• Fornøyde gjester siden 2006
  • Dedikerte reiseeksperter
  • Gjennomtestede kvalitetsreiser
  • Lokale guider valgt med omhu
  • Prisgaranti
  • Assistanse 24/7
  • Medlem av Reisegarantifonden

Overnatting: Thailand

Her kan du lese mer om hotellene vi bruker ved våre rundreiser til Thailand.
I tillegg kan du også se bilder av stedene.

Beveg musen over de små bildene for å se dem i større utgave.

Aonang Princeville Resort & Spa

Aonang Krabi

Aonang Princeville Resort & Spa ligger som en rolig, grønn oase ved den livlige strandpromenaden og hovedgaten, der butikkene og restaurantene ligger side ved side.

Stranden ligger bare et steinkast unna, og her kan du se de mange longtail-båtene som går i skyttelfart mellom Aonang og Railey. Fra stranden er det flott utsikt over Andamanhavet og de loddrette kalksteinsfjellene.

Resorten har 50 store rom som er tradisjonelt innredet. Alle rom har gratis Wi-Fi, aircondition, sikkerhetsboks, minibar, kaffe- og tefasiliteter, strykejern- og brett, TV, telefon, skrivebord, hårtørker samt bad med separat badekar og dusj. Fra balkongen er det utsikt til den tropiske hagen.

Rundt den tropiske hagen ligger svømmebassenget og barnebassenget, der du også finner solsenger.

Hvis du har lyst til å bli litt bortskjemt, kan du bestille tid på resortens spa og få en deilig avslappende massage.

Resorten har også kafe og restaurant der det serveres både thailandske og internasjonale retter.

Avslutt dagen din med en spasertur langs stranden for å beundre den fantastiske solnedgangen.


Narai Hotel

Bangkok

Narai Hotel ligger i hjertet av Bangkoks viktigste forretnings- og underholdningsgate, Silom Road. Få skritt fra hotellet ligger gaten Silom Soi 20, der du kan spise lokale, thailandske retter og her er Mama’s Kitchen helt klart verdt et besøk. Et par gater herfra finner du hyggelige Silom Village med restauranter, butikker og underholdning. Rundt hotellet finner du også gode shoppingmuligheter, minibanker, apoteker og mye mer. Det er ca. 10 minutters gange til en Skytrain-stasjon og ca. 15 minutters gange til Bangkoks nattmarked Patpong.

Narai har 475 store og moderne innredede rom med aircondition, WI-WI, TV, telefon, radio, minibar, sikkerhetsboks og hårtørker.

Hotellet har dessuten treningsrom, svømmebasseng, lounge samt to restauranter der det serveres italienske retter og internasjonal buffet.


Triple Two Silom

Bangkok

Det 4-stjerners hotellet Triple Two Silom ligger rett på Silom Road, som er Bangkoks viktigste forretningsgate, ca. 25 km fra flyplassen. Det ligger massevis av gode butikker, restauranter og gatekjøkkener rundt hotellet, som også ligger like ved Chong Nonsi BTS Skytrain Station.

Hotellet har 75 komfortable, store rom som er moderne og luksuriøst innredet. Rommene har aircondition, minikjøleskap med minibar, flatskjerm-TV med betalingskanaler og WI-FI, hårtørker og morgenkåper.

Hotellet har restaurant og loungebar. Som gjest kan du bruke det utendørs svømmebassenget og treningssenteret på søsterhotellet Narai Hotel som ligger like ved siden av.


Liggeplass på nattog fra Bangkok til Chiang Mai

Bangkok - Chiang Mai

Overnatting på liggeplass i liggevogn på nattoget fra Bangkok til Chiang Mai.


Veranda Resort & Spa

Cha Am

Det luksuriøse Veranda Resort & Spa ligger 2½ timers kjøring fra Bangkok og har en fantastisk beliggenhet ned til hotellets private strand.

Allerede når du kommer inn i den rustikke lobbyen vil du bli imponert over dette 4-stjerners hotellet med dets innbydende og moderne design.

Hotellets 60 luksuriøse rom er hele 44 m2 store og utstyrt med WI-FI, aircondition, sikkerhetsboks, minibar, TV, telefon, te- og kaffefasiliteter samt et lekkert badeværelse med hårtørker, regnskogsdusj, separat badekar, badekåpe og tøfler. Morgenen og kvelden kan med fordel nytes på balkongen, der du har utsikt til Feng Shui-hagen med tropiske palmer og eviggrønne trær.

Hvis du ikke har lyst til å ligge på stranden, kan du i stedet ta en dukkert i den eksklusive evighets-svømmebassenget med utsikt over havet eller bare slappe av på en solseng med en god bok i skyggen av et palmetre. Du kan også kose deg med en drink eller snack fra poolbaren.

