• Fornøyde gjester siden 2006
 • Dedikerte reiseeksperter
 • Gjennomtestede kvalitetsreiser
 • Lokale guider valgt med omhu
 • Prisgaranti
 • Assistanse 24/7
 • Medlem av Reisegarantifonden
ForsideReiser til Øst- og Sørøst-AsiaThailandØyhopping: Koh Lanta, Koh Ngai & Koh Mook
13 dager

Øyhopping: Koh Lanta, Koh Ngai & Koh Mook

Opplev tre av Sør-Thailands paradisøyer med utsikt til de berømte bratte kalksteinsfjellene og tradisjonelle “vispbåter” som skaper en perfekt bakgrunn for en flott ferie.

Øyhopping: Koh Lanta, Koh Ngai & Koh Mook Øyhopping: Koh Lanta, Koh Ngai & Koh Mook
13 dager

Øyhopping: Koh Lanta, Koh Ngai & Koh Mook

Opplev tre av Sør-Thailands paradisøyer med utsikt til de berømte bratte kalksteinsfjellene og tradisjonelle “vispbåter” som skaper en perfekt bakgrunn for en flott ferie.

Derfor skal du velge denne reisen

 • Forlat den europeiske vinterkulden og senk tempoet på de tre paradisøyene Koh Lanta, Koh Ngai og Koh Mook i det sørvestlige Thailand
 • Nyt de flotte, hvite sandstrendene og bad i det klare, varme vannet eller utforsk øyene med snorkling, dykking og fotturer
 • Raske speedbåter og tradisjonelle longtailbåter frakter deg fra øy til øy mellom høye kalksteinsklipper som mest av alt ligner motivet på et postkort
 • Prikken over i’en er muligheten til å forlenge reisen med storbyferie i Bangkok

Prisene våre inkluderer alltid

 • Alle fly – både internasjonale og innenriks
 • Alle transfers på destinasjonen
 • Alle planlagte utflukter og aktiviteter
 • Alle overnattninger

Reisen kort & godt

Øyhopping blant Thailands sørlige paradisøyer er populært blant mange – bli med, så skjønner du raskt hvorfor.

I løpet av denne reisen bor du på tre helt forskjellige øyer, hver med sin spesielle sjarm: Koh Lanta, Koh Ngai og Koh Mook. Her venter det fine hvite sandstrender, flott natur og utsikter, høye loddrette fjell, små lokalsamfunn samt raske speedbåter og tradisjonelle “vispbåter” som frakter deg fra den ene øya til den neste.

På denne reisen setter du ned tempoet og får tid til alt det du ikke har tid til i hverdagen. Her kan du ligge på en solseng, nyte den stekende solen, bade i det klare, varme vannet, fordype deg i en god bok, hygge deg med kortspill eller la deg skjemme bort med en omgang massasje. Hvis du har lyst til å oppleve litt, har øyene også gode muligheter for både aktiviteter og utflukter.

Som prikken over i-en kan du avrunde reisen med et opphold i Bangkok.

Det anbefales å bestille turen i god tid.

Hva er inkludert i prisen?
Følgende er inkludert i turen
 • Flyreise fra Norge til Krabi t/r
 • 10 overnattinger på 3- og 5-stjernede hoteller
 • 10 x frokost (dag 3-12)
 • Transport i minibuss med klimaanlegg
 • Transport mellom øyene i speedbåt og tradisjonell «vispbåt»
 • Døgnbemannet nødtelefon på hele reisen
 • Avreisegaranti – reisen gjennomføres uansett antall deltagere
Se all bilder
Bilder
Detaljert dagsprogram
Dag 1: Avreise

I dag er det avreise fra den valgte flyplassen med mellomlanding(er) underveis.

Dag 2: Ankomst i Krabi – Ao Nang Beach

Du lander på Krabi flyplass, går gjennom passkontrollen og henter bagasjen din. I ankomsthallen venter en sjåfør som skal kjøre deg til hotellet i feriebyen Ao Nang Beach, 25 km fra flyplassen.

Etter en lang flytur kan du slappe av ved svømmebassenget eller ta håndkledet under armen og legge deg ned på stranden som ligger bare et steinkast unna. Du kan også slentre en tur langs strandpromenaden, titte i de mange butikkene som ligger som perler på en snor, nyte utsikten over havet og se på de mange små motorbåtene som går i pendelfart mellom Ao Nang og Railay Beach.

Når sulten melder seg, er ikke utfordringen det å finne en restaurant, men å velge mellom Ao Nangs mange gode spisesteder. Her finnes det restauranter med både tradisjonelle thailandske retter, internasjonale retter og fisk og skalldyr. Du finner også mange fast food-kjeder.

Som avslutning på dagen har du kanskje lyst til å sitte på en av benkene på strandpromenaden og beundre utsikten over havet og den vakre solnedgangen.

