Man - Fre 9 - 16
Meny
HomeOvernattingSri Lanka

Overnatting: Sri Lanka

Her kan du lese mer om hotellene vi bruker ved våre rundreiser til Sri Lanka.
I tillegg kan du også se bilder av stedene.

Beveg musen over de små bildene for å se dem i større utgave.

Slightly Chilled (Guest House)
Adam's Peak

La det være sagt med det samme; Slightly Chilled er et spartansk gjestehus/vandrerhjem. Til gjengjeld ligger gjestehuset rett ved Adams Peak, så den meget tidlige vekkingen om morgenen kan strekkes så langt som mulig.

Rommene er enkle, men rene, og gjestehuset har også en liten restaurant der du kan spise et godt måltid før du bestiger Adams Peak. Her er det nesten alltid en god og forventningsfull stemning, for mange overnatter her før de tar turen til toppen av Adams Peak.

Hotel Rajarata
Anuradhapura

Turistklassehotellet Rajarata har en førsteklasses beliggenhet i det gamle kongeriket Anuradhapura, omgitt av vanningsanlegg og religiøse steder. Hotellet er godt integrert i miljøet og er opptatt av å være et miljøvennlig overnattingssted som fremmer bruken av ressurser på en effektiv, bærekraftig måte. Dessuten gir hotellet tilbake til lokalsamfunnet ved å bruke blomster, planter, frisk frukt og grønnsaker levert av lokale bønder. De setter også sin ære i å forbedre lokalbefolkningens levestandard og utvikle deres ferdigheter ved å utdanne og ansette dem på hotellet. Hele 80 % av medarbeiderne kommer fra nærliggende områder.

Hotellets 50 rom er innredet med mørke tremøbler og lyse fliser og har enten balkong eller veranda. Alle rom har luftkjølingsanlegg, TV, telefon, Wi-Fi, kaffe- og tefasiliteter og eget bad med hårtørker.

I restauranten severes det kontinental frokostbuffe samt et stort utvalg tradisjonelle og internasjonale retter. Hotellet har dessuten bar og lounge, der du kan slappe av og kose deg med en sandwich og lekre kaker eller smake på spesialbrygget te og kaffe.

I hotellets hage er det et lekkert område med basseng og badebasseng.

ZMAX Fairway
Colombo

Det 3-stjerners Zmax Fairway ligger sentralt i Colombo, rett ved The Dutch Hospital – det tidligere hollandske sykehuset, som i dag er ombygd til kjøpesenter med butikker, barer og restauranter. Her kan du virkelig føle byens puls. Rommene er moderne og trendy innredet, med den nyeste teknologien. Hoteller har restaurant, og på rommet finner du te-/kaffe-fasiliteter.

Hotel Comfort @ 15
Colombo

Dette 3-stjerners hotellet ligger i hjertet av Colombo i det eksklusive Colpetty-området, ikke langt fra restauranter, butikker og banker. På dette hotellet venter det en varm srilankisk velkomst og personlig service som får deg til å føle deg hjemme. Fra hotellet er det en fantastisk utsikt over Det indiske hav, og om kvelden kan du nyte solnedgangen som gløder over vannet.

Rommene er komfortable og ulikt innredet i srilankisk design med vakre lokale tekstiler. Alle rom har luftkjølingsanlegg, Wi-Fi, TV, telefon, sikkerhetsboks, kjøleskap, te- og kaffefasiliteter, skrivebord og eget bad med hårtørker.

Hotellet har også lobby og en restaurant der det serveres frokost, kaffe, te og juice.

Ella Gap Hotel
Ella

Midt i byen finner du dette 2-stjerners hotellet. Hotellet har 32 rom, og her trives både prisbevisste par og familier. Alle rom har eget bad og toalett, TV, te- og kaffefasiliteter og sikkerhetsboks. Hotellet har egen restaurant og ligger i gåavstand til byens øvrige restauranter og det lokale supermarkedet. Fra svømmebassenget er det fin utsikt til de frodige omgivelsene. Det er WI-FI i fellesområdene.

