• Fornøyde gjester siden 2006
  • Dedikerte reiseeksperter
  • Gjennomtestede kvalitetsreiser
  • Lokale guider valgt med omhu
  • Prisgaranti
  • Assistanse 24/7
  • Medlem av Reisegarantifonden

Overnatting: Sri Lanka

Her kan du lese mer om hotellene vi bruker ved våre rundreiser til Sri Lanka.
I tillegg kan du også se bilder av stedene.

Beveg musen over de små bildene for å se dem i større utgave.

Slightly Chilled (Guest House)

Adam's Peak

La det være sagt med det samme; Slightly Chilled er et spartansk gjestehus/vandrerhjem med super beliggenhet rett ved Adams Peak, og nettopp beliggenheten gjør dette til et perfekt sted å overnatte før bestigningen via den berømte pilegrimsruten.

De 12 rommene er enkelt innredet og har egen balkong med utsikt til hagen. Alle rom har Wi-Fi, tv, telefon, safe, ventilator, te/kaffefasiliteter og eget bad med dusj.

På restauranten serveres det både asiatiske og vestlige retter. Det sies at stedets kylling- og karriretter med ris er helt fantastiske! Du kan også få bl.a. italiensk pasta og gode sandwicher.


Hotel Rajarata

Anuradhapura

Hotel Rajarata ligger en kort kjøretur fra Anuradhapuras mange historiske templer og i gangavstand fra den fredfylte sjøen Nuwara Wewa, der du kan være så heldig å møte lokale fiskere som gjerne slår av en prat.

Hotellet har 50 lyse, store rom som alle er innredet i enkel stil med fine, mørke tremøbler og srilankiske tekstiler. Alle rom har aircondition, TV, telefon, mineralvann på flaske, Wi-Fi og bad med dusj, toalettartikler og hårtørker. Om morgenen kan du drikke en kopp kaffe eller te på balkongen.

I hotellets hage er det svømmebasseng med integrert barnebasseng og tilhørende liggestoler, og her kan du slappe av under solens stråler etter en dag full av opplevelser.

Hotellets restaurant, Tranquil, er åpen morgen, middag og kveld og serverer et stort utvalg srilankiske og vestlige retter. Hotellet har også en lounge der du om ettermiddagen kan spise deilige kaker og drikke spesialbrygget kaffe og te.


The Lake Forest Hotel

Anuradhapura

The Lake Forest Hotel ligger fantastisk vakkert til i Anuradhapuras grønne omgivelser med utsikt til den rolige sjøen Tissawewa og byens høye, hvite stupaer.

Hotellet har 22 lyse, store rom som alle er innredet i enkel stil med fine, mørke tremøbler og srilankiske tekstiler. Alle rom har Wi-Fi, aircondition, TV, minibar, gratis mineralvann på flaske og elektrisk kjele til å lage te og kaffe. Badet er utstyrt med både dusj, hårtørker og gratis toalettartikler. Fra balkongen din kan du om morgenen nyte den flotte soloppgangen over Tissawewa-sjøen og observere områdets forskjellige fuglearter.

Etter en dag full av opplevelser i historiske Anuradhapura er det deilig å slappe av på en liggestol ved svømmebassenget eller sitte ved bassengkanten med en drink fra baren mens du nyter de fredelige og rolige omgivelsene.

The Lake Forest Hotel har dessuten sin egen restaurant som serverer delikate srilankiske retter.

Pris for oppgradering:
2 netter Pr. person:  405 kr.

OZO Colombo

Colombo

OZO Colombo er et kjempelekkert hotell med sentral beliggenhet og en enestående utsikt over Det indiske hav og hovedstadens fargerike hus og skyskrapere.

Alle de 158 rommene er moderne innredet i lyse, friske farger og har historiske bilder fra det gamle Sri Lanka. Samtlige rom har dessuten Wi-Fi, aircondition, te-/kaffefasiliteter, gratis mineralvann på flaske, minibar, safe og bad med dusj, toalettartikler og hårtørker.

Hotellets egen restaurant serverer velsmakende, autentiske retter fra det srilankiske kjøkkenet, og i rooftop-baren kan du beundre utsikten over den travle storbyen mens du tar deg en cocktail, en øl eller et glass vin.

