• Fornøyde gjester siden 2006
  • Dedikerte reiseeksperter
  • Gjennomtestede kvalitetsreiser
  • Lokale guider valgt med omhu
  • Prisgaranti
  • Assistanse 24/7
  • Medlem av Reisegarantifonden

Overnatting: Sri Lanka

Her kan du lese mer om hotellene vi bruker ved våre rundreiser til Sri Lanka.
I tillegg kan du også se bilder av stedene.

Beveg musen over de små bildene for å se dem i større utgave.

Slightly Chilled (Guest House)

Adam's Peak

La det være sagt med det samme; Slightly Chilled er et spartansk gjestehus/vandrerhjem. Til gjengjeld ligger gjestehuset rett ved Adams Peak, så den meget tidlige vekkingen om morgenen kan strekkes så langt som mulig.

Rommene er enkle, men rene, og gjestehuset har også en liten restaurant der du kan spise et godt måltid før du bestiger Adams Peak. Her er det nesten alltid en god og forventningsfull stemning, for mange overnatter her før de tar turen til toppen av Adams Peak.


Hotel Rajarata

Anuradhapura

Turistklassehotellet Rajarata har en førsteklasses beliggenhet i det gamle kongeriket Anuradhapura, omgitt av vanningsanlegg og religiøse steder. Hotellet er godt integrert i miljøet og er opptatt av å være et miljøvennlig overnattingssted som fremmer bruken av ressurser på en effektiv, bærekraftig måte. Dessuten gir hotellet tilbake til lokalsamfunnet ved å bruke blomster, planter, frisk frukt og grønnsaker levert av lokale bønder. De setter også sin ære i å forbedre lokalbefolkningens levestandard og utvikle deres ferdigheter ved å utdanne og ansette dem på hotellet. Hele 80 % av medarbeiderne kommer fra nærliggende områder.

Hotellets 50 rom er innredet med mørke tremøbler og lyse fliser og har enten balkong eller veranda. Alle rom har luftkjølingsanlegg, TV, telefon, Wi-Fi, kaffe- og tefasiliteter og eget bad med hårtørker.

I restauranten severes det kontinental frokostbuffe samt et stort utvalg tradisjonelle og internasjonale retter. Hotellet har dessuten bar og lounge, der du kan slappe av og kose deg med en sandwich og lekre kaker eller smake på spesialbrygget te og kaffe.

I hotellets hage er det et lekkert område med basseng og badebasseng.


ZMAX Fairway

Colombo

Det 3-stjerners Zmax Fairway ligger sentralt i Colombo, rett ved The Dutch Hospital – det tidligere hollandske sykehuset, som i dag er ombygd til kjøpesenter med butikker, barer og restauranter. Her kan du virkelig føle byens puls. Rommene er moderne og trendy innredet, med den nyeste teknologien. Hoteller har restaurant, og på rommet finner du te-/kaffe-fasiliteter.


Hotel Comfort @ 15

Colombo

Dette 3-stjerners hotellet ligger i hjertet av Colombo i det eksklusive Colpetty-området, ikke langt fra restauranter, butikker og banker. På dette hotellet venter det en varm srilankisk velkomst og personlig service som får deg til å føle deg hjemme. Fra hotellet er det en fantastisk utsikt over Det indiske hav, og om kvelden kan du nyte solnedgangen som gløder over vannet.

Rommene er komfortable og ulikt innredet i srilankisk design med vakre lokale tekstiler. Alle rom har luftkjølingsanlegg, Wi-Fi, TV, telefon, sikkerhetsboks, kjøleskap, te- og kaffefasiliteter, skrivebord og eget bad med hårtørker.

Hotellet har også lobby og en restaurant der det serveres frokost, kaffe, te og juice.


Oak Ray Ella Gap Hotel

Ella

Midt i byen finner du dette 2-stjerners hotellet. Hotellet har 32 rom, og her trives både prisbevisste par og familier. Alle rom har eget bad og toalett, TV, te- og kaffefasiliteter og sikkerhetsboks. Hotellet har egen restaurant og ligger i gåavstand til byens øvrige restauranter og det lokale supermarkedet. Fra svømmebassenget er det fin utsikt til de frodige omgivelsene. Det er WI-FI i fellesområdene.


