• Fornøyde gjester siden 2006
 • Dedikerte reiseeksperter
 • Gjennomtestede kvalitetsreiser
 • Lokale guider valgt med omhu
 • Prisgaranti
 • Assistanse 24/7
 • Medlem av Reisegarantifonden
13 dager

Sri Lankas høydepunkter

Stå i 200 meters høyde og nyt utsikten fra Løveklippen i Sigiriya, la deg sjarmere av det vakre, frodige høylandet og opplev landets enestående dyreliv på jeepsafari i Yala nasjonalpark.

Vi støtter bæredyktig utvikling. For hver reise du kjøper hos oss, planter vi 10 trær. Les mere om bæredyktighetsprosjektet her.

Sri Lankas høydepunkter Sri Lankas høydepunkter
13 dager

Sri Lankas høydepunkter

Stå i 200 meters høyde og nyt utsikten fra Løveklippen i Sigiriya, la deg sjarmere av det vakre, frodige høylandet og opplev landets enestående dyreliv på jeepsafari i Yala nasjonalpark.

Vi støtter bæredyktig utvikling. For hver reise du kjøper hos oss, planter vi 10 trær. Les mere om bæredyktighetsprosjektet her.

Hva er inkludert i prisen?
Følgende er inkludert i turen
 • Flyreise fra Norge til Colombo t/r
 • Togtur fra Nanu Oya til Ella
 • 10 netter på 3-stjerners hoteller
 • 10 x frokost (dag 3-12)
 • Lokal engelsktalende guide/sjåfør på transferer og utflukter
 • Kjøring i bil eller minibuss med aircondition
 • Alle nevnte transfers og utflukter foregår i internasjonale grupper på 1-14 personer og er kun med Asiatours’ egne gjester
 • Døgnbemannet nødtelefon på hele reisen
 • Avreisegaranti – reisen gjennomføres uansett antall deltakere

Omfattende utfluktspakke:

 • Løveklippen i Sigiriya
 • Grottetemplene i Dambulla
 • Krydderhage i Matale
 • Giragama tefabrikk utenfor Kandy
 • Togtur fra Nanu Oya til Ella
 • Ravana-fossen utenfor Ella
 • Pilegrimsbyen Kataragama
 • Safari i Yala nasjonalpark
 • Inngang og avgifter til omtalte severdigheter

Reisen kort & godt

Den perleformede øya Sri Lanka byr på en gjestfri befolkning, fantastisk natur, en spennende historie og et eksotisk dyreliv – alle ingrediensene i en perfekt reise.

Reisen starter med én natt i feriebyen Negombo, der du kan slappe av etter den lange flyreisen og bli vant til de varmere temperaturene før rundreisen starter for alvor.

Dagen etter blir du kjørt til Sri Lankas gamle hovedstad Sigiriya. Her venter landets berømte vartegn, den 200 meter høye Løveklippen. Fra toppen har du praktfull utsikt over ruinene av det gamle kongepalasset og det frodige landskapet med sjøer og jungelområder.

Etter et par dager i Sigiriya fortsetter du til byen Kandy, en annen av Sri Lankas tidligere hovedsteder. Underveis får du se de imponerende grottetemplene i Dambulla og Matales flotte krydderhager.

Kandy ligger i det sentrale høylandet og sies å være Sri Lankas kulturelle høyborg. Midt i byen ligger den vakre sjøen Kandy Lake og Tannens tempel. Det er landets helligste, for det sies at en av Buddhas tenner befinner seg nettopp her i tempelet. Kandy er omgitt av grønne teplantasjer, og du skal på en interessant utflukt til en tefabrikk. Der får du se hvordans Sri Lankas berømte ”Ceylon-te” blir til.

Fra Kandy blir du kjørt til Nanu Oya, og herfra skal du på en uforglemmelig togreise gjennom det frodige, grønne høylandet. Endestasjonen er den lille perlen Ella, som ligger utrolig vakkert til, omgitt av grønnkledde fjell, endeløse teplantasjer, brusende fosser og kløften Ella Gap.

