• Fornøyde gjester siden 2006
  • Dedikerte reiseeksperter
  • Gjennomtestede kvalitetsreiser
  • Lokale guider valgt med omhu
  • Prisgaranti
  • Assistanse 24/7
  • Medlem av Reisegarantifonden

Overnatting: Vietnam

Her kan du lese mer om hotellene vi bruker ved våre rundreiser til Vietnam. I tillegg kan du også se bilder av stedene.

Beveg musen over de små bildene for å se dem i større utgave.

Aphrodite Cruises

Ha Long-bukten

Aphrodite Cruises har to flotte tredjunker som tar deg med på 2 dagers/1 natts minicruise i Ha Long-bukten.

Hver junke har fire dekk, to med i alt 17 kahytter og to med fellesfasiliteter som restaurant, bar og soldekk.

Kahyttene er på minimum 17 m² og har komfortable senger, klimaanlegg og eget praktisk bad med hårtørker og badekåper.

Restauranten har 40 sitteplasser og flotte utsiktsvinduer.

Junkene har også et lite spa der det er mulig å bestille massasje.


Krysstoktbåten Emeraude

Ha Long-bukten

Ombord på Emeraude får du ikke bare en uforglemmelig tur ut i den fantastisk vakre Ha Long-bukten, du får også en tur tilbake i tid, til den gangen dette området var del av det franske Indokina. Emeraude er nemlig en tro kopi av den opprinnelige hjuldamperen Emeraude, som var i drift i Ha Long-bukten mellom 1910 og 1937.
I 1999 så Eric Merlin et postkort av den flotte gamle hjuldamperen. Han var lidenskapelig opptatt både av historie og båter, og derfor fikk han lyst til å gjenopplive vakre Emeraude. I 2003 var båten ferdigbygd, og nå kan du glede deg til å oppleve båten og dens historiske vingesus på ditt 2 dagers/1 natts minicruise i Ha Long-bukten.

Emeraude har 37 kahytter fordelt på 3 dekk. Kahyttene er min. 14 mstore og har eget bad og klimaanlegg. Fellesfasilitetene inkluderer en stor restaurant, butikk, utendørskino, to barer og to soldekk der du kan slappe av og nyte omgivelsene.
I tillegg kan du låne kajakk gratis, få undervisning i Tai Chi, fiske etter blekksprut og delta på et matlagingskurs der du lærer mer om det vietnamesiske kjøkkenet.

Båtens hyggelige personale vil gjøre sitt beste for å gi deg en uforglemmelig opplevelse.

(Drikkevarer på båten er ikke inkludert).

OBS! Krysstoktbåten Emeraude ligger i dokk hele august 2019. I denne perioden bruker vi i stedet krysstoktbåten L’Azalée.


Krysstoktbåten L’Azalée

Ha Long-bukten

L’Azalée er et flott treskip som er bygget som den tradisjonelle vietnamesiske junken. Skipet er oppkalt etter azalea-blomsten, som er et symbol på eleganse, raffinement og lidenskap. 

Det er kun 12 kahytter og et deilig, stort soldekk. Rommene har klimaanlegg og eget bad med dusj, samt hårtørrer og badekåpe. Restauranten er velutstyrt, og det er både bar og bibliotek. Dessuten finnes det kajakker som fritt kan benyttes.


Authentic Hanoi Hotel

Hanoi

Authentic Hanoi Hotel ligger i utkanten av den gamle bydelen, Hoan Kiem i nærheten av Hoan Kiem-sjøen. Sentrum er noen få minutters gange fra hotellet, og det er kun 40 minutter til flyplassen. I kort avstand ligger Thang Long vanndukketeater, Ngoc Son-tempelet og Ba Kieu-tempelet.

Hotellet er en moderne bygning, og har fitnessenter, bar og 2 restauranter. Den ene ligger på toppen av hotellet, og har en nydelig utsikt over Hoan Kiem-sjøen. Rommene er moderne med enkel innredning, og har bad med hårtørrer, satellitt/kabel-tv, kjøleskap og gratis flaskevann.


La Casa Hanoi Hotel

Hanoi

Kun cirka ti minutters gange fra Hanoi sentrum, det franske kvarteret og den populære Hoan Kiem-sjøen ligger det moderne og nylig renoverte La Casa Hanoi Hotel.