Hotel Heaven’s Edge

Ella

Heaven’s Edge ligger på toppen av Ella-passet i en høyde på 1000 moh. og kan skryte av å ha den beste utsikten over det verdensberømte Ella Gap. På klare dager kan du skimte havet der ute i horisonten.

Hotellet har 30 rom med Wi-Fi, TV, telefon og eget bad med gratis toalettartikler. Alle rommene har en fantastisk utsikt over Ella Gap, Ella Rock, Babaragama-fossen og Mini Adams Peak.

Her finner du også et flott bassengområde for både store og små samt en restaurant som serverer både lokale og internasjonale retter.

På Heaven’s Edge er det plass til maks. 2 voksne og 1 barn på ett rom.


Mountain Heavens Resort

Ella

Midt i den karismatiske landsbyen Ella ligger Mountain Heavens Resort, omgitt av frodig, grønn natur og frisk fjelluft. Fra resortet er det fenomenal utsikt rett ned gjennom Ella Gap med Ella Rock og Little Adam’s Peak på hver sin side.

Resortet har kun åtte rom, så det er rikelig anledning til å nyte den enestående freden og roen under oppholdet her. Alle rommene har store panoramavinduer som lar deg nyte den spektakulære utsikten over det maleriske landskapet, både når du ligger i sengen og sitter på din egen private balkong eller terrasse. I tillegg har rommene utrolig god plass og moderne innredning med 32” TV, verdiboks, aircondition, kaffe-/tefasiliteter og et sitteområde med behagelige lenestoler og en sekkestol.

Uansett om du befinner deg i restauranten, baren, minibiblioteket eller resepsjonen, trenger du bare å se deg over skulderen for at blikket skal treffe det fantastiske fjellandskapet som resortet er omgitt av, og som svømmebassenget også er perfekt innebygd i.

I restauranten serveres en lekker frokostbuffet, samt autentiske srilankiske og internasjonale retter. Vil du gjerne nyte et av måltidene på balkongen eller på et teppe i Ellas kuperte natur? Da har du mulighet til å få pakket maten som en piknik eller kjøpe romservice.

Det er gratis Wi-Fi i alle fellesarealene.


Lady Hill

Galle

På toppen av det høyeste punktet i Galle ligger det hyggelige 3-stjerners The Lady Hill Hotel. Utsikten over de grønne, bølgende teplantasjene med det turkisblå Indiske hav i bakgrunnen er bare helt fantastisk. Det er ikke uten grunn at hotellets restaurant ligger på toppen av hotellet. Der er vel et kvarters gange fra hotellet til fortet i Galle.

Rommene har klimaanlegg, minibar, TV, sikkerhetsboks, te/kaffe-fasiliteter og naturligvis eget bad. Alle rom har dessuten egen balkong.

Hotellet har restaurant, bar, svømmebasseng og tilbyr Ayurveda-behandlinger.


Hotel Melheim Resort

Haputale

Melheim Resort ligger vakkert til på Blackwood-fjellets skråninger med fantastisk panoramautsikt over fjell og skoger med mange forskjellige fuglearter. Ikke langt unna ligger de berømte fossefallene Diyaluma, Dunhida, Bambarakanda og Duvili Ella.

Hotellet har 9 komfortable rom, som alle har egen terrasse der du kan nyte den flotte utsikten til fjellandskapet om himmelen, som i det ene øyeblikket er innhyllet i tåke og det neste er klar og blå. Rommene er utstyrt med TV og privat bad. Det er gratis Internett i fellesområdene.

Hotellet har dessuten et lekkert område med svømmebasseng og boblebad, der du kan ligge og se utover landskapet.

Restauranten serverer både østlige og vestlige retter. Her kan du velge om du vil sitte innendørs eller utendørs, men du nyter solnedgangen og himmelens varme farger.


Hotel Chaaya Village

Habarana

Chaaya Village består av bungalows som er bygget av naturlige materialer, i harmoni med sjøen og de grønne omgivelsene. Hotellet vant i 2007 og 2008 en PATA Gold Award og en Kuoni Green Planet Award.

