• Fornøyde gjester siden 2006
 • Dedikerte reiseeksperter
 • Gjennomtestede kvalitetsreiser
 • Lokale guider valgt med omhu
 • Prisgaranti
 • Assistanse 24/7
 • Medlem av Reisegarantifonden
14 dager

Aktiv ferie i Thailand

Opplev Bangkok fra byens kanaler og jungel, elven Kwai fra et flytende hotell, Chiang Mai fra sykkelsetet og avslutt reisen med vandring og rafting ved Mae Taeng.

Aktiv ferie i Thailand Aktiv ferie i Thailand
14 dager

Aktiv ferie i Thailand

Opplev Bangkok fra byens kanaler og jungel, elven Kwai fra et flytende hotell, Chiang Mai fra sykkelsetet og avslutt reisen med vandring og rafting ved Mae Taeng.

Derfor skal du velge denne reisen

 • Opplev Thailands klassiske høydepunkter med en aktiv vri, og få mulighet til å forlenge reisen med en deilig badeferie på en av de vakre thailandske strendene
 • Utforsk den vakre naturen ved Mae Taeng-fjellene i nord på en spennende vandretur og opplev brusende fosser, elver, dyreliv og etniske minoriteter
 • Forelsk deg i den travle og historiske hovedstaden Bangkok fra vannsiden, og dra på sykkeltur gjennom millionbyens tette asfaltjungel
 • Bo på et flytende hotell ved elven Kwai hvor det summer av natur og historie, og hopp på sykkelen og utforsk Chiang Mais lokale liv og vakre, historiske templer

Prisene våre inkluderer alltid

 • Alle fly – både internasjonale og innenriks
 • Alle transfers på destinasjonen
 • Alle planlagte utflukter og aktiviteter
 • Alle overnattninger

Reisen kort & godt

Denne aktive reisen tar deg med til Thailands høydepunkter i det sentrale og nordlige Thailand og er en flott blanding av natur, kultur og historie.

Du opplever kontrastene til Bangkoks arkitekttegnede skyskrapere på en båttur på byens vannveier og på en sykkeltur i den uberørte jungelen. Du tar nattog til Chiang Mai i nord, der du lærer å lage lekre thailandske retter på en kokkeskole og besøker templet Doi Suthep med de 300 trappetrinnene opp til pagoden. Du opplever et Chiang Mai langt fra allfarvei på en spennende sykkeltur til de små landsbyene og den glemte byen Wiang Kun Kam. Du vandrer i fjellene ved Mae Taeng, overnatter i en stammelandsby og rafter på elven Taeng. Avslutningsvis er det mulighet for en avslappende badeferie på noen av Thailands vakre strender.

Hva er inkludert i prisen?
Følgende er inkludert i turen
 • Flyreise fra Norge til Bangkok og hjem fra Chiang Mai
 • 6 netter på 3-4-stjerners hoteller inkl. frokost
 • 1 overnatting på Hin Tok River Camp i luksustelt inkl. helpensjon
 • 1 overnatting på flotellet River Kwai Jungle Rafts inkl. helpensjon
 • 1 overnatting i liggevogn på nattog fra Bangkok til Chiang Mai
 • 2 overnatting i fjellandsby ved Mae Tang inkl. helpensjon
 • 4 x lunsj (dag 3, 6, 10, 12)
 • 1 x middag (dag 8)
 • Velkomstmøte i Bangkok
 • Lokal engelsktalende guide på transfers, utflukter og turer
 • Transport i bil eller minibuss med aircondition
 • Døgnbemannet nødtelefon på hele reisen
 • Avreisegaranti – reisen gjennomføres uansett antall deltakere

Omfattende utfluktspakke:

 • Grand Palace i Bangkok
 • Båttur på elven Maenam Chao Phraya og Bangkoks klonger
 • Sykkeltur i Bangkoks jungel
 • Krigsmuseet (Thailand-Burma Railway Centre), krigskirkegården, broen over Kwai
 • Besøk i mon-stammelandsby
 • Minnestedet Hellfire Pass
 • Togtur på Dødens jernbane
 • Doi Suthep-tempelet og sykkeltur i Chiang Mai
 • Nong Hoi-markedet og Baan Hongnual kokkeskole med kokebok i farger med oppskrifter fra skolen
 • Fottur i Mae Taeng-fjellene og rafting på elven Taeng
 • Inngangsbilletter og avgifter til de omtalte severdighetene
Se all bilder
Bilder
Detaljert dagsprogram
Dag 1: Avreise

I dag er det avreise fra den valgte flyplassen i Norge med mellomlanding(er) underveis.