Prikken over i-en er hotellets deilige bassengområde, og her kan du kose deg på en av de komfortable solsengene og nyte solen etter en dukkert i evighetsbassenget som har flott utsikt over havet.

Hotellet har dessuten eget treningsrom med forskjellige maskiner og vekter.

Pris for oppgradering:
1 natt Pr. person:  405 kr.

Fairway Colombo

Colombo

Fairway Colombo ligger i en vakker bygning i hjertet av hovedstaden Colombo. I gangavstand fra hotellet finner du både Colombo fyrtårn, den gamle regjeringsbygningen, havnen, Beira-sjøen samt det tidligere hollandske sykehuset. I dag er det blitt til et shoppingsenter med butikker, restauranter og barer.

Hotellets innredning er trendy og fargerik, og blant annet maleriene til den anerkjente srilankiske kunstneren Anoma Wijewardene pryder veggene.

Samtlige 181 rom er innredet med den nyeste teknologien, og her er det både aircondition, safe, telefon, Wi-Fi, kjøleskap, TV, gratis mineralvann på flaske og elektrisk kjele til te og kaffe. Badet har dusj, toalettartikler og hårtørker.

For alle som har lyst til å holde seg i form har hotellet et mindre treningsrom med både vekter og maskiner.

Som gjest på Fairway Colombo kan du bruke hotellets forskjellige spisesteder og kaffebaren som serverer med nybakt brød og kaker. Om kvelden av du avslutte dagen med en drink på den hyggelige takterrassen, der det er utsikt over Colombos gamle hus. De står side om side med byen flombelyste skyskrapere.


Oak Ray Ella Gap Hotel

Ella

Oak Ray Ella Gap Hotel ligger i hjertet av Ella, like ved byens lokale supermarked og hyggelige restauranter.

Hotellet har 32 fine, enkle rom som er innredet med tradisjonelle, mørke tremøbler og fargerike tekstiler. Alle rom har Wi-Fi, aircondition, TV, telefon, safe, minibar, elektrisk kjele til kaffe og te samt skrivebord. Badet har dusj, toalettartikler og hårtørker. Dette er et av de få hotellene i Ella der opptil 3 voksne og 2 barn kan bo på samme rom.

Hotellet har et flott svømmebasseng med et mindre, integrert barnebasseng og tilhørende liggestoler. Her kan du slange deg og nyte solens stråler og utsikten til byen.

Oak Ray Ella Gap har dessuten egen restaurant, og der serveres det buffé og à la carte-retter, mens du i baren kan drikke forskjellige cocktailer, vin og øl.

Hvis du er blitt begeistret for noen av Sri Lankas velsmakende retter, kan du som gjest på Oak Ray Ella Gap delta på hotellets eget matlagingskurs.


Hotel Heaven’s Edge

Ella

Heaven’s Edge har en enestående beliggenhet 1 000 meter over havets overflate på toppen av Ella-passet. Her er det frisk fjelluft og fantastisk utsikt til den berømte kløften Ella Gap. På klare dager kan du til og med skimte Det indiske hav ute i horisonten. I nærheten ligger også Ella Rock, Bambaragama-fossen og Little Adam’s Peak.

Hotellet har 30 enkle rom med fine teakmøbler. Her er det Wi-Fi, safe, sitteområde, TV, telefon, kjøleskap, elektrisk kjele til kaffe og te samt mineralvann på flaske. Bader har dusj eller badekar, hårtørker og toalettartikler. Prikken over i-en er uten tvil rommets store vinduer og balkong, der du kan nyte den fantastiske utsikten i fred og ro. Er du tidlig oppe, kan du oppleve himmelens vakre farver når solen står opp.

Etter en dag med mange opplevelser kan du slappe av ved det deilige bassengområdet, der det er svømmebasseng for både store og små med tilhørende liggestoler og parasoller.

På hotellets egen restaurant serveres det lokale og internasjonale retter, og du kan nyte maten med flott utsikt over det fjellrike området. Du kan også ta en tuk-tuk inn til selve Ella by, der du finner flere hyggelige restauranter. Hotellet har dessuten et fellesområde med biljard og dart.


Mountain Heavens Resort

Ella

Det lille, koselige Mountain Heavens Hotel ligger utrolig vakkert til i Ellas fjellrike landskaper. Fra resorten er det fenomenal utsikt rett ned gjennom Ella Gap med Ella Rock og Little Adam’s Peak på hver side.

