Man - Fre 9 - 16
Meny
HomeOvernattingVietnam

Overnatting: Vietnam

Her kan du lese mer om hotellene vi bruker ved våre rundreiser til Vietnam. I tillegg kan du også se bilder av stedene.

Beveg musen over de små bildene for å se dem i større utgave.

Victoria Can Tho Resort
Cha Tho

Victoria Can Tho Resort er det eneste førsteklasseshotellet i Mekong-deltaet. Det flotte hotellet er bygget i kolonitidsstil, og ligger på bredden av Hau-elven, ikke langt fra byen Can Tho.

Hotellet har restaurant, bar, svømmebasseng, tennisbane, biljardbord, dart, mountainbikes, spa og massasje. Hotellet ligger i en stor hage med mange trær, og det er utsikt til elven. Det er 92 rom på min. 28 m² som er innredet i moderne vietnamesisk stil med alle moderne fasiliteter. Hotellet er det perfekte utgangspunktet for oppdagelsesturer inn i Mekong-deltaet, eller for en avslapningsferie hvor fokus er på personlig pleie.

Aphrodite Cruises
Ha Long-bukten

Aphrodite Cruises har to flotte tredjunker som tar deg med på 2 dagers/1 natts minicruise i Ha Long-bukten.

Hver junke har fire dekk, to med i alt 17 kahytter og to med fellesfasiliteter som restaurant, bar og soldekk.

Kahyttene er på minimum 17 m² og har komfortable senger, klimaanlegg og eget praktisk bad med hårtørker og badekåper.

Restauranten har 40 sitteplasser og flotte utsiktsvinduer.

Junkene har også et lite spa der det er mulig å bestille massasje.

Krysstoktbåten Emeraude
Ha Long-bukten

Ombord på Emeraude får du ikke bare en uforglemmelig tur ut i den fantastisk vakre Ha Long-bukten, du får også en tur tilbake i tid, til den gangen dette området var del av det franske Indokina. Emeraude er nemlig en tro kopi av den opprinnelige hjuldamperen Emeraude, som var i drift i Ha Long-bukten mellom 1910 og 1937.
I 1999 så Eric Merlin et postkort av den flotte gamle hjuldamperen. Han var lidenskapelig opptatt både av historie og båter, og derfor fikk han lyst til å gjenopplive vakre Emeraude. I 2003 var båten ferdigbygd, og nå kan du glede deg til å oppleve båten og dens historiske vingesus på ditt 2 dagers/1 natts minicruise i Ha Long-bukten.

Emeraude har 37 kahytter fordelt på 3 dekk. Kahyttene er min. 14 mstore og har eget bad og klimaanlegg. Fellesfasilitetene inkluderer en stor restaurant, butikk, utendørskino, to barer og to soldekk der du kan slappe av og nyte omgivelsene.
I tillegg kan du låne kajakk gratis, få undervisning i Tai Chi, fiske etter blekksprut og delta på et matlagingskurs der du lærer mer om det vietnamesiske kjøkkenet.

Båtens hyggelige personale vil gjøre sitt beste for å gi deg en uforglemmelig opplevelse.

(Drikkevarer på båten er ikke inkludert)

Krysstoktbåten L’Azalée
Ha Long-bukten

L’Azalée er et flott treskip som er bygget som den tradisjonelle vietnamesiske junken. Skipet er oppkalt etter azalea-blomsten, som er et symbol på eleganse, raffinement og lidenskap. 

Det er kun 12 kahytter og et deilig, stort soldekk. Rommene har klimaanlegg og eget bad med dusj, samt hårtørrer og badekåpe. Restauranten er velutstyrt, og det er både bar og bibliotek. Dessuten finnes det kajakker som fritt kan benyttes.

Authentic Hanoi Hotel
Hanoi

Authentic Hanoi Hotel ligger i utkanten av den gamle bydelen, Hoan Kiem i nærheten av Hoan Kiem-sjøen. Sentrum er noen få minutters gange fra hotellet, og det er kun 40 minutter til flyplassen. I kort avstand ligger Thang Long vanndukketeater, Ngoc Son-tempelet og Ba Kieu-tempelet.