Hotellets 88 rom er innredet i en blanding av vietnamesisk og fransk stil og utstyrt med et stort skrivebord, TV, aircondition, minibar, gratis Wi-Fi, verdiboks, samt kaffe- og tefasiliteter.

Fra hotellets takterrasse og bar er det en fantastisk 360° utsikt over byen. Det finnes også et utendørs svømmebasseng, et fitness- og spasenter og to restauranter med både internasjonale og vietnamesiske retter.


May de Ville Old Quarter Hotel

Hanoi

I sentrum av den gamle bydelen i Hanoi finner du det innbydende May de Ville Old Quarter Hotel. Her er du bare et steinkast fra Hoan Kiem-sjøen, og ellers i gåavstand til mange av byens andre attraksjoner.

Hotellets 110 rom er romslige med moderne vietnamesisk innredning (min. 25 m²). Alle rommene er utstyrt med gratis Wi-Fi, TV, verdiboks, aircondition, garderobeskap, et lite sitteområde og skrivebord. På badet finnes det i tillegg hårføner, badekåpe og badetøfler.

I restauranten serveres en lekker frokostbuffet og et bredt utvalg av vietnamesiske og vestlige retter. På takterrassen er det dessuten en hyggelig bar, hvor du kan nyte en forfriskende cocktail og den enestående panoramautsikten.

Du kan også bli bortskjemt i hotellets spa eller badstue, nyte svømmebassenget på toppen av hotellet eller benytte fitnessenteret.


Medallion Hanoi Boutique Hotel

Hanoi

I hjertet av Hanois gamle bydel ligger det hyggelige Medallion Hanoi Boutique Hotel. Her er du nær Hanois severdigheter, som f.eks. den populære Hoan Kiem-sjøen og det velkjente dukketeatret.

Hotellet har 70 rom utstyrt med aircondition, verdiboks, minibar, flatskjerm-TV med satellittkanaler, samt te- og kaffefasiliteter. Alle rommene har god plass (min. 25 m²) og har privat bad med badekåpe, badetøfler og hårføner.

I restauranten serveres en deilig frokostbuffet som består av både vestlige og asiatiske retter. I tillegg har hotellet en liten og idyllisk bar, fitnessenter og suvenirbutikk med lokalproduserte varer, som f.eks. silke- og lakkarbeid. Det er gratis Wi-Fi på hele hotellet.


Silk Path Hanoi Hotel

Hanoi

Silk Path Hanoi Hotel ligger i hjertet av Hanois gamle bydel og i gåavstand til byens mange severdigheter, bl.a. Hoan Kiem-sjøen, Ngoc Son-tempelet, Hanois katolske kirke og forskjellige markeder.

Hotellet har 106 store, pent innredede rom med Wi-Fi, aircondition, minibar, TV, safe, kaffe- og tefasiliteter samt bad med både dusj og badekar.

Silk Path har to restauranter. Det serveres tradisjonell og internasjonal frokostbuffet på La Soie de Hanoi og middelhavsretter på Bellissimo. I baren Silk Bar & Piano serveres det øl og andre drikkevarer.

I hotellets øverste etasje er det et treningsrom.

Pris for oppgradering:
Premium Deluxe Room, 1 natt Pr. person:  180 kr.
Premium Deluxe Room, 2 netter Pr. person:  360 kr.

Sovekupé i Livitrans nattog fra Hanoi til Da Nang

Hanoi - Da Nang

Overnatting i 4-køyerskupé på nattoget, Livitrans, fra Hanoi til Da Nang

I sovekupéen ligger en liten velkomstpakke med litt frukt, snacks og vann. Om morgenen serveres det litt mat til å starte dagen på, blant annet litt brød, egg og frukt. I tillegg er det en salgsvogn om bord der du kan kjøpe snacks og drikkevarer. Hvis du ønsker forpleining utover dette, bør du selv kjøpe med deg litt niste til togturen.

Tillegg for privat bruk av firekøyers sovekupé, per ubenyttet køye:
Pr. person:  775 kr.

Sovekupé i nattog mellom Hanoi og Lao Cai

Hanoi - Lao Cai - Hanoi

Overnatting i 4-køyerskupé på nattoget, fra Hanoi til Lao Cai t/r.