Dag 2: Ankomst i Bangkok

Ved ankomst i Bangkok går du gjennom passkontrollen, henter bagasjen din og ut i ankomsthallen. Der venter guiden med et Asiatours-skilt. Du blir kjørt til hotellet der du har to overnattinger.

Bangkok er både Thailands hovedstad og største by med ca. 12 millioner innbyggere. Byen strekker seg over mange kvadratkilometer og ligger på en flat slette som gjennomskjæres av en rekke elver, med Chao Phraya som den absolutt viktigste.

Bangkok er både historisk og supermoderne, en by preget av både kaos og orden, med alt fra trehus på pæler til arkitekttegnede skyskrapere. Her finner du klassiske severdigheter som Grand Palace og den liggende Buddha i templet Wat Po. Hele byen har en umiskjennelig thailandsk atmosfære. Døgnet rundt er Bangkok innhyllet i den tropisk varme og en til tider infernalsk støy fra biler, busser og tuk-tuk-er.

Bangkok har utallige markeder der du finner alt fra klær til eksotiske frukter, gatekjøkkener med deilig mat og mange steder ser du travle forretningsfolk på vei fra ett møte til det neste. Akkurat når du lurer på om dette muligens er verdens mest anstrengende by, får du se de oransjekledte munkene gå sin almissegang i de tidlige morgentimene, moren som legger små offergaver på husalteret eller frodigheten langs kanalene du ser fra en liten motorbåt. Alt dette bidrar til å skape en utrolig fascinerende by, og mange turister ender opp med å falle pladask for denne spesielle byen og dynamikken som preger både den smilende befolkningen, trafikken, vannveiene, markedene og templene.

Sent på ettermiddagen blir det avholdt et infomøte i lobbyen på Hotel Narai. Her forteller vår representant deg litt om Thailand og hva du skal respektere og være oppmerksom på. Samtidig vil han svare på eventuelle spørsmål og gjennomgå programmet for reisen din. Deretter skal du ut og gå en kort tur i området, der representanten og en guide viser deg minibanker, apoteker, gode spisesteder og andre nyttige ting.

Resten av kvelden er til fri disposisjon.

Dag 3: Grand Palace – båttur på Maenam Chao Phraya-elven og Bangkoks kanaler

Før i tiden foregikk det meste av den daglige handelen i Thailand på og langs kanalene. Derfor er det ikke så rart at tidlige europeiske handelsreisende og besøkende ga byen navnet ”Østens Venezia”. I dag er nettverket av vannveier i Bangkok, som utgår fra hovedelven Maenam Chao Phraya (Kongenes elv), også kjent som Bangkoks ”klonger”, og de er fremdeles meget viktige for lokalbefolkningen. Klongene har ennå en helt spesiell sjarm, og når du ser det lokale livet fra vannsiden, vil du se at bebyggelsen langs bredden vender ut mot vannet og ikke inn mot land.

Dagens opplevelser starter ved det som trolig er den største av Bangkoks og Thailands kulturattraksjoner, kongepalasset Grand Palace. Dette overdådige palasset ble bygget for ca. 225 år siden og det har fremdeles en skjønnhet som er vanskelig å beskrive og bare må oppleves. Inne i palasset står Thailands helligste Buddha-statue, utskåret av ett kjempestort stykke lysende grønn jade. Vær oppmerksom at det er spesielle regler for påkledning ved og i kongepalasset.

Fra kongepalasset går du ned til elven Maenam Chao Phraya. Herfra tar du den lokale ekspressbåten til «det gamle Bangkok», Nontaburi, der du ankommer 45 minutter senere. På det lokale markedet finner guiden eksotiske tropefrukter og lokale snacks som du kan smake på. Deretter går du ombord i en liten motorbåt og kjører til Bang Yai – her går det unna – hold på hatt og briller! Ved Wat Bang Yai besøker du Bangkoks nest største liggende Buddha. Du opplever et annerledes Bangkok her i Bang Yai – gatene er smale og trafikken går i et helt annet tempo.