Heaven’s Edge
Ella

Heaven’s Edge ligger på toppen av Ella-passet i en høyde på 1000 moh. og kan skryte av å ha den beste utsikten over det verdensberømte Ella Gap. På klare dager kan du skimte havet der ute i horisonten.

Hotellet har 30 rom med Wi-Fi, TV, telefon og eget bad med gratis toalettartikler. Alle rommene har en fantastisk utsikt over Ella Gap, Ella Rock, Babaragama-fossen og Mini Adams Peak.

Her finner du også et flott bassengområde for både store og små samt en restaurant som serverer både lokale og internasjonale retter.

Lady Hill
Galle

På toppen av det høyeste punktet i Galle ligger det hyggelige 3-stjerners The Lady Hill Hotel. Utsikten over de grønne, bølgende teplantasjene med det turkisblå Indiske hav i bakgrunnen er bare helt fantastisk. Det er ikke uten grunn at hotellets restaurant ligger på toppen av hotellet. Der er vel et kvarters gange fra hotellet til fortet i Galle.

Rommene har klimaanlegg, minibar, TV, sikkerhetsboks, te/kaffe-fasiliteter og naturligvis eget bad. Alle rom har dessuten egen balkong.

Hotellet har restaurant, bar, svømmebasseng og tilbyr Ayurveda-behandlinger.

Hotel Melheim Resort
Haputale

Melheim Resort ligger vakkert til på Blackwood-fjellets skråninger med fantastisk panoramautsikt over fjell og skoger med mange forskjellige fuglearter. Ikke langt unna ligger de berømte fossefallene Diyaluma, Dunhida, Bambarakanda og Duvili Ella.

Hotellet har 9 komfortable rom, som alle har egen terrasse der du kan nyte den flotte utsikten til fjellandskapet om himmelen, som i det ene øyeblikket er innhyllet i tåke og det neste er klar og blå. Rommene er utstyrt med TV og privat bad. Det er gratis Internett i fellesområdene.

Hotellet har dessuten et lekkert område med svømmebasseng og boblebad, der du kan ligge og se utover landskapet.

Restauranten serverer både østlige og vestlige retter. Her kan du velge om du vil sitte innendørs eller utendørs, men du nyter solnedgangen og himmelens varme farger.

Hotel Chaaya Village
Habarana

Chaaya Village består av bungalows som er bygget av naturlige materialer, i harmoni med sjøen og de grønne omgivelsene. Hotellet vant i 2007 og 2008 en PATA Gold Award og en Kuoni Green Planet Award.

De i alt 108 komfortable rommene er utstyrt med klimaanlegg, TV, minibar, sikkerhetsboks, kaffe-/te-fasiliteter og egen veranda.

Hotellet har et deilig bassengområde. Hvis du ønsker pleie og avslapning tilbyr hotellet spa, og til de aktive finnes det både utendørs tennisbane, volleyballbane og fitnessrom.

Hotellet har dessuten bar/lounge og restaurant med både internasjonale og tradisjonelle retter.

Avenra Beach
Hikkaduwa

Beliggenhet, beliggenhet, beliggenhet. Det 4-stjerners Avenra Beach ligger rett ved den flotte stranden i Hikkaduwa. Fra bassenget har man en utrolig vakker utsikt over stranden og havet, og rett utenfor døren er det mange hyggelige restauranter.

Alle rom har eget bad/toalett, klimaanlegg, TV, minibar og te/kaffe-fasiliteter.

Hotellet tilbyr mange ulike aktiviteter, svømmebasseng med liggestoler og restaurant.

Cinnamon Bey Beruwala
Hikkaduwa

Cinnamon Bey Beruwala har en flott beliggenhet rett ved stranden i Moragalla i et rolig område. Du kan ta en tuk-tuk til den lille byen Aluthgama med butikker og markeder, den ligger bare 10 minutter unna.