Hotellet har bare 8 rom, så her er mulighetene gode til å nyte den enestående roen. Alle rom er store og innredet med fargerike tekstiler og tradisjonelle, mørke tremøbler. Her finner du også aircondition, Wi-Fi, tv, safe, kaffe/tefasiliteter, skrivebord, sitteområde og bad med dusj. Samtlige rom har panoramavinduer, så du kan nyte den maleriske utsikten uansett hvor på rommet du befinner deg. Det er også en balkong der du kan slappe av og glede deg over utsikten og roen.

Her i høyden er det kjøligere enn i resten av landet, men kanskje frister en dukkert i svømmebassenget likevel? Du kan også slange deg på en av liggestolene ved bassenget og slappe av med en god bok.

Hotellets restaurant har utsikt til de grønnkledde fjellene, og her serveres det både buffé og à la carte-retter fra det srilankiske og vestlige kjøkkenet. Solnedgangens vakre skjær kan du beundre med en drink, et glas vin eller en øl fra baren. Du kan også ta en tuk-tuk inn til selve Ella by, der det er flere hyggelige restauranter og barer.

Pris for oppgradering:
2 netter Pr. person:  940 kr.
3 netter Pr. person:  2.260 kr.

The Lady Hill Hotel

Galle

The Lady Hill Hotel ligger på toppen av Galles høyeste bakketopp, med flott utsikt over den gamle havnebyen og det frodige landskapet. I rimelig gangavstand finner du det gamle fortet, Galles fyrtårn og nasjonalmuseet.

Hotellet ligger i en arkitektonisk vakker bygning og er innredet med rustikke materialer. Det ble opprinnelig bygget av hollenderne i det 18. århundre og ble senere brukt som prestegård under det britiske styret. I dag består hotellet av 12 lyse rom, som alle har aircondition, Wi-Fi, minibar, TV, safe, mineralvann på flaske, kaffe/tefasiliteter, telefon samt bad med hårtørker og toalettartikler. Alle rom har også egen balkong.

Har du støle muskler, eller trenger du bare å slappe av litt? Da kan du bestille time på hotellets spa, der det tilbys forskjellige avslappende ayurveda-behandlinger.

The Lady Hill Hotel har dessuten egen restaurant, og her serveres det bl.a. srilankiske, kinesiske og italienske retter. Alle råvarer er lokale. Om kvelden kan du nyte en drink til den vakre solnedgangen i Panorama Lounge, der det i dagtimene også serveres ettermiddagste og kaker.


Melheim Resort and Spa

Haputale

Melheim Resort and Spa ligger vakkert til på Blackwood-fjellets skråninger med fantastisk panoramautsikt over fjell og skoger med mange forskjellige fuglearter. Ikke langt unna ligger de berømte fossefallene Diyaluma, Dunhida, Bambarakanda og Duvili Ella.

Hotellet har 9 komfortable rom, som alle har egen terrasse der du kan nyte den flotte utsikten til fjellandskapet om himmelen, som i det ene øyeblikket er innhyllet i tåke og det neste er klar og blå. Rommene er utstyrt med TV og privat bad. Det er gratis Internett i fellesområdene.

Hotellet har dessuten et lekkert område med svømmebasseng og boblebad, der du kan ligge og se utover landskapet.

Restauranten serverer både østlige og vestlige retter. Her kan du velge om du vil sitte innendørs eller utendørs, men du nyter solnedgangen og himmelens varme farger.


Cinnamon Bey Beruwala

Hikkaduwa

Cinnamon Bey Beruwala har en flott beliggenhet rett ved stranden i Moragalla i et rolig område. Du kan ta en tuk-tuk til den lille byen Aluthgama med butikker og markeder, den ligger bare 10 minutter unna.

Hotellet har 200 pene og moderne rom med Wi-Fi, aircondition, minibar, safe, te- og kaffefasiliteter, TV, telefon samt bad med hårtørker og toalettartikler. Fra balkongen kan du sitte og nyte utsikten til havet og hagen, der kokospalmene vaier i brisen.

Hvis du har lyst på en dukkert, kan du gå ned til den gylne sandstranden som er beskyttet av et rev ute i havet eller bruke svømmebassenget, som også har barnebasseng.