På hotellets flotte spa kan du skjemme deg bort med både massasje og forskjellige ansiktsbehandlinger. For deg som gjerne vil holde formen i ferien er det også et treningsrom med aircondition.

I restauranten serveres det både thailandske og vestlige retter, og de kan nytes innendørs eller under åpen himmel.

Hotellet har også fasiliteter som barneklubb, kaffebar og utfluktsskranke.

Som avslutning på en fantastisk dag kan du gå en tur langs stranden til lyden av bølgeskvulp.


Duangtawan Hotel

Chiang Mai

Duangtawan Hotel har en fantastisk beliggenhet med utsikt over byen og de omliggende fjellene, der du kan se solen gå ned. Hotellet ligger i gåavstand til byens nattmarked og bare 15 minutter fra flyplassen og togstasjonen.

Duangtawan Hotel har i alt store rom, fordelt på 24 etasjer. Alle har aircondition, WI-FI, TV, minibar, sikkerhetsboks og hårtørker.

Etter en opplevelsesrik dag kan du slappe av ved hotellets svømmebasseng, der du kan nyte panoramautsikten over Chiang Mai. Hotellet har også spa og treningsrom.

Når sulten melder seg, kan du velge mellom hotellets restauranter, der det både serveres italienske og kinesiske spesialiteter og en internasjonal buffet.


Legend Chiang Rai Boutique River Resort & Spa

Chiang Rai

Det flotte hotellet Legend i Chaing Rai ligger fantastisk til ved bredden av elven Mae Kok. Her er du omgitt av store, grønne gressplener, føler den kjølende brisen fra elven og har fjellene som bakgrunn. Hotellet ligger bare et par minutters kjøring fra sentrum i byen og arrangerer rimelig transport, f.eks. til byens nattmarked. Legend er bygget i lanna-stilen og harmonerer flott med omgivelsene – uten at det er inngått noen kompromisser når det gjelder komforten. Det flotte evighetsbassenget frister etter en dag med sightseeing, hvis du da ikke heller vil sitte i skyggen av et tre med utsikt til elven nedenfor. Hotellet har spa, to restauranter og en hyggelig bar.

Rommene er store og fint innredet i lyse farger. Det er store glassflater som kan åpnes ut til den flotte hagen, og alle rom har veranda eller balkong. På rommet finner du TV, minibar, te- og kaffefasiliteter, sikkerhetsboks, aircondition og hårtørker. Det er WI-FI overalt på hotellet.


Seaview Resort Khao Lak

Khao Lak

Like ved stranden, men også nær hovedgaten i den lille byen Khao Lak ligger dette 4-stjerners hotellet. Hotellet er meget familievennlig og tilbyr mange morsomme aktiviteter som både store og små vil sette pris på. Hotellet ligger ved Nang Thong-stranden med dens klare vann og små bølger. Her finner du også en stor tropisk have og ikke mindre enn 4 svømmebassenger, 2 tennisbaner, en squashbane, en lekeplass, barneklubb, vannsklie og naturligvis en lekker spaavdeling. Hotellet har tre restauranter og to barer, og Khao Laks gode utvalg av restauranter ligger bare en kort spasertur unna.

Rommene er store og fint innredet, og de har alle egen balkong eller terrasse så foreldrene kan sitte ute og nyte et glass vin og den fine kvelden etter at barna har lagt seg. Alle rom har gratis WI-FI, TV, minibar, aircondition og hårtørker.

Pris for rom oppgradering, 4 netter:
Fra Deluxe Ocean Wing til Deluxe Pool Villa Pr. person:  1.805 kr.
Pris for rom oppgradering, 5 netter:
Fra Deluxe Ocean Wing til Deluxe Pool Villa Pr. person:  1.880 kr.

La Vela

Khao Lak

La Vela er et lekkert, moderne og stilfullt hotell som åpnet i mai 2017. Det er inspirert av den tropiske naturen, det glitrende havet og den rike kulturarven fra den gamle havnen Takola.

Det ligger ved den idylliske sandstranden Bang Niang, en av de mest uberørte strendene i Khao Lak. Bak hotellet finner du hovedgaten Phet Kasem med markeder, restauranter og butikker.

La Vela har 181 store rom som er smakfullt innredet i fine jordfarger. Her har de alt du trenger – Wi-Fi, aircondition, safe, kjøleskap, TV, telefon, te- og kaffefasiliteter samt et deilig bad med separat dusj og badekar, badekåpe, tøfler og hårtørker. På den hyggelige balkongen kan du slappe av og nyte omgivelsene.

