• Fornøyde gjester siden 2006
 • Dedikerte reiseeksperter
 • Gjennomtestede kvalitetsreiser
 • Lokale guider valgt med omhu
 • Prisgaranti
 • Assistanse 24/7
 • Medlem av Reisegarantifonden
12 dager

Et streif av Thailand

Opplev Bangkoks store kontraster og landets flotte natur ved elven Kwai. Avslutt med badeferie i den rolige feriebyen Cha Am – på en reise krydret med kultur og historie.

Et streif av Thailand Et streif av Thailand
12 dager

Et streif av Thailand

Opplev Bangkoks store kontraster og landets flotte natur ved elven Kwai. Avslutt med badeferie i den rolige feriebyen Cha Am – på en reise krydret med kultur og historie.

Derfor skal du velge denne reisen

 • Bli med på denne kortere rundreisen, som gir et godt bilde av Thailand med store opplevelser i vente
 • Få et innblikk i landets dystre historie fra andre verdenskrig ved Kanchanaburi og elven Kwai, og bo på et flytende hotell omgitt av frodig jungel og dyreliv
 • Opplev Bangkoks landemerke, Grand Palace, og dra på båttur gjennom byens sjarmerende labyrint av kanaler, hvor du kommer tett på det lokale livet i hovedstaden
 • Avslutt med en deilig avslappende badeferie i det rolige strandområdet Cha Am i nærheten av Hua Hin

Prisene våre inkluderer alltid

 • Alle fly – både internasjonale og innenriks
 • Alle transfers på destinasjonen
 • Alle planlagte utflukter og aktiviteter
 • Alle overnattninger

Reisen kort & godt

Thailand er et fantastisk reiseland som virkelig har alt hva hjertet begjærer, og vi har valgt ut tre steder som vi synes gir deg et godt bilde av hva dette flotte landet har å by på.

Reisen starter i hovedstaden Bangkok, der de arkitekttegnede skyskraperne står i sterk kontrast til det gamle kongepalasset Grand Palace og de små trehusene langs byens sjarmerende labyrint-kanaler. Ved elven Kwai overnatter du midt i den den frodige, flotte naturen og får vite mer om den dramatiske historien fra 2. verdenskrig på en togreise på Dødens jernbane. Reisen avsluttes i den rolige feriebyen Cha Am ved Hua Hin, der du kan slappe av og fordøye alle de spennende inntrykkene du har fått på reisen.

Hva er inkludert i prisen?
Følgende er inkludert i turen
 • Flyreise fra Norge til Bangkok t/r
 • 7 overnattinger på 3- og 4-stjerners hoteller
 • 1 overnatting på Hintok River Camp i luksustelt
 • 1 overnatting på flotellet River Kwai Jungle Rafts
 • 9 x frokost (dag 3-11)
 • 4 x lunsj (dag 3, 4, 5, 6)
 • 2 x middag (dag 4, 5)
 • Velkomstmøte i Bangkok
 • Lokal engelsktalende guide på alle utflukter og turer
 • Transport i bil eller minibuss med aircondition
 • Døgnbemannet nødtelefon på hele reisen
 • Avreisegaranti – reisen gjennomføres uansett antall deltagere

Omfattende utfluktspakke:

 • Grand Palace i Bangkok
 • Båttur på Bangkoks klonger
 • Krigsmuseet (Thailand-Burma Railway Centre), krigskirkegården, broen over elven Kwai
 • Besøk i mon-stammelandsby
 • Hellfire Pass-minnesmerket
 • Togtur på Dødens jernbane
Se all bilder
Bilder
Detaljert dagsprogram
Dag 1: Avreise

I dag er det avreise fra den valgte flyplassen i Norge med mellomlanding(er) underveis.

Dag 2: Ankomst i Bangkok

Du lander på Bangkoks internasjonale flyplass, går gjennom passkontrollen og henter deretter bagasjen din. I ankomsthallen venter guiden med et Asiatours-skilt, og sammen med en sjåfør kjører guiden deg til hotellet der du skal bo de kommende 2 nettene.

Sent på ettermiddagen blir det avholdt et infomøte i lobbyen på Hotel Narai. Her forteller vår representant deg litt om Thailand og hva du må respektere og være oppmerksom på. Samtidig vil han svare på eventuelle spørsmål og gjennomgå programmet for reisen din. Deretter skal du gå en kort tur i området, der representanten og en guide viser deg gode spisesteder, pengeautomater, apoteker og andre nyttige ting.

