• Fornøyde gjester siden 2006
 • Dedikerte reiseeksperter
 • Gjennomtestede kvalitetsreiser
 • Lokale guider valgt med omhu
 • Prisgaranti
 • Assistanse 24/7
 • Medlem av Reisegarantifonden
ForsideReiser til Øst- og Sørøst-AsiaThailandØyhopping: Koh Phangan & Koh Samui
12 dager

Øyhopping: Koh Phangan & Koh Samui

Du opplever to forskjellige øyer. Alt ligger til rette for avslapning i vannkanten, snorkle med fargerike fisk og vandre i den frodige jungelen med fosser og fine utsiktspunkter – året rundt!

Vi støtter bæredyktig utvikling. For hver reise du kjøper hos oss, planter vi 10 trær. Les mere om bæredyktighetsprosjektet her.

Øyhopping: Koh Phangan & Koh Samui Øyhopping: Koh Phangan & Koh Samui
12 dager

Øyhopping: Koh Phangan & Koh Samui

Du opplever to forskjellige øyer. Alt ligger til rette for avslapning i vannkanten, snorkle med fargerike fisk og vandre i den frodige jungelen med fosser og fine utsiktspunkter – året rundt!

Vi støtter bæredyktig utvikling. For hver reise du kjøper hos oss, planter vi 10 trær. Les mere om bæredyktighetsprosjektet her.

Hva er inkludert i prisen?
Følgende er inkludert i turen
 • Flyreise fra Norge til Koh Samui t/r
 • Flyplasstransfer i minibuss med aircondition
 • Speedbåttransfer mellom Koh Phangan og Koh Samui
 • 10 overnattinger 4- og 5-stjerners hoteller
 • 10 x frokost (dag 3-12)
 • Døgnbemannet nødtelefon på hele reisen
 • Avreisegaranti – reisen gjennomføres uansett antall deltakere
 • Det anbefales å bestille turen i god tid

Reisen kort & godt

Bli med på øyhopping til de naturskjønne øyene Koh Phangan og Koh Samui.

Det er ingen planlagte aktiviteter, og derfor har du friheten til å oppleve og utforske de to helt forskjellige øyene på egenhånd.

Du starter på Koh Phangan. Øya er relativt uberørt og har en frodig natur med fjell, jungel, fosser og fantastiske utsiktspunkter. Strendene ligger i vakre bukter omgitt av klipper. Stemningen på øya er behagelig avslappende, til tross for de beryktede fullmånefestene som arrangeres sør på øya. Men du kan slappe helt av, for du skal bo på den nordøstlige delen, ved en av øyas beste strender. Her er det ro og idyll.

Hvis du er interessert i snorkling og dykking, må du få med deg en dagstur til øya Koh Tao.

Reisen avsluttes på kokospalmeøya Samui, den største av de to øyene. Her skal du bo i den sørlige delen av det populære området Chaweng – som heter Chaweng Noi – og har asurblått hav og deilige sandstrender som frister til late dager i vannkanten. Hvis du blir lei av badelivet, er det mye å foreta seg her på øya, for her er det nemlig alt fra elefanter til templer.

Reisen kan forlenges med en storbyferie i Bangkok.

Derfor skal du velge denne reisen

 • Bli med på øyhopping året rundt til de to svært forskjellige paradisøyene Koh Phangan og Koh Samui i det sørøstlige Thailand
 • Nyt Koh Phangans strender i de vakre, rolige buktene og gå på oppdagelsesferd i øyas uberørte natur med jungel, fosser og fantastiske utkikkspunkter
 • Gled deg til å oppleve den livligere palmeøya Koh Samui hvor det venter asurblått hav, vakre sandstrender og gode muligheter for å oppleve alt fra elefanter til templer
 • Reisen kan forlenges med en fantastisk storbyferie i pulserende Bangkok

Prisene våre inkluderer alltid

 • Alle fly – både internasjonale og innenriks
 • Alle transfers på destinasjonen
 • Alle planlagte utflukter og aktiviteter
 • Alle overnattninger
Se all bilder
Bilder
Detaljert dagsprogram
Dag 1: Avreise fra valgt flyplass

I dag er det avreise fra den valgte flyplassen med mellomlanding(er) underveis.

Dag 2: Ankomst på Koh Samui – Koh Phangan

Du lander på Samuis eksotiske flyplass, går gjennom passkontrollen og henter bagasjen din. I ankomsthallen venter en sjåfør på å kjøre deg til Buri Rasa-moloen, og derfra tar du speedbåt til hotellet på Koh Phangan, en tur på ca. 40 minutter. Hotellet ligger på den nordøstlige siden av øya, ved Thong Nai Pan Noi-stranden.

Koh Phangan ligger nord for Koh Samui, og er mye roligere og mer uberørt. Faktisk minner Phangan mye om Samui før turistene begynte å komme hit.