Fra Bang Yai går du ombord i enda en liten motorbåt, og denne har bare plass til maks. fire personer. I denne båten kommer du til en del av Bangkok som står i diametral motsetningen til sentrum av byen: her er den ingen skyskrapere, høybaner eller motorveier. Her er vannveiene hovedferdselsårer, og overalt ser du Thailands grønne frodighet.

Du er tilbake på hotellet sent på dagen.

Dag 4: Bangkok – Elven Kwai – Hellfire Pass

I dag starter en meget interessant utflukt på 3 dager og 2 netter til elven Kwai, byen Kanchanaburi og det store jungelområdet som omgir det hele. Under 2. verdenskrig ble det her bygget en jernbane fra Thailand til Myanmar, som den gang het Burma, under store lidelser og helt umenneskelige forhold. I løpet av de knapt 18 månedene det tok å bygge den 415 km lange jernbanestrekningen med tilhørende broer, fra 1942-43, døde ca. 100.000 tvangsutskrevne thailendere, malayer, kinesere, tamiler og andre asiater, samt ca. 12.500 allierte krigsfanger. Virkelighetens historie ble senere til den berømte filmen ”Broen over Kwai”, basert på romanen skrevet av Pierre Boulle.

Du blir hentet på hotellet tidlig om morgenen for å unngå den verste trafikken ut av Bangkok. Hvis du ikke ønsker å ta med all bagasjen din, kan du trygt la den være igjen på hotellet til du kommer tilbake til Bangkok og bare ta med deg en ryggsekk til de 2 kommende nettene.

Fra Bangkok kjører du til Kanchanaburi, der du besøker krigsmuseet, krigskirkegården og broen over Kwai, som er av en litt yngre dato enn den opprinnelige. Sent på formiddagen kommer du til Hintok River Camp, der du sjekker inn og spiser lunsj.

Først på ettermiddagen går turen til Hellfire Pass, som var et av de hardeste stedene å bygge jernbanen, og der arbeidet foregikk døgnet rundt. Du går turen fra Hellfire Pass til Hintok stasjon. Herfra går turen tilbake til Hintok River Camp, der du kan nyte området og bli med på ulike aktiviteter. Du kan f.eks. sykle til en veverlandsby eller til en gård i nærheten.

Dag 5: Elven Kwai

Du våkner til lydene av jungelen og elven og starter dagen med å sykle til det nærliggende tempelet for å gi almisser til munkene ved å legge mat i skålene deres. Deretter sykler du tilbake til Hintok River Camp, der en solid frokost venter.

Du sjekker ut og går ombord i en liten motorbåt som tar deg med til River Kwai Jungle Rafts, et flotell eller tømmerflåtehotell på selve Kwai. Landskapet og frodigheten langs elven er nesten ubeskrivelig – flere steder vil du se 20 meter høye bambusplanter som nederst er tykke som et lår.

Du besøker en nærliggende mon-landsby, der livsstilen ikke har endret seg mye gjennom tidene.

Ettermiddagen er til fri disposisjon. Du kan velge å slappe av på flotellet eller bli med på noen av de aktivitetene som tilbys.

Dag 6: Elven Kwai – Togtur på Dødens jernbane – Bangkok

Du har morgenen og formiddagen til fri disposisjon, før du tar båt oppover elven til kaien, der lunsjen din venter. Deretter kjører du på en strekning av Dødens jernbane i noen av de historiske togvognene. Turen går bl.a. langs en strekning hevet over terrenget på en konstruksjon av tre. Etter togturen tar du buss tilbake til Bangkok, der du ankommer mellom klokken 18 og 19.

Dag 7: Sykkeltur i Bangkoks jungel – Nattog til Chiang Mai

Du blir hentet på hotellet etter frokost og kjørt til startstedet for dagens sykkeltur. Når syklene er blitt justert og du har fått utlevert din obligatoriske sykkelhjelm, forteller guiden deg om ruten, som er ca. 25 km lang og som foregår i et rolig tempo på en flat strekning. Turen starter inne i byen, men så snart du er kommet over elven sykler du langs småveier og stier, gjennom templer, hager og jungel – her er det ingen trafikk.