Hotellet er en moderne bygning, og har fitnessenter, bar og 2 restauranter. Den ene ligger på toppen av hotellet, og har en nydelig utsikt over Hoan Kiem-sjøen. Rommene er moderne med enkel innredning, og har bad med hårtørrer, satellitt/kabel-tv, kjøleskap og gratis flaskevann.

Sovekupé i Violette nattog fra Hanoi til Danang
Hanoi - Danang

Overnatting i 4-køyerskupé på nattoget, Violette, fra Hanoi til Danang

Du kan få reise i kupeen privat mot å betale tillegg. Da betaler du pr. ubenyttet køye.

Mulighet for privat bruk av 4-køyers sovekupé:
Pr. person:  900 kr.
Sovekupé i nattog mellom Hanoi og Lao Cai
Hanoi - Lao Cai - Hanoi

Overnatting i 4-køyerskupé på nattoget, fra Hanoi til Lao Cai t/r.

Du kan få reise i kupeen privat mot å betale tillegg. Da betaler du pr. ubenyttet køye.

Edenstar Saigon Hotel
Ho Chi Minh City

Det 4-stjerners hotellet Edenstar Saigon ligger i hjertet av Ho Chi Minh City, bare 5 minutters gange fra Ben Thanh-markedet, der du kan kjøpe alt fra agurker til tigerbalsam.

Hotellet har 129 store rom som er moderne innredet og har flatskjerms-TV, Internett, klimaanlegg, minibar med kaffe/te-fasiliteter og sikkerhetsboks.

Hotellet har egen restaurant som bl.a. serverer frokostbuffet. I tillegg finner du treningssenter, konferanserom, spa-avdeling, kaffebar, bar og et svømmebasseng i 12. etasje, der du har en fantastisk utsikt over den travle storbyen.

Pris for oppgradering:
Deluxe Room pr. natt Pr. person:  225 kr.
Lavender Anh Xuan Hotel
Ho Chi Minh City

Lavender Anh Xuan Hotel er det nyeste av de i alt 3 Lavender-hotellene i Ho Chi Minh. Det ligger utrolig sentralt og kun 20 minutters kjøring fra flyplassen. Utenfor hotellet finner du både butikker og restauranter. Hotellet ligger dessuten også i gåavstand til byens vakre rådhus, operahus og Ben Tranh- markedet, der du kan kjøpe alt mellom himmel og jord. 10-15 minutters gange unna ligger også severdigheder som Gjenforeningspalasset, Notre Dame-katedralen og byens berømte bygning Saigon Skydeck, der du kan beundre panoramautsikten over byen fra 49. etasje.

Lavender Anh Xuan har 70 komfortable, store og moderne innredede rom, med både Wi-Fi, aircondition, sikkerhetsboks, minibar, TV, telefon, kaffe/tefasiliteter samt hårtørker.

Hotellet har også treningsrom og restaurant.

Lavender Boutique Hotel
Ho Chi Minh City

Lavender Boutique Hotel ligger i hjertet av Ho Chi Minh City, bare 500 meter fra Ben Tranh-markedet. 15 minutters gange fra hotellet finder du også mange av byens severdigheder og vartegn, bl.a. Operahuset, Notre Dame-katedralen, det gamle posthuset, Gjenforeningspalasset, Krigsmuseet og Saigon Skydeck, der du kan se utover hele byen.

Hotellet har 107 komfortable, moderne rom som alle har aircondition, Wi-Fi, minibar, TV, sikkerhetsboks, hårtørk og te- og kaffefasiliteter.

Det finnes også restaurant og bar.

Lavender Central Hotel
Ho Chi Minh City

Lavender Central Hotel er et godt turistklassehotell som virkelig lever opp til sitt navn, for dette hotellet er både pyntet med lavendel og ligger utrolig sentralt i Ho Chi Minh City, med både restauranter og butikker rett utenfor døren. 5 minutters gange herfra ligger det berømte Ben Tranh-markedet, og fortsetter du forbi markedet kommer du til byens vakre rådhus. Ikke langt derfra finner du også Operahuset.

