Man - Fre 9 - 16
Meny
HomeReiser til Øst- og Sørøst-AsiaThailandØyhopping: Koh Samui, Koh Madsum & Koh Phangan
13 dager:

Øyhopping: Koh Samui, Koh Madsum & Koh Phangan

Høydepunkter på denne reisen:
Opplev den populære kokospalmeøya Samui, gir helt ned på den lille, uberørte øya Madsum og avslutt reisen på den avslappede og frodige øya Phangan.

Følgende er inkludert i reisen:

  • Flyreise fra Norge til Koh Samui t/r
  • 11 overnattinger på 4- til 5-stjerners hoteller
  • 11 x frokost (dag 3-12)
  • Transport i minibuss med aircondition
  • Transport mellom øyene i speedbåt og tradisjonell motorbåt
  • Døgnbemannet nødtelefon på hele reisen
  • Avreisegaranti – reisen gjennomføres uansett antall deltagere

Det anbefales å bestille turen i god tid.

Tillegg for enkeltrom 7.835 kr.
Rabatt ved større grupper

Kombinasjonsmuligheter etter rundreisen:

Velg denne reisen fordi…

Bli med på øyhopping til de tre naturskjønne øyene Koh Samui, Koh Madsum og Koh Phangan.

Her er det ingen planlagte aktiviteter, så du har friheten til å oppleve og utforske de tre helt forskjellige øyene på egenhånd.

Du starter på kokospalmeøya Samui, som er den største av de tre. Her skal du bo i den sørlige delen av det populære området Chaweng, Chaweng Noi. Her finner du et hav med asurblått vann og deilige sandstrender som innbyr til late dager i vannkanten. Hvis du skulle bli lei av å slappe av, er det masse å foreta seg på øya.

Neste stopp, Koh Madsum, er det ultimative ”getaway”-reisemålet fra hverdagens stress og jag. Madsum er en liten, privat øy der det bare er ett hotell og én restaurant, i tillegg til hotellets, så her vil du virkelig føle deg  som Robinson Crusoe. Øya har fine, hvite strender med utsikt til naboøya Taen, kajakkpadling, svømmeturer i det varme, klare vannet og gode snorklemuligheter langs øyas korallrev.

Reisen tar deg med videre til Koh Phangan. Denne øya er relativt uberørt og har en fjellrik og frodig natur med jungel, fosser og fantastiske utsiktspunkter. Strendene ligger i vakre bukter omgitt av klipper. Atmosfæren på øya er deilig og avslappet, til tross for de beryktede fullmånefestene som arrangeres i den sørlige delen. Men slapp av – du bor i den nordøstlige delen. ved en av øyas beste strender, og her hersker det ro og idyll.

Hvis du er interessert i snorkling og dykking, skal du absolutt unne deg en dagsutflukt til Koh Tao.

Reisen kan forlenges med storbyferie i Bangkok.

Detaljert dagsprogram
Klikk på et bilde for å se det i full størrelse
Dag 1: Avreise fra den valgte flyplassen
Dag 1: Avreise fra den valgte flyplassen

I dag er det avreise fra den valgte flyplassen med mellomlanding(er) underveis.

Dag 2: Ankomst på Koh Samui
Dag 2: Ankomst på Koh Samui

Du lander på Samuis eksotiske flyplass, går gjennom passkontrollen og henter bagasjen din. I ankomsthallen venter en sjåfør på å kjøre deg til hotellet, som ligger ved Samuis populære og berømte strand Chaweng.

Chaweng-stranden strekker seg hele 7 km langs øyas østkyst og har fine sandstrender, turkisblått vand og høye kokospalmer. Du skal bo i den sørlige delen av Chaweng som heter Chaweng Noi. Dette området anses for å være den mest idylliske delen av Chaweng og her venter en flott feriestemning.

Overnatting New Star Beach Resort 

Dag 3-5: Koh Samui
Dag 3-5: Koh Samui

Koh Samui er Thailands tredje største øy og har et areal på 228,7 km2. Frem til 1970-tallet var ikke Samui mye mer enn en ukjent øy med flott natur og kokosplantasjer. Det fantes ingen veier, og den eneste måten å komme seg til og fra øya på var med  kokosfraktebåtene. Slik opplevde en gruppene ryggsekkreisende den uberørte øya, og senere skrev de en artikkel om den i en reiseguide. Da fikk raskt andre ryggsekkturister opp øynene for dette skjulte paradiset, og små bambushytter ble raskt reist på strendene. I løpet av de neste to tiårene  gjennomgikk Samui en rivende utvikling, og det ble bygget veier, åpnet fergeruter og bygd hoteller. I 1989 åpnet den første flyruten til og fra øya. Da begynte turistene for alvor å valfarte til Samui, og flere hoteller og resorter ble bygget. I dag har Samui vokst til å bli en av Thailands mest besøkte øyer, med ca. 2 millioner turister i året. I løpet av de neste dagene vil du finne ut hvorfor nettopp dette stedet er blitt så populært.