Cinnamon Bey Berawela har hele 5 restauranter, så her burde det være noe for enhver smak. Büfe har srilankisk og internasjonal buffet, Fire serverer middelhavsretter, du får sushi på restaurant Raw og arabisk mat på Mezz2. Hvis du ønsker deg noe helt annet, kan du tilberede din egen mat på varme lavasteiner på restauranten Rock Salt.

Hotellet har dessuten treningsrom og et spa der du kan velge mellom forskjellige avslappende kropps- og ansiktsbehandlinger.


Hotel Hikka Tranz by Cinnamon

Hikkaduwa

Det 4-stjerners hotel Hikka Tranz by Cinnamon ligger ved den berømte Hikkaduwa-stranden, ca. 20 km fra den historiske havnebyen Galle.

Anlegget ligger rett ved stranden og har restauranter, bar, strandbar, svømmebasseng, dykkersenter, fitnessenter samt spa på takterrassen, der du kan få massasje mens du nyter utsikten over havet.

Anlegget har 194 rom med luftkjølingsanlegg, minibar, flatskjerm-TV med DVD, sikkerhetsboks og hårtørker. Dessuten har alle rom balkong eller terrasse.

Merk at Hotel Hikka Tranz by Cinnamon er stengt grunnet renovering fra 1. mai til 1. november 2020 (begge dager inkludert). Du bor i stedet på hotellet Cinnamon Bey Beruwala.


Hotel Suisse

Kandy

Hotel Suisse ligger i en sjarmerende hvit bygning fra kolonitiden, midt i en frodig hage med utsikt til den maleriske sjøen Kandy Lake som bare ligger et steinkast unna.

Hele hotellet er innredet i kolonistil og preget av en historie som fører deg helt tilbake til det 17. århundre.

Suisse er et mellomstort hotell med i alt 90 rom. Alle rom har aircondition, TV, telefon, safe, elektrisk kjele til te og kaffe, sitteområde samt bad med hårtørker og toalettartikler. Fra vinduet er det utsikt til hagens eksotiske blomster og trær.

Etter en dag med opplevelser kan du slappe av ved svømmebassenget, der det også ligger et mindre barnebasseng. Her er det selvfølgelig både liggestoler og parasoller. Du kan også nyte en avslappende ayurveda-behandling på hotellets spa eller spille biljard eller dart i fellesområdet.

Hotel Suisse har dessuten egen restaurant med srilankiske og vestlige retter samt en hyggelig lounge.

Andre fasiliteter inkluderer gavebutikk og et mindre lekeområde for barn.


OZO Kandy

Kandy

OZO Kandy ligger i hjertet av Kandy, i en av byens grønne fjellskråninger med vakker utsikt over sjøen Kandy Lake. Det er 20 minutters gange til byens store helligdom, Tannens tempel.

Hotellet er stilig og moderne innredet med et streif av srilankisk kultur, og den samme stilen går igjen på de 122 rommene. Alle rom har Wi-Fi, aircondition, TV, radio, minibar, safe, skrivebord, sitteområde, kaffe/tefasiliteter, mineralvann på flaske samt bad med dusj, hårtørker og toalettartikler. De har også balkong med utsikt til fjellene.

Hvis du har lyst til å slappe av, kan du legge deg på en liggestol i hagen med en god bok eller hoppe i svømmebassenget og nyte den enestående utsikten over fjellrike Kandy.

OZO Kandy har både restaurant og bar. På EAT kan du spise både inne og ute, og her serveres det frokost, lunsj og middag . Du kan kose deg med et stort utvalg asiatiske og vestlige retter tilberedt med friske og nøye utvalgte råvarer. Her fås det også sunne snacks, juice, kaffe og te. Det er også mulighet for take-away. På Bommu Rooftop Bar & Lounge kan du nyte utsikten og den forfriskende brisen fra fjellene sammen med lekre snacks, tapas og klassiske drinker.

I tillegg har hotellet treningsrom med diverse maskiner og vekter.

Prisen er ikke gyldig over jul og nyttår. Forhør deg om prisen hvis du ønsker å reise i denne perioden.

Pris for oppgradering:
1 natt Pr. person:  405 kr.
2 netter Pr. person:  725 kr.
3 netter Pr. person:  1.060 kr.