Hotellet ligger dessuten også bare 15 minutters gange fra flere av byens andre vartegn, blant annet Gjenforeningspalasset, Krigsmuseet, Notre Dame-katedralen, det gamle posthuset og Saigon Skydeck, der du kan se utover hele byen og elven.

Lavender Central Hotel har 66 rom som er utstyrt med Wi-Fi, aircondition, minibar, TV, telefon, sikkerhetsboks, hårtørker samt kaffe- og tefasiliteter.

Hotellet har både restaurant og bar.

 

 

 

Signature Saigon Hotel
Ho Chi Minh City

Signature Saigon Hotel er et komfortabelt turistklassehotell som ligger i sentrum av Ho Chi Minh City, kun 100 meter fra Ben Thanh-markedet. Der er ca. 10 min. gange til elven og Bitexco-tårnet.

Hotellet har ca. 70 rom fordelt på ni etasjer. Rommene er minimum 22 m² store og er enkelt innredet.  De har alle moderne fasiliteter, inkl. Flatskjerm-TV, hårtørker, minibar, gratis Wi-Fi, velkomstdrink. Hvert rom får en fruktkurv og 2 gratis flasker vann pr. dag.

Hotellet har en restaurant som serverer frokost, lunsj og middag.

Silverland Boutique Tan Hai Long 3 Hotel
Ho Chi Minh City

Silverland Boutique Tan Hai Long 3 Hotel har en fantastisk plasering sentralt i Ho Chi Minh City. Hotellet ligger like ved Bitexco Tower og kun noen få minutter fra Operahuset og Kunstmuseet. I gatene rundt hotellet er det mange restauranter og barer, og det er kort avstand til mange gode butikker. Den berømte restauranten Nhu Lan ligger I slutten av veien.

Hotellet ligger også i nærheten av rådhuset i Ho Chi Minh City, og det er bare 350 m til det store Ben Thanh-markedet, og kun 10 minutters gange fra elva, hvor du en kveld kan dra på et dinner cruise . Hotellet har restaurant, bar og kafé. Hotellet har 45 rom med klimaanlegg, minibar, satellitt-tv, eget bad, hårtørrer og wifi. Dessuten er det gratis flaskevann på rommet.

Ancient House Resort Hoi An
Hoi An

Ancient House Resort Hoi An er et hyggelig familiedrevet hotell i hjertet av det gamle Hoi An. Resortet ligger i en kjempestor hage, hvor det også finnes et svømmebasseng. Resortet har 52 rom, som er enkelt innredet i svart og hvitt med et areal på minst 32 m². Rommene har eget bad, klimaanlegg, seng(er) med myggnetting, sikkerhetsboks, satellitt-tv, minibar og wifi. 

Hotellet har restaurant og skyttelbuss som kjører til sentrum eller til stranden. Som en ekstra bonus ved oppholdet her kan du oppleve hvordan en spesiell håndverkstradisjon holdes i hevd på den kulinariske fronten. Familien demonstrerer gjerne hvordan de gjennom generasjoner har utviklet teknikker for å raffinere ris, slik at det kan brukes til f.eks. my quang (quang-noodler), hu tieu (fiskesuppe), bun (grønnsakssuppe), banh dap (dampet og ristet tynt, potetgullaktig risbrød), cao lau og pho (nudelsupper).

Êmm Hotel Hoi An
Hoi An

Êmm Hotel ligger i Hoi Ans gamle bydel i gåavstand til byens attraksjoner. Hotellet er kjent for sin design med sterke, klare farger. Arkitekturen har både fransk- og vietnamesiskinspirerte innslag.

Hotellet har 92 rom som har flatskjerms-TV med satellittkanaler, telefon, klimaanlegg, minibar med kaffe/te-fasiliteter, sikkerhetsboks og gratis Internett.

Hotellet har et stort svømmebasseng med solsenger, bar og restaurant.  Restaurant YÊN serverer frokost og middag. Du kan sitte innendørs eller nyte maten utendørs ved bassenget eller i den lille hagen.