Hotellet har 200 pene og moderne rom med Wi-Fi, aircondition, minibar, safe, te- og kaffefasiliteter, TV, telefon samt bad med hårtørker og toalettartikler. Fra balkongen kan du sitte og nyte utsikten til havet og hagen, der kokospalmene vaier i brisen.

Hvis du har lyst på en dukkert, kan du gå ned til den gylne sandstranden som er beskyttet av et rev ute i havet eller bruke svømmebassenget, som også har barnebasseng.

Cinnamon Bey Berawela har hele 5 restauranter, så her burde det være noe for enhver smak. Büfe har srilankisk og internasjonal buffet, Fire serverer middelhavsretter, du får sushi på restaurant Raw og arabisk mat på Mezz2. Hvis du ønsker deg noe helt annet, kan du tilberede din egen mat på varme lavasteiner på restauranten Rock Salt.

Hotellet har dessuten treningsrom og et spa der du kan velge mellom forskjellige avslappende kropps- og ansiktsbehandlinger.

Hotel Hikka Tranz by Cinnamon
Hikkaduwa

Det 4-stjerners hotel Hikka Tranz by Cinnamon ligger ved den berømte Hikkaduwa-stranden, ca. 20 km fra den historiske havnebyen Galle.

Anlegget ligger rett ved stranden og har restauranter, bar, strandbar, svømmebasseng, dykkersenter, fitnessenter samt spa på takterrassen, der du kan få massasje mens du nyter utsikten over havet.

Anlegget har 194 rom med luftkjølingsanlegg, minibar, flatskjerm-TV med DVD, sikkerhetsboks og hårtørker. Dessuten har alle rom balkong eller terrasse.

Jetwing Jaffna
Jaffna

I hjertet av Jaffna ligger det komfortable Jetwing Hotel. Fra toppen av hotellet er det fenomenal utsikt over byen og havet. Restauranten serverer både lokale og internasjonale retter. Hvis du ikke har lyst til å spise på hotellet, er nærmeste nabo et lite kjøpesenter med supermarked og ”food-court”.

Rommene er kompakte men fint og stilfullt innredet. De har klimaanlegg, bad, Wi-Fi, kjøleskap, hårtørker, strykejern og sikkerhetsboks. Alle rom har egen balkong der du kan nyte utsikten over byen.

Hotel Palagama Beach
Kalpitiya

Det familiedrevne strandresortet har en avslappet atmosfære og ligger med direkte tilgang til Palagama-stranden. Resortet er bygget som en liten srilankisk landsby med hytter av naturlige materialer og grønne hager.

Hyttene er utstyrt med vifte og privat bad. 
Det er utsikt over havet eller hagen. Det er i tillegg et spa for dem som vil ha ekstra pleie, samt basseng med panoramautsikt over Indiahavet og den flotte stranden. Resortet har restaurant med tradisjonelle retter.

Hotel Suisse
Kandy

Like ved den kunstige sjøen midt i byen ligger det 3-stjerners hotellet Suisse. Hotellet ligger i en historisk kolonitidsbygning midt i en stor, frodig have med et hyggelig bassengområde og separat barnebaasseng. Her er det plass til alle! Hotellet vitner om tradisjon og historie. Rommene er pene og innredet i klassisk kolonistil, og i lobbyen er det både høyt under taket og flotte søyler, som seg hør og bør i en historisk bygning.

Hotellet har både restaurant og kafe. Det er Wi-Fi i fellesområdene, en liten butikk og en spaavdeling.

Hotel Kaya Residence
Kandy

Dette nye turistklassehotellet ligger i en forstad til Kandy i rolige omgivelser, kun en kjøretur på 5-10 min. unna det historiske og hellige ”Tandens Tempel”.

Hotellets 7 store rom er designet i moderne men likevel tradisjonell stil. Alle rom har luftkjølingsanlegg, TV, telefon og bad. Hotellet har også en liten hage og et basseng der du kan ta en forfriskende dukkert.