Resten av kvelden er til fri disposisjon.

Dag 3: Grand Palace – båttur på Maenam Chao Phraya-elven og Bangkoks kanaler

Du blir hentet på hotellet og kjørt til Bangkoks og Thailands største kulturattraksjon, kongepalasset Grand Palace. Dette overdådige palasset ble bygget i år 1782 og det har fremdeles en skjønnhet som er vanskelig å beskrive. Du får se det med egne øyne! Inne i palasset står Thailands helligste Buddha-statue, utskåret av et kjempestort stykke lysende grønn jade. Vær oppmerksom på at det er spesielle regler for påkledning ved og i kongepalasset.

Fra kongepalasset går du ned til elven Maenam Chao Phraya, og herfra tar du den lokale ekspressbåten til Nontaburi, der du ankommer 45 minutter senere. På det lokale markedet finner guiden eksotiske tropefrukter og lokale snacks som du kan få en smaksprøve på. Deretter går du ombord i en liten motorbåt som du tar til Bang Yai – her går det unna – hold på hatt og briller! Ved Wat Bang Yai besøker du Bangkoks nest største liggende Buddha. Du opplever et helt annerledes Bangkok her i Bang Yai – gatene er smale og trafikken går i et helt annet tempo.

Fra Bang Yai stiger du ombord i en liten motorbåt med plass til maks. fire personer. I denne båten kjører du på kanalene. I dag er nettverket av vannveier i Bangkok, som utgår fra hovedelven Maenam Chao Phraya (kongenes elv), også kjent som Bangkoks ”klonger”. I gamle dager foregikk det meste av den daglige handelen i Thailand på og langs kanalene, og de tidlige europeiske handelsreisende og besøkende ga byen navnet ”Østens Venezia”.

Kanalene er meget viktige for lokalbefolkningen den dag i dag, og de har en stor og helt spesiell sjarm. Du opplever det lokale livet fra vannsiden, der du kan se postbud og selgere til vanns. Du vil også se at bebyggelsen langs bredden vender ut mot vannet og ikke inn mot land. Denne delen av Bangkok er på alle måter helt forskjellig fra det sentrale Bangkoks tette bebyggelse med skyskrapere, høybaner og motorveier. Her er vannveiene hovedferdselsårer, og Thailands grønne frodighet er tydelig overalt.

Du er tilbake på hotellet sent på dagen.

Dag 4: Bangkok – Kanchanaburi - Elven Kwai – Hellfire Pass

I dag starter en meget interessant utflukt på 3 dager og 2 netter til elven Kwai, byen Kanchanaburi og det store jungelområdet som omgir det hele. Under 2. verdenskrig ble det her bygget en jernbane fra Thailand til Myanmar (det tidligere Burma) under helt umenneskelige forhold. Det tok 18 måneder å bygge den 415 km lange jernbanestrekningen, og i denne periode i 1942-43 døde ca. 100.000 tvangsutskrevne thailendere, malayer, kinesere, tamiler og andre asiater, samt ca. 12.500 allierte krigsfanger. Virkelighetens historie ble senere til den berømte romanen ”Broen over Kwai”, skrevet av forfatteren Pierre Boulle og udødeliggjort i filmen med samme navn.

Du blir hentet på hotellet tidlig om morgenen for å unngå den verste trafikken ut av Bangkok. Fra Bangkok kjører du til Kanchanaburi, der du besøker krigsmuseet, krigskirkegården og broen over Kwai, som er av en litt yngre dato enn den opprinnelige. Sent på formiddagen kommer du til Hintok River Camp, der du sjekker inn og spiser lunsj.

Først på ettermiddagen går turen til Hellfire Pass, som var et av de hardeste stedene å bygge jernbanen, og der arbeidet foregikk døgnet rundt. Du går turen fra Hellfire Pass til Hintok stasjon. Herfra går turen tilbake til Hintok River Camp, der du kan nyte omgivelsene og bli med på hotellets aktiviteter.

Dag 5: Elven Kwai

Du våkner til lydene av jungelen og elven og starter dagen med å sykle til det nærliggende tempelet for å gi almisser til munkene ved å legge mat i skålene deres. Deretter sykler du tilbake til Hintok River Camp, der en solid frokost venter.

Du sjekker ut og går ombord i en liten motorbåt som tar deg med til River Kwai Jungle Rafts, et flotell eller tømmerflåtehotell på selve Kwai. Landskapet og frodigheten langs elven er utrolig malerisk og helt fantastisk!