Victoria Hoi An Beach Resort
Hoi An

Victoria Hoi An Beach Resort ligger ved Cua Dai-stranden, ca. 5 km fra Hoi An. Den ene siden av resorten vender ut mot havet, mens den andre siden vender ut mot Thu Bon-elven.

Hotellet har 109 rom og er bygget i en sjarmerende stil som blander det vietnamesiske med det japanske, kinesiske og franske. Rommene er lyse og store og har Wi-Fi, aircondition, minibar, TV, telefon, sikkerhetsboks og kaffe/te-fasiliteter.

En av dagene bør du unne deg en deilig massasje på resortens spa. Deretter kan du slappe av i jacuzzien med utsikt over det blå havet eller ta en dukkert i svømmebassenget, der du også finner liggestoler og parasoller.

Andre fasiliteter inkluderer treningsrom, tennisbaner og barneklubb. Du kan også drive med en rekke forskjellige vannsportsaktiviteter.

Hotellet har både restauranter og barer: Restaurant L’Annam har utsikt over havet og serverer vietnamesiske og internasjonale retter, mens du på Faifo Bar kan få småretter og drinker servert ved svømmebassenget eller på stranden. Om kvelden kan du nyte levende musikk og den avslappede stemningen på Cham Bar.

Pris for oppgradering:
Garden View Room pr. natt Pr. person:  675 kr.
Êmm Hotel Hué
Hué

Dette hyggelige 3-sterners hotellet finner du midt i Hué. Hotellet ligger i gåavstand til elven, og her kan du også leie sykkel hvis du vil se deg litt omkring. Salongetasjen har en liten hyggelig gårdshage med svømmebasseng og barområde. Hotellet har egen restaurant.

Rommene er innredet i lyse farger og har en god størrelse. Alle rom har eget bad/toalett, aircondition, te/kaffe-fasiliteter, WI-FI, TV, minibar, hårtørker og sikkerhetsboks.

Park View Hue Hotel
Hue

Park View Hue Hotel er et 4-stjerners hotell som ligger sentralt i Hue og tett på citadellet, som du har utsikt over fra hotellets 9. sal. Hotellet ligger i gangavstand fra Duftens Elv og shoppingområdene i Hue. Hotellet har restauranter, barer, spa og fitness-senter. 

Reisen er basert på opphold i superior-rom, som er på 32 m², moderne utstyrt med eget bad, hårtørrer, klimaanlegg, minibar, sikkerhetsboks og kaffe- og te-fasiliteter.

Mai Chau Lodge
Mai Chau

Mai Chau Lodge er et spesielt sted som både tilbyr avslapning og kulturopplevelser midt i en enestående natur. Mai Chau Lodge er en paradisisk oase mellom etniske minoritetslandsbyer i Mai Chau-dalen. 

Med den utpregede blandingen av historie, kultur og natur, tilsatt en passende mengde luksus og moderne fasiliteter. gir du helt slipp på stress og jag, og glir inn i den stille rytmen av en annen verdensdel. Lodgen ligger i ensom majestet med utsikt over dalen, og har 16 rom som er utstyrt i moderne internasjonal stil med dusjbad, hårtørrer, satellitt-TV, telefon, te- og kaffe-fasiliteter, klimakontroll og wifi. Logden har svømmebasseng, jacuzzi, badstue og restaurant.

Forest Floor Lodge
Nam Cat Tien Nationalpark

Forest Floor Lodge er et unikt øko-hotell og -resort, som ligger i utkanten av Cat Tien nasjonalpark. Lodgen har alle fasiliteter for et behagelig opphold. Lodgen har en god restaurant, en bar og en utsiktsplattform hvor man kan nyte utsikten over elven.

Overnatting skjer i luksustelt, som er spesialdesignet for tropene. Teltene ligger hevet over bakken på en treplattform og har utsikt over Ben Cu-strømstedet. Teltene er forbundet med lodgens hovedbygning via et nettverk av gangbroer. Alle teltene har enten dobbeltseng eller to enkeltsenger, eget bad, minibar, vifte og klimaanlegg. Foran teltet er det en deilig balkong med et par stoler, hvor man kan nyte soloppgangen over elven og høre gibbonapene rope.

