Man - Fre 9 - 16
Meny
HomeReiser til Øst- og Sørøst-AsiaMaldivene
Maldivene

Reiser til Maldivene

Drømmer du om å reise på ditt livs badeferie?

På våre reiser til Maldivene finner du de hviteste sandstrendene, det klareste turkisblå vannet og de vakreste korallrevene. En fantastisk opplevelse for alle dine sanser!

Se alle våre reiser til Maldivene nedenfor.

Hvis du har spørsmål, skal du ringe reisekonsulentene våre på 21 95 37 99.

Våre reiser

Hvorfor skal du reise til Maldivene?

Maldivene er en selvstendig øystat som ligger sørvest for Sri Lanka i Det indiske hav.

Øygruppen består av 1.190 vakre øyer, og kun ca. 200 av dem er bebodde. Øyene er inndelt i 26 øygrupper som også kalles ”atoller”.

De fleste forbinder Maldivene med førsteklasses badeferieopplevelser på billedskjønne, hvite strender med silkemyk sand som strekker seg ut mot turkisblått hav. Under det klare havets overflate skjuler det seg også et fantastisk korallrev med et yrende liv. Alt dette får du på våre reiser!

Så drømmer du om å oppleve noen av verdens vakreste omgivelser?

Da skal du skjemme deg selv bort med luksus og romantikk på de fantastiske Maldivene!

Våres turer til Maldivene

Det er mulig å reise til Maldivene, enten på en egen reise eller i kombinasjon med Sri Lanka.

Vær oppmerksom på at hvis du velger Maldivene som tillegg på våres tur Sri Lanka med barn, bor du i stedet på en familievennlig resort, Bandos Island, og ikke på Summer Island, som beskrives nedenfor.

Nedenfor kan du lese mere om noen av de tingene du kan oppleve på reisene våre.

Maldivene – det ultimative badeferiereisemålet

Maldivene er et øyparadis, og den viktigste årsaken til at så mange drar til Maldivene er nettopp de paradisiske strendene og muligheten til å få en ferie på det ultimative badeferiereisemålet.

Gjestene våre bor på den prisvinnende Summer Island Resort, som ligger på øya Ziyaaraiyfushi i North Malé-atollen, ca. 45 minutters båttur fra hovedøya Malé.

Mange av øyene på Maldivene er såkalte resort-øyer, og det vil si at de ulike resortene har sin egen private øy.

Derfor er Summer Island også er den eneste resorten på Ziyaaraiyfushi, så det er massevis av plass til å nyte de mange soltimene på de vakre strendene. Summer Island kaller seg også et barfotparadis. Så kipp av deg skoene og nyt følelsen av finkornet sand mellom tærne.

Stranden, vannet og resorten gir også mange aktivitetsmuligheter, så du trenger ikke bare tilbringe ferien din i solstolen.

  • Lei snorkelutstyr på resorten, og utforsk den fantastiske verdenen av tropiske, regnbuefargede fisk som skjuler seg under havoverflaten.
  • Ta en aktiv økt på resortens treningssenter, som er utstyrt med moderne treningsmaskiner. Padle en tur på vannet i kajakk eller på paddle board eller gå en tur langs vannkanten i den myke, hvite sanden.
  • Sett prikken over i-en på reisen din og bestill en luksuriøs spa-behandling som kan gjøre deg enda mer avslappet – hvis det overhodet er mulig.

Andre høydepunkter på Maldivene

Hvis du vil utforske litt mer av Maldivene kan du selv, eller via resorten, bestille forskjellige utflukter til andre øyer enn Ziyaaraiyfushi.

  • Summer Island har en perfekt beliggenhet for dykketurer, for herfra er det enkelt å komme seg til mange av de beste dykkerstedene på Maldivene. Bli med øyas dykkerskole på tur, f.eks. til Manta Point, der de store djevlerokkene kommer svømmende i flokkevis i den nordøstlige monsunsesongen.
  • Utforsk Maldivenes hovedstad, Malé. Her finner du en rekke severdigheter, blant annet National Museum og Grand Friday Mosque og et utall av restauranter og markeder, f.eks. Malé Fish Market eller Malé Local Market.
  • Bli med på et kombinert solnedgangs- og delfincruise, der du kan være så heldig å oppleve de lekne delfinene på nært hold mens solen går ned i horisonten.

Kombiner med Sri Lanka

Der er bare en ca. 1,5 times flytur mellom Sri Lanka og Maldivene, så derfor er det et opplagt valg å kombinere Maldivene med Sri Lanka. Under våre enkelte reiser til Sri Lanka kan du se hvor dette alternativet er mulig

Sri Lanka er et relativt lite land med mange store opplevelser.

Noen av høydepunktene inkluderer:

  • Den 200 meter høye Løveklippen, Sigiriya, Sri Lankas mest besøkte historiske severdighet og blant verdens vakreste ruiner. Utsikten fra toppen er fenomenal – og opp dit kommer du når du har klatret oppover ca. 1.000 trappetrinn.
  • Sri Lankas kulturelle hovedstad, Kandy, der du blant annet kan lære mer om hvordan man dyrker og fremstiller te. Du kan også ta en tur til Tannens tempel, som etter sigende skjuler en av Buddhas hjørnetenner.
  • Safari i Sri Lankas eldste nasjonalpark, Yala. Her bor det 44 pattedyrarter og 215 fuglearter, så du har meget gode muligheter til å se og oppleve det fascinerende srilankiske dyrelivet.

Hvis du har spørsmål

Vi har samlet informasjon og svar på praktiske spørsmål om Maldivene på vår side med praktisk info.

Du kan dessuten gjerne kontakte våre reisekonsulenter med alle dine spørsmål om Maldivene eller våre andre reiser.

Vi gleder oss til å sende deg ut på ditt livs reise!

Asiatours.no – Eventyrlige Rundreiser!

SPØRSMÅL?

Kontakt ekspertene våre nå:
21 95 37 99
info@asiatours.no

Åpningstider:
Hverdager 9 - 16

Nyhetsbrev

Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev vil du motta en mail ca. 3 ganger om måneden med relevante nyheter, gode tilbud m.m.

Vi bruker cookies til statistikk og målrettet markedsføring hos tredjepart.
Du samtykker i dette ved å klikke deg videre.
Les mer her.