I restauranten serveres det srilankiske og internasjonale retter.

Hotel Cinnamon Citadel
Kandy

Hotellet har en fantastisk beliggenhet ved Mahaweli-elven og er omgitt av grønnkledte fjell.

Rommene har enten balkong eller terrasse. De er utstyrt med klimaanlegg, telefon, TV, minibar, internett og hårtørrer.

Du kan slappe av i hotellets sauna eller ved det flotte bassengområdet, hvor det er en helt utrolig utsikt til de omkringliggende fjellene og elven. For deg som er aktiv er det også et fitnessrom.

Hotellet har dessuten bar/lounge og restaurant med både internasjonale og tradisjonelle retter.

The Plantation Hotel
Kithulgala

The Plantation Hotel har klassisk koloniatmosfære. Det er bygget midt i en tidligere kaffeplantasje, med vakker utsikt over Kelani-elven. Hotellet består av en renovert bungalow fra kolonitiden og er bygget med respekt for naturen rundt – f.eks. er levende trær enkelte steder integrert i konstruksjonen.

På rommene finner du møbler fra de tidligere koloniherrenes tid – men i tillegg har de moderne komfort som klimaanlegg, vifte, TV og kjøleskap.

The Plantation Hotel har restaurant, et lite svømmebasseng og Wi-Fi i fellesområdene.

Goldi Sands Hotel
Negombo

Goldi Sands Hotel ligger rett ved den brede, gylne sandstranden med vaiende palmer og fargerike fiskerbåter. Flyplassen ligger kun 15 minutters kjøring unna.

Hotellets 67 rom er innredet i lyse farger med tremøbler. Alle rom har aircondition, Wi-Fi, minibar, safe, te- og kaffefasiliteter, TV, telefon samt bad med hårtørker, badekåpe og tøfler. Fra balkongen kan du nyte utsikten over Det indiske hav og den vakre solnedgangen.

I dagtimene kan du bade i svømmebassenget, drive med forskjellige vannsportsaktiviteter eller bare slappe av i en liggestol med en god bok mens du nipper til en forfriskende drink.

Når du blir sulten, kan du velge mellom buffet eller à la carte med lokale og internasjonale retter samt deilige fisk- og skalldyrsretter med ingredienser kjøpt hos de lokale fiskerne.

På Goldi Sands kan du også få avslappende behandlinger på Ayurveda Spa.

Hotel Jetwing Sea
Negombo

Jetwing Sea er et stilfullt hotell med en hyggelig atmosfære, og ligger med direkte adgang til stranden. Rommene har flott innredning, og har enten balkong eller terrasse. De er utstyrt med klimaanlegg, TV, telefon, sikkerhetsboks, minibar, hårtørrer og kaffe-/te-fasiliteter. 

Hotellet har to basseng med en nydelig utsikt over havet. Ønsker du ekstra pleie kan du slappe av med en behandling i hotellets spa, og til dem som vil være aktive er det et fitnessrom. I restauranten serveres det både tradisjonelle og internasjonale retter, og i hotellets bar kan du nyte en forfriskende drink.

Jetwing Blue
Negombo

Jetwing Blue er et flott 4-stjerners hotell som ligger rett ved stranden i Negombo. Rommene er store og stilfullt innredet i dempede farger og har alle ønskelige fasiliteter: klimaanlegg, TV, minibar, te/kaffefasiliteter, Wi-Fi osv. Alle rom har også egen balkong eller terrasse. Hotellet har to svømmebassenger med mange liggestoler – noen i solen og andre i skyggen av palmene – noen liggestoler er til og med plassert på små ”øyer” midt i det store bassenget! Her finner du to restauranter og flere barer – og hvis du har lyst til å utforske lokalmiljøet er det bare en kort spasertur til mange restauranter og butikker.