Det er vanskelig å forestille seg det, men i Bangkok finnes det faktisk mange lommer med grønn og frodig jungel. Over elven Maenam Chao Phraya ligger det et fantastisk sted som er kjent som Bang Kra Jao av de lokale, og dette uberørte hjørnet av Bangkok kan kun nås med båt. Når du krysser elven til Bang Kra Jao, er det som å seile inn i en annen tid og en annen verden. Du seiler inn i den grønne, utemmede vegetasjonen med bananpalmer, fosser, bregner og lårtykk bambus. Du lærer om de tropiske blomstene og fruktene vi ser underveis. Her ligger det små landsbyer der du kan møte de smilende innbyggerne og mødre som står med barnet sitt på armen og vinker vennlig til deg. Du sykler også forbi vakre templer, skoler og enkelte flytende markeder der turister sjelden kommer. Innimellom kan du skimte Bangkoks skyline i bakgrunnen, den ser nesten ut som en helt surrealistisk kulisse. Underveis stopper du ved et av områdets viktigste templer, som ble bygget for mer enn 250 år siden i Ayutthaya-perioden.

Etter denne interessante sykkelturen, der du har opplevd en sterk kontrast til det Bangkok du forlot om morgenen, blir du kjørt tilbake til hotellet, der du kan ta et bad og pakke de siste tingene før du blir hentet igjen og kjørt til togstasjonen i Bangkok, der du skal ta nattoget til Chiang Mai.

Det er alltid en opplevelse å kjøre tog i et annet land. Du møter mange nye mennesker, og i Asia er tog ofte en helt vanlig reisemåte. Dette gjelder også i stor grad for Thailand. Selve togvognene er meget rene og komfortable. En liggevogn består av en rekke avskjermende avdelinger – ikke helt som den typen sovekupé du er vant til. Når du vil sove, kommer konduktøren og endrer setet ditt til liggeplass og trekker for en gardin så du kan ligge usjenert. Alle liggeplasser res opp med laken og putetrekk i ren, nyvasket bomull og et fint, vattert teppe. Bagasjen oppbevares ved liggeplassen din.

Hvis du blir sulten på toget, kan du bestille mat hos servitøren som går gjennom toget. Du kan også spise før toget går på en av restaurantene på togstasjonen eller ta med mat selv, noe som ofte er billigere.

Toget går fra Bangkok kl. 19.35

Mot et tillegg er det mulig å fly fra Bangkok til Chiang Mai, istedet for å ta nattoget. Denne muligheten inkluderer en ekstra overnattning i Chiang Mai.

Dag 8: Ankomst i Chiang Mai - Baan Hongnual Kokkeskole

Du ankommer Chiang Mai kl. 08.40, og blir møtt av din guide ved hovedutgangen. Du blir kjørt til hotellet der du skal bo de kommende 4 nettene.

I ettermiddag blir du hentet på hotellet og kjørt til Nong Hoi-markedet, der det kjøpes friske ingredienser til kokkeskolen og du lærer mer om forskjellige urter, krydder, grønnsaker og kjøttvarer. Du fortsetter til Baan Hongnual kokkeskole, som ligger 15 minutter utenfor Chiang Mai. Dette er en kokkeskole med dype røtter i lanna-tradisjonen. På skolen får du i løpet av de neste fire timene en kort innføring i thai-matlaging med alt fra bruk av krydder til utskjæring av frukt. Du får vite hvilke krydder som er bra for helsen på forskjellige områder, og alt foregår i en hyggelig, varm og hjelpsom atmosfære, noe som også er viktige elementer i lanna-tradisjonen. Etter innføringen er det din tur. Hver deltaker får sitt eget område og kokken viser deg hvordan du skal gå frem, Kokkeskolen avrundes med å spise den deilige middagen du selv har laget.

Dag 9: Doi Suthep – sykkeltur i Chiang Mai

I dag går turen til et av Nord Thailands vakreste og meget hellige templer, Wat Prathat Doi Suthep, som ligger 15 km utenfor Chiang Mai. Dette er en vidunderlig vakker, gylden pagode som inneholder relikvier fra Buddha. Du kjører på en vei omgitt av flott natur gjennom fjellandskapet frem til nasjonalparken Doi Pui. Herfra går du de 300 trinnene opp til pagoden som ble bygget i år 1383. Fra tempelet er det vakker utsikt over Chiang Mai by. Vær oppmerksom at det er spesielle regler for påkledning ved og i Doi Suthep.