De i alt 108 komfortable rommene er utstyrt med klimaanlegg, TV, minibar, sikkerhetsboks, kaffe-/te-fasiliteter og egen veranda.

Hotellet har et deilig bassengområde. Hvis du ønsker pleie og avslapning tilbyr hotellet spa, og til de aktive finnes det både utendørs tennisbane, volleyballbane og fitnessrom.

Hotellet har dessuten bar/lounge og restaurant med både internasjonale og tradisjonelle retter.


Avenra Beach

Hikkaduwa

Beliggenhet, beliggenhet, beliggenhet. Det 4-stjerners Avenra Beach ligger rett ved den flotte stranden i Hikkaduwa. Fra bassenget har man en utrolig vakker utsikt over stranden og havet, og rett utenfor døren er det mange hyggelige restauranter.

Alle rom har eget bad/toalett, klimaanlegg, TV, minibar og te/kaffe-fasiliteter.

Hotellet tilbyr mange ulike aktiviteter, svømmebasseng med liggestoler og restaurant.


Cinnamon Bey Beruwala

Hikkaduwa

Cinnamon Bey Beruwala har en flott beliggenhet rett ved stranden i Moragalla i et rolig område. Du kan ta en tuk-tuk til den lille byen Aluthgama med butikker og markeder, den ligger bare 10 minutter unna.

Hotellet har 200 pene og moderne rom med Wi-Fi, aircondition, minibar, safe, te- og kaffefasiliteter, TV, telefon samt bad med hårtørker og toalettartikler. Fra balkongen kan du sitte og nyte utsikten til havet og hagen, der kokospalmene vaier i brisen.

Hvis du har lyst på en dukkert, kan du gå ned til den gylne sandstranden som er beskyttet av et rev ute i havet eller bruke svømmebassenget, som også har barnebasseng.

Cinnamon Bey Berawela har hele 5 restauranter, så her burde det være noe for enhver smak. Büfe har srilankisk og internasjonal buffet, Fire serverer middelhavsretter, du får sushi på restaurant Raw og arabisk mat på Mezz2. Hvis du ønsker deg noe helt annet, kan du tilberede din egen mat på varme lavasteiner på restauranten Rock Salt.

Hotellet har dessuten treningsrom og et spa der du kan velge mellom forskjellige avslappende kropps- og ansiktsbehandlinger.


Hotel Hikka Tranz by Cinnamon

Hikkaduwa

Det 4-stjerners hotel Hikka Tranz by Cinnamon ligger ved den berømte Hikkaduwa-stranden, ca. 20 km fra den historiske havnebyen Galle.

Anlegget ligger rett ved stranden og har restauranter, bar, strandbar, svømmebasseng, dykkersenter, fitnessenter samt spa på takterrassen, der du kan få massasje mens du nyter utsikten over havet.

Anlegget har 194 rom med luftkjølingsanlegg, minibar, flatskjerm-TV med DVD, sikkerhetsboks og hårtørker. Dessuten har alle rom balkong eller terrasse.


Hotel Palagama Beach

Kalpitiya

Det familiedrevne strandresortet har en avslappet atmosfære og ligger med direkte tilgang til Palagama-stranden. Resortet er bygget som en liten srilankisk landsby med hytter av naturlige materialer og grønne hager.

Hyttene er utstyrt med vifte og privat bad. 
Det er utsikt over havet eller hagen. Det er i tillegg et spa for dem som vil ha ekstra pleie, samt basseng med panoramautsikt over Indiahavet og den flotte stranden. Resortet har restaurant med tradisjonelle retter.


Hotel Suisse

Kandy

Like ved den kunstige sjøen midt i byen ligger det 3-stjerners hotellet Suisse. Hotellet ligger i en historisk kolonitidsbygning midt i en stor, frodig have med et hyggelig bassengområde og separat barnebaasseng. Her er det plass til alle! Hotellet vitner om tradisjon og historie. Rommene er pene og innredet i klassisk kolonistil, og i lobbyen er det både høyt under taket og flotte søyler, som seg hør og bør i en historisk bygning.

