• Fornøyde gjester siden 2006
 • Dedikerte reiseeksperter
 • Gjennomtestede kvalitetsreiser
 • Lokale guider valgt med omhu
 • Prisgaranti
 • Assistanse 24/7
 • Medlem av Reisegarantifonden
15 dager

Bali med barn

Spennende rundreise på Bali, med barnevennlige utflukter og hoteller med familierom.

Bali med barn Bali med barn
15 dager

Bali med barn

Spennende rundreise på Bali, med barnevennlige utflukter og hoteller med familierom.

Velg denne turen fordi …

Bali er et flott sted å reise med barn. For balineserne er barn rikdom, og barn blir møtt med smil og åpne armer. På denne reisen er det valgt hoteller med spesielle familierom og barnebasseng. Samtidig er det lagt vekt på at utfluktene ikke varer 10-12 timer, men at det flere dager kun er halvdagsutflukter. I tillegg er det lagt inn dager som er til fri disposisjon, så dere selv velger tempoet. Derfor er det god tid til avslapning på de gode og familievennlige hotellene. Dere bor mange dager på første og siste hotell, og dere bytter bare hotell tre ganger, så barna blir godt kjent på hvert sted. Naturen på Bali er utrolig vakker, med fosser, smaragdgrønne risterrasser og frodige, vulkanske landskaper med fjell, sjøer og dype daler. Hele Bali er omgitt av et klart, blått hav som både har deilige strender og fremragende dykkersteder. På denne 15 dagers reisen opplever dere Balis sjarmerende kunstnerby Ubud, de flotte templene, den aktive vulkanen Batur, øyas høyeste foss, delfinene i det nordvestlige hjørnet, de maleriske risterrassene ved Pupuan og Sanurs fantastiske strender – alt i et tempo tilrettelagt for barn.

Hva er inkludert i prisen?
Følgende er inkludert i turen
 • Flyreise fra Norge til Denpasar t/r
 • 12 netter på 3 og 4-stjerners hoteller i familierom
 • Lokal engelsktalende guide på utflukter og turer
 • 12 x frokost
 • Transport i bil eller minibuss med aircondition
 • Døgnbemannet nødtelefon på hele reisen
 • Mulighet for å forlenge badeferien i Sanur
 • Avreisegaranti – reisen gjennomføres uansett antall deltagere

Følgende utfluktspakke er inkludert:

 • Kunsthåndverkerlandsbyer ved Ubud, Tirta Empul-tempelet
 • Batur-vulkanen, Bali fuglepark
 • Lokalt frukt- og kryddermarked, Bratan-sjøen med tempelet Ulun Danu, Git Git-fossen
 • Delfinsafari i soloppgangen
 • Risterrassene ved Pupuan
 • Sommerfuglepark
 • Inngangsbilletter til vannlandet” Waterbom” i Kuta
 • Inngangsbilletter og avgifter til de omtalte severdighetene
Se all bilder
Bilder
Detaljert dagsprogram
Dag 1: Flyreise fra valgte flyplass

Det er avreise fra den valgte flyplassen i Norge med mellomlanding(er) underveis.

Dag 2: Ankomst Bali

Du lander i Denpasar, som er Balis hovedstad. Ved ankomst til den internasjonale flyplassen Ngurah Rai går dere gjennom passkontrollen og får visum, og deretter henter dere bagasjen. I ankomsthallen venter guiden med et Asiatours-skilt, og så blir dere kjørt til hotellet i Ubud, der dere skal bo de 5 kommende nettene. Etter ankomst er det tid til en hvil etter reisen, og resten av dagen er til fri disposisjon.

Ubud ligger i høylandet, ca. 1 times kjøring fra flyplassen og hovedstaden Denpasar. Byen regnes for å være Balis kulturelle senter, der kunst og kunsthåndverk er i høysetet. Ubud ligger fantastisk flott til i de frodige, grønnkledte fjellene som brytes av dype daler som noen steder nærmest er dramatiske kløfter. Bak bebyggelsene skimtes mange steder de maleriske risterrassene.

Dag 3: Sightseeing i Ubud

Etter frokost og en formiddag til fri disposisjon begynner opplevelsene ved middagstid. I dag skal dere på utflukt til de mange kunsthåndverkerlandsbyene ved Ubud. Landsbyene har hvert sitt spesialfelt: i Mas kan dere beundre treskjærerne, i Batubalan er det mange steinhoggere og i Celuk utøver sølvsmedene faget sitt.

Dagen rundes av ved tempelkomplekset Tirta Empul, som spesielt er kjent for sitt hellige vann, der balineserne daglig bringer offergaver til gudene. Tempelet er et av Indonesias største og mest populære vanntempler. Det ble bygget i år 926 og er dedikert til Vishnu, den hinduistiske vannguden.

Dag 4: Ubud
Dag 5: Kintamani og Bali fuglepark

Etter frokost går turen til Kintamani, der det er en spektakulær panoramautsikt over den aktive vulkanen Batur, som hadde sitt siste voldsomme utbrudd i 1963, og kratersjøen.

På veien tilbake til Ubud er det besøk i Bali fuglepark, hjemstedet til ikke mindre enn 1.000 tropiske og sjeldne fugler, blant annet balistæren. Barna har mulighet til å få nærkontakt med store, flotte papegøyer.

Dag 6: Ubud
Dag 7: Det sentrale Bali – Lovina beach

Etter frokost sjekker dere ut fra hotellet. Dere blir hentet av guiden/sjåføren og reiser mot Balis nordlige kyst. Underveis besøker dere det lokale frukt- og kryddermarkedet i Bedugul, der dere kan kjøpe deilig  frukt og et par krydder å ta med hjem til deres eget kjøkken.

