• Fornøyde gjester siden 2006
 • Dedikerte reiseeksperter
 • Gjennomtestede kvalitetsreiser
 • Lokale guider valgt med omhu
 • Prisgaranti
 • Assistanse 24/7
 • Medlem av Reisegarantifonden

Reiser til Bali

Bali er kjent som Gudenes øy på grunn av sine mange hinduistiske templer og utrolig vakre natur.

På en reise til Bali får du den perfekte kombinasjonen av flott natur, fascinerende kultur og paradisiske strender.

Se alle våre reiser til Bali nedenfor.

Hvis du har spørsmål, skal du ringe reisekonsulentene våre på 21 95 37 99.

Bali Bali

Reiser til Bali

Bali er kjent som Gudenes øy på grunn av sine mange hinduistiske templer og utrolig vakre natur.

På en reise til Bali får du den perfekte kombinasjonen av flott natur, fascinerende kultur og paradisiske strender.

Se alle våre reiser til Bali nedenfor.

Hvis du har spørsmål, skal du ringe reisekonsulentene våre på 21 95 37 99.

Hvorfor skal du dra på ferie til Bali?

Indonesia består av tusenvis av øyer, og til tross for sin størrelse er lille Bali et av de ubestridte høydepunktene.

Bali er med rette kjent som Gudenes øy. Her kan du oppleve majestetisk, frodig natur, vakre hinduistiske templer og endeløse, paradisiske strender som gjør denne øya til et perfekt sted å dra på badeferie.

Våre rundreiser på Bali

Nedenfor kan du lese mer om noen av Balis fantastiske høydepunkter.

Ubud, den mystiske kunstnerbyen

Vakkert beliggende i det vulkanske høylandet mellom frodige, grønne fjell, dype kløfter og smaragdgrønne risterasser finner du byen Ubud, et must-see på din reise til Bali.

Byen regnes for å være Balis kulturelle hjerte og åndelige hovedstad, der kunst og kunsthåndverk står i høysetet. Du kan bl.a. finne mange butikker som selger de flotte produktene som er fremstilt etter gamle tradisjoner. Byen er så liten at det også er godt mulig å utforske Ubud på sykkel, og da kan du bl.a. se landsbyer, rismarker og en fantastisk utsikt over Batur-vulkanen og kraterjsøen.

Opplevelser i og omkring Ubud

 • Besøk Apeskogen, en av Ubuds største severdigheter, der du kan oppleve den langhalede makakken (en kraftig ape) i sine naturlige omgivelser.
 • I utkanten av Ubud ligger det små kunsthåndverkerlandsbyer. De har hvert sitt spesialområde, f.eks. treskjærere i Mas, steinhoggere i Batubulan og sølvsmeder i Celuk.
 • Har du lyst på eventyr, kan du dra på rafting på Ayung-elven gjennom jungelen ved Ubud. Flyt med elvens hastighet, forbi landsbyer og fossefall. Vær oppmerksom på at raftingturen er en utflukt som kjøpes i tillegg i Ubud.

Balis templer

På Bali finnes det tusenvis av templer. Disse berømte landemerkene er nærmest blitt synonymt med Bali, og et av Balis tilnavn er da også ”Øya med de tusen templer”. Hinduismen er meget viktig for balineserne og utgjør et betydelig aspekt av den balinesiske kulturen.

På reisene våre kan du oppleve noen av Balis største og vakreste hinduistiske templer.

I den østlige delen av Bali kan du se Besakih-tempelet, som ligger flott til på toppen av Agung-fjellet i nesten 1.000 meters høyde. Tempelet er også kjent som Mortempelet og er Balis viktigste og mest hellige tempel.

I den sørvestlige delen av Bali ligger Tanah Lot-tempelet. Tanah Lot har en perfekt beliggenhet på en klippe ved havet, og tempelet er et av Balis viktigste vartegn.

Nordøst for Ubud, i landsbyen Tampaksiring, kan du se hindu-tempelet Tirta Empul. Tempelet ligger ved 12 hellige kilder, og balineserne bringer daglig offergaver hit. Mange bader i det hellige vannet.

Ved Bratan-sjøens vestbredd kan du oppleve vanntempelet Ulun Danu som stammer fra det 17. århundret. Dette fotogene tempelet ligger i billedskjønne omgivelser og er ofte avbildet som symbol for Bali.

Pemuteran – flotte naturopplevelser i nord

Pemuteran er en fredelig landsby, og herfra kommer du deg enkelt til en rekke fantastiske opplevelser i Balis nordlige og nordvestlige områder.