I sovekupéen finner du litt snacks og vann som velkomst. Tidlig om morgenen serveres det en varm kopp kaffe eller te til å våkne opp med. I tillegg er det en salgsvogn om bord der du kan kjøpe snacks og drikkevarer. Hvis du ønsker forpleining utover dette, bør du selv kjøpe med deg litt niste til togturen.

Tillegg for privat bruk av firekøyers sovekupé, per ubenyttet køye:
Pr. person:  785 kr.

Edenstar Saigon Hotel

Ho Chi Minh City

Det 4-stjerners hotellet Edenstar Saigon ligger i hjertet av Ho Chi Minh City, bare 5 minutters gange fra Ben Thanh-markedet, der du kan kjøpe alt fra agurker til tigerbalsam.

Hotellet har 129 store rom som er moderne innredet og har flatskjerms-TV, Internett, klimaanlegg, minibar med kaffe/te-fasiliteter og sikkerhetsboks.

Hotellet har egen restaurant som bl.a. serverer frokostbuffet. I tillegg finner du treningssenter, konferanserom, spa-avdeling, kaffebar, bar og et svømmebasseng i 12. etasje, der du har en fantastisk utsikt over den travle storbyen.

Pris for oppgradering:
Premium Deluxe Room, 2 netter Pr. person:  280 kr.
Premium Deluxe Room, 4 netter Pr. person:  565 kr.

Lavender Anh Xuan Hotel

Ho Chi Minh City

Lavender Anh Xuan Hotel er det nyeste av de i alt 3 Lavender-hotellene i Ho Chi Minh. Det ligger utrolig sentralt og kun 20 minutters kjøring fra flyplassen. Utenfor hotellet finner du både butikker og restauranter. Hotellet ligger dessuten også i gåavstand til byens vakre rådhus, operahus og Ben Tranh- markedet, der du kan kjøpe alt mellom himmel og jord. 10-15 minutters gange unna ligger også severdigheder som Gjenforeningspalasset, Notre Dame-katedralen og byens berømte bygning Saigon Skydeck, der du kan beundre panoramautsikten over byen fra 49. etasje.

Lavender Anh Xuan har 70 komfortable, store og moderne innredede rom, med både Wi-Fi, aircondition, sikkerhetsboks, minibar, TV, telefon, kaffe/tefasiliteter samt hårtørker.

Hotellet har også treningsrom og restaurant.


Gracy R&J Hotel (tidligere Lotus Central Hotel)

Ho Chi Minh City

Gracy R&J Hotel (tidligere Lotus Central Hotel) åpnet dørene i 2018.

Hotellet har en meget sentral beliggenhet, kun 450 meter fra det berømte Ben Tranh-markedet og 23/9- parken. Det er både butikker og restauranter rett utenfor hotellet. Når du bor på dette hotellet, kan du også enkelt gå til fots til mange av byens populære severdigheter, blant annet Notre Dame-katedralen, Gjenforeningspalasset, rådhuset, operahuset og den berømte bygningen, Saigon Skydeck, der du kan nyte panoramautsikten over byen fra 50. etasje.

Gracy R&J Hotel er innredet i en blanding av moderne og klassisk stil, og det gjelder også for de 120 rommene. Alle rom er utstyrt med både Wi-Fi, aircondition, minibar, safe, te- og kaffefasiliteter, TV og telefon. På rommet er det også daglig én gratis flaske vann per person. Du finner også badekåpe, tøfler og hårtørker.

Som et av få 3-stjerners hoteller i byen har Gracy R&J Hotel svømmebasseng. Det ligger i 9. etasje, med panoramautsikt over den livlige storbyen. Hva er bedre enn å slappe av her med en drink fra poolbaren etter en opplevelsesrik dag? Noen vil kanskje foretrekke en økt på treningsrommet, og det ligger i samme etasje.

Når sulten melder seg, står personalet på hotellets Moon Restaurant klare til å servere deg velsmakende vietnamesiske og vestlige retter.


Ancient House Resort Hoi An

Hoi An

Ancient House Resort Hoi An er et hyggelig familiedrevet hotell i hjertet av det gamle Hoi An. Resortet ligger i en kjempestor hage, hvor det også finnes et svømmebasseng. Resortet har 52 rom, som er enkelt innredet i svart og hvitt med et areal på minst 32 m². Rommene har eget bad, klimaanlegg, seng(er) med myggnetting, sikkerhetsboks, satellitt-tv, minibar og wifi. 