Hotellet har både restaurant og kafe. Det er Wi-Fi i fellesområdene, en liten butikk og en spaavdeling.


Hotel Kaya Residence

Kandy

Dette nye turistklassehotellet ligger i en forstad til Kandy i rolige omgivelser, kun en kjøretur på 5-10 min. unna det historiske og hellige ”Tandens Tempel”.

Hotellets 7 store rom er designet i moderne men likevel tradisjonell stil. Alle rom har luftkjølingsanlegg, TV, telefon og bad. Hotellet har også en liten hage og et basseng der du kan ta en forfriskende dukkert.

I restauranten serveres det srilankiske og internasjonale retter.


Hotel Cinnamon Citadel

Kandy

Hotellet har en fantastisk beliggenhet ved Mahaweli-elven og er omgitt av grønnkledte fjell.

Rommene har enten balkong eller terrasse. De er utstyrt med klimaanlegg, telefon, TV, minibar, internett og hårtørrer.

Du kan slappe av i hotellets sauna eller ved det flotte bassengområdet, hvor det er en helt utrolig utsikt til de omkringliggende fjellene og elven. For deg som er aktiv er det også et fitnessrom.

Hotellet har dessuten bar/lounge og restaurant med både internasjonale og tradisjonelle retter.


Ozo Kandy

Kandy

I gangavstand fra Tannens tempel, den botaniske hagen og andre interessante severdigheter i Kandy ligger det moderne hotellet Ozo Kandy, omgitt av fine villaer og frodige hager. Herfra er det vakker utsikt over byen, den kunstige sjøen og fjellene i horisonten.

Hele hotellet er smart og stilfullt innredet for å harmonisere med Kandys åndelighet. De 122 rommene er utrolig koselige, med fransk altan og utsikt til enten hagene eller fjellene. Dessuten er rommene utstyrt med 40” LCD-TV, radio, minibar, verdiboks, mørkleggingsgardiner, skrivebord, kaffe-/tefasiliteter og bad med hårføner og toalettartikler.

På takterrassen blåser det nesten alltid en lett vind fra fjellene, og man har en fantastisk panoramautsikt over landskapet. Her ligger både et svømmebasseng, en lounge og baren BOMMU, hvor du kan kjøpe lekre cocktails og snacks. I hotellets restaurant EAT serveres frokostbuffeten, som består av et godt utvalg av juice, kaffe og sunne retter, samt en et bredt spekter av internasjonale og asiatiske retter resten av dagen.

I tillegg har hotellet er lite fitnessenter, og det er gratis Wi-Fi på hele eiendommen.


The Plantation Hotel

Kithulgala

The Plantation Hotel har klassisk koloniatmosfære. Det er bygget midt i en tidligere kaffeplantasje, med vakker utsikt over Kelani-elven. Hotellet består av en renovert bungalow fra kolonitiden og er bygget med respekt for naturen rundt – f.eks. er levende trær enkelte steder integrert i konstruksjonen.

På rommene finner du møbler fra de tidligere koloniherrenes tid – men i tillegg har de moderne komfort som klimaanlegg, vifte, TV og kjøleskap.

The Plantation Hotel har restaurant, et lite svømmebasseng og Wi-Fi i fellesområdene.


Goldi Sands Hotel

Negombo

Goldi Sands Hotel ligger rett ved den brede, gylne sandstranden med vaiende palmer og fargerike fiskerbåter. Flyplassen ligger kun 15 minutters kjøring unna.

Hotellets 67 rom er innredet i lyse farger med tremøbler. Alle rom har aircondition, Wi-Fi, minibar, safe, te- og kaffefasiliteter, TV, telefon samt bad med hårtørker, badekåpe og tøfler. Fra balkongen kan du nyte utsikten over Det indiske hav og den vakre solnedgangen.

I dagtimene kan du bade i svømmebassenget, drive med forskjellige vannsportsaktiviteter eller bare slappe av i en liggestol med en god bok mens du nipper til en forfriskende drink.