Om ettermiddagen skal du på en sykkeltur der du opplever et Chiang Mai langt fra allfarvei. Ruten er ca. 25 km lang og foregår i et rolig tempo på en flat strekning. Turen starter inne i byen, men så snart du er kommet over eleven sykler du på små veier mellom hyggelige landsbyer.

Du starter med å sykle forbi landsbyen Baan Padad Tai ved Ping-elven før du sykler over Koh Klang-broen. Første stopp er tempelet Wat Koh Klang, der guiden vil fortelle tempelets interessante historie.

Turen fortsetter til McKean Rehabilitation Center, som ble grunnlagt i 1908. Senteret er et rehabiliteringssenter der de spedalske som ble sendt bort fra sine hjem og lokalsamfunnet kunne bo. Selv om det ikke fantes noen effektiv behandling av sykdommen, ba grunnleggeren James McKean om tillatelse til å opprette senteret så de spedalske hadde et sted å bo. Den dag i dag bor det fremdeles mennesker her som har hatt den forferdelige sykdommen og som nå behandles og trenes opp igjen. Senteret har et lite verksted der det bl.a. lages fine postkort og treskjæringsprodukter som kan kjøpes i den lille suvenirbutikken.

Du sykler videre til en lokal bonde som dyrker økologiske grønnsaker og frukt. Her får du en liten pause og kan også spise frisk frukt fra gården for å få energipåfyll til resten av turen. Kanskje kommer du forbi en gateselger der du kan kjøpe populære thailandske deserter: stekte bananer og kanom kai hong (som betyr svaneegg og minner litt om smultringer i smaken).

Sykkelturen fortsetter til områdets vakre templer og ruiner, her ser du bl.a. Wat Changkam, Wat E-Kang og Wat That Khao. Guiden forteller underveis, og han kan virkelig sin historie!

Siste stopp på turen er den sagnomsuste byen Wiang Kun Kam, som har stor kulturell og historisk betydning. Dette var den første hovedstaden i Lanna-riket, som ble grunnlagt av Kong Mangrai. Etter en stor oversvømmelse forsvant byen sporløst, og kongen flyttet hovedstaden til Chiang Mai. Man trodde at historien om Wiang Kun Kam bare var et sagn, for i over 200 år lå byen begravd i 1-4 meters dybde. Først i 1984 ble ruinbyen gjenoppbygget og utgravninger påbegynt.

Heretter sykler du tilbake til stedet der turen startet og blir kjørt tilbake til hotellet.

Kl. 18.00 i kveld blir du hentet i lobbyen på hotellet til informasjonsmøte i «Trekkers Camp». Her treffer du vandreguiden din og de andre deltakerne og får praktisk informasjon om turen. Du må ta med en kopi av passet ditt, for den gir guiden til myndighetene for å få tillatelse til turen. Det er en god ide å ta med en sarong på denne turen.

Dag 10: Fottur i fjellene ved Mae Taeng

De kommende tre dagene skal du vandre i jungelen i fjellene ved Mae Tang. Mens du vandrer gjennom den fantastiske naturen i de bølgende fjellene kommer du til å få se flere av landets etniske minoriteter i landsbyene deres, og du vil få høre om deres livsstil, språk og hvordan det er å leve her.

Fjellene på denne turen minner mer om slake bakker, her er terrenget bølgende og harmonisk. Du går både gjennom tett jungel og mer åpent skoglandskap, og du passerer landsbyboeres dyrkede jorder. Det går opp og ned, og fra bakketoppene er der en flott utsikt over fjellene. Rundt landsbyene går det griser i innhegninger, og i åsene kan du komme forbi vannhull med vannbøfler – ellers ser du trolig bare en fugl eller to.

Temperaturen er avhengig av årstiden – det er varmt om dagen året rundt, mellom 30° og 40°. I de varmeste månedene, fra mars til mai, kan temperaturen komme opp i 43°. I den tette jungelen er det fuktig og ingen vind, til gjengjeld blåser vinden når du kommer opp på bakketoppene. Om natten kan det i de tre vintermånedene, fra desember til februar, være kaldt om natten. Ruten er mest krevende i regntiden, da stiene kan bli veldig leirete. Du går i alt ca. 15 km fordelt på tre dager.

Turen kan gjennomføres av alle med vanlig god kondisjon og som ikke har begrensninger bevegelsesmessig. Du bærer selv bagasjen din på vandringen, og derfor anbefaler vi at du følger pakkelisten vi har angitt i vår praktiske informasjon. Ved turens start får du utlevert en redningsvest som du også skal bære med deg. Du skal bruke redningsvesten til raftingturen på vandringens tredje dag.