Hotellet har restaurant og skyttelbuss som kjører til sentrum eller til stranden. Som en ekstra bonus ved oppholdet her kan du oppleve hvordan en spesiell håndverkstradisjon holdes i hevd på den kulinariske fronten. Familien demonstrerer gjerne hvordan de gjennom generasjoner har utviklet teknikker for å raffinere ris, slik at det kan brukes til f.eks. my quang (quang-noodler), hu tieu (fiskesuppe), bun (grønnsakssuppe), banh dap (dampet og ristet tynt, potetgullaktig risbrød), cao lau og pho (nudelsupper).


Êmm Hotel Hoi An

Hoi An

Êmm Hotel ligger i Hoi Ans gamle bydel i gåavstand til byens attraksjoner. Hotellet er kjent for sin design med sterke, klare farger. Arkitekturen har både fransk- og vietnamesiskinspirerte innslag.

Hotellet har 92 rom som har flatskjerms-TV med satellittkanaler, telefon, klimaanlegg, minibar med kaffe/te-fasiliteter, sikkerhetsboks og gratis Internett.

Hotellet har et stort svømmebasseng med solsenger, bar og restaurant.  Restaurant YÊN serverer frokost og middag. Du kan sitte innendørs eller nyte maten utendørs ved bassenget eller i den lille hagen.


Hoi An Historic Hotel

Hoi An

Midt i Hoi Ans gamle bydel, i et frodig og skyggefullt område, finner du det sjarmerende Hoi An Historic Hotel. Dette hotellet har en perfekt beliggenhet, for her er du i gåavstand til byens mange attraksjoner.

Hotellet har 150 elegant designede rom som er tradisjonelt innredet i lyse farger og med moderne fasiliteter. Alle rom har aircondition, takvifte, TV, safe, minikjøleskap og kaffe-/te-fasiliteter. Du finner dessuten badekåpe, badetøfler, hårtørker og toalettartikler på det romslige badet, som også har både badekar og separat dusj.

Fasilitetene på hotellet inkluderer et stort utendørs svømmebasseng, et lekkert boblebad, tennisbaner, treningssenter og en salong der du kan kjøpe skjønnhets- og spabehandlinger. Hvis du blir lei av å slappe av i liggestolene ved svømmebassenget, kjører det hvert kvarter en gratis shuttlebuss til Cua Dai-stranden som ligger bare 4 km fra hotellet.

Hotellet har flere restauranter og barer: På restauranten The Oaks Terrace kan du kose deg med internasjonale retter, enten innendørs eller utendørs. Restaurant Indochine Corner serverer tradisjonelle vietnamesiske retter og ligger midt i den tropiske hagen. Det er også her du finner frokostbuffeten med mange velsmakende asiatiske og vestlige retter. I den innendørs Western Bar, innredet i varme innbydende farger, kan du nyte italienske spesialiteter sammen med drinken din. I hagen ligger det også en liten bar som serverer et stort utvalg drikkevarer.

Hvis du har lyst til å gjøre andre ting under oppholdet ditt, kan du mot betaling delta på forskjellige kurs i hotellets hage. Du kan for eksempel lære de første vietnamesiske setningene på et lite språkkurs eller lære å lage tradisjonelle, vietnamesiske retter på hotellets matlagingskurs. Enkelte dager kan du også prøve deg på en avslappende tai chi-økt om morgenen.


Le Pavillon Hoi An Boutique Hotel & Spa

Hoi An

Le Pavillon Hoi An Boutique Hotel & Spa har en fin beliggenhet, rett ved Hoi Ans største rismarker, den gamle bydelen, de deilige strendene og byens mange attraksjoner. Fra de fleste stedene på hotellet er det utsikt over de flotte rismarkene.

Hotellets 68 store rom er på min. 38 m² og innredet i klassisk stil med elegante tremøbler. Alle rom har smart-TV, minibar, gratis Wi-Fi, safe, hårtørker, elektrisk kjele og aircondition. I tillegg har rommene utsikt over enten rismarkene eller selve byen.