Bali nasjonalpark

Bali nasjonalpark ligger i den nordvestlige delen av Bali og består av regnskog, mangrove, savanne og strender.

Det lever 160 forskjellige fuglearter i parken, og da nasjonalparken ble grunnlagt i 1941 var det nettopp for å beskytte den meget vakre men sterkt utrydningstruede balistæren, som er hjemmehørende på Bali.

I tillegg til å være et paradis for fugleinteresserte kan du også få øye på hjorter, krypdyr og aper på en tur i nasjonalparken.

Snorkling ved Menjangan

Rundt 10 km utenfor Balis nordvestlige kyst finner du øya Menjangan, som også er en del av Bali nasjonalpark. Øya er omgitt av et spektakulært rev, som sammen med livet under havet gjør dette stedet til et ettertraktet reisemål for snorklere og dykkere fra hele verden.

Vi tar deg med på snorkletur. Du tar båt ut til det flotte revet der en snorkleguide viser deg rundt og peker ut fisk, skalldyr og koraller.

Delfinsafari fra Lovina Beach

På Lovina Beach, i den nordlige delen av Bali, er det mulig å se delfiner. Her lever det tre delfinarter som lever i flokker fra 10-12 dyr opptil flere hundre.

Du drar ut med en utrigger tidlig om morgenen, før solen er stått opp, for å lete etter delfinflokkene. Delfinene er mest aktive i morgentimene, for da leter de etter mat og hopper lekent opp av vannet.

Lovina Beach er dessuten kjent for sin svarte lavasand, og i tillegg til delfinene er denne bukten også blitt populær på grunn av sitt klare, rolige vann.

Badeferie på Sanur

ligger ved kysten i den sydøstlige delen av Bali og er en av Balis absolutt mest populære badebyer. Her finner du kilometervis av flotte sandstrender, så her har du det perfekte reisemålet for en fin badeferie. Stranden er beskyttet av et korallrev, noe som gjør vannet rolig og stranden utrolig barnevennlig.

I tillegg til å drive med strandaktiviteter kan vi anbefale å rusle en tur gjennom denne hyggelige byen, der du kan overvære tempelseremonier, smake på javanesisk kaffe eller besøke en av de lokale restaurantene som serverer balinesiske spesialiteter.

Noen av våre reiser kan avsluttes med badeferie i Sanur.

Andre høydepunkter på Bali

På Bali kan du også oppleve følgende severdigheter

 • Øyas verdensberømte risterasser, f.eks. ved Pupuan eller Jatiluwih, som er oppført på UNESCOs verdensarvliste.
 • Kerta Gosa, også kjent som den flytende paviljongen, er det gamle justispalasset i. I denne åpne bygningen er taket dekorert med bilder som f.eks. viser deg hva som skjer med deg etter døden hvis ikke du oppfører deg ordentlig i ditt jordiske liv.
 • Landsbyen Tenganan, hjemsted for baliaga-folket. Baliaga-folket regnes for å være Balis urinnvånere som befolket øya før hindu-javanesere innvandret hit. Landsbyen er dessuten kjent for en helt spesiell vevteknikk, og du har mulighet til å for at kjøpe de vakre, håndvevde produktene.

Kombiner reisen med opplevelser på Java

Kombiner badeferien på Bali med en reise til Java, der du kan oppleve fascinerende landskaper med rismarker og flotte, kjegleformede vulkaner. Java kan by på mange høydepunkter, f.eks.:

 • Yogyakarta, også kalt Javas sjel, der du kan oppleve Javas historie og tradisjoner. Se bl.a. sultanpalasset Kraton Yogyakarta, det tradisjonelle håndverket batikk og hinduismens store tempelanlegg Brambanan, der du kan oppleve Shiva-helligdommen Loronjonggrang, planlagt som Javas mest elegante tempel.
 • Nordvest for Yogyakarta kan du besøke det storslåtte Borobudur-tempelet, et av verdens største buddhistiske monumenter. Tempelet stammer fra det 8. eller 9. århundret og er oppført på UNESCOs verdensarvliste.
 • Javas har flere flotte vulkaner, og du kan se soloppgangen på Bromo-vulkanen og vandre til toppen av Ijen-krateret, der du i cirka 2300 meters høyde kan oppleve den vakre, turkisblå kratersjøen.

Kombiner med badeferie på Gili-øyene

Mellom Bali og øya Lombok ligger Gili-øyene.

Gili består av tre øyer, og du skal til Gili Trawangan, den største øya.