Du overnatter i fjellandsbyene i et enkelt, sovesallignende rom. Her er det ikke luftkjølingsanlegg og heller ikke bad og toalett av vestlig standard, WI-FI eller strøm – det du får er bad rom, en madrass med pute og teppe på gulvet og et myggnett – ellers stort sett ingenting.  Det er nettopp dette som er den store opplevelsen de få nettene denne turen varer – og landsbyenes beboere lever slik hele livet!

Vi gjør oppmerksom på at lokale forhold i fjellene og landsbyene kan føre til at planen for vandreturen kan bli endret, og hvis dette skulle bli nødvendig, vil du komme til andre, tilsvarende landsbyer.

Guiden henter deg på hotellet og du kjører fra Chiang Mai til et fargerikt og eksotisk lokalt marked i fjellene. Det er her de forskjellige fjellstammene møtes og kjøper og selger varene sine, som oftest frukt og grønnsaker. Herfra kjører du til Mok Fah-fossen, der du kan ta en forfriskende dukkert før du spiser lunsj i en karen-landsby. Etter lunsj kjører du en halv time til Huay Nam Dung National Park. Herfra starter vandringen. Du går ca. 2 timer frem til karen-landsbyen Baan Mae Jok, der du overnatter. Her er middagen tilberedt og blir servert under meget enkle forhold. Du sover i en meget enkel hytte, som landsbyboerne selv.

Dag 11: Fottur i fjellene ved Mae Tang

Du våkner til landsbyens lyder og nyter en rolig morgen. Etter frokost vandrer du 3 til 4 timer til Baan Khao Laam, også en karen-landsby, der du skal bo den kommende natten. Karen er den største etniske minoriteten i Thailand, og de er berømte for sine kunnskaper om elefanter. I ettermiddag tar du en tur rundt i landsbyen og ser hvordan folk bor og lever her. Du har muligheten til å hjelpe lokalbefolkningene med å fôre og bade elefantene i elven.

Dag 12: Vandretur i fjellene ved Mae Tang - Rafting på elven Taeng – Chiang Mai

I dag venter en spennende raftingtur på elven Taeng. Raftingturen tar 3 til 4 timer, og det er lurt å ha badetøy på seg, for du blir garantert våt. Underveis stopper du ved en shan-landsby og kanskje en lahu- landsby. Både shan-folket og lahu-folket er etniske minoriteter her i det nordlige Thailand og regnes for å være «fjellstammer». Raftingsturen slutter i en shan-landsby, og derfra går turen med bil går tilbake til Chiang Mai, der hotellets moderne fasiliteter, som bad og toalett, venter. Der kan du også tenke tilbake på en opplevelse for livet.

Dag 13: Hjemreisen starter

Du blir hentet på hotellet og kjørt til Chiang Mai flyplass – en kjøretur på ca. 25 minutter. Herfra flyr du via Bangkok mot Norge.

Dag 14: Hjemkomst

Du lander i Norge etter en aktiv og opplevelsesrik ferie.

Kombiner med

Badeferieforlengelse på Koh Samui, 4 netter

Pris:
Pr. person i dobbeltrom: +6.495 kr.
Pr. barn u/12 år: +4.450 kr.
Enkeltromstillegg: +4.910 kr.

Koh Samui ligger i Den thailandske golfen og er med sine 228,7 km2 Thailands tredje største øy.

Frem til 1970-tallet var ikke Samui mye mer enn en ukjent øy med flott natur og massevis av kokosplantasjer. Det fantes ingen veier, og den eneste transportmuligheten til og fra øya en var med kokosfraktbåtene. Slik opplevde en gjeng med ryggsekkturister denne uberørte øya, og senere skrev de en artikkel om den i en reiseguide. Andre reiselystne ryggsekkturister fikk også raskt opp øynene for dette skjulte paradiset, og etter hvert ble det bygd små bambushytter langs strendene. I løpet av de neste to tiårene gjennomgikk Samui en rivende utvikling, for nå ble det bygget veier, åpnet fergeruter og oppført hoteller. I 1989 kom den første flyruten til og fra øya, og da begynte turistene for alvor å valfarte til Samui og flere hoteller og resorter ble bygget. For å bevare inntrykket av en idyllisk kokospalmeøy bestemte regjeringen heldigvis at ingen bygninger kunne være høyere enn kokospalmene.