Hotellets fasiliteter inkluderer et spa, 3 svømmebassenger med solsenger og parasoller samt treningsrom for alle som vil holde seg i form på ferien. Hvis du reiser med barn, vil de glede seg over badeklubben og det separate barnebassenget med sklie.

Hotellet har dessuten også en kafe, bar og to restauranter. På ”Spices Restaurant” venter det er innholdsrik frokostbuffet, og på ”Kokulo Beach Club” serveres det deilige retter til både lunsj og middag. Det er også her du kan nyte en solnedgangsdrink mens solen går ned i horisonten.

Pris for oppgradering, 4 netter:
Deluxe Poolside Pr. person:  1.130 kr.
Deluxe Oceanside Pr. person:  1.780 kr.

The Sands

Khao Lak

The Sands er det perfekte hotellet for barnefamilier og ligger rett ved Nang Thongs gylne sandstrand. Bak hotellet ligger hovedgaten Phet Kasem, der du kan finne butikker og restauranter.

Hotellet er inndelt i 3 avdelinger og har i alt 316 moderne, store og komfortable rom. Her finner du alt det du trenger – aircondition, Wi-Fi, kjøleskap, safe, te- og kaffefasiliteter, TV, telefon, DVD-spiller og et deilig bad med både dusj, badekar, hårtørker, badekåpe og tøfler. På balkongen er det bord og en sofa der dere kan sitte og slappe av eller kanskje spille en runde kort.

The Sands har 200 meter privat strand som frister til bading i det turkise havet, lek i vannkanten og rusleturer i den myke sanden. Hvis du foretrekker svømmebasseng, har hotellet hele 9 du kan velge mellom. Ett av svømmebassengene har et kjempestort, barnevennlig vannland med mange morsomme aktiviteter. I tillegg har hotellet barneklubb med bl.a. lekeplass, trampoliner, ballrom, superhelt-, prinsesse- og lesehjørne.

Det er også gode muligheter til å holde seg i form, for her finner du alt fra treningsrom til tennisbaner. Du kan også drive med thaiboksing, vannaerobics og yoga.

Hotellet har flere forskjellige barer og restauranter som serverer delikate thailandske og vestlige retter samt fisk og skalldyr. For alle gjester som har lyst til å lære å lage smakfulle thailandske retter har hotellet en egen kokkeskole.

Pris for oppgradering, 4 netter:
Sands Room Pr. person:  1.020 kr.
Family Room Pr. person:  1.715 kr.
Pris for oppgradering, 5 netter (2 voksne + 2 barn):
Family Room Pr. person:  1.480 kr.
Pool Access Family Room Pr. person:  1.835 kr.

Fantasy Resort & Spa

Koh Ngai

Fantasy Resort & Spa ligger rett ved Andamanerhavets hvite sandstrand, der du kan ligge i solen eller slappe av under en vaiende kokospalme. Når det blir for varmt, kan du ta en dukkert i det klare, veltempererte vannet eller utforske livet under havoverflaten.

Resorten er bygget oppover de grønnkledte fjellene, som skaper en helt perfekt kulisse.

Fantasy Resort & Spa har i alt 85 rom som alle er omgitt av tropiske hager med delvis utsikt til de bratte fjellene ute i det turkise havet. Deluxe-rommene er store og har privat balkong der du kan sitte og lese en bok eller bare nyte omgivelsene. Alle rom er utstyrt med WI-FI, aircondition, TV og minibar.

For å gjøre oppholdet ditt fullkomment har resorten også selvfølgelig et høytliggende svømmebasseng  med liggestoler og poolbar samt bar og restaurant, der du kan sitte og nyte lekre vestlige og thailandske retter under åpen himmel.

Andre fasiliteter inkluderer spa, minimarket og en liten lekeplass.

Pris for rom oppgradering, 3 netter:
Fra Deluxe Villa til Beach Front Room Pr. person:  155 kr.
Fra Deluxe Villa til Ocean Front Pool Villa Pr. person:  3.030 kr.

Koh Ngai Cliff Beach Resort

Koh Ngai

Koh Ngai Cliff Beach Resort er bygget oppover fjellskråningene, med en helt fantastisk utsikt over havet. Når du ligger ved det høytliggende svømmebassenget, må du nesten tvinge deg selv til å gå ned til hotellrommet ditt igjen, for utsikten herfra er helt ubeskrivelig.

Resorten har 36 lyse, store rom med balkong, der du kan slappe av og nyte synet av de frodige omgivelsene og høre fuglesangen. Alle rom har WI-FI, aircondition, TV, minibar og gratis mineralvann.