Du besøker en mon-landsby i nærheten, og her har ikke livsstilen endret seg mye gjennom tidene.

Ettermiddagen er til fri disposisjon. Du kan velge å slappe av på flotellet eller bli med på noen av de aktivitetene som tilbys.

Dag 6: Elven Kwai – Togtur på Dødens jernbane - Bangkok

Du har morgenen og formiddagen til fri disposisjon, før du tar båt oppover elven til kaien, der lunsjen din venter. Deretter kjører du på en strekning av Dødens jernbane i noen av de historiske togvognene. Turen går bl.a. langs en strekning hevet over terrenget på en konstruksjon av tre. Etter togturen blir du hentet av en sjåfør i Kanchanaburi, som kjører deg til Cha Am. Kjøreturen tar 3-4 timer.

Dag 7-10: Badeferie i Cha Am

Cha Am er en liten rolig ferieby som ligger 27 km nord for Hua Hin og 175 km sør for Bangkok. Her er det ikke livlige barer og turistbutikker, som i mange andre feriebyer, her kan du bare nyte stillheten og den avslappede stemningen på den lange, barnevennlige sandstranden der det også tilbys ulike vannsportsaktiviteter.

15 km utenfor for Cha Am ligger det greskinspirerte Santorini Park med de berømte, hvitkalkede husene med blå dører og skodder. Parken fungerer både som fornøyelsespark og utendørs handlesenter med butikker, spisesteder og kunst.

Hvis du har lyst på litt mer liv og røre, kan du dra til Hua Hin, som ligger vel 20 minutters kjøring unna. Langs stranden i Hua Hin kan du gå på oppdagelsesferd i de små bodene som ligger side om side med restauranter som serverer velsmakende retter og nyfanget fisk og skalldyr. Hua Hin er spesielt kjent for nattmarkedet like ved togstasjonen. Det er åpent hver onsdag, og her kan du kjøpe alt mellom himmel og jord – fra mat via klær til elektronikk.

Det er også mulig å bestille interessante utflukter på hotellet.

Dag 11: Hjemreisen starter

Du blir hentet på hotellet og kjørt til flyplassen i Bangkok, der du flyr mot Norge med mellomlanding(er) underveis.

Dag 12: Hjemkomst

Du lander i Norge etter en opplevelsesrik ferie.

Tillegg for enkeltrom 6.195 kr.
Unike fordeler ved grupper fra 6 personer – innhent tilbud i dag for å se alle fordelene.
Når vil du reise?
Avreisedato
Reisebrev
Fortellinger fra reisende
Kontakt reisekonsulent Lea Charlotte Alber

Skriv til:
info@asiatours.no

Ring til:
21 95 37 99

Åpningstider:
Hverdager fra 9 - 16

Hvorfor reise med Asiatours.no?
Hvorfor så mange velger oss

Vi er alltid med deg

 • Personlig service fra reisekonsulenter med personlig erfaring
 • Dedikert bestillingsteam sørger for en god begynnelse på reisen
 • Assistanse døgnet rundt på reisen

100 % praktisk

 • Gjennomtenkte programmer med nøye utvalgte høydepunkter
 • Alle reiser inkluderer flyreise, transport og overnatting
 • Du kan ofte tilpasse reisen etter dine egne ønsker
 • Overnatting på flotte steder
 • Nøye utvalgte lokale guider med meget gode kunnskaper

Erfaring

 • Valgt av tusenvis av gjester siden 2006
 • Alle reiser er utprøvd og kvalitetssjekket av vårt eget team
 • Langsiktig samarbeid med et stort nettverk av asiatiske samarbeidspartnere

Best verdi for pengene & Full beskyttelse

 • Vi garanterer de beste prisene
 • Et utmerket samarbeidsforhold med partnerne våre sikrer den beste kvaliteten og prisen
 • Vi optimerer logistikken og prosessene våre, slik at du kun betaler for det som betyr mest
 • Vårt medlemskap i Rejsegarantifonden (nr. 1778) er din sikkerhet mot en eventuell konkurs

Vi bruker cookies til statistikk og målrettet markedsføring hos tredjepart.
Du samtykker i dette ved å klikke deg videre.
Les mer her.

Velkommen til ny design på Asiatours.no

Vi har fått ny design siden du sist besøkte oss, men reisene våre er fremdeles de samme.