Reisen slutter i Yala med en spennende safari i Yala nasjonalpark. Her får du oppleve Sri Lankas varierte dyreliv med både elefanter, fugler, bjørner, krokodiller og leoparder.

Du kan velge å forlenge reisen med en deilig, avslappende badeferie.

Derfor skal du velge denne reisen

 • Sri Lanka er et av de vakreste og mest fotogene asiatiske landene med sitt fortryllende landskap, eksotiske dyreliv, sine enestående UNESCO-steder og ikke minst mange, brede smil
 • Gled deg til togturen gjennom det paradisiske høylandet til perlen Ella, og opplev elefanter, bjørner og leoparder på en spennende jeepsafari i Yala nasjonalpark
 • Bestig den 200 meter høye Sigiriya-klippen, gå på oppdagelsesferd i Dambullas fascinerende grottetempler og nyt den vakre byen Kandy – alt sammen på UNESCOs verdensarvliste
 • Forleng reisen med en herlig badeferie i Sri Lanka eller på Maldivenes kritthvite drømmestrender

Prisene våre inkluderer alltid

 • Alle fly – både internasjonale og innenriks
 • Alle transfers på destinasjonen
 • Alle planlagte utflukter og aktiviteter
 • Alle overnattninger
Se all bilder
Bilder
Detaljert dagsprogram
Dag 1: Avreise fra Norge

I dag er det avreise fra valgt flyplass, og du starter på turen til den dråpeformede øya Sri Lanka, som ligger i Det indiske hav. Det vil være mellomlanding(er) underveis.

Dag 2: Ankomst til Sri Lanka – Negombo

Du lander på Sri Lankas internasjonale lufthavn i hovedstaden Colombo. Etter ankomst henter du bagasjen din og går gjennom immigrasjonskontrollen. Ute i ankomsthallen venter sjåføren/guiden din med et Asiatours-skilt, og du kan med en gang merke den varme srilankiske gjestfriheten.

Sjåføren/guiden kjører deg til hotellet i byen Negombo, som ligger cirka 30 minutters kjøretur fra flyplassen. Etter innsjekk på hotellet er det tid for å slappe av etter den lange flyreisen, og resten av dagen er til fri disposisjon.

Negombo er et fint sted å starte reisen. Byen gir nemlig et godt innblikk i landets historie og kultur, og viser også hvilket fantastisk folkeslag srilankerne er. De er varme, vennlige, hjelpsomme og har alltid smilet på lur.

Negombo er egentlig en gammel fiskerlandsby, og har vært det i mange år. Tidlig om morgenen kommer fiskerne i land med dagens fangst, som selges til resten av øya og i tillegg på det lokale fiskemarkedet Llelama. Du kan velge å besøke dette tidlig neste morgen hvis du har lyst.

I tillegg til fiske er Negombo kjent for sine lange, brede og gyldne sandstrender, som innbyr til soling og lange gåturer blant svaiende palmer og lokale fiskebåter med batikkfargede seil.

Gatene i Negombo myldrer av grønne og røde tuk-tuker, butikker og restauranter. Du kan også oppleve hvordan byen fortsatt bærer preg av fortidens kolonistyre med bl.a. et gammelt hollandsk fort, et 100 km langt nettverk av hollandske kanaler, samt hollandske og portugisiske hus, administrative bygninger og kirker som er flere århundrer gamle.

Avslutt kvelden med en gåtur langs stranden eller slapp av på balkongen mens du nyter den vakre solnedgangen over Det indiske hav.

Overnatting:
Oppgraderingsmuligheter:
Dag 3: Negombo – Lunsj ved Pinnawala – Sigiriya

Er du oppe tidlig, kan du gå en tur ned på stranden og se de lokale fiskerne hale de lange garnene sine med hundrevis av småfisk inn på land. Du kan også besøke det lokale fiskemarkedet Llelama, eller simpelthen ta en stille og rolig morgen på hotellet.