Koh Phangan overrasker de fleste. Glem alt du kanskje har hørt om fulle ryggsekkturister og fullmånefester på Haan Rid-stranden sør på øya – Phangan er så mye mer om det! Øyas fjellrike og skogkledte indre er dekket av frodig jungel, og strendene ligger i små bukter omgitt av klipper eller mangroveskog. Strendene innbyr til å slappe av og slikke sol, og her er det også gode snorklemuligheter.

Dag 3-5: Koh Phangan

Hvordan du tilbringer dagene på Koh Phangan er helt opp til deg. Her er det ikke mye byliv og heller ikke så mange shopping-muligheter, men strendene og naturen er i toppklasse. Du kan lene deg tilbake og nyte dette avslappede stedet uten å gjøre noe som helst og/eller utforske øya. Du har tid nok til alt.

De første dagene er du nok sliten etter den lange flyreisen og med den store tidsforskjellen, så hva er bedre å bade i det behagelige vannet og bare slappe av på den deilige sandstranden?

Hvis du har lyst på litt aktivitet, kan vi anbefale å legge ut på en vandring i den frodige jungelen og se noen av øyas fosser og utsiktspunktet Done Sila, der du har fenomenal utsikt over øya og havet.

Du kan også ta en dagstur til den populære øya Koh Tao, som ligger nord for Koh Phangan. Koh Tao er velsignet med noen av Thailands vakreste bukter og hvite sandstrender med krystallklart vann. Øya er kommet på verdenskartet på grunn av sine fantastiske snorkle- og dykkemuligheter. Faktisk er Koh Tao blitt kåret til det beste dykkestedet i den thailandske golfen på grunn av sitt klare vann, flotte koraller og fargerike fisk. Her har du også gode muligheter til å treffe på havskilpadder. Hvis du ikke allerede kan dykke, er det ingen grunn til bekymring, for Koh Tao er et flott sted å lære å dykke og har veldige gode dykkerskoler. En utflukt til Koh Tao kan bestilles på hotellet.

Dag 6: Koh Phangan – Koh Samui

I dag er tiden kommet til å si farvel til Koh Phangan, og nå venter det deilige dager på Koh Samui. Du blir hentet av resortens egen speedbåt, og den tar deg med tilbake til Buri Rasa-moloen på Koh Samui, der en sjåfør venter på å kjøre deg til ditt neste overnattingssted ved Chaweng-stranden.

Chaweng-stranden strekker seg hele 7 km langs øyas østkyst og har fine sandstrender, turkisblått vann og høye kokospalmer. Du skal bo i den sørlige delen av Chaweng, Chaweng Noi. Dette området anses for å være det mest idylliske på Chaweng, og her råder det en flott feriestemning.

Dag 7-11: Koh Samui

Koh Samui er med sine 228,7 km² Thailands tredje største øy. Frem til 1970-tallet var ikke Samui så mye mer enn en ukjent øy med flott natur og kokosplantasjer. Det fantes ingen veier, og den eneste transportmuligheten til og fra øya var båtene som fraktet kokos. Slik opplevde en gruppe ryggsekkturister denne uberørte øya. Senere skrev de en artikkel om den i en reiseguide.  Det varte ikke lenge før andre ryggsekkturister ble oppmerksomme på dette skjulte paradiset, og små bambushytter skjøt raskt opp på strendene. I løpet av de neste to tiårene gjennomgikk Samui en rivende utvikling, og det ble bygget veier, åpnet fergeruter og oppført hoteller. I 1989 åpnet den første flyruten til og fra øya. Da begynte de første turiststrømmene til øya, og stadig flere hoteller og resorter ble bygget. I dag har Samui utviklet seg til å bli en av Thailands mest besøkte øyer, med ca. 2 millioner turister i året. I løpet av de neste dagene vil du finne ut hvorfor nettopp dette stedet er blitt så populært.

Dagene er til fri disposisjon til å slappe av, gå turer og lade opp de menneskelige batteriene.

Hvis du mot formodning skulle bli lei av strandlivet, er det mye å foreta seg. 2 km fra hotellet ligger selve Chaweng, kjent for sitt livlige sentrum med restauranter, kafeer, natteliv og gode shopping-muligheter. Du kan gå hit til fots, ta hotellets shuttlebuss eller en taxi.

Du kan også dra på øyrundtur og oppleve noen av Samuis andre strender, Big Buddha-tempelet, Wat Plai Laem-tempelet eller Samui Elephant Sanctuary, et elefant-gamlehjem for arbeidselefanter som er reddet fra turistindustrien.