I restauranten serveres det en lekker buffet som du kan nyte med utsikt over Andamanhavet.

Nedenfor hotellet finner du øyas beste snorklemuligheter. Stranden er ikke så lang, men den er likevel et fint utgangspunkt til å oppdage livet under vannet. Du kan også gå ned til søsterhotellet Fantasy Resort & Spa og bruke deres fasiliteter.


Thanya Resort

Koh Ngai

Thanya Resort ligger rett ved den fredfylte hvite sandstranden i Koh Ngai og det maleriske, turkisfargede havet. Tropiske hager og skogkledte fjell danner en flott ramme rundt resorten og bidrar til å skape en deilig, avslappet atmosfære.

Resortens bungalower har egen balkong, og her kan du nyte den frodige naturen eller slappe av med en god bok. Bungalowene er innredet i ekte thailandsk stil og har aircondition, minibar, en gratis flaske mineralvann daglig samt hårtørker og toalettartikler. Det tilbys også myggnett.

På restauranten kan du velge mellom et stort utvalg thailandske og internasjonale retter mens du beundrer utsikten over Andamanerhavet. Du kan også kose deg med en forfriskende drink i resortens bar mens du ser stjernene blinke på himmelen. I fellesområdene er det gratis Wi-Fi.

Når solens stråler blir for varme, kan du avkjøle deg i det høytliggende svømmebassenget og skue ut over det turkise havet, eller du kan legge deg i skygge under en parasoll og nyte livet i en av liggestolene på den hvite stranden.

Her kan du også drive med snorkling og bli med på dykke- eller båtturer ut til øyene i nærheten. Du kan også unne deg en velgjørende, tradisjonell thaimassasje.


The Sevenseas Resort

Koh Kradan

The Sevenseas Resort ligger på den uberørte og frodige øya Koh Kradan, rett ved den lange sandstranden og med utsikt til de berømte bratte fjellene som stikker loddrett opp av det krystallklare vannet. Vi kan garantere at du virkelig får gire ned, for her er det ro og avslappet stemning.

Resorten har 39 rom som er moderne og komfortabelt innredet. Deluxe-rommene er 44 m2 store og har aircondition, TV, sikkerhetsboks og minibar. Rommene har også utendørs bad med gratis toalettartikler og en liten balkong med stoler.

Der er gratis WI-FI i resepsjonen og restauranten, der det serveres thailandske og vestlige retter i dempet belysning under åpen himmel. Ved siden av restauranten ligger svømmebassenget og baren, der du kan nyte en forfriskende cocktail.

Der er mulighet for dykketurer og leie av snorkelutstyr. Du kan snorkle rett fra stranden ut til revet, der du kan se de mange fargerike, nysgjerrige fiskene som ofte svømmer helt inn til strandkanten.

Som prikken over i-en tilbyr resorten tre utendørs massasjerom der du kan nyte thailandsk og klassisk massasje.


Rawi Warin Resort and Spa

Koh Lanta

Flotte 5-stjerners Rawi Warin Resort and Spa ligger rett ved stranden på Koh Lanta Yai, ca. 2 timers kjøretur fra flyplassen i Krabi. Resorten er bygget fra stranden og litt oppover en skråning, så mange rom har utsikt over havet. Resorten ligger i en tropisk hage og har 4 store utendørs svømmebasseng, bl.a. et evighetsbasseng like ved stranden. Anlegget har treningssenter, tennisbaner, bibliotek, spillrom og ikke mindre enn 6 restauranter og kafeer. Warin Spa tilbyr både massasje og skjønnhetsbehandlinger (mot ekstra betaling), de setter også sammen hele spa-pakker. I tillegg er det selvfølgelig en rekke vannsportsfasiliteter, noen av dem mot ekstra betaling.

Hotellet har 185 rom i bungalowbygninger eller villaer. Rommene er luksuriøst innredet og har balkong eller terrasse, WI-FI, bad, hårtørker, aircondition, TV med kabelkanaler, sikkerhetsboks telefon, kjøleskap, minibar samt te- og kaffefasiliteter.

Pris for rom oppgradering, 3 netter:
Fra Deluxe Room til Pond Room Pr. person:  490 kr.
Fra Deluxe Room til Villa Pr. person:  1.155 kr.

The Treasure

Koh Madsum

The Treasure ligger på den lille, uberørte og private øya Koh Madsum. Det er det eneste hotellet på øya, og her finnes det verken veier, biler eller travle turistsentre. I stedet finner du en fantastisk vakker natur og en ro du kommer til å sette stor pris på.