Etter frokost blir du hentet på hotellet og kjørt mot Sigiriya. Halvveis på turen gjøres et stopp ved elven Maha Oya i Pinnawala. Langs elven ligger et par restauranter der du kan nyte en lunsj med vakker utsikt over omgivelsene. Her kan du være heldig og oppleve elefanter fra elefantbarnehjemmet i nærheten som kommer ned til elven for å bade to ganger om dagen.

Etter lunsj går turen tilbake til bilen. Len deg tilbake og nyt de mange inntrykkene som suser forbi utenfor vinduet.

Etter ankomst i Sigiriya står resten av dagen til fri disposisjon, og du kan nyte bassenget og de rolige omgivelsene.

Overnatting:
Oppgraderingsmuligheter:
Dag 4: Løveklippen i Sigiriya

Etter frokost blir du hentet og kjørt til Sri Lankas berømte landemerke Løveklippen, som står på UNESCOs verdensarvliste.

Fra år 455 frem til år 473 regjerte Kong Dhatusena over Sri Lanka fra den daværende hovedstaden Anuradhapura. Kong Dhatusenas sønn Moggallana skulle overta tronen etter sin far, men det var kongens eldste sønn Kashyapa ikke fornøyd med. Begge foreldrene til Moggallana var adelige, mens moren til Kashyapa bare var en av Kong Dhatusenas elskerinner. Dette gjorde det umulig for Kashyapa å overta tronen etter de skrevne reglene. For å kunne overta tronen valgte Kashyapa derfor å mure faren sin inne, noe som fikk halvbroren Moggallana til å flykte til Sør-India for ikke å lide samme skjebne.

Den nye herskeren Kong Kashyapa ble ikke tatt imot av den største fanskaren, og han fryktet et angrep fra halvbroren Moggallana. Han valgte derfor å flytte hovedstaden fra Anuradhapura til Sigiriya grunnet den strategiske beliggenheten. På toppen av den flate Sigiriya-klippen bygde han sitt overdådige palass med omkransende vollgraver, anlagte hager, store vannbassenger og fontener.

Halvveis oppe på klippen bygde han inngangen til palasset, som forestilte en gigantisk løve – derav navnet Løveklippen. I dag er det bare de store løvepotene som står igjen.

Kong Kashyapa bodde her sammen med sine elskerinner og tjenestefolk helt til halvbroren Moggallana kom tilbake fra Sør-India med en hel hær. Kong Kashyapa og hæren hans tapte slaget mot Moggallana, og Kashyapa endte opp med å ta sitt eget liv i år 495. Moggallana valgte å flytte hovedstaden tilbake til Anuradhapura og regjerte landet derfra, mens Sigiriya ble omskapt til et buddhistisk kloster.

Klippen som rager 200 meter opp fra bakken midt i Sigiriyas frodige omgivelser kan virke helt umulig å bestige. Det er ikke uten grunn, for turen opp til toppen er hard. Det venter ikke mindre enn 1202 trinn, og vi anbefaler at du går i rolig tempo og tar pauser underveis for å nyte den vakre utsikten, som blir bedre og bedre jo høyere opp du kommer.

På vei mot toppen kan du se vakre og godt bevarte freskomalerier av kvinner og restene etter en blankpolert klippemur. Litt over halvveis oppe møter du restene av den store løven, som fungerte som inngang til Kong Kashyapas palass. Hvis turen blir for anstrengende, kan du velge å stoppe her.

Velger du å fortsette, kan vi garantere at turen opp vil være verdt strevet. På toppen av klippen finner du ruinene av det gamle kongepalasset og en fantastisk utsikt over det frodige landskapet med sjøer, grønnkledte fjell og den nærliggende klippen Pidurangala. Ta deg god tid og nyt omgivelsene før du starter nedstigningen.

Det tar cirka to timer å gå opp og ned + den tiden du bruker på toppen.

Husk komfortable sko og vann til turen.

