• Fornøyde gjester siden 2006
 • Dedikerte reiseeksperter
 • Gjennomtestede kvalitetsreiser
 • Lokale guider valgt med omhu
 • Prisgaranti
 • Assistanse 24/7
 • Medlem av Reisegarantifonden

Reiser til Thailand

Thailand er et drømmereisemål både for store og små.

På en reise til Thailand kan du oppleve storbyer, templer, nasjonalparker og ikke minst strender, som både hver for seg og sammen vil erobre hjertet ditt.

Se alle våre reiser til Thailand nedenfor.

Hvis du har spørsmål, skal du ringe reisekonsulentene våre på 21 95 37 99.

Thailand Thailand

Reiser til Thailand

Thailand er et drømmereisemål både for store og små.

På en reise til Thailand kan du oppleve storbyer, templer, nasjonalparker og ikke minst strender, som både hver for seg og sammen vil erobre hjertet ditt.

Se alle våre reiser til Thailand nedenfor.

Hvis du har spørsmål, skal du ringe reisekonsulentene våre på 21 95 37 99.

Hvorfor dra på ferie til Thailand?

Thailand har alt!

Her kan du oppleve interessante fjellstammer, kontrastfylte storbyer, enestående nasjonalparker, et smakfullt kjøkken og uendelige, hvite sandstrender.

Thailand er et spennende land og et av Asias beste reisemål. Uansett om du foretrekker storbyer, natur eller badeferie, er du i Thailand sikret en ferie for livet.

Våre reiser til Thailand

Reisene våre har forskjellig fokus, du kan f.eks. velge en familieferie med fokus på barnevennlige opplevelser, en aktiv ferie, en høydepunktstur, en tur der du opplever det beste av Thailand og en øyhoppingstur, der du reiser til tre forskjellige thailandske øyer.

Nedenfor kan du lese mer om noen av de ulike høydepunktene du kan oppleve i Thailand.

Bangkok

Bangkok er Thailands hovedstad og største by, og en storby som virkelig gjør inntrykk.

Her vil du oppleve neonopplyste storsentre og arkitekttegnede skyskrapere som ligger side om side med små butikker og funklende templer, duften fra de mange gatekjøkkenene som blander seg med osen fra den tette trafikken som langsomt overhales av kanalenes mange båter og orangekledte munker som går rundt mellom travle forretningsfolk, skolebarn og turister i byens gater.

I Bangkok finner du utallige eksempler på kontrasten mellom nytt og tradisjonelt, en kontrast som likevel lykkes i å utgjøre en harmonisk helhet.

Du kan for eksempel se:

 • Kongepalasset Grand Palace, en av Bangkoks største severdigheter. Palasset sto ferdigbygget i 1782, og var kongens hjem i 150 år. Inne i palasset kan du se Thailands helligste Buddha-statue, laget av et kjempestort stykke grønn jade.
 • I Bang Yai kan du oppleve et helt annerledes Bangkok med smale gater og en mye roligere trafikk enn i sentrum av byen. Her kan du beundre Bangkoks nest største liggende Buddha i Wat Bang Yai (Den største er i Wat Pho).
 • Det store nettverket av kanaler, også kalt ”klonger”. Gå ombord i en tradisjonell thailandsk vispbåt (en liten motorbåt) og opplev Bangkok fra vannsiden. Du vil f.eks. se at husene vender ut mot vannet i stedet for inn mot land, noe som vitner om hvor viktige kanalene er.
 • Et av Bangkoks utallige markeder, der du kan kjøpe klær og suvenirer eller spise på gatekjøkkenene. Besøk f.eks. Chatuchak-markedet, som har mer enn 15.000 boder og er et av verdens største helgemarkeder, eller et av de mange flytende markedene. Som navnet antyder, foregår de på vannet.
 • Godt bortgjemt, rett over Chao Phraya-elven, kan du oppleve et av Bangkoks uberørte hjørner, Bang Kra Jao, som kun kan nås med båt. Her finner du grønn, frodig natur med bananpalmer, fosser og tykke bambusplanter. Bli med på en opplevelsesrik sykkeltur rundt i landsbyene, der du kan møte de smilende innbyggerne og få et glimt av Bangkoks skyline i bakgrunnen.

Chiang Mai

Chiang Mai er Thailands nest største by og her vil du, til tross for byens størrelse, oppleve en rolig og meget sjarmerende by med en interessant kulturell bakgrunn.

