtformede tak.

Vil du få vite mer om våre reiser til Indonesia?

På tursidene våre får du mer informasjon om hva du kan oppleve, blant annet turens høydepunkter, dagsprogram, hva som er inkludert, priser og mye mer.

Har du spørsmål?

Du kan få mer praktisk informasjon om å reise i Indonesia på vår side med praktisk info.

Hvis du har ytterligere spørsmål om Indonesia, om bestilling av reiser eller om våre andre reiser i Øst-Asia og Sør-Asia, må du gjerne kontakte reisekonsulentene våre. De har gode kunnskaper om alle våre reisemål.

Vi gleder oss til å sende deg ut på dit livs reise.

Asiatours.no – Eventyrlige Rundreiser!

SPØRSMÅL?

Kontakt ekspertene våre nå:
21 95 37 99
info@asiatours.no

Åpningstider:
Hverdager 9 - 16

Nyhetsbrev

Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev vil du motta en mail ca. 3 ganger om måneden med relevante nyheter, gode tilbud m.m.

Vi bruker cookies til statistikk og målrettet markedsføring hos tredjepart.
Du samtykker i dette ved å klikke deg videre.
Les mer her.