Når du blir sulten, kan du velge mellom buffet eller à la carte med lokale og internasjonale retter samt deilige fisk- og skalldyrsretter med ingredienser kjøpt hos de lokale fiskerne.

På Goldi Sands kan du også få avslappende behandlinger på Ayurveda Spa.


Hotel Jetwing Sea

Negombo

Jetwing Sea er et stilfullt hotell med en hyggelig atmosfære, og ligger med direkte adgang til stranden. Rommene har flott innredning, og har enten balkong eller terrasse. De er utstyrt med klimaanlegg, TV, telefon, sikkerhetsboks, minibar, hårtørrer og kaffe-/te-fasiliteter. 

Hotellet har to basseng med en nydelig utsikt over havet. Ønsker du ekstra pleie kan du slappe av med en behandling i hotellets spa, og til dem som vil være aktive er det et fitnessrom. I restauranten serveres det både tradisjonelle og internasjonale retter, og i hotellets bar kan du nyte en forfriskende drink.


Jetwing Blue

Negombo

Jetwing Blue er et flott 4-stjerners hotell som ligger rett ved stranden i Negombo. Rommene er store og stilfullt innredet i dempede farger og har alle ønskelige fasiliteter: klimaanlegg, TV, minibar, te/kaffefasiliteter, Wi-Fi osv. Alle rom har også egen balkong eller terrasse. Hotellet har to svømmebassenger med mange liggestoler – noen i solen og andre i skyggen av palmene – noen liggestoler er til og med plassert på små ”øyer” midt i det store bassenget! Her finner du to restauranter og flere barer – og hvis du har lyst til å utforske lokalmiljøet er det bare en kort spasertur til mange restauranter og butikker.

 


Paradise Beach Hotel

Negombo

Dette hyggelige turistklassehotellet ligger rett ved stranden i Negombo. Butikker og restauranter er like i nærheten av hotellet – så her finner du alt det du trenger til et par avslappede dagers strandferie. De 62 rommene er enkelt men pent innredet og alle har egen balkong/terrasse. Alle rom har også TV, klimaanlegg og muligheter til å tilberede te/kaffe. Hotellet har svømmebasseng, restaurant, Wi-Fi i utvalgte områder – og direkte adgang til den deilige stranden.

 


Galway Heights

Nuwara Eliya

Galway Heights ligger midt i Nuwara Eliyas frodige høyland med utsikt mot skog, grønnkledte fjell og vakre teplantasjer.

I gåavstand fra hotellet finner du den vakre sjøen Gregory Lake, som ble skapt av den britiske guvernøren Sir William Gregory i 1873. Sjøen har fin utsikt til landskapet rundt og innbyr til både gå-, båt- og sykkelturer. Sykler kan lånes på hotellet.

Galway Heights består av 47 flotte og velutstyrte rom, som alle har garderobeskap, skrivebord, et lite sitteområde og bad med hårføner og toalettartikler. På grunn av det kjøligere klimaet i høylandet er rommene utstyrt med varmeapparat. Andre fasiliteter omfatter WI-FI, minibar, verdiboks og vannkoker, slik at du kan starte morgenen med en kopp te eller kaffe.

Etter en dag med opplevelser kan du spille en omgang dart eller biljard i hotellets loungeområde eller bare slappe av og nyte en kopp dampende Ceylon-te og nybakte kaker. Du kan også få bartenderen til å blande en drink i The Galway Pub.

Hotellet har egen restaurant som serverer velsmakende internasjonale retter.


Hotel Jetwing St. Andrews

Nuwara Eliya

Dette sjarmerende britiskinspirerte hotellet ligger i 1884 meters høyde omgitt av vakre hager. Oppholdet vil uten tvil ta deg med tilbake til det gamle britiske kolonistyret. 

Rommene er utstyrt med varme til kjølige netter, kaffe-/te-fasiliteter, telefon, TV, hårtørrer og sikkerhetsboks. Det er dessuten en hyggelig restaurant, vinkjeller og pub.