Palmstone Retreat

Kitulgala

Palmstone Retreat er en idyllisk liten perle som ligger i den tette regnskogen i Kitulgala med spektakulær utsikt til de naturskjønne omgivelsene.

Hotellet har bare 6 store rom på hele 80 m2, og de er alle moderne og rustikalt innredet i harmoni med omgivelsene. Her er det separat sitteområde, gratis Wi-Fi, aircondition, safe, TV, kjøleskap, gratis mineralvann på flaske samt mulighet til å lage te eller kaffe. Badet har dusj, boblebad, gratis toalettartikler og hårtørker. Gjennom de store vinduene har du utsikt til de grønne omgivelsene, og fra den private terrassen eller altanen kan du slappe av til de eksotiske lydene fra den frodige regnskogen og den sildrende bekken.

Palmstone Retreat har også et deilig svømmebasseng, et loungeområde der du kan slappe av eller spille biljard og en restaurant der det serveres delikate retter fra både det srilankiske og vestlige kjøkkenet.

I området kan man også drive med forskjellige aktiviteter som f.eks. sykling og river rafting. Dette kan bestilles på hotellet.

Pris for oppgradering:
2 netter Pr. person:  1.575 kr.

The Plantation Hotel

Kithulgala

The Plantation Hotel er bygget midt i en tidligere kaffeplantasje, med vakker utsikt over Kelani-elven i Kithulgala.

Selve hotellet er bygget med respekt for naturen rundt og er innredet i klassisk kolonistil, noe som også preger innredningen av de 11 rommene. Her er det både Wi-Fi, TV, telefon, kjøleskap, aircondition og bad med dusj og hårtørker.

Fra svømmebassenget er det vakker utsikt, og her kan du holde øye med de mange forbipasserende gummibåtene som driver nedover elven. Hvis du er heldig, får du også øye på noen av områdets sjeldne fuglearter.

Hotellet har dessuten en restaurant der det serveres à la carte-retter og buffé.


Goldi Sands Hotel

Negombo

Goldi Sands Hotel ligger rett ved den brede, gylne sandstranden med vaiende palmer og fargerike fiskerbåter. Flyplassen ligger kun 15 minutters kjøring unna.

Hotellets 67 rom er innredet i lyse farger med tremøbler. Alle rom har aircondition, Wi-Fi, minibar, safe, te- og kaffefasiliteter, TV, telefon samt bad med hårtørker, badekåpe og tøfler. Fra balkongen kan du nyte utsikten over Det indiske hav og den vakre solnedgangen.

I dagtimene kan du bade i svømmebassenget, drive med forskjellige vannsportsaktiviteter eller bare slappe av i en liggestol med en god bok mens du nipper til en forfriskende drink.

Når du blir sulten, kan du velge mellom buffet eller à la carte med lokale og internasjonale retter samt deilige fisk- og skalldyrsretter med ingredienser kjøpt hos de lokale fiskerne.

På Goldi Sands kan du også få avslappende behandlinger på Ayurveda Spa.


Jetwing Blue

Negombo

Det flotte Jetwing Blue ligger rett nede ved Negombos gylne sandstrand med utsikt over Det indiske hav. På stranden har du adgang til private liggestoler og parasoller, og her kan du kose deg i solen til lyden av bølgene og palmene som vaier i den behagelig varme havbrisen.

Hotellet og dets 120 store rom er alle innbydende og lekkert innredet i lyse og rolige farger. Samtlige rom har Wi-Fi, aircondition, TV, kjøleskap med minibar, mineralvann på flaske, elektrisk kjele til kaffe og te, strykejern og -brett, safe, skrivebord samt bad med badekar og separat dusj, badekåpe, toalettartikler og hårtørker. Felles for alle rom er også at de vender mot havet og har en deilig balkong eller terrasse der du kan nyte utsikten mot stranden.

Jetwing Blue har et utrolig flott bassengområde med stort svømmebasseng. Her kan du slappe av på bassengkanten eller ta forfriskende, lange svømmeturer. Deretter kan du slange deg på en solseng og bare nyte solstrålene.

Hvis du har lyst til å skjemme bort kropp og sjel, kan du bestille tid i hotellets spa, der du kan få forskjellige massasje- og skjønnhetsbehandlinger. Hvis du også vil være aktiv i ferien, har hotellet også treningsrom og squashbaner.