Du blir kjørt tilbake til hotellet, og resten av dagen er til fri disposisjon.

Dag 5: Sigiriya

I dag står dagen til fri disposisjon. Du kan velge å slappe av ved bassenget eller dra på en av våre spennende tilkjøpsturer, som du kan lese mer om nedenfor.

Dag 6: Sigiriya – grottetemplene i Dambulla – Matale krydderhage – Kandy

I dag forlater du Sigiriya, og reisen går videre til Kandy med to spennende besøk underveis.

Første stopp er den gamle kongebyen Dambulla, som er kjent for sine mange grottetempler. Du besøker de fem viktigste, som befinner seg i en bred klippe som er 160 meter høy og 600 meter lang.

De fem grottene rommer intet mindre enn 153 gyldne buddhastatuer, statuer av tidligere srilankiske konger og statuer av guder og gudinner, blant annet de to hindugudene Vishnu og Ganesha. I tillegg til de mange statuene finnes det også imponerende veggmalerier som strekker seg over hele 2100 m². Grottene ble laget av Kong Valagamba i det første århundre f.Kr. og ble i 1991 innskrevet på UNESCOs verdensarvliste. Bratte trapper fører opp til grottene, og hvis været er klart kan du skimte Løveklippen i det fjerne.

Herfra går turen videre til den vesle byen Matale, som er kjent for sine store, flotte krydderhager. Klimaet i Matale er perfekt for å dyrke mange ulike kryddersorter med den helt riktige balansen mellom fuktighet og varme.

Når du ankommer Matale krydderhage venter det en interessant omvisning mellom de mange trærne og plantene. Guiden viser deg hvordan alle krydderne vi bruker i hverdagen vokser i naturen, og hvordan de ser ut før de forvandles til krydder. Bruk alle sansene dine og gjett hva de forskjellige sortene er. Du kan bl.a. oppleve gurkemeie, pepper, chili, ingefær, kanel og vanilje. Du kan også oppleve kakao, kaffe, aloe vera og gummitrær.

Før du forlater hagen har du anledning til å handle i hagens butikk, som selger alle slags produkter til både hår, hud, ømme muskler og mye mer. Etter omvisningen blir du kjørt til Sri Lankas gamle hovedstad, Kandy, hvor resten av dagen står til fri disposisjon.

Kandy ligger utrolig vakkert til i en dal omgitt av grønne fjell, teplantasjer, elver og fossefall. Byen rommer mange flotte gamle kolonitidsbygninger, og midt i byen finner du Kandysjøen, som er ideell for en hyggelig spasertur. Underveis kan du slå deg ned på en benk og nyte utsikten og den rolige stemningen. Herfra kan du også se den 26 meter høye, hvite Buddhastatuen som vokter over Kandy to kilometer utenfor bykjernen. Ved sjøens nordlige bredde ligger Sri Lankas aller helligste buddhisttempel, «Tannens tempel», som har medvirket til at Kandy i 1988 kom på UNESCOs verdensarvliste.

Overnatting:
Oppgraderingsmuligheter:
Dag 7: Besøk på Giragama tefabrikk i Kandy

Sri Lanka er berømt for teen sin, og er en av verdens største teprodusenter. Det var skotten James Taylor som i 1867 startet teproduksjon på Sri Lanka sammen med Thomas Lipton, som du sikkert kjenner fra «Lipton te». Teen fra Sri Lanka kalles «Ceylon-te». Ceylon var navnet på Sri Lanka under den britiske koloniseringen frem til 1972.

I dag skal du besøke en tefabrikk i nærheten av Kandy. Sjåføren/guiden henter deg på hotellet etter frokost og kjører deg til Giragama tefabrikk. Her får du en guidet omvisning der du opplever hele fremstillingsprosessen, fra bladene blir plukket i plantasjen til teen ligger dampende i koppen. Flere av maskinene som brukes er over 150 år gamle, og teknikken har ikke endret seg mye siden 1867. Etter omvisningen har du anledning til å smake på de forskjellige tesortene og kjøpe med deg noe hjem.