 

Paradise Beach Hotel
Negombo

Dette hyggelige turistklassehotellet ligger rett ved stranden i Negombo. Butikker og restauranter er like i nærheten av hotellet – så her finner du alt det du trenger til et par avslappede dagers strandferie. De 62 rommene er enkelt men pent innredet og alle har egen balkong/terrasse. Alle rom har også TV, klimaanlegg og muligheter til å tilberede te/kaffe. Hotellet har svømmebasseng, restaurant, Wi-Fi i utvalgte områder – og direkte adgang til den deilige stranden.

 

The Hill Club
Nuwara Eliya

Bli med på en tur tilbake i tiden på The Hill Club i Nuwara. Det rustikke, 3-stjerners hotellet har så flott atmosfære og stil at man nesten venter å se de tidligere koloniherrene sitte i stuene og drikke te som på 1800-tallet. Her er gulvene av mahogni, og du finner både biljardrom og bibliotek. Hotellet har bar og restaurant, og historien holdes så sterkt i hevd at det forventes at man kler seg om til middag. Du kan nesten ikke unngå å bli sjarmert av dette hotellet, selv om det verken er nytt eller moderne. Dette er prakt fra svunne tider.

Alle rom har Wi-Fi, kaffe/te-fasiliteter og eget bad og toalett.

Hotel Jetwing St. Andrews
Nuwara Eliya

Dette sjarmerende britiskinspirerte hotellet ligger i 1884 meters høyde omgitt av vakre hager. Oppholdet vil uten tvil ta deg med tilbake til det gamle britiske kolonistyret. 

Rommene er utstyrt med varme til kjølige netter, kaffe-/te-fasiliteter, telefon, TV, hårtørrer og sikkerhetsboks. Det er dessuten en hyggelig restaurant, vinkjeller og pub.

Paradise Beach Club
Mirissa

Foran deg ligger den endeløse gylne sandstranden. Bølgene ruller dovent inn mot kysten, og i solnedgangen kan du skimte de lokale fiskerne som sitter på stolper, klare til å spidde dagens fangst. Du sitter kanskje med en drink i hånden og venter på middagen. Restauranten på Paradise Beach Club ligger nemlig helt nede ved stranden – som resten av hotellet. Selv ved svømmebassenget kan du ligge i skyggen av en palme og se ned på stranden.

Alle rommene er store og har egen balkong/terrasse. I tillegg har de TV, minibar, sikkerhetsboks og  te/kaffe-fasiliteter. Rommene ligger bare et steinkast fra stranden, der du også finner restauranter og barer.

Hotel Amethyst Resort
Passikudah

Ametyst er en sten som etter sigende bringer fred til sinnet. Den hjelper til å opprette ro og klarhet der det er angst og forvirring. Sitt navn tro er nettopp dette hotellets visjon, noe som sikrer en minneverdig og avslappende ferie. 

Amethyst Resort er et stilfullt hotell som ligger ved den tropiske mangroven og med direkte adgang til den flotte stranden som sies å være en av de flotteste i verden med sitt krystallklare vann. Hotellets luksuriøse rom er moderne innredet, og har egen veranda ut mot enten stranden eller elven. Det flotte området med basseng, barnebasseng og jacuzzi ligger med adgang rett ned til stranden og har en nydelig utsikt over havet. Det finnes i tillegg poolbar, pub og restaurant med lekre retter.

The Calm Resort & Spa
Passikudah

Det moderne og elegante The Calm Resort & Spa har en perfekt beliggenhet med direkte adgang til stranden. Navnet beskriver godt atmosfæren på hotellet: det er det perfekte stedet for en avslappende badeferie!

Det store svømmebassenget ligger midt i en grønn, åpen hage med god plass til liggestoler og fantastisk utsikt til havet. Det er Wi-Fi i alle fellesområdene og en lekker restaurant og bar.

Rommene er store, og alle har eget bad, klimaanlegg, te/kaffefasiliteter, minibar og sikkerhetsboks.

