Man - Fre 9 - 16
Meny
HomeReiser til Øst- og Sørøst-AsiaVietnamSaigon, jungle & badeferie
Sør-Vietnam | 13 dager:

Saigon, jungel & badeferie i Phan Thiet

Høydepunkter på denne reisen:

Ho Chi Minh City, Cu Chi-tunnelerne, Mekongdeltaet, Nam Cat Thien nasjonalpark, Phan Thiet.

Følgende er inkludert i reisen:

 • Flyreise fra Norge til Ho Chi Minh City t/r
 • 10 netter på 3- og 4-stjerners hoteller eller lodge
 • Lokal engelsktalende guide på rundreisen
 • 10 x frokost (dag 3–12)
 • 4 x lunsj (dag 5, 6, 7, 8)
 • 2 x middag (dag 6, 7)
 • Transport i bil eller minibuss med klimaanlegg
 • Døgnbemannet nødtelefon på hele reisen
 • Avreisegaranti – reisen gjennomføres uansett antall deltakere
 • Mulighet for å forlenge badeferien i  Phan Thiet

Omfattende utfluktspakke er inkludert:

 • Cu Chi-tunneler
 • Heldagstur til Mekongdeltaet, inkl. båttur og besøk hos små lokale hjemmeindustrier
 • Safariturer i Nam Cat Tien nasjonalpark
 • Inngangsbilletter og avgifter til omtalte severdigheter
Tillegg for enkeltrom 5.555 kr.
Rabatt ved barn under 12 år og større grupper
Velg denne reise fordi…

Sør-Vietnam byr på store kontraster i løpet av denne 13 dager lange reisen. Fra Ho Chi Minh City til Nam Cat Tien nasjonalpark, fra Mekong-deltaet til strendene ved Phan Thiet. Ho Chi Minh City er Vietnams dynamiske metropol, hvor det er liv 24-7. Fra millionbyens hektiske liv drar du ut til Mekong-deltaets fantastiske frodighet. Her ligger åkrer og landsbyer mellom vannveiene, og det er derfor lettest å holde flytende markeder. I den uoppdagede Nam Cat Tien Nasjonalpark får du det sørlige Vietnams natur og mangfoldighet under huden på en annerledes naturoppolevelse, hvor du kan være heldig å oppleve noen av nasjonalparkens sjeldne dyr, som for eksempel guarokser og nesehornsfugler. Før du vender tilbake til hjemlige himmelstrøk får du et par dager ved tropiske Phan Thiets lekre vann og strender.

Detaljert dagsprogram
Klikk på et bilde for å se det i full størrelse
Dag 1: Flyreise fra Norge
Dag 1: Flyreise fra Norge

Avreise fra valgt flyplass i Norge. Det vil være mellomlandinger underveis.

Dag 2: Ankomst til Ho Chi Minh City
Dag 2: Ankomst til Ho Chi Minh City

Ved ankomst i Ho Chi Minh City får du visum på flyplassen, og henter deretter bagasjen din. I ankomsthallen venter guiden med et Asiatours-skilt, og du blir fulgt til hotellet hvor du skal bo de neste 4 nettene. Etter ankomst er det tid til en hvil etter flyreisen, og resten av dagen er til fri disposisjon.

Overnatting Lavender Anh Xuan Hotel 

Oppgraderingsmulighet:

Dag 3: Ho Chi Minh City
Dag 3: Ho Chi Minh City

Dagen er til fri disposisjon, og du kan gå på oppdagelsesferd i byen, snuse rundt på de mange markedene eller spise deg gjennom de mange spennende gatekjøkkenene.

Du kan kjøpe følgende utflukter:

Overnatting Lavender Anh Xuan Hotel 

Oppgraderingsmulighet:

Dag 4: Cu Chi-tuneller
Dag 4: Cu Chi-tuneller

I dag skal du på en halvdagstur til Cu Chi-tunellene. Under Vietnamkrigen bygde de nordvietnamesiske Vietcong ene en labyrint av tuneller mellom underjordiske kommandosentraler, oppholdssteder, skoler samt treningsfasiliteter, og som fungerte som skjulested for nålestikksoperasjoner mot amerikanerne.

 

Overnatting Lavender Anh Xuan Hotel 

Oppgraderingsmulighet:

Dag 5: Dagstur til Mekong Deltaet
Dag 5: Dagstur til Mekong Deltaet

Du blir kjørt til Ben Tre i Mekong-deltaet som ligger ca. 2 timers kjøretur fra Ho Chi Minh City. I Ben Tre går du om bord i en lokal båt som tar deg med til en kokosnøttplantasje. Her får du demonstrert hvordan kokosnøtten anvendes og hvordan den blir til olje, materiale til matter og søte “kaker”. Tilbake på båten går reisen gjennom snirklete kanaler i skyggen av trærne. 