The Hill Club

Nuwara Eliya

Bli med på en tur tilbake i tiden på The Hill Club i Nuwara. Det rustikke, 3-stjerners hotellet har så flott atmosfære og stil at man nesten venter å se de tidligere koloniherrene sitte i stuene og drikke te som på 1800-tallet. Her er gulvene av mahogni, og du finner både biljardrom og bibliotek. Hotellet har bar og restaurant, og historien holdes så sterkt i hevd at det forventes at man kler seg om til middag. Du kan nesten ikke unngå å bli sjarmert av dette hotellet, selv om det verken er nytt eller moderne. Dette er prakt fra svunne tider.

Alle rom har Wi-Fi, kaffe/te-fasiliteter og eget bad og toalett.


Paradise Beach Club

Mirissa

Foran deg ligger den endeløse gylne sandstranden. Bølgene ruller dovent inn mot kysten, og i solnedgangen kan du skimte de lokale fiskerne som sitter på stolper, klare til å spidde dagens fangst. Du sitter kanskje med en drink i hånden og venter på middagen. Restauranten på Paradise Beach Club ligger nemlig helt nede ved stranden – som resten av hotellet. Selv ved svømmebassenget kan du ligge i skyggen av en palme og se ned på stranden.

Alle rommene er store og har egen balkong/terrasse. I tillegg har de TV, minibar, sikkerhetsboks og  te/kaffe-fasiliteter. Rommene ligger bare et steinkast fra stranden, der du også finner restauranter og barer.


Hotel Amethyst Resort

Passikudah

Ametyst er en sten som etter sigende bringer fred til sinnet. Den hjelper til å opprette ro og klarhet der det er angst og forvirring. Sitt navn tro er nettopp dette hotellets visjon, noe som sikrer en minneverdig og avslappende ferie. 

Amethyst Resort er et stilfullt hotell som ligger ved den tropiske mangroven og med direkte adgang til den flotte stranden som sies å være en av de flotteste i verden med sitt krystallklare vann. Hotellets luksuriøse rom er moderne innredet, og har egen veranda ut mot enten stranden eller elven. Det flotte området med basseng, barnebasseng og jacuzzi ligger med adgang rett ned til stranden og har en nydelig utsikt over havet. Det finnes i tillegg poolbar, pub og restaurant med lekre retter.


The Calm Resort & Spa

Passikudah

Det moderne og elegante The Calm Resort & Spa har en perfekt beliggenhet med direkte adgang til stranden. Navnet beskriver godt atmosfæren på hotellet: det er det perfekte stedet for en avslappende badeferie!

Det store svømmebassenget ligger midt i en grønn, åpen hage med god plass til liggestoler og fantastisk utsikt til havet. Det er Wi-Fi i alle fellesområdene og en lekker restaurant og bar.

Rommene er store, og alle har eget bad, klimaanlegg, te/kaffefasiliteter, minibar og sikkerhetsboks.

Pris for rom oppgradering:
Fra Deluxe Room til Preamium Room, 3 netter Pr. person:  440 kr.
Fra Deluxe Room til Garden Collection Room, 3 netter Pr. person:  1.110 kr.

Aliya Resort & Spa

Sigiriya

Slå deg ned i en av liggestolene ved det store utendørs svømmebassenget og nyt utsikten til Løveklippen i Sigiriya. Aliya Resort & Spa ligger nemlig midt i den frodige, grønne naturen, nærmest rett overfor klippen.

Hele eiendommen har en minimalistisk design og er utsmykket med vakre og fargerike kunstverk med elefanter. «Aliya» betyr nemlig elefant på singalesisk, som er språket de innfødte på Sri Lanka snakker.

Hotellets 96 utrolig romslige rom har et åpent walk-in-closet, et sitteområde med behagelige lenestoler og et skrivebord, mens badet har både badekar, dusj og toalett i separate båser. I tillegg er rommene utstyrt med aircondition, verdiboks, LCD-TV, minibar og te-/kaffefasiliteter.

Bli kvitt spenninger i kroppen ved å kjøpe tradisjonelle og terapeutiske spabehandlinger i Ayur Vie Spa eller delta på gratis yoga eller meditasjon. Vil du gjøre noe mer aktivt under oppholdet? Da kan du besøke hotellets fitnessenter eller leie racketer i resepsjonen og utnytte den innendørs badmintonbanen.