Pris for rom oppgradering:
Fra Deluxe Room til Preamium Room, 3 netter Pr. person:  440 kr.
Fra Deluxe Room til Garden Collection Room, 3 netter Pr. person:  1.110 kr.
Hotel Fresco Water Villa
Sigiriya

Turistklassehotellet Fresco Water Villa ligger 10 min. fra Sigiriya-klippen med vakker utsikt til de fantastiske omgivelsene.

Rommene er flotte og elegante, med god komfort. Alle rom har balkong eller veranda og TV, telefon, minibar, te- og kaffefasiliteter samt eget bad med hårtørker. Det tilbys også Wi-Fi.

Hotellet har et deilig utendørsområde med basseng der du kan slappe av etter en opplevelsesrik dag. I restauranten kan du la deg skjemme bort i en avslappet og hyggelig atmosfære med økologiske retter tilberedt av flinke kokker.

Hotel Unawatuna Beach Resort
Unawatuna

Hotellet ligger på den gylne Unawatuna-stranden, som ligger i en kilometerlang lagune omgitt av svaiende palmer og med utsikt til Indiahavet. Stranden ble i 2004 kåret til verdens beste av Discovery Channel. De fleste srilankiske strender er for farlige for badegjester, men Unawatuna ligger beskyttet av et dobbelt korallrev ute i bukten. Dette gjør at stranden er en av landets beste, og et av de sikreste stedene for svømming, snorkling og dykking. Her kan du nyte det vakre marine livet med bl.a. skipsvrak, fisk og skilpadder.

Rommene er store og komfortable og har alle egen balkong. De er utstyrt med klimaanlegg, telefon, TV, minibar, kaffe-/te-fasiliteter og hårtørrer. Det er dessuten adgang til wifi i fellesområdene.

Hotellet er berømt for god service, en avslappet atmosfære og gode fasiliteter, som omfatter Unawatuna eneste svømmebasseng, et wellness-senter, fitnessrom, dykkerklubb, beachvolleybane og bordtennis.

Hotellet har både pizzeria, baker, kafe og bar samt to restauranter, som ligger direkte på stranden med fantastisk utsikt til det blå havet. Her kan du nyte både tradisjonelle og internasjonale retter.

Elephant Reach
Yala

30 minutters kjøring fra nasjonalparken Yala ligger Elephant Reach. Rommene er store og har enten terrasse eller balkong, der du kan sitte og nyte utsikten til den vakre, frodige hagen. De mange trærne tiltrekker seg både ekorn og fugler, noe som bidrar til den tropiske stemningen. Hotellet har både restaurant, bar og et deilig svømmebasseng.

 

Hotel Jetwing Yala
Yala

Hotellet ligger tett på Yala Nasjonalpark. Rommene har enten balkong eller terrasse. De er utstyrt med klimaanlegg, sikkerhetsboks, TV, minibar og kaffe-/te-fasiliteter og hårtørrer. 

Til de som ønsker seg ekstra pleie er det spa, og du kan slappe av ved bassenget. Hotellet har i tillegg bar og restaurant, hvor det serveres lekre srilankiske og asiatiske retter.

SPØRSMÅL?

Kontakt ekspertene våre nå:
21 95 37 99
info@asiatours.no

Åpningstider:
Hverdager 9 - 16

Populære reiser
Bali, Indonesia
Bali, Indonesia
Rundreise på Bali, Gudenes øy.
 
Vakre Nordvietnam
Vakre Nordvietnam
Natur-og kulturopplevelser.
 
Opplev Kambodsja
Opplev Kambodsja
Kambodsjas klassiske høydepunkter
 

Nyhetsbrev

Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev vil du motta en mail ca. 3 ganger om måneden med relevante nyheter, gode tilbud m.m.

Vi bruker cookies til statistikk og målrettet markedsføring hos tredjepart.
Du samtykker i dette ved å klikke deg videre.
Les mer her.