Øyene er omgitt av vakkert korallrev, og det innbærer at Gili-øyene i tillegg til å være et strandparadis med fantastisk flotte sandstrender også er et paradis for dykkere og alle som liker å snorkle.

Motoriserte kjøretøyer er forbudt på øyene, så her foregår transporten til fots, på sykkel eller med hestevogn, noe som bidrar til en helt spesiell idyllisk atmosfære.

Noen av våre Bali-reiser kan avsluttes med badeferie på Gili Trawangan.

Har du spørsmål?

Hvis du har spørsmål om Bali, hvordan du kan få et tilbud, bestilling av reisen eller våre andre reiser til Øst- & Sørøst-Asia, skal du kontakte reisekonsulentene våre.

Vi gleder oss til å sende deg ut på ditt livs reise.

Asiatours.no – Eventyrlige Rundreiser!

Været i Bali måned for måned

Bali er en meget grønn og frodig øy. Her faller det sjelden regn i dagtimene, i stedet kommer regnet som kraftige, kortvarige regnskyll om kvelden eller natten. Derfor er det alltid mange soltimer på Bali – også i øyas regnfulle periode.

Den tørre perioden er fra april til september.

Den regnfulle perioden er fra oktober til mars.

Værstatistikk for Bali: JAN FEB MAR APR MAI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DES
Gjennomsnittlig maks.temp. 29 30 30 32 33 31 31 31 31 31 31 30
Gjennomsnittlig min.temp. 23 22 23 22 23 22 22 22 22 23 23 23
Nedbør i mm 90 90 90 70 70 50 40 40 50 60 70 90
Gjennomsnittlig havtemperatur 29 29 28 28 28 28 27 27 27 27 27 27

 

Se et utvalg bilder
Bilder
Reisebrev
Fortellinger fra reisende
Hvordan gjør du det?
Slik bestiller du din drømmereise hos oss Asiatours.no

Finn din drømmereise

For alle våre reiser kan du se dagsprogrammet og drømme deg bort med bilder og videoer. Du kan lese mer om overnatting, kombinasjonsmuligheter, alt det praktiske – og se priser og avreisedatoer for de neste 18 månedene.

Har du spørsmål og ønsker?

Du er alltid velkommen til å ringe eller skrive til oss. Vi sitter klare til å besvare alle dine spørsmål, lytte til ønskene dine og gi deg ærlig og kompetent rådgivning basert på våre mangeårige erfaringer med reiseopplevelser i Asia.

Innhent et uforpliktende tilbud

Du får et detaljert tilbud på reisen som du kan lagre, skrive ut eller dele med reisefellene dine. Hvis du bestemmer deg for å bestille reisen, kan du enkelt gjøre det via tilbudet.

Kontakt reisekonsulent Lea Charlotte Alber

Skriv til:
info@asiatours.no

Ring til:
21 95 37 99

Åpningstider:
Hverdager fra 9 - 16

Hvorfor reise med Asiatours.no?
Hvorfor så mange velger oss

Vi er alltid med deg

 • Personlig service fra reisekonsulenter med personlig erfaring
 • Dedikert bestillingsteam sørger for en god begynnelse på reisen
 • Assistanse døgnet rundt på reisen

100 % praktisk

 • Gjennomtenkte programmer med nøye utvalgte høydepunkter
 • Alle reiser inkluderer flyreise, transport og overnatting
 • Du kan ofte tilpasse reisen etter dine egne ønsker
 • Overnatting på flotte steder
 • Nøye utvalgte lokale guider med meget gode kunnskaper

Erfaring

 • Valgt av tusenvis av gjester siden 2006
 • Alle reiser er utprøvd og kvalitetssjekket av vårt eget team
 • Langsiktig samarbeid med et stort nettverk av asiatiske samarbeidspartnere

Best verdi for pengene & Full beskyttelse

 • Vi garanterer de beste prisene
 • Et utmerket samarbeidsforhold med partnerne våre sikrer den beste kvaliteten og prisen
 • Vi optimerer logistikken og prosessene våre, slik at du kun betaler for det som betyr mest
 • Vårt medlemskap i Rejsegarantifonden (nr. 1778) er din sikkerhet mot en eventuell konkurs

Vi bruker cookies til statistikk og målrettet markedsføring hos tredjepart.
Du samtykker i dette ved å klikke deg videre.
Les mer her.

Velkommen til ny design på Asiatours.no

Vi har fått ny design siden du sist besøkte oss, men reisene våre er fremdeles de samme.