Hvis man reiser som familie med barn kan Forest Floor Lodge tilby et familierom i en bungalow (ikke telt).

Mia Resort
Nha Trang

Mia Resort er et 5-stjerners luksuriøst resort som ligger rett ved den vakre Bai Dong-stranden. Hvis du har lyst til å skjemme deg litt bort, er dette det perfekte stedet å avslutte reisen på.

Resortet har 70 rom av forskjellig størrelse. Alle rom ligger i en tropisk hage med utsikt til havet. Rommene er vakkert innredet i naturlige materialer og har klimaanlegg, sikkerhetsboks, minibar, WiFi, kabel-TV samt kaffe- og tekoker.

Her finner du også svømmebasseng, spa, barneklubb, bar og en av Vietnams beste restauranter ”Sandals”. En middag i “Sandals”-restauranten gir deg ikke bare fantastiske smaksopplevelser – presentasjonen av maten og den unike atmosfæren i restauranten er en opplevelse i seg selv.

Resortet tilbyr yoga- og meditasjonstimer, matlagingskurs, forskjellige vannsportsaktiviteter, bl.a. Dykking, og turer i området.

Novotel
Nha Trang

Novotel Nha Trang ligger sentralt i Nha Trang, nær butikker og restauranter og rett ved den vakre stranden.

Det 4-stjerners hotellet har 154 store rom som er utstyrt med satellitt-TV, telefon, WIFI, kaffe- og tefasiliteter, sikkerhetsskap og egen balkong.

Hotellet har svømmebasseng med poolbar, treningssenter og spaavdeling. Gled deg til et besøk i hotellets restaurant The Square, der det serveres utsøkte lokale og internasjonale retter.

På stranden har hotellets gjester et privat område med solsenger der du kan slappe av eller ta en forfriskende dukkert i havet.

Tam Coc Rice Fields Resort
Ninh Binh

I det vakre landskapet sør for Hanoi, mellom rismarker og kalksteinsfjell, finner du det rolige og fredfulle Tam Coc Rice Fields Resort.

Her kan du slappe av i og rundt de tropiske bambushusene og nyte utsikten til rismarkene, den vakre hagen og de flotte fjellene. Den samme utsikten kan du beundre mens du spiser frokost på balkongen din eller på resortens utendørsrestaurant.

Hver av resortens 19 bungalower er oppdelt i to luksuriøse og store rom. Hvert rom har eget bad og terrasse med utsikt over hagen. Rommene er smakfullt innredet med lokale tresorter, stein, keramikk og fliser med tradisjonelle mønstre som gir dem en helt særpreget sjarm.

Resorten har også et deilig svømmebasseng med utsikt over området rundt og gratis Wi-Fi. Hvis du har lyst til å dra på oppdagelsesferd i den vakre naturen på egenhånd, kan du leie sykkel gratis i resepsjonen.

The Long Hotel Ninh Binh
Ninh Binh

Long Hotel Ninh Binh ligger sentralt i hjertet av byen, som er utgangspunkt for turer til Tam Coc-elven. Hotellet er helt enkelt og innredet i lokal stil. Rommene har klimaanlegg, satellitt-/kabel-tv og eget bad. Dessuten er det minibar og te- og kaffe-fasiliteter på hvert rom.

Hotellet har restaurant og en hyggelig bar, hvor man kan nyte en drink mens solen går ned og kvelden faller på.

Bamboo Village Beach Resort & Spa
Phan Thiet Mui Ne

Få timers kjøretur fra Ho Chi Minh City og den internasjonale flyplassen ligger Bamboo Village ved en av Vietnams aller vakreste strender i Phan Thiet, Mui Ne. Phan Thiet har mange solskinnstimer, og den årlige gjennomsnittsstemperaturen ligger på 27 °C. 