Dag 3: Krabi – Koh Lanta Yai

Etter frokost blir du hentet på hotellet og kjørt til Ban Hua Hin-kaien, som ligger ca. 90 km fra Ao Nang Beach. Herfra skal du ta bilfergen til Koh Lanta som ligger øst for Phi Phi-øyene.

Koh Lanta består av Koh Klang, Koh Lanta Noi, Koh Lanta Yoi og 50 mindre øyer. Du skal bo på den populære øya Koh Lanta Yai, som har flott natur med skoger, tropisk regnskog og 9 deilige sandstrender, som strekker seg langs øyas vestkyst og har gode muligheter til snorkling.

Etter en fergetur på ca. 20 minutter ankommer du Koh Lanta. Sjåføren kjører deg til hotellet, som ligger mellom strendene Klong Nin og Khlong Toab. Her venter 3 overnattinger i rolige og avslappede omgivelser.

Dag 4-5: Koh Lanta Yai

Dagene er til fri disposisjon, og du kan slappe av på den deilige sandstranden og bade i det smaragdgrønne vannet. Langs stranden finner du strandbarer og restauranter, der du kan spise lekre, lokale retter. Litt unna stranden ligger den lille byen av samme navn. Der er det flere restauranter å velge mellom og minibanker, apoteker, klesbutikker og suvenirbutikker.

Koh Lanta har også interessante severdigheter og aktiviteter. Du kan f.eks. ta en taxi til Lanta Old Town, som ligger på den østlige siden av øya. Her i den gamle havnebyen er det som om tiden har stått stille og du merker raskt den fredelige atmosfæren. Den gamle bydelen er også kjent for Sea Gypsy Village, der befolkningen for flere hundre år siden bosatte seg langs kysten i trehus oppført ute på havet. Havsigøynerne blander seg sjelden med resten av befolkningen og har også sitt eget språk, egne tradisjoner og overbevisninger.

Med Koh Lantas skoger og tropiske regnskoger er øya meget velegnet til fotturer. I tillegg har øya noen av Thailands beste dykkersteder med koraller, fargerike fisk, klipper og huler. Et annet sted som er et besøk verdt er Khao Mai Kaew-hulene som har både stalaktitter og stalagmitter.

Om kvelden kan du gå en tur langs stranden og nyte den vakre solnedgangen til lyden av bølgene.

Dag 6: Koh Lanta – Koh Ngai

I dag sjekker du ut av hotellet og blir kjørt til Saladan-kaien, der en speedbåt tar deg med til øya Koh Ngai, også kjent som Koh Hai, der du skal bo de neste 3 nettene. Du ankommer til den lille paradisøya, som er dekket av palmer, jungel og hvite sandstrender, ca. 40 minutter senere.

Dag 7-8: Koh Ngai

Dagene er til fri disposisjon.

Utsikten fra Koh Ngai  er som hentet rett fra et postkort – de tradisjonelle “vispbåtene” er fortøyd i sanden med det turkise vannet og de kjempestore kalksteinsfjellene som bakgrunn. Her kan du ikke annet enn å gire helt ned. Her finnes det ingen trafikk, butikker eller støyende diskoteker. Her kan du bare lene deg tilbake, daffe i solen, bade i det varme, klare vannet og slappe av på en solseng med en god bok. Hvis du har lyst til å gå en tur, kan du gå til venstre og ned til den andre enden av øya, der det også er fantastisk å snorkle. Går du til høyre, kan du gå inn i jungelen til du kommer til et utsiktspunkt der du har en fantastisk utsikt over havet og fjellene.

Dag 9: Koh Ngai – Koh Mook

I dag er tiden kommet til å si farvel til Koh Ngai, og heldigvis venter enda et paradis. Du blir hentet av en «vispbåt» som tar deg med til perleøya Koh Mook som ligger ca. 30 min unna. Koh Mook er større enn Koh Nai, og denne øya har også en liten landsby dit du enten kan gå eller sykle. Her ligger også den lokale skolen, supermarkeder, restauranter osv.

Dag 10-11: Koh Mook

Dagene er til fri disposisjon.

Det gode ved Koh Mook er at du kan bruke stranden på begge sider av øya. Hvis du har lyst på aktiviteter eller utflukter, kan du for eksempel la deg skjemme bort med massasje, leie en kajakk eller besøke øyas store attraksjon. Smaragdgrotten, som kun kan nås fra vannet. Her svømmer du ca. 80 meter inn gjennom en tunnel. Det er nesten bare selvlysende fisk som lyser opp veien. Men når du kommer frem til åpningen innen i grotten – midt på øya – kommer det til syne et lite skjult paradis med sandstrand, grønne trær og bratte klipper.

Vil du hoppe over på enda en øy, kan du med fordel ta en «vispbåt» til øya Koh Kradan som ligger ca. 20 minutter unna. Her er det fantastisk å snorkle for å se de både nysgjerrige og fargerike fiskene som svømmer rett ved strandkanten. Stranden er smal, men flott, og det samme er utsikten til de loddrette fjellene og de tradisjonelle “vispbåtene” som er fortøyd langs stranden.