I dag har Samui vokst seg til å bli en av Thailands absolutt mest besøkte og populære øyer, som hvert år tiltrekker seg ca. 2 millioner turister. Den mest berømte stranden på øya er Chaweng, og den strekker seg hele 7 km langs Samuis østkyst. Her finner du fine sandstrender, turkisblått vann og vaiende kokospalmer. Chaweng er kjent for sitt livlige sentrum med
restauranter, kafeer, natteliv og gode shoppingmuligheter.

På denne badeferieforlengelsen skal du bo i den sørlige delen av Chaweng, Chaweng Noi. Chaweng Noi anses for å være den mest idylliske delen av Chaweng. Her er det avslapning og ro som gjelder, og hvis du har lyst på litt mer liv og røre, kan du enten ta hotellets shuttle-buss, en taxi eller spasere inn til det livlige Chaweng, som ligger 2 km unna.

De mest populære severdighetene på Samui er den 12 meter høye, forgylte Buddha-statuen, den mumifiserte munken, den 18 meter høye Namuang-fossen og øyas lokale markeder.

Samuis befolkning er en blanding av thaier, kinesere, laoter og burmesere, og derfor finner du også både templer, kirker og moskeer på øya.

På grunn av den mangfoldige befolkningen finner du også lokale spisesteder med flere forskjellige, spennende matkulturer.

Du bør virkelig unna deg et deilig opphold på denne vakre palmeøya.

NB: Prisene er ikke gyldige over jul og nyttår. Spør oss om prisen, hvis du skal reise i denne perioden.

Badeferieforlengelse i Rayong, 4 netter

Pris:
Pr. person i dobbeltrom: + 4.400 kr.
Pr. barn u/12 år: + 3.900 kr.
Enkeltromstillegg: + 2.500 kr.

Rayong ligger 215 km sør for Bangkok og 20 minutters kjøring fra den lille fiskerbyen Ban Phe. Rayong er ensbetydende med ro og avslapning – her kan du kose deg på den lange, barnevennlige stranden, Wang Kaew, eller ved hotellets gigantiske svømmebasseng med tilhørende sandstrand og fordøye alle de fantastiske inntrykk du har fått på reisen din.

Ta den gratis shuttlebussen fra hotellet eller prai en drosje inn til Ban Phe, der du kan slentre en tur langs promenaden. Her ser du mange lokale thailendere med piknikkurver i skyggen av trærne. Du kan også gå på oppdagelsesferd i de mange bodene ved moloen som selger suvenirer, klær, snacks og mye mer. Herfra kan du ta en båt over til den populære øy Koh Samet, som er kjent for sine hvite sandstrender og flotte muligheter til å snorkle. Hotellet er også behjelpelig å organisere interessante utflukter i området, bl.a. til de innholdsrike nasjonalparkene, idylliske fossene og kalksteinhuler.

Om kvelden kan du gå en tur langs stranden, lytte til havet og se den vakre solnedgangen.

Badeferieforlengelse til Khao Lak, 4 netter

Pris:
Pr. person i dobbeltrom: + 5.785 kr.
Pr. barn u/12 år: + 4.175 kr.
Enkeltromstillegg: + 2.405 kr.

Khao Lak ligger 1 time og 45 minutters kjøring fra Phuket flyplass. Til tross for den forholdsvis korte avstanden til livlige Phuket er Khao Lak en helt annen verden. Her finner du ro og strandeventyr.

Khao Lak består av flere sammenhengende strandområder som til sammen utgjør dette deilige, ferieparadiset med det blå havet på den ene siden og den frodige regnskogen på den andre. Du bor ved Nang Thong Beach, det mest populære området i Khao Lak. Her finner du suvenirbutikker, utfluktsarrangører, dykkerbutikker og restauranter som serverer fisk, skalldyr og lekre thailandske retter.

Under oppholdet her kan du se frem til flotte, avslappede feriedager på stranden eller ved hotellets svømmebasseng. Hvis du har lyst til å være aktiv, kan du dra på vandring i den nærliggende nasjonalparken Khao Lak-Lam Ru eller på dykke/snorkletur til et av verdens beste dykkesteder, nemlig Similian-øyene. De ligger 1 time og 15 minutter unna med speedbåt. De 9 øyene er blitt nasjonalpark og består av et imponerende marineliv med fargestrålende fisk, hvalhaier, havskilpadder og rokker samt uberørt natur, kritthvite sandstrender og krystallklart vand.