Restauranten er åpen både morgen, middag og kveld, og her serveres det både europeiske, asiatiske og lokale retter. Spesielt er de lokale fiske- og skalldyrspesialitetene populære.

I tillegg til å oppleve Hoi An og byens mange severdigheter kan du under ditt opphold på hotellet slappe av ved det utendørs svømmebassenget eller nyte en forfriskende cocktail i baren på den hyggelige terrassen.


Phu Thinh Boutique Resort & Spa

Hoi An

Bare 10 minutters gange fra Hoi Ans gamle bydel finner du Phu Thinh Boutique Resort & Spa. Det ligger som en liten oase i grønne, frodige områder. Kos deg i den store tropiske hagen med restaurant, bar, spa, svømmebasseng og den flotte dammen med vakre lotusplanter og vannliljer.

Resortens 90 rom er store (min. 30 m²), og alle rom har LCD-TV, safe, te-/kaffefasiliteter, aircondition og en liten balkong eller terrasse med utsikt over svømmebassenget.

På resortens restaurant, Lily Restaurant, serveres det en rikholdig frokostbuffet, og hele dagen kan du kjøpe drikkevarer, cocktails og snacks i The Bamboo Bar & Pool Bar.

Resorten har en rolige atmosfære og her kan du slappe av ved svømmebassenget eller kjøpe spabehandlinger i Jasmine Spa, et velgjørende sted midt i den tropiske hagen. Her er det gratis Wi-Fi, en liten butikk og du kan ta en shuttlebuss til den fine Cua Dai-stranden som ligger 3 km unna.


Victoria Hoi An Beach Resort

Hoi An

Victoria Hoi An Beach Resort ligger ca. 5 km fra Hoi An. Den ene siden av resorten vender ut mot havet, mens den andre siden vender mot Thu Bon-elven.

Hotellet har 109 rom og er bygget i en sjarmerende stil som blander det vietnamesiske med det japanske, kinesiske og franske. Rommene er lyse og store og har Wi-Fi, aircondition, minibar, TV, telefon, sikkerhetsboks og kaffe/te-fasiliteter.

En av dagene bør du unne deg en deilig massasje på resortens spa. Deretter kan du slappe av i jacuzzien med utsikt over det blå havet eller ta en dukkert i svømmebassenget, der du også finner liggestoler og parasoller.

Andre fasiliteter inkluderer treningsrom, tennisbaner og barneklubb. Du kan også drive med en rekke forskjellige vannsportsaktiviteter.

Hotellet har både restauranter og barer: Restaurant L’Annam har utsikt over havet og serverer vietnamesiske og internasjonale retter, mens du på Faifo Bar kan få småretter og drinker servert ved svømmebassenget eller på stranden. Om kvelden kan du nyte levende musikk og den avslappede stemningen på Cham Bar.

Pris for oppgradering, 3 netter:
Garden View Room Pr. person:  2.055 kr.
Deluxe Room Pr. person:  2.515 kr.
Pris for oppgradering, 4 netter:
Garden View Room Pr. person:  2.740 kr.
Deluxe Room Pr. person:  3.355 kr.

Êmm Hotel Hué

Hué

Dette hyggelige 3-sterners hotellet finner du midt i Hué. Hotellet ligger i gåavstand til elven, og her kan du også leie sykkel hvis du vil se deg litt omkring. Salongetasjen har en liten hyggelig gårdshage med svømmebasseng og barområde. Hotellet har egen restaurant.

Rommene er innredet i lyse farger og har en god størrelse. Alle rom har eget bad/toalett, aircondition, te/kaffe-fasiliteter, WI-FI, TV, minibar, hårtørker og sikkerhetsboks.


Park View Hue Hotel

Hue

Park View Hue Hotel er et 4-stjerners hotell som ligger sentralt i Hue og tett på citadellet, som du har utsikt over fra hotellets 9. sal. Hotellet ligger i gangavstand fra Duftens Elv og shoppingområdene i Hue. Hotellet har restauranter, barer, spa og fitness-senter. 

Reisen er basert på opphold i superior-rom, som er på 32 m², moderne utstyrt med eget bad, hårtørrer, klimaanlegg, minibar, sikkerhetsboks og kaffe- og te-fasiliteter.