Deretter går turen tilbake til Kandy, og resten av dagen er til fri disposisjon.

Overnatting:
Ekstrautflukter:
Dag 8: Kandy – Nanu Oya – Ella

Etter frokost blir du hentet på hotellet av guiden/sjåføren, som kjører deg til togstasjonen i Nanu Oya. Herfra reiser du på en fascinerende togtur gjennom høylandet til Ella, som ligger vakkert til i fjellene i enden av kløften Ella Gap.

Vær oppmerksom på at guiden/sjåføren kjører bagasjen din hele veien til Ella, derfor trenger du bare en liten ryggsekk om bord på toget til evt. snacks og drikkevarer.

Toget snegler seg avsted i det kuperte landskapet, og utenfor vinduet kan du se vakre teplantasjer, fossefall og små, lokale landsbyer. Du kommer frem til Ella på ettermiddagen, og her står guiden/sjåføren klar til å ta imot deg og kjøre deg til hotellet.

Resten av dagen er til fri disposisjon.

Overnatting:
Oppgraderingsmuligheter:
Dag 9: Ella

Dagen er til fri disposisjon til å nyte de vakre omgivelsene i Ella, som kan ta pusten fra enhver. Du kan velge å slappe av ved bassenget på hotellet og nyte den fenomenale utsikten, utforske området på egen hånd eller bli med på en av våre gratis utflukter, som du kan lese mer om nedenfor.

Dag 10: Ella – Ravana-fossen – Kataragama – Yala

Etter frokost henter guiden/sjåføren deg på hotellet. Turen går mot Yala langs svingete fjellveier med to besøk underveis.

Etter cirka en halvtimes kjøring kommer du frem til turen første stopp, nemlig den 25 meter høye og vakre fossen Ravana i utkanten av Ella.

Heretter fortsetter du til pilegrimsbyen Kataragama, som er et av de helligste stedene på Sri Lanka. Hvert år i juli og august valfarter tusenvis av buddhister, muslimer og hinduer hit. Det utrolige er at alle trosretninger tilber gudene sine her i Kataragama-tempelet, noe som ikke ses mange andre steder i verden.

Turen fortsetter til Yala med ankomst sent på ettermiddagen.

Overnatting:
Oppgraderingsmuligheter:
Dag 11: Safari i Yala nasjonalpark

Du har morgenen og formiddagen til fri disposisjon, før du om ettermiddagen blir hentet av guiden/sjåføren på hotellet og kjørt til Yala nasjonalpark, der det venter en spennende jeepsafari.

Yala nasjonalpark ble i første omgang utpekt som viltreservat helt tilbake i år 1900. Først 38 år senere ble den utpekt som nasjonalpark. Parken er i dag Sri Lankas nest største nasjonalpark med sine 978,8 km². Nasjonalparken består av fem områder, der to av dem er åpne for offentligheten.

Yala nasjonalpark er hjemsted for over 215 fuglearter og 44 forskjellige pattedyr. Det sies at parken har en av Sri Lankas største bestanddeler av elefanter og den største bestanddelen av leoparder. Til tross for at parken har det høyeste antall leoparder på Sri Lanka, er det ingen garanti for at du får se dem, da de ofte er vanskelige å få øye på og ofte gjemmer seg i buskene. I tillegg til fugler, elefanter og leoparder kan du også være heldig å se krokodiller, bjørner, aper, hjorter, villsvin og bøfler – husk derfor kikkert og kamera!

Overnatting:
Dag 12: Yala – Hjemreisen starter

I dag er tiden kommet til å ta farvel med vakre Sri Lanka.

Guiden/sjåføren henter deg på hotellet og kjører deg til Colombos internasjonale lufthavn, og herfra flyr du mot Norge med mellomlanding(er) underveis.

Dag 13: Hjemkomst

Du lander i Norge etter en herlig ferie.