Eventyrlystne kan dra til nasjonalparken Khao Sok, ca. 65 km fra Khao Lak. Parken har et areal på 739 km2 og regnskogen her er en av verdens eldste. Khao Sok er et ”must-see” og trolig Thailands vakreste nasjonalpark. Her kan du oppleve parkens spennende dyreliv og beundre den smukke naturen, som omfatter Cheow Larn-sjøen, Sok-elven, fosser, dype daler og kalksteinsfjell.

Merk: Prisene er ikke gyldige i perioden 20. desember – 10. januar. Forhør deg med oss om prisen hvis du ønsker å reise i disse periodene.

Badeferieforlengelse i Cha Am, 4 netter

Pris:
Pr. person i dobbeltrom: + 4.350 kr.
Pr. barn u/12 år: + 4.000 kr.
Enkeltromstillegg: + 2.500 kr.

Cha Am er en liten rolig ferieby som ligger 27 km nord for Hua Hin og 175 km sør for Bangkok. Her er det ikke livlige barer og turistbutikker, som i mange andre feriebyer, her kan du bare nyte stillheten og den avslappede stemningen på den lange, barnevennlige sandstranden der det også tilbys ulike vannsportsaktiviteter.

 

15 km utenfor for Cha Am ligger det greskinspirerte Santorini Park med de berømte, hvitkalkede husene med blå dører og skodder. Parken fungerer både som fornøyelsespark og utendørs handlesenter med butikker, spisesteder og kunst.

Hvis du har lyst på litt mer liv og røre, kan du dra til Hua Hin, som ligger vel 20 minutters kjøring unna. Langs stranden i Hua Hin kan du gå på oppdagelsesferd i de små bodene som ligger side om side med restauranter som serverer velsmakende retter og nyfanget fisk og skalldyr. Hua Hin er spesielt kjent for nattmarkedet like ved togstasjonen. Det er åpent hver onsdag, og her kan du kjøpe alt mellom himmel og jord – fra mat via klær til elektronikk.

Det er også mulig å bestille interessante utflukter på hotellet.

Tillegg for enkeltrom 1.955 kr.
Unike fordeler ved grupper fra 6 personer – innhent tilbud i dag for å se alle fordelene.
Når vil du reise?
Avreisedato
Reisebrev
Fortellinger fra reisende
Kontakt reisekonsulent Lea Charlotte Alber

Skriv til:
info@asiatours.no

Ring til:
21 95 37 99

Åpningstider:
Hverdager fra 9 - 16

Hvorfor reise med Asiatours.no?
Hvorfor så mange velger oss

Vi er alltid med deg

 • Personlig service fra reisekonsulenter med personlig erfaring
 • Dedikert bestillingsteam sørger for en god begynnelse på reisen
 • Assistanse døgnet rundt på reisen

100 % praktisk

 • Gjennomtenkte programmer med nøye utvalgte høydepunkter
 • Alle reiser inkluderer flyreise, transport og overnatting
 • Du kan ofte tilpasse reisen etter dine egne ønsker
 • Overnatting på flotte steder
 • Nøye utvalgte lokale guider med meget gode kunnskaper

Erfaring

 • Valgt av tusenvis av gjester siden 2006
 • Alle reiser er utprøvd og kvalitetssjekket av vårt eget team
 • Langsiktig samarbeid med et stort nettverk av asiatiske samarbeidspartnere

Best verdi for pengene & Full beskyttelse

 • Vi garanterer de beste prisene
 • Et utmerket samarbeidsforhold med partnerne våre sikrer den beste kvaliteten og prisen
 • Vi optimerer logistikken og prosessene våre, slik at du kun betaler for det som betyr mest
 • Vårt medlemskap i Rejsegarantifonden (nr. 1778) er din sikkerhet mot en eventuell konkurs

Vi bruker cookies til statistikk og målrettet markedsføring hos tredjepart.
Du samtykker i dette ved å klikke deg videre.
Les mer her.

Velkommen til ny design på Asiatours.no

Vi har fått ny design siden du sist besøkte oss, men reisene våre er fremdeles de samme.