Når sulten melder seg, har du flere muligheter. Hovedrestauranten The Kitchen serverer frokost, lunsj og middag, og her får du retter fra både Østen og Vesten. Velg enten buffé eller à la carte-retter og se maten din bli tilberedt i det åpne kjøkkenet. Centre Point Grill & Bar har åpent fra formiddagen og hele resten av dagen, og her kan du spise ulike grillretter i en avslappet atmosfære med utsikt over stranden og de tradisjonelle fiskerbåtene der. Det finnes også flere barer der du kan drikke et glass mens du beundrer solnedgangens vakre lys.

Pris for oppgradering:
1 natt Pr. person:  605 kr.

Jetwing Beach Hotel

Negombo

Jetwing Beach Hotel er et tropisk paradis med perfekt beliggenhet rett ved Negombos gylne sandstrand.

Alle hotellets 78 rom ligger mot havet og er hyggelig innredet i lyse og rolige jordfarger. Fra de store vinduene og den private balkongen kan du nyte utsikten over havet mellom de høye palmetrærne som vaier i den lette brisen. Alle rom har Wi-Fi, aircondition, safe, TV, strykejern og -brett samt minibar og te-/kaffefasiliteter. På badet er det både regndusj og badekar med boblebad-funksjon samt hårtørker, badekåpe, tøfler og gratis toalettartikler.

Under ditt opphold på hotellet kan du bruke hotellets mange fasiliteter, som bl.a. omfatter to svømmebasseng med barnebasseng, et fullt utstyrt treningsrom og utendørs tennisbaner. Det er også mulig å kose seg på hotellets luksuriøse spa, som tilbyr boblebad, dampbad og forskjellige massasje- og skjønnhetsbehandlinger.

Jetwing Beach har også tre spisesteder. Du kan spise småretter på strandkafeen The Deck, prøve lokale og internasjonale spesialiteter på Black Coral og kose deg med fisk- og skalldyrretter på utendørsrestauranten The Sands med utsikt over Det indiske hav. Avslutt gjerne dagen med en drink eller et glass av det lokale Lion-ølet på The Terrace Bar.

Pris for oppgradering:
1 natt Pr. person:  600 kr.
2 netter Pr. person:  1.205 kr.
3 netter Pr. person:  1.805 kr.

Galway Heights

Nuwara Eliya

Galway Heights ligger midt i Nuwara Eliyas frodige høyland med utsikt mot skog, grønnkledte fjell og vakre teplantasjer.

I gåavstand fra hotellet finner du den vakre sjøen Gregory Lake, som ble skapt av den britiske guvernøren Sir William Gregory i 1873. Sjøen har fin utsikt til landskapet rundt og innbyr til både gå-, båt- og sykkelturer. Sykler kan lånes på hotellet.

Galway Heights består av 47 flotte og velutstyrte rom, som alle har garderobeskap, skrivebord, et lite sitteområde og bad med hårføner og toalettartikler. På grunn av det kjøligere klimaet i høylandet er rommene utstyrt med varmeapparat. Andre fasiliteter omfatter WI-FI, minibar, verdiboks og vannkoker, slik at du kan starte morgenen med en kopp te eller kaffe.

Etter en dag med opplevelser kan du spille en omgang dart eller biljard i hotellets loungeområde eller bare slappe av og nyte en kopp dampende Ceylon-te og nybakte kaker. Du kan også få bartenderen til å blande en drink i The Galway Pub.

Hotellet har egen restaurant som serverer velsmakende internasjonale retter.


Paradise Beach Club

Mirissa

Paradise Beach Club ligger i det sørlige Mirissa, med utsikt over den gylne sandstranden der bølgene skyller brusende inn mot land.

Hotellet har 62 komfortable og enkelt innredede rom med Wi-Fi, aircondition, minibar, TV, telefon, elektrisk kjele til kaffe og te samt bad med dusj, toalettartikler og hårtørker. Det er også balkong med utsikt til hagen.

Hvis du ikke er så glad i saltvann og sand mellom tærne, kan du i stedet ta en dukkert i svømmebassenget. Her er det også liggestoler der du kan nyte både solen og utsikten til stranden. Det er også mulighet for å slappe av i den frodige hagen med en god bok mens eksotiske trær og palmer vaier i den lune havbrisen.