Kombiner med
Velg mellom alternativene nedenfor
Badeferieforlengelse i Hikkaduwa, 3 netter

Vi anbefaler på det varmeste å avslutte reisen på Sri Lanka med en badeferieforlengelse. Den beste perioden å reise til den sørvestlige delen av Sri Lanka er fra desember til mars, og det er sørøst på Sri Lanka at du finner feriebyen Hikkaduwa.

Hikkaduwa ble internasjonalt kjent som et flott reisemål allerede på 1970-tallet, og var en av Sri Lankas første feriebyer. I Hikkaduwa finner du massevis av hoteller, restauranter, suvenirbutikker og turoperatører som arrangerer aktiviteter både over og under vann. Utenfor Hikkaduwa ligger det et stort korallrev der du kan snorkle og dykke med mange flotte fisker og skilpadder.

Hikkaduwa er med rette blitt et populært feriereisemål, for til tross for sin stadig stigende popularitet har byen klart å beholde sin hyggelige og avslappede atmosfære.

Forlengelsen inkluderer 3 netters badeferieopphold på hotell med halvpensjon samt transfer.

Badeferieforlengelse i Mirissa, 3 netter

Vi anbefaler på det varmeste å avslutte reisen på Sri Lanka med en badeferieforlengelse. Den beste perioden å reise til Sri Lankas sør- og vestkyst er fra desember til mars, og det er nettopp på vestkysten at du finner den lille feriebyen Mirissa.

Mirissa ble virkelig satt på verdenskartet da det ble oppdaget at ikke mindre enn 26 forskjellige hvalarter passerer farvannet ganske nær byen fra november til april. Her kan man blant annet få øye på den største av dem alle: blåhvalen.

Men Mirissa har mer å by på enn hvaler. Denne lille hyggelige feriebyen har en fantastisk sandstrand, omgitt av vaiende palmer, og det er vanskelig å unngå å bli forelsket i dette stedet. Mirissa er den perfekte avslutningen på en reise Sri Lanka-reise.

Forlengelsen inkluderer 3 netters badeferieopphold på hotell med halvpensjon samt transfer.

Badeferieforlengelse til Maldivene, 4 netter

Maldivene ligger i Det indiske hav sørvest for Sri Lanka, og strekker seg 820 km fra nord til sør og 120 km fra øst til vest. Landet er Asias minste og består av 1.190 små koralløyer som er fordelt på en ring av 26 mindre øygrupper som også kalles atoller. Øyene er omgitt av dypblått hav og turkisfargede laguner som ligger beskyttet av uberørte korallrev.

Maldivene er det lavest liggende landet i verden med en gjennomsnittshøyde over havets overflate på bare 1,5 meter.

Kun 202 av øyene er bebodde, mens 87 av øyene er utlagt til turisme.

I 2018 satte Maldivene rekord i antall turister, og det er ikke så vanskelig å forstå, for Maldivene er et virkelig paradis på jord. Her er det flotte bungalower på strendene, villaer bygget på påler i det turkisfargede vannet, en gjennomsnittstemperatur på 30 grader året rundt, 10 soltimer om dagen, kritthvite sandstrender der kokospalmene vaier i den lette brisen og krystallklart vann.

Fargene på Maldivene er så sterke og intense at du ikke trenger noen form for filtre på kameraet ditt – motivene her ser virkelig ut som fargesprakende postkort!

De fleste hotellene på Maldivene tilbyr forskjellige vannsportsaktiviteter og utfluktsmuligheter, som bl.a. solnedgangscruise med mulighet for å se delfiner, øyhopping, romantisk piknik på en sandbank samt snorkel- og dykketurer. Maldivene er nemlig dykkernes og snorklerne paradis, for her finner du noen av verdens vakreste rev, fulle av fargerike koraller og fisk – kanskje finner du til og med Nemo. Du kan også oppleve små revehaier, rokker og skilpadder.

Om kvelden kan du gå en tur langs stranden og nyte den vakre solnedgangen.

Hvorfor ikke gjøre drømmen til virkelighet? Bli med oss til Maldivene og finn ro, avslapning og noen av verdens mest idylliske strender.