I tørketiden tørker mange av disse kanalene inn, og i løpet av neste regntid finner vannet kanskje nye veier. Du stopper ved en lokal landsby og besøker hjemmet til en lokal bonde. Du får en tur i en ”xe loi”, som best kan beskrives som en moped med passasjerseter i ekstra vogn. Dette er et populært og svært vanlig kjøretøy. Du får en tur gjennom rismarkene her i Vietnams frodige spiskammer. Deretter venter Le Jarai, en flott båt hvor du kan nyte utsikten langs en av Mekongs mange kanaler. Ombord på Le Jarai blir det servert en smakfull lunsj med spesialiteter fra Mekong-deltaet.
Du vil være tilbake på hotellet i Ho Chi Minh City sent på ettermiddagen.

Overnatting Lavender Anh Xuan Hotel 

Oppgraderingsmulighet:

Dag 6: Ho Chi Minh City – Nam Cat Tien Nasjonalpark
Dag 6: Ho Chi Minh City – Nam Cat Tien Nasjonalpark

Nam Cat Tien Nasjonalpark ligger ca. 150 km (ca. 4 timer i bil) nord for Ho Chi Minh City. Parken er ikke større enn ca. 72 000 ha, og består av lavlandsskog, sumpområder, sjøer og en elv. Parken er et uhyre viktig bevaringsområde for mange asiatiske dyrearter. Det er den største sammenhengende jungelen som gjenstår i Vietnam, og her finnes et helt unikt dyre- og planteliv. Blant mindre truede dyr finnes det her sambahjort, gaurokser, musehjort, villsvin og mengder av fugl, bl.a. de vakre nesehornsfuglene og den endemiske saigonskoghønen. Det meste av parken er tett jungel, så det må regnes som en helt spesiell bonus hvis man er så heldig å få øye på pattedyrene.

Etter ankomst og innsjekking på lodgen serveres lunsj, og deretter er det safari til fots med en dyktig ranger som kjenner Nam Cat Tiens flora og fauna. Fotturen tar ca. 2 timer og er omtrent 6 km lang. 
Etter middag er det på tide med en nattsafari i jeep for å se nattaktive dyr. Antall dyr varierer fra dag til dag, og er også avhengig av sesongen. Normalt ser man flest dyr i tørketiden fra desember til april.

Overnatting Forest Floor Lodge

Dag 7: Fantastiske naturopplevelser i Nam Cat Tien Nasjonalpark
Dag 7: Fantastiske naturopplevelser i Nam Cat Tien Nasjonalpark

Du våkner av skogens mange lyder. Du blir fraktet med hurtigbåt til Tien-øya for å høre hva som blir gjort for de truede dyrene her, før de blir satt ut i naturen igjen. Senere på dagen kjører du inn i jungelen og går det siste stykket frem til Krokodillesjøen. Her tar du en båttur, og kanskje får du øye på den sjeldne asiatiske krokodillen. Sist på ettermiddagen går turen tilbake til lodgen.

Overnatting Forest Floor Lodge

Dag 8: Nam Cat Tien – Phan Thiet
Dag 8: Nam Cat Tien – Phan Thiet

Etter frokost tar du avskjed med det fantastiske naturområdet i Nam Cat Tien. Foran deg venter sanden, vannet og avslapningen på de deilige strendende ved Phan Thiet, som er et av Vietnams aller beste strandområder. Phan Thiet er opprinnelig en liten fiskerby, og er kjent i hele Vietnam for sin fantastiske fiskesaus som er en viktig ingrediens i det vietnamesiske kjøkkenet. Strendene ligger på halvøya Mui Ne, litt nordøst for byen. Halvøya er kjent for sine kjempestore sandklipper. Vannet er klart og varmt, og sanden er gylden og fin. I området er det et svært godt utvalg av restauranter, kaféer og barer.

Overnatting Blue Ocean Resort 

Oppgraderingsmulighet:

Dag 9-11: Badeferie i Phan Thiet
Dag 9-11: Badeferie i Phan Thiet

Dagene er til fri disposisjon til å nyte stranden, dra på småturer eller bli tatt hånd om i spaet.

Overnatting Blue Ocean Resort 

Oppgraderingsmulighet:

Dag 12: Phan Thiet – Avreise
Dag 12: Phan Thiet – Avreise

Du blir hentet på hotellet og kjørt til flyplassen. Du flyr fra Ho Chi Minh City til Norge med mellomlandinger underveis.

Dag 13: Ankomst til Norge
Dag 13: Ankomst til Norge

Du lander i Norge etter en herlig ferie.

Få gratis tilbud
SPØRSMÅL?

Kontakt ekspertene våre nå:
21 95 37 99
info@asiatours.no

Åpningstider:
Hverdager 9 - 16

Få gratis tilbud

Nyhetsbrev

Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev vil du motta en mail ca. 3 ganger om måneden med relevante nyheter, gode tilbud m.m.

Vi bruker cookies til statistikk og målrettet markedsføring hos tredjepart.
Du samtykker i dette ved å klikke deg videre.
Les mer her.