De første dagene er du sikkert sliten etter den lange flyturen og merker kanskje den store tidsforskjellen, så hva er bedre enn å hoppe i det behagelig varme vannet og ligge rett ut på den deilige sandstranden?

Hvis du mot formodning skulle bli lei av å slappe av, er det mye å foreta seg. 2 km fra hotellet ligger selve Chaweng, som er kjent for sitt livlige sentrum med restauranter, kafeer, natteliv og gode shoppingmuligheter. Du kan gå dit, ta hotellets shuttlebuss eller praie en taxi. Du kan også dra på øyrundtur og oppleve noen av Samuis andre strender, den store Buddhaen av gull og den 18 meter høye Namuang-fossen. Det er også fine turstier på øya. Eller hva med en båttur til den flotte marine nasjonalparken Ang Thong, som består av kalksteinsklipper som ligger som perler på en snor, vakre paradisstrender, grotter og fantastiske utsiktspunkter?

Du må heller ikke gå glipp av å smake på øyas mange delikatesser. Siden befolkningen her består av både thailendere, kinesere, laoter og burmesere, vil du finne spisesteder med en variasjon av mange spennende matkulturer. Her er det menyer for enhver smak.

Overnatting New Star Beach Resort 

Dag 6: Med speedbåt fra Koh Samui til Koh Madsum
Dag 6: Med speedbåt fra Koh Samui til Koh Madsum

I dag blir du hentet på hotellet og kjørt til Thong Tanote-kaien som ligger godt og vel 45 minutters kjøring unna. Når du kommer til kaien, venter en tradisjonell liten motorbåt på å ta deg med til Koh Madsum, en tur på ca. 30 minutter.

Koh Madsum ligger sør for Koh Samui og er en lille uberørt perle med ekte øystemning. Atmosfæren her er helt annerledes enn på de andre populære thailandske øyene. Her er det nemlig ingen biler, ingen fastboende, ingen støy og ingen travle turistgater. Du vil nesten føle det som om du har øya for deg selv, for her finnes det nemlig kun ett hotell og én restaurant, i tillegg til hotellets.

Strendene på den ene siden av øya er vakre og hvite og egner seg perfekt til solbading, mens den anden siden av øya er et paradis for alle som vil snorkle langs korallrevet utenfor kysten.

Madsum er det ultimative ”getaway” fra hverdagens stress og mas, så ta av deg skoene så snart du har sjekket inn, gå ned på stranden og nyt dette lille paradiset.

Overnatting The Treasure 

Dag 7: Koh Madsum
Dag 7: Koh Madsum

Start dagen i ditt eget tempo og spis en deilig frokost. Du kan tilbringe dagen på en liggestol med utsikt over det klare havet og naboøya Koh Taen. Du kan også padle en tur i kajakk eller svømme på oppdagelsesferd under havoverflaten på den andre siden av øya.

Om kvelden kan du avslutte dagen med en vandring i strandkanten til lyden av bølgeskvulp og se himmelen forandre farge når solen går ned i horisonten.

Overnatting The Treasure 

Dag 8: Koh Madsum – Koh Phangan
Dag 8: Koh Madsum – Koh Phangan

I dag reiser du videre til reisens tredje og siste øy, Koh Phangan.

En båt legger til utenfor hotellet og bringer deg til ”The Treasure Koh Madsum – Samui kaien” på Koh Samui, en tur på ca. 30 minutter. Herfra skal du kjøre til Buri Rasa-kaien på den nordsiden av Samui. Den siste båtturen, for å komme til hotellet på Koh Phangan, foregår i speedbåt og tar ca. 30 minutter. Hotellet ligger på den nordøstlige siden av øya, ved Thong Nai Pan Noi-stranden.

Koh Phangan ligger nord for Koh Samui og er langt roligere og mere uberørt enn Samui. Faktisk minner Phangan om Samui før turistene begynte å dukke opp. Koh Phangan overrasker de fleste. Glem alt du kanskje har hørt om fulle ryggsekkturister og fullmånefester på Haad Rin-stranden i sør – Phangan er så mye mer enn det! Øyas skogkledte og fjellrike indre er dekket av frodig jungel, og strendene ligger i små bukter omgitt av klipper eller mangroveskog. Strendene innbyr til avslapping og solbading, og det er flotte muligheter til å snorkle og dykke.

Overnatting Santhiya Koh Phangan Resort & Spa 

Dag 9-11: Koh Phangan
Dag 9-11: Koh Phangan

Hvordan du tilbringer dagene på Phangan er helt opp til deg selv. Her er det ikke byer og ikke mange shoppingmuligheter, men strendene og naturen er i toppklasse. Du kan lene deg tilbake og nyte dette avslappede stedet i fulle drag eller dra på oppdagelsesferd rundt på øya. Du har tid nok til å gjøre alt.