Hotellet er designet i harmoni med omgivelsene og bygget av naturlige materialer. Det består av 37 komfortable rom som har bad med innendørs og utendørs dusj og en fin terrasse der du kan fordype deg i en god bok og bare nyte stilheten. Alle rom har Wi-Fi, takvifte, aircondition, minibar, kaffe- og tefasiliteter, TV, telefon, safe og hårtørker.

På den ene siden av øya kan du slappe av i en liggestol i vannkanten og se utover det asurblå havet med utsikt til naboøya Koh Taen. Den andre siden innbyr til snorkling blant tropiske, fargestrålende fisk.

Hotellet har dessuten to svømmebassenger. Det ene ligger høyt og har utsikt over havet, og her serveres det også drikkevarer og snacks. Det andre ligger ved rommene i kategorien ”tented villas”.

Blant hotellets andre fasiliteter er et spa og kajakkutleie.

Når sulten melder seg, kan du nyte lekre thailandske og internasjonale retter på hotellets restaurant. På nordspissen av øya finner du enda en restaurant, og den eies av lokale innbyggere på Koh Samui som hver morgen og kveld kjører restaurantgjester med båt frem og tilbake mellom øyene. Det betyr at de eneste som overnatter på Koh Madsum er hotellets gjester.

Om kvelden kan du nyte øystemningen og leske deg med en drink fra hotellets bar.

Pris for rom oppgradering:
Fra Sala Villa til Tented Villa, 2 netter Pr. person:  315 kr.
Fra Sala Villa til Garden Pool Villa, 2 netter Pr. person:  1.100 kr.
Fra Sala Villa til Beach Pool Villa, 2 netter Pr. person:  1.980 kr.

Sivalai Beach Resort

Koh Mook

Sivalai Beach Resort har direkte adgang til Hao-Laen-stranden. Det gode ved resorten er at du kan bruke den flotte stranden på begge sider. Her kan du daffe i solen og bade i det turkisgrønne vannet eller slappe av i en hengekøye og lytte til fuglekvitter og bølgeskvulp.

Resorten består av 48 individuelle trehytter som ligger i de frodige, tropiske hagene. Fra standard- villaene har du delvis utsikt til havet, som du kan nyte fra din private terrasse med liggestoler og et lite bord. Fasilitetene på rommet inkluderer aircondition, minibar, TV, kaffe og te, gratis mineralvann og fruktkurv samt badekåper og toalettartikler.

Det er gratis WI-FI i resepsjonen og restauranten, der det serveres thailandske og vestlige retter, fisk og skalldyr.

Etter en deilig dag i solen kan du bestille massasje eller en ansiktsbehandling på hotellets spa– det er som er å komme i den syvende himmel!

Resorten har også svømmebasseng, og det er mulig å leie sykkel og kajakk. Resepsjonen er også behjelpelig med å arrangere utflukter.

Om kvelden kan du gå en tur langs stranden mens du ser solen forsvinne bak fjellene. Du kan også gå eller sykle til landsbyen like ved, der ligger det restauranter, supermarkeder og små suvenirbutikker.

Pris for rom oppgradering, 3 netter:
Fra Standard Villa til Superior Villa Pr. person:  390 kr.
Fra Standard Villa til Beachfront Villa Pr. person:  590 kr.
Fra Standard Villa til Beachfront Superior Villa Pr. person:  765 kr.

Panviman Resort Koh Phangan

Koh Phangan

Panviman Resort Koh Phangan ligger som en godt bortgjemt perle i et rolig område ved den idylliske stranden Thong Nai Pan på den nordøstlige siden av øya. Thong Nai Pan-stranden ligger i en vakker bukt,  omgitt av klipper og frodig, tropisk vegetasjon.

Resorten ligger høyt og på flere nivåer oppover de grønnkledte klippene. En servicebil står klar til å frakte deg rundt på resorten.

Panviman har i alt 91 flotte og stilfulle rom med mørke tremøbler og lyse vegger. Alle rom har Wi-Fi, aircondition, minibar, kaffe- og tefasiliteter, TV, telefon og safe. Du kan også velge hvilken type hodepute du vil ha. Som en ekstra service har alle rom en smarttelefon med gratis data. Badet har både dusj og badekar samt hårtørker, badekåpe, tøfler og toalettartikler. Her har man til og med sørget for strandsandaler, strandveske og strandhåndklær.

Dette er en resort preget av ro og avslapning, og da passer det jo godt å legge seg ned ved svømmebassenget som har utsikt over bukten. Her er det også en bassengbar der det serveres lette lunsjretter og drikkevarer. Resporten har også et spa, der du kan bestille en vaskeekte, avslappende thaimassasje. Fra både svømmebassenget og spaet kan du bli vitne til en praktfull soloppgang.