Hotellet er et bungalow-hotell med i alt 143 rom. Det ligger i en stor, meget grønn hage og like ved stranden. Hotellet har svømmebasseng, yoga-rom, bordtennis, biljard, restaurant og bar i tillegg til et lekkert spa. Hotellet har gratis wifi. Videre ligger Sea Links, Asias mest utfordrende golfbane, bare 2 km fra hotellet. Reisen inkluderer opphold i Dove Cottage, som har eget bad og alle moderne fasiliteter.

Blue Ocean Resort
Phan Thiet/Mui Ne

Det 4-stjerners Blue Ocean Resort ligger i Mui Ne, ca. 15 km fra Phan Thiet. Det er en ca. 4 timers kjøretur (ca. 230 km) til Ho Chi Minh City.

Resortet ligger i en tropisk hage direkte ned til stranden. Resortet har en restaurant som serverer både europeisk og asiatisk mat (restauranten har også barnemeny), lounge-område med servering, kafe, svømmebasseng og solstoler på stranden. Mot betaling tilbys behandlinger i spaavdelingen, kite-surfing og sykkelturer.

Resortet har ca. 80 rom med balkong eller terrasse. Rommene er innredet i moderne design med lyse, gylne og oker/oransje fargetoner. Alle rom har gratis Wi-Fi, klimaanlegg, kabel-TV, sikkerhetsboks, minibar, kaffe- og tefasiliteter.

Opphold i bungalowbygning mot tillegg.

Victoria Phan Thiet Beach Resort
Phan Thiet/Mui Ne

Victoria Phan Thiet Beach Resort ligger i Mui Ne ved en 450 meter privat badestrand, ca. 10 km fra Phan Thiet.

Resortens strådekte bungalower ligger vakkert omgitt av frodige hager, så de glir harmonisk inn i omgivelsene. Alle bungalower er smakfullt innredet i vietnamesisk stil, inspirert av tradisjonelle hus på landet. Rommene har egen terrasse og Wi-Fi, aircondition, sikkerhetsboks, minibar, myggnett, TV, telefon, kaffe/te-fasiliteter, gratis vann på flaske, hårtørker samt bad med utendørsdusj.

Fasilitetene inkluderer svømmebasseng, barnebassseng jacuzzi og spa.

Resorten tilbyr aktiviteter for hele familien: treningsrom, lekeplass, barneklubb og tennis-, volleyball-, petanque-, badminton- og fotballbane. Det er også mulighet for å leie sykler.

Restauranten og baren L’Oceane har utsikt over havet og serverer lekre vietnamesiske spesialiteter og internasjonale retter.

Pris for oppgradering:
Garden View Room pr. natt Pr. person:  280 kr.
Mango Bay Resort
Phu Quoc

Det 3-stjerners, miljøvennlige resort Mango Bay ligger på et stort område med flott beplantning rett ved Ong Lang-stranden på Phu Quoc.

Resortet har kun 44 værelser som har en individuell og rustikal innredning. Badene er utendørs. Rommene har takvifte, myggnett, sikkerhetsboks og kaffe- og tekoker samt gratis WiFi.

Du finner også en strandbar og to restauranter. Middagen kan nytes innendørs eller ute på treterrassen med utsikt over havet.

Der er mange aktivitetsmuligheter på resortet, bl.a. snorkling, paddle boarding, kajakkturer, yoga og tai chi. Du kan også låne en gratis sykkel og oppdage øye på egen hånd.

SPØRSMÅL?

Kontakt ekspertene våre nå:
21 95 37 99
info@asiatours.no

Åpningstider:
Hverdager 9 - 16

Populære reiser
Bali, Indonesia
Bali, Indonesia
Rundreise på Bali, Gudenes øy.
 
Vakre Nordvietnam
Vakre Nordvietnam
Natur-og kulturopplevelser.
 
Opplev Kambodsja
Opplev Kambodsja
Kambodsjas klassiske høydepunkter
 

Nyhetsbrev

Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev vil du motta en mail ca. 3 ganger om måneden med relevante nyheter, gode tilbud m.m.

Vi bruker cookies til statistikk og målrettet markedsføring hos tredjepart.
Du samtykker i dette ved å klikke deg videre.
Les mer her.