Fra 1296 til 1768 var Chiang Mai hovedstaden i Lanna-riket, et rike som strakte seg helt til det nåværende Laos. I dag kan du fremdeles oppleve arven fra Lanna-riket, bl.a. i det lokale kjøkkenet.
I og omkring Chiang Mai kan du:

 • Se Nord-Thailands vakre og meget hellige tempel Wat Prathat Doi Suthep, som ligger på en fjellside i nasjonalparken Doi Pui. Doi Suthep er en flott, gylden pagode fra 1383, som inneholder relikvier fra Buddha. Fra templet er det en fin utsikt over Chiang Mai.
 • Lære å lage thailandsk mad med røtter i Lanna-tradisjonen på Baan Hongnual kokkeskole. Du lærer om forskjellige råvarer og krydder og får selvfølgelig også selv prøve deg på å trylle frem velsmakende retter med kyndig veiledning.
 • Besøke et av Chiang Mais mange markeder, f.eks. Chiang Mais berømte nattmarked. Her samles lokale og besøkende for å handle eller spise ved et av de mange gatekjøkkenene.

Badeferie i Thailand

I den sørlige delen av Thailand er det gode muligheter for at avslutte reisen med en badeferie på en av Thailands fantastiske strender, enten på fastlandet eller på en av de idylliske øyene.

Badeferie på Koh Samui

Koh Samui ligger i Den thailandske golf og er Thailands tredje største øy.

Det er lett å forstå hvorfor nettopp denne øya er blant landets mest besøkte. Her finner du nemlig alle ingredienser til den perfekte badeferien: lange, deilige sandstrender, turkisblått hav og kokospalmer.

Hvis du trenger et lite avbrekk fra strandlivet, kan du besøke noen av Koh Samuis interessante severdigheter, f.eks. den 12 meter høye Buddha-statuen, Wat Phra Yai, Namuang-fossen eller et av øyas lokale markeder. I tillegg er Koh Samui også kjent for sitt mangfoldige kjøkken, så her kan du virkelig pirre smakssansene.

Badeferie i Cha Am

Cha Am er en liten, rolig ferieby sør for Bangkok, i den sørøstlige delen av Thailand.

Her kan du nyte den avslappede atmosfæren på den lange og barnevennlige sandstranden, gå på oppdagelsesferd i de små bodene eller spise på en av restaurantene.

Hvis du har lyst på litt mer enn bare strandliv, kan du besøke det greskinspirerte Santorini Park, som fungerer som fornøyelsespark og utendørs handlesenter. Her kan du se de berømte, hvitkalkede husene med blå skodder som du også kan oppleve på den greske øya Santorini.

Badeferie i Khao Lak

Khao Lak ligger nord for Phuket, i den sørvestlige delen av Thailand. Her får du på den ene siden flott, blått vann og på den andre frodig regnskog.

Khao Lak består av flere sammenhengende strandområder, som til sammen utgjør dette ferieparadiset. Våre reiser går til Nang Thong Beach, Khao Laks mest populære område.

I tillegg til avslapning ved stranden kan du også dra på fottur i Khao Lak-Lam Ru nasjonalpark som ligger i nærheten, på dykke-/snorkeltur til Similian-øyene, et av verdens beste dykkersteder, eller legge inn et besøk i nasjonalparken Khao Sok, for her finner du en av verdens eldste regnskoger.

Andre oplevelser i Thailand

Thailand kan også by på mange andre opplevelser enn de vi allerede har nevnt.

I Thailand kan du f.eks. også se og oppleve følgende:

 • Elven Kwai og omegn, der du overnatter på et ”flotell” – et hotell bygget på tømmerflåte på Kwai-elven. Du får også en togtur på Dødens jernbane, en strekning som ble bygget under 2. verdenskrig og går fra Thailand til Myanmar. Det tok 18 måneder å bygge den 415 km lange jernbanestrekningen, og mer enn 100.000 døde under arbeidet. Hell fire Pass var en av de delene av togstrekningen som var aller vanskeligst å bygge.
 • Trekking i jungelen i fjellene ved Mae Tang nord for Chiang Mai. Her vandrer du bl.a. i lettkupert terreng, i tett jungel og i åpent skoglandskap. Du kommer innom landsbyer med forskjellige etniske minoriteter og få vite mer om deres livsstil. Den avsluttende raftingturen på Taeng-elven er en helt fantastisk opplevelse.
 • Nord for Chiang Mai ligger Chiang Rai, rett ved grensen til Myanmar og Laos. Området kalles Den gylne trekant og var tidligere et sentrum for verdens opiumshandel. Her er det en enestående natur med daler, fjell og regnskog, interessante landsbyer og folkestammer som lever i fjellene. Besøk det hellige, flotte tempelet Wat Phra Kaew og ta en båttur på Mekong-elven, som markerer grensen til Laos.
 • Elephant Care ligger rett ved Chiang Mai, og her får du et godt innblikk i elefantenes dagligliv. Her tas det kjærlig hånd om disse intelligente skapningene og ridning og annen underholdning med elefanter er strengt forbudt.
 • Få vite mer om i de forskjellige fjellstammene i den nordlige delen av Thailand, bla. Padaung-stammen (Long Neck). Stammen er kjent for å ha messingringer rundt halsen, og opprinnelig var dette for å beskytte seg mot tigerangrep.

Få mer informasjon om reisene våre

Du kan få mer informasjon om de enkelte rundreisene i Thailand ved å trykke på ”Les mer” lenger oppe på siden. Her får du nyttige opplysninger om reisens høydepunkter, dagsprogram, priser og mye mer.

Har du spørsmål?

På vår side med praktisk info finner du mye informasjon som kan være nyttig før en reise til Thailand.

Hvis du har flere spørsmål om Thailand eller om våre andre reiser til Sørøst-Asia, hvordan du bestiller eller noe helt annet, skal du ikke nøle med å kontakte oss.

Vi gleder oss til å sende deg ut på ditt livs reise!

Asiatours.no – Eventyrlige Rundreiser!

Se et utvalg bilder
Bilder
Reisebrev
Fortellinger fra reisende
Hvordan gjør du det?
Slik bestiller du din drømmereise hos oss

Finn din drømmereise

For alle våre reiser kan du se dagsprogrammet og drømme deg bort med bilder og videoer. Du kan lese mer om overnatting, kombinasjonsmuligheter, alt det praktiske – og se priser og avreisedatoer for de neste 18 månedene.

Har du spørsmål og ønsker?

Du er alltid velkommen til å ringe eller skrive til oss. Vi sitter klare til å besvare alle dine spørsmål, lytte til ønskene dine og gi deg ærlig og kompetent rådgivning basert på våre mangeårige erfaringer med reiseopplevelser i Asia.

Innhent et uforpliktende tilbud

Du får et detaljert tilbud på reisen som du kan lagre, skrive ut eller dele med reisefellene dine. Hvis du bestemmer deg for å bestille reisen, kan du enkelt gjøre det via tilbudet.

Hvorfor reise med Asiatours.no?
Hvorfor så mange velger oss

Vi er alltid med deg

 • Personlig service fra reisekonsulenter med personlig erfaring
 • Dedikert bestillingsteam sørger for en god begynnelse på reisen
 • Assistanse døgnet rundt på reisen

100 % praktisk

 • Gjennomtenkte programmer med nøye utvalgte høydepunkter
 • Alle reiser inkluderer flyreise, transport og overnatting
 • Du kan ofte tilpasse reisen etter dine egne ønsker
 • Overnatting på flotte steder
 • Nøye utvalgte lokale guider med meget gode kunnskaper

Erfaring

 • Valgt av tusenvis av gjester siden 2006
 • Alle reiser er utprøvd og kvalitetssjekket av vårt eget team
 • Langsiktig samarbeid med et stort nettverk av asiatiske samarbeidspartnere

Best verdi for pengene & Full beskyttelse

 • Vi garanterer de beste prisene
 • Et utmerket samarbeidsforhold med partnerne våre sikrer den beste kvaliteten og prisen
 • Vi optimerer logistikken og prosessene våre, slik at du kun betaler for det som betyr mest
 • Vårt medlemskap i Rejsegarantifonden (nr. 1778) er din sikkerhet mot en eventuell konkurs

Vi bruker cookies til å gjøre hjemmesiden vår mer brukervennlig og relevant for deg, samt til å vise deg målrettede annonser. Du samtykker i dette hvis du klikker videre.

Du kan si nei takk til cookies ved å klikke her. Vi bruker en cookie for å huske ditt nei.

Les mer her.