Hotellet har egen restaurant med forskjellige retter fra både Østen og Vesten. Hver dag serveres det bl.a. nyfanget fisk og skalldyr som du kan spise mens du beundrer den storslåtte havutsikten. I baren kan du nyte klassiske cocktailer og internasjonale viner sammen med den enestående solnedgangen.


Aliya Resort & Spa

Sigiriya

Aliya Resort & Spa har utrolig vakker utsikt over Sigiriyas grønne landskap og den berømte Løveklippen, som ligger en 20 minutters kjøretur unna.

Hotellet er innredet i minimalistisk stil og dekorert med vakre, fargerike kunstverk med elefanter. “Aliya” betyr nemlig elefant på singalesisk.

Den enkle, minimalistiske stilen går igjen på de 96 lyse og store rommene, som alle har Wi-Fi, aircondition, sitteområde, skrivebord, safe, TV, telefon og minibar samt bad med både badekar, dusj, hårtørker og toalettartikler. Om morgenen kan du sette deg ut på balkongen med en kopp rykende varm te eller kaffe og bare nyte roen og de grønne omgivelsene før dagen starter for alvor.

Etter at du har stått på toppen av Løveklippen kan du ta en velfortjent dukkert i svømmebassenget og deretter legge deg i skyggen under en parasoll og beundre utsikten over det grønne landskapet og klippen du nettopp har besteget.

Hvis du ennå ikke har fått nok mosjon, kan du bruke hotellets treningsrom eller spille litt badminton. Hvis du vil gi kropp og sjel litt ekstra pleie, kan du prøve deg på yoga og meditasjon eller ta en tur på Ayur Vie Spa. Der tilbys det forskjellige tradisjonelle og terapeutiske spabehandlinger.

Som gjest på Aliya Resort & Spa kan du spise på tre helt forskjellige restauranter, der det serveres et stort utvalg interessante og velsmakende retter fra Sri Lanka og resten av Asia. Hotellet har også kafe og bar, og der kan du slappe av til rolig jazzmusikk.

Pris for oppgradering:
2 netter Pr. person:  745 kr.
3 netter Pr. person:  1.120 kr.

Kassapa Lion Rock

Sigiriya

Det hyggelige hotellet Kassapa Lion Rock ligger i grønne og rolige omgivelser i Sigiriya-området.

Kassapa Lion Rock består av 90 pent innredede, store og lyse rom. Alle rom har aircondition, minibar, TV og bad med både badekar og open-air-dusj. Hvis du henvender deg til de vennlige medarbeiderne i resepsjonen, kan du få låne hårtørker, strykejern og strykebrett. På din lille private veranda kan du kose deg i skyggen og nyte den deilige roen som bare avbrytes av fuglenes kvitring.

Hotellet har to fine svømmebasseng med tilhørende liggestoler, og fra det ene bassenget har du til og med utsikt til den berømte Løveklippen som ligger bare 15 minutters kjøring unna.

Hvis du føler deg støl og stiv, eller har bare har lyst på litt ekstra velvære, kan du prøve noen av de mange forskjellige massasje- og skjønnhetsbehandlingene på hotellets eget spa, Ayuveda Spa.

Restauranten holder åpent morgen, middag og kveld, og her serveres det både europeiske og srilankiske retter som blir tilberedt med friske grønnsaker og urter fra landsbyen like i nærheten.

Om kvelden kan du avslutte dagen med en drink eller kanskje en srilankisk Lion-øl i baren på takterrassen, der du har flott utsikt over de fredfylte omgivelsene.


The Rain Tree Hotel

Tissamaharama

The Rain Tree Hotel ligger i den tidligere hovedstaden Tissamaharama, ved bredden av den vakre sjøen Tissa, der det lever mer enn 50 fuglearter.

Rommene er pent innredet i srilankisk stil med mørke tremøbler og fargerike tekstiler. Her er det alle moderne fasiliteter: Wi-Fi, aircondition, minibar, te- og kaffefasiliteter, safe, klesskap, skrivebord, TV og telefon. På badet finner du toalettartikler og hårtørker. Alle rom har også balkong.

