• Fornøyde gjester siden 2006
  • Dedikerte reiseeksperter
  • Gjennomtestede kvalitetsreiser
  • Lokale guider valgt med omhu
  • Prisgaranti
  • Assistanse 24/7
  • Medlem av Reisegarantifonden
ForsideGreen Bay Phu Quoc Resort & Spa
Green Bay Phu Quoc Resort & Spa
phu

Green Bay Phu Quoc Resort & Spa ligger rett ved en av Phu Quocs beste strender på den vestlige siden av øya. Resortet ligger i naturskjønne omgivelser med masse grønn vegetasjon, hager, kjøkkenhager, en dam, palmer, skyggefulle trær og panoramautsikt over Thailandbukta.

Resortet er økovennlig og bygget i naturlige og bærekraftige materialer. Mesteparten av møblene på resortet er laget av fint, mørkt tre på resortets eget snekkerverksted.

Den naturlige og rustikke designen går igjen også på de store rommene, som er minimum 70 m2. Alle rommene har WI-FI, aircondition, takvifte, minibar, verdiboks og et stort og lekkert bad med hårføner, badekåpe, dusj og badekar. Fra terrassen kan du nyte roen og de grønne omgivelsene.

Green Bay har to svømmebassenger, begge med utsikt over havet og ned mot den private sandstranden med solsenger, hvor du også kan nyte den glødende solnedgangen.

Etter en herlig dag i solen kan du skjemme deg bort med en avslappende behandling i spaavdelingen, som ligger spredt i små paviljonger med skjerming.

Resortet har tre restauranter. Hovedrestauranten Green Bay Restaurant er en utendørsrestaurant som serverer retter fra både Østen og Vesten hele dagen, i tillegg til lekre fisk- og skalldyrretter. Det er også her den overdådige frokostbuffeten serveres. Coral Bay Restaurant ligger ved vannkanten, og her får du snacks og små, sunne retter laget av lokale råvarer. Her kan du også nyte solnedgangen og drikke en «sundowner» på verandaen. Kveldens middagsservering har hovedvekt på det vietnamesiske kjøkkenet. I vannkanten ligger også Rock Bay Restaurant og bar med fokus på fisk, skalldyr, global gastronomi og cocktails. Felles for alle restaurantene er at de bruker økologiske ingredienser, blant annet urter og grønnsaker fra egen hage.

Resortet tilbyr dessuten forskjellige aktiviteter, som yoga og kokkeskole, og du kan låne kajakker og terrengsykler på stedet. Andre fasiliteter på resortet omfatter et fitnessrom.

Våre mest populære reiser
Hit reiser andre
Kontakt reisekonsulent Lea Charlotte Alber

Skriv til:
info@asiatours.no

Ring til:
21 95 37 99

Åpningstider:
Hverdager fra 9 - 16

Vi bruker cookies til statistikk og målrettet markedsføring hos tredjepart.
Du samtykker i dette ved å klikke deg videre.
Les mer her.

Velkommen til ny design på Asiatours.no

Vi har fått ny design siden du sist besøkte oss, men reisene våre er fremdeles de samme.