• Fornøyde gjester siden 2006
  • Dedikerte reiseeksperter
  • Gjennomtestede kvalitetsreiser
  • Lokale guider valgt med omhu
  • Prisgaranti
  • Assistanse 24/7
  • Medlem av Reisegarantifonden
ForsideHalvdagstur med sightseeing i Ho Chi Minh City
Halvdagstur med sightseeing i Ho Chi Minh City

Guiden henter deg på hotellet, og første stopp på turen er Det gamle posthuset som ble tegnet av den verdensberømte franske arkitekten Gustav Eiffel.

Overfor posthuset ligger den ikoniske katedralen Notre Dame, som ble bygget mellom år 1863 og 1880. Når du står foran kirken, har du en grå bygning bak deg. Noen vil kanskje kjenne igjen bygningen ”Pittmann Apartments” på 22 Gia Long Street fra bildet som ble tatt den 29. april 1974 av den hollandske fotografen Hubert van Es i forbindelse med Saigons fall. Mange trodde at dette var den amerikanske ambassaden, men faktisk huset bygningen i sin tid United States Agency for International Development og CIA-offiseren Conrad LaGueux. Bildet viser et helikopter som landet på taket av bygningen for å evakuere amerikanske tjenestemenn da de nordvietnamesiske styrkene inntok Saigon.

Herfra vandrer du ned mot Saigon-elven langs shoppinggaten Dong Khoi, som hadde en fremtredende plass i Graham Greenes roman ”Den stillferdige amerikaner”.

Senere kommer du forbi det vakre operahuset i Saigon som ble oppført i 1901.

Turen fortsetter til Gjenforeningspalasset, der Vietnamkrigen – eller Den amerikanske krigen, som vietnameserne kaller den – sluttet den 30. april 1975, da en vietnamesisk tank kjørte gjennom porten for å symbolsk ende krigen der 58.000 amerikanere og 3 millioner vietnamesere mistet livet.

Deretter skal du på Krigsmuseet, som er bygget i flere etasjer. Her kan du gå rundt på egenhånd og se de mange dramatiske bildene fra krigens dager, en virkelig bevegende opplevelse!

Til slutt besøker du kirken Tan Dinh, rett ved Tan Dinh-markedet. Kirken er en total kontrast til den tradisjonelle Notre Dame-katedralen, men med sitt høye tårn og spesielle farge er den like imponerende. Kirken anses for å være en av de vakreste og mest unike kirkene i Ho Chi Minh City.

Hvis du vil, kan du gå på oppdagelsesferd på Tan Dinh-markedet, der du kan kjøpe alt mellom himmel og jord.

Pris:
Pr. person:  305 kr.

Lignende reiser

Våre mest populære reiser
Hit reiser andre
Kontakt reisekonsulent Lea Charlotte Alber

Skriv til:
info@asiatours.no

Ring til:
21 95 37 99

Åpningstider:
Hverdager fra 9 - 16

Vi bruker cookies til statistikk og målrettet markedsføring hos tredjepart.
Du samtykker i dette ved å klikke deg videre.
Les mer her.

Velkommen til ny design på Asiatours.no

Vi har fått ny design siden du sist besøkte oss, men reisene våre er fremdeles de samme.