Frokosten inntas i Pan Sea-restauranten, som har storslått panoramautsikt over havet. Lunsj og middag serveres i Stone Beach-restauranten som ligger på stranden. Her serveres det thailandske og internasjonale retter samt BBQ. Stedet har dessuten musikk og ulike show.

Resorten er behjelpelig med å bestille utflukter.


Santhiya Koh Phangan Resort & Spa

Koh Phangan

Santhiya Koh Phangan Resort & Spa ligger ved Thong Nai Pan-stranden på den nordøstlige siden av Koh Phangan.

Resorten ligger på et mer enn 18 hektar stort område og ligger ved en vakker bukt med klipper og frodig, tropisk vegetasjon. Santhiya er bygget oppover de grønnkledte klippene, så bygningene er på flere nivåer. Resorten har derfor en servicebil som står klar til å kjøre deg rundt 24 timer i døgnet.

Santhiya er bygget i tradisjonell stil og i det fineste teaktre, et materiale som harmonerer perfekt med naturen. Overalt på resorten kan du beundre de imponerende og sirlige detaljene i den flotte treskjæringen.

Også på de 99 rommene går den tradisjonelle stilen igjen, med møbler i teaktre fra gulv til tak. For å gjøre oppholdet ditt så komfortabelt som mulig, har alle rom både Wi-Fi, aircondition, minibar, safe og kaffe- og tefasiliteter. Du får daglig 4 flasker vann gratis. Badene er utstyrt med både dusj og badekar, hårtørker, badekåpe, tøfler og gratis toalettartikler. Morgen og kveld kan du slappe av på den private verandaen – utsikten her kan ta pusten fra noen og enhver!

Resorten har to deilige svømmebasseng. Det ene ligger rett ved den vakre sandstranden, mens den andre ligger høyt og har en praktfull utsikt over bukten. Den kan du nyte fra de morsomme solsengene, formet som tradisjonelle båter.

Hvis du vil være litt ekstra snill mot deg selv, bør du unne deg et besøk i Ayuvana Spa, der du kan bestille forskjellige luksuriøse behandlinger.

På restauranten Chantara kan du nyte velsmakende thailandske og internasjonale retter med utsikt til havet. Resorten har også en strandbar der det serveres lekre drinker til lyden av bølgeskvulp. Du kan også bestille en romantisk måneskinnsmiddag på stranden.

Resorten har dessuten treningssenter, bibliotek og suvenirbutik. Det er mulig å bestille utflukter til blant annet Koh Tao.

I tillegg er det verdt å nevne at Santhiya er en miljøvennlig resort som legger stor vekt på bærekraftig drift. Her har man blant annet spillvannsanlegg og egen grønnsakshage og arbeider for å redusere matavfall og spare energi. I tillegg støtter resorten ulike lokalsamfunn.

Pris for rom oppgradering, 4 netter:
Fra Deluxe Room til Supreme Deluxe Pool Access Pr. person:  955 kr.
Fra Deluxe Room til Hideaway Pool Villa Suite Pr. person:  1.855 kr.
Fra Deluxe Room til Seaview Pool Villa Suite Plus Pr. person:  4.995 kr.
Ekstra overnatting:
Supreme Deluxe Room, pr. natt Pr. person:  905 kr.

New Star Beach Resort

Koh Samui

New Star Beach Resort ligger i tropiske omgivelser ved den vakre og idylliske Chaweng Noi-stranden. Her er det utrolig stille og fredelig, med tanke på at livlige Chaweng bare ligger 2 km unna.

Resorten har i alt 74 rom som ligger spredt utover hotellområdet. Rommene er innredet med mørke tremøbler og friske farger på veggene. Her er det Wi-Fi, aircondition, safe, minibar, kaffe- og tefasiiliteter, TV og telefon. Badet har både dusj, badekar, hårtørker og toalettartikler. Fra balkongen kan du nyte de tropiske og fredfylte omgivelsene.

New Star Beach Resort har et deilig svømmebasseng rett ved den 200 meter lange, private stranden, der det også tilbys forskjellige vannsportsaktiviteter.

Etter en dag i solen, kan du la deg pleie i Akiira Spa, som tilbyr mange deilige, avslappende behandlinger.

Hovedrestauranten ”Lime  – Simple & Fresh” serverer både frokostbuffet, lunsj og middag, og måltidene kan spises enten inne eller utendørs. Hvis du har lyst på flott utsikt over svømmebassenget, er ”Chill by the pool” stedet for deg. Her kan du spise fisk og skalldyr, pizza og salater i den lette brisen og middelhavsspesialiteter i stearinlysenes skjær. Hvis du er romantisk, fortrekker du kanskje en middag for to under stjernehimmelen? Som avslutning på dagen kan du ta deg en forfriskende drink i cocktailbaren ”9 degrees North”.