Mai Chau Lodge

Mai Chau

Mai Chau Lodge er et spesielt sted som både tilbyr avslapning og kulturopplevelser midt i en enestående natur. Mai Chau Lodge er en paradisisk oase mellom etniske minoritetslandsbyer i Mai Chau-dalen. 

Med den utpregede blandingen av historie, kultur og natur, tilsatt en passende mengde luksus og moderne fasiliteter. gir du helt slipp på stress og jag, og glir inn i den stille rytmen av en annen verdensdel. Lodgen ligger i ensom majestet med utsikt over dalen, og har 16 rom som er utstyrt i moderne internasjonal stil med dusjbad, hårtørrer, satellitt-TV, telefon, te- og kaffe-fasiliteter, klimakontroll og wifi. Logden har svømmebasseng, jacuzzi, badstue og restaurant.


Forest Floor Lodge

Nam Cat Tien Nationalpark

Forest Floor Lodge er et unikt øko-hotell og -resort, som ligger i utkanten av Cat Tien nasjonalpark. Lodgen har alle fasiliteter for et behagelig opphold. Lodgen har en god restaurant, en bar og en utsiktsplattform hvor man kan nyte utsikten over elven.

Overnatting skjer i luksustelt, som er spesialdesignet for tropene. Teltene ligger hevet over bakken på en treplattform og har utsikt over Ben Cu-strømstedet. Teltene er forbundet med lodgens hovedbygning via et nettverk av gangbroer. Alle teltene har enten dobbeltseng eller to enkeltsenger, eget bad, minibar, vifte og klimaanlegg. Foran teltet er det en deilig balkong med et par stoler, hvor man kan nyte soloppgangen over elven og høre gibbonapene rope.

Hvis man reiser som familie med barn kan Forest Floor Lodge tilby et familierom i en bungalow (ikke telt).


Novotel

Nha Trang

Novotel Nha Trang ligger sentralt i Nha Trang, nær butikker og restauranter og rett ved den vakre stranden.

Det 4-stjerners hotellet har 154 store rom som er utstyrt med satellitt-TV, telefon, WIFI, kaffe- og tefasiliteter, sikkerhetsskap og egen balkong.

Hotellet har svømmebasseng med poolbar, treningssenter og spaavdeling. Gled deg til et besøk i hotellets restaurant The Square, der det serveres utsøkte lokale og internasjonale retter.

På stranden har hotellets gjester et privat område med solsenger der du kan slappe av eller ta en forfriskende dukkert i havet.


Tam Coc Rice Fields Resort

Ninh Binh

I det vakre landskapet sør for Hanoi, mellom rismarker og kalksteinsfjell, finner du det rolige og fredfulle Tam Coc Rice Fields Resort.

Her kan du slappe av i og rundt de tropiske bambushusene og nyte utsikten til rismarkene, den vakre hagen og de flotte fjellene. Den samme utsikten kan du beundre mens du spiser frokost på balkongen din eller på resortens utendørsrestaurant.

Hver av resortens 19 bungalower er oppdelt i to luksuriøse og store rom. Hvert rom har eget bad og terrasse med utsikt over hagen. Rommene er smakfullt innredet med lokale tresorter, stein, keramikk og fliser med tradisjonelle mønstre som gir dem en helt særpreget sjarm.

Resorten har også et deilig svømmebasseng med utsikt over området rundt og gratis Wi-Fi. Hvis du har lyst til å dra på oppdagelsesferd i den vakre naturen på egenhånd, kan du leie sykkel gratis i resepsjonen.


The Long Hotel Ninh Binh

Ninh Binh

Long Hotel Ninh Binh ligger sentralt i hjertet av byen, som er utgangspunkt for turer til Tam Coc-elven. Hotellet er helt enkelt og innredet i lokal stil. Rommene har klimaanlegg, satellitt-/kabel-tv og eget bad. Dessuten er det minibar og te- og kaffe-fasiliteter på hvert rom.

Hotellet har restaurant og en hyggelig bar, hvor man kan nyte en drink mens solen går ned og kvelden faller på.


Blue Ocean Resort

Phan Thiet/Mui Ne

Det 4-stjerners Blue Ocean Resort ligger i Mui Ne, ca. 15 km fra Phan Thiet. Det er en ca. 4 timers kjøretur (ca. 230 km) til Ho Chi Minh City.