I Phangans frodige jungel kan du dra på fotturer og oppleve noen av øyas fosser, eller hva med litt fjellklatring til Dom Sila Viewpoint, der du har en fenomenal utsikt over øya og havet?

Du kan også ta en dagsutflukt til den populære øya Koh Tao som ligger nord for Koh Phangan. Koh Tao er velsignet med noen av Thailands vakreste bukter og hvite sandstrender med krystallklart vann. Øya ble satt på verdenskartet på grunn av sine fantastiske snorkle- og dykkemuligheter. Faktisk er Koh Tao blitt kåret til det beste dykkerstedet i Den thailandske golfen på grunn av sitt klare vann, flotte koraller og fargerike fisk med gode muligheter for å treffe på havskilpadder. Hvis du ikke allerede kan dykke, er ikke det noe problem, for Koh Tao er et fantastisk sted å lære å dykke, og dykkerskolene her er meget gode.

Uansett hva du ønsker å bruke tiden din på, må du sørge for å nyte øylivet,  for nå er det ikke lenge igjen før du vender nesen mot nordlige himmelstrøk.

Overnatting Santhiya Koh Phangan Resort & Spa 

Dag 12: Koh Phangan – Koh Samui
Dag 12: Koh Phangan – Koh Samui

Tiden er kommet til å si farvel til Koh Phangan. I dag skal du nemlig tilbake til Koh Samui, der du har én enkelt overnatting før hjemreisen begynner. Du blir hentet av resortens egen speedbåt som bringer deg til Buri Rasa-kaien på Koh Samui. På kaien venter en sjåfør som kjører deg til hotellet.

Resten av dagen er til fri disposisjon.

Overnatting New Star Beach Resort 

Dag 13: Hjemreise og hjemkomst
Dag 13: Hjemreise og hjemkomst

I dag er det dessverre på tide å ta avskjed med det thailandske øyhavet. Du blir hentet på hotellet og kjørt til flyplassen, og derfra flyr du til Norge med mellomlanding(er) underveis.

Du lander i Norge etter en avslappende og deilig reise.

Kombinasjonsmuligheter etter rundreisen
Storbyforlengelse til Bangkok, 3 netter
Storbyforlengelse til Bangkok, 3 netter

Pris:
Pr. person i dobbeltrom: + 3.710 kr.
Pr. barn u/12 år: + 3.535 kr.
Enkeltromstillegg: + 965 kr.

Bangkok, Thailands hektiske, fargerike og fascinerende hovedstad, er en av verdens raskest voksende byer, med ca. 12 millioner innbyggere. Byens utvikling til moderne metropol startet for alvor på 1990-tallet, og i dag står de enorme skyskraperne i sterk kontrast til spirene på de vakre, gylne templene.

Det sentrale Bangkok er området omkring Silom Road, der du skal bo på det komfortable Hotel Narai. Området er byens mest populære turistområde på grunn av den høye konsentrasjonen av shoppingsentre, restauranter og hoteller.

Gjennom byen går elven Chao Phraya, og denne elven står for en vesentlig del av byens offentlige transport. På den østlige siden av elven ligger øya Ko Ratanakosin, som er den historiske delen av Bangkok og hjemstedet til byens opulente vartegn, Grand Palace. På den vestlige siden av elven ligger det en labyrint av kanaler som ofte betegnes som byens grønne lunger.

Mens du er i Bangkok kan du også gå på oppdagelsesferd i Chinatown og det fargerike markedet Chatuchak, et av verdens største. Hvis du trenger litt fred og ro, kan du vandre en tur i parken Lumpini og beundre utsikten til de høye skyskraperne som speiler seg i vannet.

En av de største opplevelsene i Bangkok er uten tvil maten, og du finner gastronomiske opplevelser i alle prisklasser rett utenfor døren.

Når du skal ta deg rundt i byen, trenger du ikke å bekymre deg om Bangkoks beryktede trafikk, for byen har et godt tilbud av andre transportmidler enn busser, tuktuk-er og drosjer. Elvedrosjene er veldig populære, og de legger til ved mange av byens severdigheter. I tillegg kan du bruke The Sky Train som snor seg mellom byens høyhus og er en god, rask og billig måte å ta seg frem på.

Bangkok er byen som har alt hva hjertet begjærer.

Du har mulighet til å kjøpe følgende tilleggsutflukter:

Overnatting Narai Hotel 

Få gratis tilbud
SPØRSMÅL?

Kontakt ekspertene våre nå:
21 95 37 99
info@asiatours.no

Åpningstider:
Hverdager 9 - 16

Få gratis tilbud

Nyhetsbrev

Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev vil du motta en mail ca. 3 ganger om måneden med relevante nyheter, gode tilbud m.m.

Vi bruker cookies til statistikk og målrettet markedsføring hos tredjepart.
Du samtykker i dette ved å klikke deg videre.
Les mer her.