Hvis du har lyst til å se mer av øya, kan du bestille utflukter på resorten.

Pris for rom oppgradering, 4 netter:
Fra Deluxe Balcony Room til Ocean Pool Villa Pr. person:  4.085 kr.
Fra Deluxe Balcony Room til Beach Front Villa Pr. person:  5.040 kr.
Pris for rom oppgradering, 6 netter:
Fra Deluxe Balcony Room til Ocean Pool Villa Pr. person:  6.880 kr.
Fra Deluxe Balcony Room til Beach Front Villa Pr. person:  8.615 kr.
Ekstra overnatting:
Deluxe Balcony pr. natt Pr. person:  1.140 kr.

The Fair House Beach Resort & Hotel

Koh Samui

The Fair House Beach Resort & Hotel ligger i rolige og avslappede omgivelser ved den fine strandenChaweng Noi på østsiden av Samui med utsikt over Den thailandske golf.

Livlige Chaweng ligger bare 2 km unna, og du kan spasere til flere lokale strandrestauranter på få minutter.

Resortens 172 rom og bungalower er bygget i thailandsk stil og ligger omgittavgrønnehager med tropiske planter og palmer. Alle rommene har Wi-Fi, aircondition, minibar, sikkerhetsboks, te- og kaffefasiliteter, TV, telefon, hårtørker og privat balkong.

Under oppholdet ditt har du adgang til hotellets private strand med tilhørende liggestoler og parasoller. Her kan du nyte livet under den strålende solen og beundre utsikten over havet eller kanskje spille litt strandvolleyball. Når solen står som høyest på himmelen, kan du legge deg i skyggen av et palmetre og lese en god bok.

Hvis du foretrekker svømmebasseng, har resorten to du kan velge mellom. Den ene er et ferskvannsbasseng med tilhørende boblebad rett ved stranden, det andre er et tropisk basseng som ligger på en bakketopp.

Når sulten melder seg, kan du på strandrestauranten Sea Paint spise alt fra thailandske og europeiske retter til lekre grillretter med fisk og skaldyr. I baren av samme navn kan du hygge deg med en deilig kald drink.

Hvis du har lyst til å være litt ekstra snill mot deg selv, kan du bestille en massasje eller andre deilige kropps- og ansiktsbehandlinger i Pandanus Spa.


Jamahkiri Resort & Spa

Koh Tao

Jamahkiri Resort & Spa ligger på sørsiden av Koh Tao, med spektakulær utsikt over Thian Og-bukten. Resorten ligger i et rolig område og er omgitt av frodige hager og vaiende palmer. Bygningene her ligger langs klippesidene, og det er en del trapper mellom dem, så dette er ikke en resort som passer for bevegelseshemmede.

Rommene er store og innredet i thailandsk stil. Alle rom har Wi-Fi, aircondition, minibar, TV, telefon, safe og bad med hårtørker, toalettartikler, badekåpe og tøfler. Fra balkongen kan du nyte den vakre utsikten over havet.

Resorten har et deilig svømmebasseng med tilhørende bar, der man kan kjøpe lunsj og drikkevarer. Hoved- restauranten serverer internasjonale og klassiske thailandske retter samt fisk- og skalldyr. Her er det også en vinkjeller med viner fra hele verden og et bakeri som selger ferske brød og kaker.

Jamahkiri har en liten, privat strand og fantastiske snorkle- og dykkerområder. Hvis du ikke har dykket før, har resorten et PADI-sertifisert dykkersenter med flinke instruktører.

Etter en dag med sol og saltvann kan du nyte én eller flere massasje- og ansiktsbehandlinger på resortens spa.

Aktive gjester vil glede seg over treningsrommet.


Lampang River Lodge

Lampang

Ved bredden av Wang-elven ligger denne flotte lodgen som er bygget i den karakteristiske Lanna-stilen. Bungalowene ligger spredt rundt i en stor hage, der det blant annet er en liten dam med vannliljer. Her er du midt i naturen men bor likevel meget komfortabelt, og dette hotellet er perfekt til et par dagers avslapning med fotturer, en god bok eller sykkelturer til noen av landsbyene i nærheten.