Resortet ligger i en tropisk hage direkte ned til stranden. Resortet har en restaurant som serverer både europeisk og asiatisk mat (restauranten har også barnemeny), lounge-område med servering, kafe, svømmebasseng og solstoler på stranden. Mot betaling tilbys behandlinger i spaavdelingen, kite-surfing og sykkelturer.

Resortet har ca. 80 rom med balkong eller terrasse. Rommene er innredet i moderne design med lyse, gylne og oker/oransje fargetoner. Alle rom har gratis Wi-Fi, klimaanlegg, kabel-TV, sikkerhetsboks, minibar, kaffe- og tefasiliteter.

Opphold i bungalowbygning mot tillegg.

Pris for rom oppgradering:
Fra Standard Room til Sea View Bungalow, 3 netter Pr. person:  1.420 kr.
Fra Standard Room til Sea View Bungalow, 4 netter Pr. person:  1.922 kr.

Victoria Phan Thiet Beach Resort & Spa

Phan Thiet/Mui Ne

Victoria Phan Thiet Beach Resort & Spa er et 4-stjerners resort som ligger i rolige omgivelser rett ved den vakre stranden Mui Ne. Gjesten er konge på dette anlegget, og her vil du få oppleve en fantastisk gjestfrihet og service.

Resortens strådekte bungalower ligger vakkert omgitt av frodige hager, så de glir harmonisk inn i omgivelsene. Alle bungalower er smakfullt innredet i vietnamesisk stil, inspirert av tradisjonelle hus på landet. Rommene har egen terrasse og Wi-Fi, aircondition, sikkerhetsboks, minibar, myggnett, TV, telefon, kaffe/te-fasiliteter, gratis vann på flaske, hårtørker samt bad med utendørsdusj.

På resortet er det to svømmebasseng, et spa, et treningssenter, petanque-, volley-, tennis, squash- og badmintonbaner, en barneklubb, en bar samt en hyggelig restaurant som serverer lekre lokale og internasjonale retter.

Resortet arrangerer turer til områdets severdigheter bl.a. Mui Ne-sanddynene, byrundtur i Phan Thiet, fiskerlandsbyen Mui Ne, Lotus-sjøen og Ta Cus liggende Buddha, som er den lengste Buddhaen i Vietnam (49 meter lang). Du kan også låne en gratis sykkel på anlegget og utforske området i ditt eget tempo.

Etter en dag full av opplevelser kan du skjemme deg bort i hotellets spa-avdeling som tilbyr forskjellige typer massasje og behandlinger samt soneterapi (mot ekstra betaling).

Pris for oppgradering, 3 netter:
Garden View Bungalow Pr. person:  850 kr.
Beachfront Bungalow Pr. person:  1.050 kr.
Pris for oppgradering, 4 netter:
Garden View Bungalow Pr. person:  1.145 kr.
Beachfront Bungalow Pr. person:  1.410 kr.

Green Bay Phu Quoc Resort & Spa

phu

Green Bay Phu Quoc Resort & Spa ligger rett ved en av Phu Quocs beste strender på den vestlige siden av øya. Resortet ligger i naturskjønne omgivelser med masse grønn vegetasjon, hager, kjøkkenhager, en dam, palmer, skyggefulle trær og panoramautsikt over Thailandbukta.

Resortet er økovennlig og bygget i naturlige og bærekraftige materialer. Mesteparten av møblene på resortet er laget av fint, mørkt tre på resortets eget snekkerverksted.

Den naturlige og rustikke designen går igjen også på de store rommene, som er minimum 70 m2. Alle rommene har WI-FI, aircondition, takvifte, minibar, verdiboks og et stort og lekkert bad med hårføner, badekåpe, dusj og badekar. Fra terrassen kan du nyte roen og de grønne omgivelsene.

Green Bay har to svømmebassenger, begge med utsikt over havet og ned mot den private sandstranden med solsenger, hvor du også kan nyte den glødende solnedgangen.

Etter en herlig dag i solen kan du skjemme deg bort med en avslappende behandling i spaavdelingen, som ligger spredt i små paviljonger med skjerming.