Fra hotellets takterrasse er det flott panoramautsikt over området, med gamle templer, grønnkledde fjell, jorder og den vakre sjøen. Her kan du kose deg med en drink mens solen stille går ned i horisonten.

Hotellet tilbyr sykkelleie hvis du har lyst til å utforske nærområdet.

Restauranten serverer både frokost, lunsj og middag, og her tilbys det retter fra både det srilankiske og vestlige kjøkkenet.


Trinco Blu by Cinnamon

Trincomalee

Det komfortable hotellet Trinco Blu by Cinnamon ligger rett ved Trincomalees flotte sandstrand, og den idylliske stranden inviterer til lange fotturer, soling og forfriskende svømmeturer i de rolige bølgene.

Selve byen Trincomalee ligger bare en 5-6 minutters tuk tuk-kjøretur unna, og her kan du gå på oppdagelsesferd i denne hyggelige historiske havnebyen som er mer enn 2 000 år gammel.

Trinco Blu by Cinnamon har i alt 79 rom, og alle er lyse og hyggelig innredet. Rommene har aircondition, Wi-Fi, minibar, TV, te- og kaffefasiliteter samt skrivebord og sitteområde. På badet finner du både badekåpe, hårtørker og gratis toalettartikler. Du har egen balkong der du kan sitte og nyte livet og utsikten.

Hotellet har også svømmebasseng og et lite barnebasseng med tilhørende liggestoler, et PADI-sertifisert dykkersenter samt to spisesteder. På Captain’s Deck serveres det asiatiske og internasjonale retter, mens restauranten The Crab tilbyr smakfulle fiske- og skalldyrretter. Baren Rum Hold serverer drinker og småretter til midnatt.

I området rundt hotellet finner du også mange lokale restauranter med gode tradisjonelle retter på menyen.


Jetwing Yala

Yala

Jetwing Yala ligger i utkanten av Yala nasjonalpark, på et 15 hektar stort område midt i den ville naturen, omgitt av sanddyner, Det indiske hav og frodige trær og busker. Mer fantastisk blir det ikke!

Hotellet har i alt 80 vakkert innredede store rom med parkett, himmelseng og sitteområde med sofa. Alle rom har også aircondition, Wi-Fi, safe, minibar, strykejern og -brett, telefon, TV, klesskap, mineralvann på flaske samt elektrisk kjele så du kan lage te og kaffe. Badene er store og har dusj, toalettartikler, badekåpe og hårtørker. Om morgenen kan du sette deg ut på balkongen din og nyte soloppgangen og utsikten over den ville naturen.

Stranden er bare få meter unna og overvåkes av internasjonalt opplærte livreddere. Stranden har en beach bar og frister til fine vandreturer og avslapning. Hvis du foretrekker bassenglivet, har hotellet et deilig svømmebasseng som er hele 75 meter langt. Her er det naturligvis både liggestoler, parasoller og pool bar.

Hvis du liker kroppspleie og velvære, kan du ta en av de mange avslappende behandlingene som tilbys på hotellets spa. Hvis du vil være aktiv i ferien, har hotellet treningsrom med både vekter og forskjellige maskiner.

Hovedrestauranten, The Restaurant, har åpent morgen, middag og kveld, og her serveres det internasjonale delikatesser både som buffé og à la carte-retter, og utvalget inkluderer blant annet fersk fisk, skalldyr og tapas. Du kan spise både inne og ute, og utendørs kan du nyte de fantastiske omgivelsene i dagslys og den vakre stjernehimmelen om kvelden. Restauranten Thambapanni har spesialisert seg på asiatiske fusjonsretter og holder åpent til lunsj og middag.

Du kan avslutte kvelden i måneskinn på The Bar, der det serveres både vin, øl, drinker, kaffe og te.

Prisen er ikke gyldig over jul og nyttår. Forhør deg om prisen his du ønsker å reise i denne perioden.

Pris for oppgradering:
2 netter Pr. person:  1.105 kr.
Våre mest populære reiser
Hit reiser andre

Vi bruker cookies til å gjøre hjemmesiden vår mer brukervennlig og relevant for deg, samt til å vise deg målrettede annonser. Du samtykker i dette hvis du klikker videre.

Du kan si nei takk til cookies ved å klikke her. Vi bruker en cookie for å huske ditt nei.

Les mer her.