Hotellet har svømmebasseng med utsikt til elven, to restauranter og gratis Internett. Rommene har en god størrelse og er rustikt innredet i tre slik at de passer til byggestilen. Alle rom har eget bad, aircondition, te- og kaffefasiliteter, TV, WI-FI og hårtørker.


landsbyhytte et sted i fjellene ved Mae Tang

et sted i fjellene ved Mae Tang

Overnatting i en av disse fjellandsbyene i et primitivt sovesallignende rom. Det er ikke klimaanlegg, ingen vestlige toaletter, ingen vestlige bad, ingen wifi, ikke strøm – det er en madrass med pute og teppe på gulvet og et myggnett – ellers stort sett ingenting.


Topland Hotel

Phitsanulok

Det 3-stjerners Topland Hotel & Convention Centre ligger midt i Phitsanulok. Hotellet ligger i tilknytning til et shoppingsenter, og dit er det direkte adgang fra hotellet. De fleste rom har flott utsikt over elven eller byen. Hotellet har et lite svømmebasseng, spaavdeling og flere restauranter.

Rommene er store og har TV, sikkerhetsboks, aircondition, minibar, te- og kaffefasiliteter og kjøleskap. Det er gratis WI-FI på hotellet (tidsbegrenset).


Marriott Resort & Spa

Rayong

Det helt nye 5-stjerners-hotellet Marriott Resort & Spa ligger direkte på stranden i Rayong. Hotellet er 11 etasjer høyt og har 205 rom, som enten har utsikt til fjellene i baklandet eller ut over havet.

Rommene er alle utstyrt med alle moderne fasiliteter inkl. DVD/CD-spiller, 40” LCD-skjerm med satellitt- og kabel-TV og wifi.  Badene har separat dusj og badekar, og veggene til badet kan skyves til side.  På Marriott velger du også egen dyne og pute. Alle rommene har i tillegg egen balkong, og det er mulighet for å få rom med forbindelsesdør. 

Hotellet har flere svømmebasseng, bl.a. et med vannsklie. Det er flere restauranter, kaféer og barer, det er mulighet for sykkelturer, fitnessenter og lekeland for barn. Til slutt er det også et deilig spa, med mulighet for forskjellige typer massasje fra velutdannede behandlere. 
Det er virkelig et deilig hotell, hvor høy service og god feriestemning går hånd i hånd.


Hin Tok River Camp

River Kwai

Hin Tok River Camp ligger på bredden av elven Kwai, hvor de eneste andre fotavtrykkene du opplever er fra lokale bønder, fugler og dyr.

Campen ligger tett på turstien til Hell Fire Pass. Det er en av de vakreste og mest idylliske beliggenhetene i Thailand. Campen består av 38 luksustelt på mellom 26 og 32 m², og de har alle eget bad og veranda. Alle teltene er hevet en halv meter over jorden på en plattform, og teltene er utstyrt i safaristil. Mellom teltene og elven ligger en grønn plen.

Teltene er utstyrt med ordentlige senger, klimaanlegg eller vifte og kjøleskap. Etter kl. 22 skal det være stille i campen. Det vil si ingen høy musikk, bare jungelens lyder. Det er nesten som en ”Karen Blixen-opplevelse”, bare i Thailand.


River Kwai Jungle Rafts

River Kwai

Det unike River Kwai Jungle Rafts er et flotel, et hotell bygget på en tømmerflåte som gir din oppfatning av luksus en dytt. Flotellet ligger fast forankret på elven Kwai med en gangbro inn til bredden.

Fra hotellets sitteområder ser du ut på elven, kjempestore bambus på bredden, ville orkidéer blant grenene i trærne. I baklandet i kort avstand fra flotellet ligger en etnisk mon-landsby som du kan besøke. Mon-folket stammer opprinnelig fra Myanmar, og mange mon-menn jobber som mahouter. Derfor er det også elefanter i landsbyen. Du kan ta en tur i kano, fiske, bade i elven, slappe av i solen eller utforske nærliggende grotter. Når den tropiske nattens fløyelsmørke senker seg, blir lydene magiske og den romantiske stemningen setter inn. Sikadene setter i gang, et sted i landsbyen spiller mon-folket musikk og vannet klukker under flotellet, som utelukkende blir opplyst av oljelamper.  

Hotellet har 2 seksjoner med i alt 100 rom, som er svært enkelt innredet uten elektrisitet, uten tv, uten minibar, uten wifi. Det er et meget enkelt bad med toalett, og bare kaldt vann i dusjen. 

Et opphold på River Kwai Jungle Rafts er en opplevelse for livet!

Våre mest populære reiser
Hit reiser andre

Vi bruker cookies til å gjøre hjemmesiden vår mer brukervennlig og relevant for deg, samt til å vise deg målrettede annonser. Du samtykker i dette hvis du klikker videre.

Du kan si nei takk til cookies ved å klikke her. Vi bruker en cookie for å huske ditt nei.

Les mer her.