Om kvelden, når det er blitt litt kjøligere på Koh Mook, kan du løpe en tur langs stranden eller bare gå en tur og nyte solen som forsvinner bak de grønnkledte fjellene.

Dag 12: Hjemreisen starter

Det er dessverre på tide å si farvel til dette vakre hjørnet av Thailand. Du blir hentet av en «vispbåt» som tar deg med til kaien sør for Krabi – en tur på ca. 45-60 minutter. Her venter en sjåfør som kjører deg til Krabi flyplass, som ligger ca. 2-3 time unna. Herfra setter du kursen mot Norge med mellomlanding(er) underveis.

Dag 13: Hjemkomst

Du lander i Norge etter en deilig og avslappende ferie.

Kombiner med

Storbyforlengelse til Bangkok, 3 netter

Pris:
Pr. person i dobbeltrom: + 3.510 kr.
Pr. barn u/12 år: + 3.335 kr.
Enkeltromstillegg: + 965 kr.

Bangkok, Thailands hektiske, fargerike og fascinerende hovedstad, er en av verdens raskest voksende byer, med ca. 12 millioner innbyggere. Byens utvikling til moderne metropol startet for alvor på 1990-tallet, og i dag står de enorme skyskraperne i sterk kontrast til spirene på de vakre, gylne templene.

Det sentrale Bangkok er området omkring Silom Road, der du skal bo på det komfortable Hotel Narai. Området er byens mest populære turistområde på grunn av den høye konsentrasjonen av shoppingsentre, restauranter og hoteller.

Gjennom byen går elven Chao Phraya, og denne elven står for en vesentlig del av byens offentlige transport. På den østlige siden av elven ligger øya Ko Ratanakosin, som er den historiske delen av Bangkok og hjemstedet til byens opulente vartegn, Grand Palace. På den vestlige siden av elven ligger det en labyrint av kanaler som ofte betegnes som byens grønne lunger.

Mens du er i Bangkok kan du også gå på oppdagelsesferd i Chinatown og det fargerike markedet Chatuchak, et av verdens største. Hvis du trenger litt fred og ro, kan du vandre en tur i parken Lumpini og beundre utsikten til de høye skyskraperne som speiler seg i vannet.

En av de største opplevelsene i Bangkok er uten tvil maten, og du finner gastronomiske opplevelser i alle prisklasser rett utenfor døren.

Når du skal ta deg rundt i byen, trenger du ikke å bekymre deg om Bangkoks beryktede trafikk, for byen har et godt tilbud av andre transportmidler enn busser, tuktuk-er og drosjer. Elvedrosjene er veldig populære, og de legger til ved mange av byens severdigheter. I tillegg kan du bruke The Sky Train som snor seg mellom byens høyhus og er en god, rask og billig måte å ta seg frem på.

Bangkok er byen som har alt hva hjertet begjærer.

Tillegg for enkeltrom 7.690 kr.
Unike fordeler ved grupper fra 6 personer – innhent tilbud i dag for å se alle fordelene.
Når vil du reise?
Avreisedato
Reisebrev
Fortellinger fra reisende
Kontakt reisekonsulent Lea Charlotte Alber

Skriv til:
info@asiatours.no

Ring til:
21 95 37 99

Åpningstider:
Hverdager fra 9 - 16

Hvorfor reise med Asiatours.no?
Hvorfor så mange velger oss

Vi er alltid med deg

 • Personlig service fra reisekonsulenter med personlig erfaring
 • Dedikert bestillingsteam sørger for en god begynnelse på reisen
 • Assistanse døgnet rundt på reisen

100 % praktisk

 • Gjennomtenkte programmer med nøye utvalgte høydepunkter
 • Alle reiser inkluderer flyreise, transport og overnatting
 • Du kan ofte tilpasse reisen etter dine egne ønsker
 • Overnatting på flotte steder
 • Nøye utvalgte lokale guider med meget gode kunnskaper

Erfaring

 • Valgt av tusenvis av gjester siden 2006
 • Alle reiser er utprøvd og kvalitetssjekket av vårt eget team
 • Langsiktig samarbeid med et stort nettverk av asiatiske samarbeidspartnere

Best verdi for pengene & Full beskyttelse

 • Vi garanterer de beste prisene
 • Et utmerket samarbeidsforhold med partnerne våre sikrer den beste kvaliteten og prisen
 • Vi optimerer logistikken og prosessene våre, slik at du kun betaler for det som betyr mest
 • Vårt medlemskap i Rejsegarantifonden (nr. 1778) er din sikkerhet mot en eventuell konkurs

Vi bruker cookies til statistikk og målrettet markedsføring hos tredjepart.
Du samtykker i dette ved å klikke deg videre.
Les mer her.

Velkommen til ny design på Asiatours.no

Vi har fått ny design siden du sist besøkte oss, men reisene våre er fremdeles de samme.