Du fortsetter til den vakre sjøen Bratan, som ligger i 1.200 meters høyde omgitt av fjell. På grunn av sjøens beliggenhet kan det være kjølig og disig, noe som gir sjøen en mystisk stemning. Ute i sjøen ligger det berømte og vakre tempelet Ulun Danu.

Før dere kommer frem til Lovina stopper dere ved Balis høyeste foss, Git Git, som er ca. 35 meter høy.

Lovina-stranden er kjent for sin svarte lavasand, og Lovina har mange attrasjoner: bukten med det klare, rolige vannet, de gode dykkemulighetene – og så er det selvfølgelig prikken over i-en: delfinene.

Dag 8: Delfinsafari i Lovina – Pemuteran

Grytidlig om morgen skal dere ut på delfinsafari, et uforglemmelig eventyr. Dere blir hentet på hotellet og kjørt til Lovina-bukten, der dere setter seil i en lokal utriggerbåt på buktens rolige vann før solen er stått opp.

Delfinene er vanligvis meget aktive i morgentimene, da både leter de etter mat og hopper lekent rundt i vannet når solens første stråler glimter i vannet og havet har en utrolig flott blånyanse. I Lovina- bukten er det 3 typer delfiner, og de danner flokker med 10-12 til over 100 dyr. Det er helt fantastisk å se dem svømme med lynets hastighet gjennom vannet for så raskt å hoppe opp og slå saltomortaler eller skruer i luften.

Obs! Delfinene i Lovina bukten er ville dyr, så det er ikke garantert at man får se dem.

Etter delfinsafarien blir det servert frokost på hotellet, og deretter går turen til det nordvestlige hjørnet av Bali. Deres kjører langs kysten på det nordlige Bali, og stopper ved apetempelet Pulaki, som ligger vakkert til ut mot havet. Hvis dere kommer til Pemuteran på en skoledag, legger guiden inn et stopp ved en lokal skole, så dere får oppleve en lokal balinesisk skole og selv kan se forskjellen på en skoledag i Norge og på Bali.

Når dere er fremme ved hotellet, er resten av dagen til fri disposisjon.

Dag 9: Pemuteran
Dag 10: Pemuteran – Sanur

Etter frokost er tiden kommet til å ta farvel med dette vakre, utemmede hjørnet av Bali. Turen tilbake til det sørøstlige Bali og badestranden ved Sanur er lang, men igjen kan dere glede dere over en interessant og variert tur gjennom fjell og daler, flott natur og landsbyer. Et av høydepunktene blir turen til de flotte risterrassene ved Pupuan. Deretter stopper dere ved en sommerfuglepark, og sent på ettermiddagen sjekker dere inn på hotellet i Sanur, der alle mann kan hoppe i bassenget.

Dag 11-13: Badeferie ved Sanur

Dagene er til fri disposisjon. Dere kan slappe av ved poolen, kose dere på den gylne sandstranden og bade i det rolige vannet, vandre en tur gjennom byen, overvære tempelseremonier eller kanskje lese en god bok i skyggen av palmene. Mulighetene er mange.

Hvis du og barna har lyst på mer vannglede enn det hotellets basseng kan by på, er det inkludert inngangsbilletter til vannlandet” Waterbom” i Kuta. Vannlandet har vunnet prisen for det beste vannlandet i Asien og for det 5. beste i verden. Hvis dere ønsker å gjøre bruk av dette vannlandet, henvend dere til guiden, som vil gi dere billetter. OBS! Guiden skal vite det 24 timer før, da billettene skal merkes med dato og navn. Vennligst vær oppmerksom på at transport, guide, mat/drikkevarer ikke er inkludert på denne utflukten.

Dag 14: Hjemreisen starter

Dere blir hentet på hotellet og kjørt til flyplassen i Denpasar, der hjemreisen starter.

Dag 15: Hjemkomst

Dere kommer hjem til Norge etter en opplevelsesrik ferie.

Tillegg for enkeltrom 5.150 kr.
Når vil du reise?
Avreisedato
Reisebrev
Fortellinger fra reisende
Kontakt reisekonsulent Lea Charlotte Alber

Skriv til:
info@asiatours.no

Ring til:
21 95 37 99

Åpningstider:
Hverdager fra 9 - 16

Hvorfor reise med Asiatours.no?
Hvorfor så mange velger oss

Vi er alltid med deg

 • Personlig service fra reisekonsulenter med personlig erfaring
 • Dedikert bestillingsteam sørger for en god begynnelse på reisen
 • Assistanse døgnet rundt på reisen

100 % praktisk

 • Gjennomtenkte programmer med nøye utvalgte høydepunkter
 • Alle reiser inkluderer flyreise, transport og overnatting
 • Du kan ofte tilpasse reisen etter dine egne ønsker
 • Overnatting på flotte steder
 • Nøye utvalgte lokale guider med meget gode kunnskaper

Erfaring

 • Valgt av tusenvis av gjester siden 2006
 • Alle reiser er utprøvd og kvalitetssjekket av vårt eget team
 • Langsiktig samarbeid med et stort nettverk av asiatiske samarbeidspartnere

Best verdi for pengene & Full beskyttelse

 • Vi garanterer de beste prisene
 • Et utmerket samarbeidsforhold med partnerne våre sikrer den beste kvaliteten og prisen
 • Vi optimerer logistikken og prosessene våre, slik at du kun betaler for det som betyr mest
 • Vårt medlemskap i Rejsegarantifonden (nr. 1778) er din sikkerhet mot en eventuell konkurs

Vi bruker cookies til statistikk og målrettet markedsføring hos tredjepart.
Du samtykker i dette ved å klikke deg videre.
Les mer her.

Velkommen til ny design på Asiatours.no

Vi har fått ny design siden du sist besøkte oss, men reisene våre er fremdeles de samme.