Forlengelsen inkluderer 4 netters badeferieopphold på resort med helpensjon, fly fra Sri Lanka til Maldivene, transfer samt speedbåt mellom resorten og Malé lufthavn.

Du bor på den prisvinnende resorten Summer Island.

Overnatting:
Badeferieforlengelse i Trincomalee, 4 netter

Vi kan varmt anbefale å avslutte reisen på Sri Lanka med en badeferieforlengelse til Trincomalee på den nordøstlige kysten av Sri Lanka. Den beste tiden å reise til Trincomalee på er perioden fra mars til august.

Trincomalee er et av de mest fantastiske og maleriske kystområdene på Sri Lanka, og området er kjent for de lyse sandstrendene Uppuveli og Nilaveli og den lille øya Pigeon Island, et av de beste stedene på Sri Lanka å snorkle og dykke.

Et stykke utenfor kysten svømmer til og med noen av havets største kjemper, nemlig spermhvaler, blåhvaler og grindhvaler. Dem kan du oppleve på en uforglemmelig hvalsafari i perioden fra mars til og med april. Det er også mulig å se flokker av spinnerdelfiner som boltrer seg i det varme vannet fra mars til september. Hvis du ikke er så sjøsterk, kan du dra til Swami Rock, for det er et av verdens beste steder å se hvaler fra land.

Trincomalee by har en lang og spennende historie som er mer enn 2 500 år gammel. Her kan du rusle en tur nedover sjarmerende gater med vakre villaer fra kolonitiden eller ta en tur til det gamle Fort Frederik som ligger på veien ut til Swami Rock. Ute ved spissen av Swami Rock finner du det vakkert beliggende hindutempelet Konewaram, med utsikt til Det indiske hav.

Trincomalee kan også by på shopping og gode lokale restauranter som spesielt er kjent for sine fisk- og skalldyrretter.

Forlengelsen inkluderer 3 netters badeferieopphold på hotell i Trincomalee, 1 natt på hotell i Negombo, frokost samt transfer.

Tillegg for enkeltrom 4.200 kr.
Unike fordeler ved grupper fra 6 personer – innhent tilbud i dag for å se alle fordelene.
Når vil du reise?
Avreisedato
Alle oppgitte priser er pr. person
Reisebrev
Fortellinger fra reisende
Hvorfor reise med Asiatours.no?
Hvorfor så mange velger oss

Vi er alltid med deg

 • Personlig service fra reisekonsulenter med personlig erfaring
 • Dedikert bestillingsteam sørger for en god begynnelse på reisen
 • Assistanse døgnet rundt på reisen

100 % praktisk

 • Gjennomtenkte programmer med nøye utvalgte høydepunkter
 • Alle reiser inkluderer flyreise, transport og overnatting
 • Du kan ofte tilpasse reisen etter dine egne ønsker
 • Overnatting på flotte steder
 • Nøye utvalgte lokale guider med meget gode kunnskaper

Erfaring

 • Valgt av tusenvis av gjester siden 2006
 • Alle reiser er utprøvd og kvalitetssjekket av vårt eget team
 • Langsiktig samarbeid med et stort nettverk av asiatiske samarbeidspartnere

Best verdi for pengene & Full beskyttelse

 • Vi garanterer de beste prisene
 • Et utmerket samarbeidsforhold med partnerne våre sikrer den beste kvaliteten og prisen
 • Vi optimerer logistikken og prosessene våre, slik at du kun betaler for det som betyr mest
 • Vårt medlemskap i Rejsegarantifonden (nr. 1778) er din sikkerhet mot en eventuell konkurs

Vi bruker cookies til å gjøre hjemmesiden vår mer brukervennlig og relevant for deg, samt til å vise deg målrettede annonser. Du samtykker i dette hvis du klikker videre.

Du kan si nei takk til cookies ved å klikke her. Vi bruker en cookie for å huske ditt nei.

Les mer her.