Resortet har tre restauranter. Hovedrestauranten Green Bay Restaurant er en utendørsrestaurant som serverer retter fra både Østen og Vesten hele dagen, i tillegg til lekre fisk- og skalldyrretter. Det er også her den overdådige frokostbuffeten serveres. Coral Bay Restaurant ligger ved vannkanten, og her får du snacks og små, sunne retter laget av lokale råvarer. Her kan du også nyte solnedgangen og drikke en «sundowner» på verandaen. Kveldens middagsservering har hovedvekt på det vietnamesiske kjøkkenet. I vannkanten ligger også Rock Bay Restaurant og bar med fokus på fisk, skalldyr, global gastronomi og cocktails. Felles for alle restaurantene er at de bruker økologiske ingredienser, blant annet urter og grønnsaker fra egen hage.

Resortet tilbyr dessuten forskjellige aktiviteter, som yoga og kokkeskole, og du kan låne kajakker og terrengsykler på stedet. Andre fasiliteter på resortet omfatter et fitnessrom.


La Veranda Resort

Phu Quoc

La Veranda Resort ligger ved stranden Long Beach på det vestlige Phu Quoc. I nærheten finner du restauranter og strandbarer. Kveldsmarkedet i Doung Dong ligger 10 minutter unna med taxi.

Resorten er bygget i elegant fransk kolonistil og er omgitt av tropiske hager. Den elegante franske stilen går igjen i de 70 smakfullt innredede rommene, som alle har Wi-Fi, aircondition, safe, TV, kjøleskap, minibar, te- og kaffefasiliteter samt bad. Fra balkongen din har du utsikt over de frodige hagene.

La Veranda har privat strand med tilhørende liggestoler, der du kan slappe av og nyte utsikten over havet. Det er også et flott bassengområde for både barn og voksne.

Resorten har to spisesteder. I tillegg til hovedrestauranten The Pepper Tree finner du restauranten Le Jardin, en utendørsrestaurant med en fantastisk utsikt over havet. Her kan du spise din frokost, ta en ettermiddagssnack eller en drink mens du beundrer den stemningsfulle solnedgangen. Etter solnedgang åpner loungebaren, og der kan du bestille flere fargerike drinker.

Hvis du har lyst på litt ekstra velvære, kan du bestille en avslappende behandling i spaet.

Resorten har også treningsrom, barneklubb og suvenirbutikk.

Pris for oppgradering, 3 netter:
Deluxe Garden View Room Pr. person:  2.755 kr.
Premier Ocean View Room Pr. person:  3.240 kr.

Mango Bay Resort

Phu Quoc

Det 3-stjerners, miljøvennlige resort Mango Bay ligger på et stort område med flott beplantning rett ved Ong Lang-stranden på Phu Quoc.

Resortet har kun 44 værelser som har en individuell og rustikal innredning. Badene er utendørs. Rommene har takvifte, myggnett, sikkerhetsboks og kaffe- og tekoker samt gratis WiFi.

Du finner også en strandbar og to restauranter. Middagen kan nytes innendørs eller ute på treterrassen med utsikt over havet.

Der er mange aktivitetsmuligheter på resortet, bl.a. snorkling, paddle boarding, kajakkturer, yoga og tai chi. Du kan også låne en gratis sykkel og oppdage øye på egen hånd.


Sunny Mountain Hotel

Sapa

I hjertet av Sapa finner du dette 3-stjerners hotellet. Det ligger rett ved kafeer, butikker og restauranter – og den vakre naturen er rett utenfor døren. Nyt utsikten til solnedgangen over Fansipan fra baren på hotellets taketasje. Restauranten serverer både vestlige og vietnamesiske retter, og herfra er det også flott utsikt til fjellene rundt deg.

Rommene er store og fine. De har alle eget bad/toalett, aircondition, TV, minibar og sikkerhetsboks.

Det er spa på hotellet, så du kan få massert dine støle muskler etter en trekkingtur i området.

Våre mest populære reiser
Hit reiser andre
Kontakt reisekonsulent Lea Charlotte Alber

Skriv til:
info@asiatours.no

Ring til:
21 95 37 99

Åpningstider:
Hverdager fra 9 - 16

Vi bruker cookies til statistikk og målrettet markedsføring hos tredjepart.
Du samtykker i dette ved å klikke deg videre.
Les mer her.

Velkommen til ny design på Asiatours.no

Vi har fått ny design siden du sist besøkte oss, men reisene våre er fremdeles de samme.