Når sulten melder seg, kan du besøke en av hotellets fire restauranter og barer. Her har du mulighet til å smake på et utvalg av kulinariske retter fra både Sri Lanka og resten av Asia. I tillegg har hotellet sin egen karaokelounge, så du kommer i hvert fall ikke til å kjede deg under oppholdet ditt her.


Hotel Fresco Water Villa

Sigiriya

Turistklassehotellet Fresco Water Villa ligger 10 min. fra Sigiriya-klippen med vakker utsikt til de fantastiske omgivelsene.

Rommene er flotte og elegante, med god komfort. Alle rom har balkong eller veranda og TV, telefon, minibar, te- og kaffefasiliteter samt eget bad med hårtørker. Det tilbys også Wi-Fi.

Hotellet har et deilig utendørsområde med basseng der du kan slappe av etter en opplevelsesrik dag. I restauranten kan du la deg skjemme bort i en avslappet og hyggelig atmosfære med økologiske retter tilberedt av flinke kokker.


Kassapa Lion Rock

Sigiriya

Det hyggelige hotellet Kassapa Lion Rock ligger i grønne og rolige omgivelser i Sigiriya-området.

Kassapa Lion Rock består av 90 pent innredede, store og lyse rom. Alle rom har aircondition, minibar, TV og bad med både badekar og open-air-dusj. Hvis du henvender deg til de vennlige medarbeiderne i resepsjonen, kan du få låne hårtørker, strykejern og strykebrett. På din lille private veranda kan du kose deg i skyggen og nyte den deilige roen som bare avbrytes av fuglenes kvitring.

Hotellet har to fine svømmebasseng med tilhørende liggestoler, og fra det ene bassenget har du til og med utsikt til den berømte Løveklippen som ligger bare 15 minutters kjøring unna.

Hvis du føler deg støl og stiv, eller har bare har lyst på litt ekstra velvære, kan du prøve noen av de mange forskjellige massasje- og skjønnhetsbehandlingene på hotellets eget spa, Ayuveda Spa.

Restauranten holder åpent morgen, middag og kveld, og her serveres det både europeiske og srilankiske retter som blir tilberedt med friske grønnsaker og urter fra landsbyen like i nærheten.

Om kvelden kan du avslutte dagen med en drink eller kanskje en srilankisk Lion-øl i baren på takterrassen, der du har flott utsikt over de fredfylte omgivelsene.


The Rain Tree Hotel

Tissamaharama

The Rain Tree Hotel ligger i den tidligere hovedstaden Tissamaharama, ved bredden av den vakre sjøen Tissa, der det lever mer enn 50 fuglearter.

Rommene er pent innredet i srilankisk stil med mørke tremøbler og fargerike tekstiler. Her er det alle moderne fasiliteter: Wi-Fi, aircondition, minibar, te- og kaffefasiliteter, safe, klesskap, skrivebord, TV og telefon. På badet finner du toalettartikler og hårtørker. Alle rom har også balkong.

Fra hotellets takterrasse er det flott panoramautsikt over området, med gamle templer, grønnkledde fjell, jorder og den vakre sjøen. Her kan du kose deg med en drink mens solen stille går ned i horisonten.

Hotellet tilbyr sykkelleie hvis du har lyst til å utforske nærområdet.

Restauranten serverer både frokost, lunsj og middag, og her tilbys det retter fra både det srilankiske og vestlige kjøkkenet.


Trinco Blu by Cinnamon

Trincomalee

Det komfortable hotellet Trinco Blu by Cinnamon ligger rett ved Trincomalees flotte sandstrand, og den frister til lange fotturer, soling og forfriskende svømmeturer i de rolige bølgene.

Selve byen Trincomalee ligger bare en 5-6 minutters tuk tuk-kjøretur unna, og her kan du gå på oppdagelsesferd i denne hyggelige historiske havnebyen som er mer enn 2 000 år gammel.