Det er mange fine turstier på øya, og et populært mål er den 18 meter høye Na Muang-fossen. Eller hva med en båttur til den flotte marine nasjonalparken Ang Thong, et must-see for naturelskere? Nasjonalparken Ang Thong består av 42 små grønne øyer som ligger som perler på en snor og har flotte, idylliske strender, grønnkledde kalksteinsfjell, grotter og fantastiske utsiktspunkter.

Du må heller ikke gå glipp av å prøve Samuis mange kulinariske delikatesser. På grunn av øyas blandede befolkning, som består av både thaier, kinesere, laoter og burmesere, finner du her lokale spisesteder med spennende matkulturer som frembringer mange velsmakende retter.

Dag 12: Hjemreise og hjemkomst

I dag vinker du farvel til det thailandske øyhavet. Du blir hentet på hotellet og kjørt til flyplassen, og der reiser du til Norge med mellomlanding(er) underveis.

Du lander i Norge etter en avslappende og deilig ferie.

Kombiner med
Velg mellom alternativene nedenfor
Storbyforlengelse til Bangkok, 3 netter

Bangkok, Thailands hektiske, fargerike og fascinerende hovedstad, er en av verdens raskest voksende byer, med ca. 12 millioner innbyggere. Byens utvikling til moderne metropol startet for alvor på 1990-tallet, og i dag står de enorme skyskraperne i sterk kontrast til spirene på de vakre, gylne templene.

Det sentrale Bangkok er området omkring Silom Road, der du skal bo på det komfortable Hotel Narai. Området er byens mest populære turistområde på grunn av den høye konsentrasjonen av shoppingsentre, restauranter og hoteller.

Gjennom byen går elven Chao Phraya, og denne elven står for en vesentlig del av byens offentlige transport. På den østlige siden av elven ligger øya Ko Ratanakosin, som er den historiske delen av Bangkok og hjemstedet til byens opulente vartegn, Grand Palace. På den vestlige siden av elven ligger det en labyrint av kanaler som ofte betegnes som byens grønne lunger.

Mens du er i Bangkok kan du også gå på oppdagelsesferd i Chinatown og det fargerike markedet Chatuchak, et av verdens største. Hvis du trenger litt fred og ro, kan du vandre en tur i parken Lumpini og beundre utsikten til de høye skyskraperne som speiler seg i vannet.

En av de største opplevelsene i Bangkok er uten tvil maten, og du finner gastronomiske opplevelser i alle prisklasser rett utenfor døren.

Når du skal ta deg rundt i byen, trenger du ikke å bekymre deg om Bangkoks beryktede trafikk, for byen har et godt tilbud av andre transportmidler enn busser, tuktuk-er og drosjer. Elvedrosjene er veldig populære, og de legger til ved mange av byens severdigheter. I tillegg kan du bruke The Sky Train som snor seg mellom byens høyhus og er en god, rask og billig måte å ta seg frem på.

Bangkok er byen som har alt hva hjertet begjærer.

Forlengelsen inkluderer 3 netters opphold på hotell med frokost, fly til Bangkok samt transfer.

Tillegg for enkeltrom 8.055 kr.
Unike fordeler ved grupper fra 6 personer – innhent tilbud i dag for å se alle fordelene.
Når vil du reise?
Avreisedato
Alle oppgitte priser er pr. person
Reisebrev
Fortellinger fra reisende
Hvorfor reise med Asiatours.no?
Hvorfor så mange velger oss

Vi er alltid med deg

 • Personlig service fra reisekonsulenter med personlig erfaring
 • Dedikert bestillingsteam sørger for en god begynnelse på reisen
 • Assistanse døgnet rundt på reisen

100 % praktisk

 • Gjennomtenkte programmer med nøye utvalgte høydepunkter
 • Alle reiser inkluderer flyreise, transport og overnatting
 • Du kan ofte tilpasse reisen etter dine egne ønsker
 • Overnatting på flotte steder
 • Nøye utvalgte lokale guider med meget gode kunnskaper

Erfaring

 • Valgt av tusenvis av gjester siden 2006
 • Alle reiser er utprøvd og kvalitetssjekket av vårt eget team
 • Langsiktig samarbeid med et stort nettverk av asiatiske samarbeidspartnere

Best verdi for pengene & Full beskyttelse

 • Vi garanterer de beste prisene
 • Et utmerket samarbeidsforhold med partnerne våre sikrer den beste kvaliteten og prisen
 • Vi optimerer logistikken og prosessene våre, slik at du kun betaler for det som betyr mest
 • Vårt medlemskap i Rejsegarantifonden (nr. 1778) er din sikkerhet mot en eventuell konkurs

Vi bruker cookies til å gjøre hjemmesiden vår mer brukervennlig og relevant for deg, samt til å vise deg målrettede annonser. Du samtykker i dette hvis du klikker videre.

Du kan si nei takk til cookies ved å klikke her. Vi bruker en cookie for å huske ditt nei.

Les mer her.