Trinco Blu by Cinnamon har i alt 79 rom, og alle er lyse og hyggelig innredet. Rommene har aircondition, Wi-Fi, minibar, TV, te- og kaffefasiliteter samt skrivebord og sitteområde. På badet finner du både badekåpe, hårtørker og gratis toalettartikler. Du har egen balkong der du kan sitte og nyte livet og utsikten.

Hotellet har også svømmebasseng og et lite barnebasseng med tilhørende liggestoler, et PADI-sertifisert dykkersenter samt to spisesteder. På Captain’s Deck serveres det asiatiske og internasjonale retter, mens restauranten The Crab tilbyr smakfulle fiske- og skalldyrretter. Baren Rum Hold serverer drinker og småretter til midnatt.

I området rundt hotellet finner du også mange lokale restauranter med gode tradisjonelle retter på menyen.


Hotel Unawatuna Beach Resort

Unawatuna

Hotellet ligger på den gylne Unawatuna-stranden, som ligger i en kilometerlang lagune omgitt av svaiende palmer og med utsikt til Indiahavet. Stranden ble i 2004 kåret til verdens beste av Discovery Channel. De fleste srilankiske strender er for farlige for badegjester, men Unawatuna ligger beskyttet av et dobbelt korallrev ute i bukten. Dette gjør at stranden er en av landets beste, og et av de sikreste stedene for svømming, snorkling og dykking. Her kan du nyte det vakre marine livet med bl.a. skipsvrak, fisk og skilpadder.

Rommene er store og komfortable og har alle egen balkong. De er utstyrt med klimaanlegg, telefon, TV, minibar, kaffe-/te-fasiliteter og hårtørrer. Det er dessuten adgang til wifi i fellesområdene.

Hotellet er berømt for god service, en avslappet atmosfære og gode fasiliteter, som omfatter Unawatuna eneste svømmebasseng, et wellness-senter, fitnessrom, dykkerklubb, beachvolleybane og bordtennis.

Hotellet har både pizzeria, baker, kafe og bar samt to restauranter, som ligger direkte på stranden med fantastisk utsikt til det blå havet. Her kan du nyte både tradisjonelle og internasjonale retter.


Elephant Reach

Yala

30 minutters kjøring fra nasjonalparken Yala ligger Elephant Reach. Rommene er store og har enten terrasse eller balkong, der du kan sitte og nyte utsikten til den vakre, frodige hagen. De mange trærne tiltrekker seg både ekorn og fugler, noe som bidrar til den tropiske stemningen. Hotellet har både restaurant, bar og et deilig svømmebasseng.

 


Jetwing Yala

Yala

Beliggende i tropisk natur mellom Det indiske hav og de naturlige underverkene i Yala nasjonalpark finner du det flotte hotellet Jetwing Yala. Her er både rommene og bygningene utformet for å harmonisere med de naturlige omgivelsene.

Hotellets 80 rom er utstyrt med aircondition, minibar, satellitt-TV, verdiboks, kaffe-/tefasiliteter, et lite sitteområde, samt et romslig og luksuriøst bad med hårføner, badetøfler og badekåper. I tillegg har rommene enten balkong eller terrasse med utsikt over den ville naturen eller det vakre, blå havet.

Fra hotellet er det direkte adgang til den nydelige stranden med profesjonelle badevakter. Du kan utnytte hotellets velværefasiliteter med en økt i fitnessenteret, skjemme deg bort med avslappende behandlinger i hotellets spa eller hoppe i det 75 meter lange svømmebassenget ved sjøen.

Hotellet har dessuten flere forskjellige barer på stranden og langs bassenget, og stemningsfulle restauranter hvor det serveres deilige srilankiske og asiatiske retter. Det er gratis Wi-Fi på hele hotellet.

Våre mest populære reiser
Hit reiser andre
Kontakt reisekonsulent Lea Charlotte Alber

Skriv til:
info@asiatours.no

Ring til:
21 95 37 99

Åpningstider:
Hverdager fra 9 - 16

Vi bruker cookies til statistikk og målrettet markedsføring hos tredjepart.
Du samtykker i dette ved å klikke deg videre.
Les mer her.

Velkommen til ny design på Asiatours.no

Vi har fått ny design siden du sist besøkte oss, men reisene våre er fremdeles de samme.