Man - Fre 9 - 16
Meny
HomeOvernattingMyanmar

Overnatting: Myanmar

Her kan du lese mer om hotellene vi bruker ved våre rundreiser til Myanmar.
I tillegg kan du også se bilder av stedene.

Beveg musen over de små bildene for å se dem i større utgave.

Bawga Theiddhi Hotel
Bagan

I utkanten av den nye bydelen i Bagan ligger Bawga Theiddhi Hotel. Til tross for at hotellet ligger i den nye bydelen, er du fremdeles nær den gamle bydelen og de mange gamle templene på Bagan-sletten.

Hotellets 74 rom er elegant innredet i tradisjonell burmesisk stil og møblert med komfort og bekvemmelighet i tankene. Alle rommene har aircondition, flatskjerm-TV, minibar, verdiboks og kaffe- og tefasiliteter. For maksimal komfort er det hårføner, badekåper og toalettartikler til fri bruk på rommets bad.

Under oppholdet har du rikelig anledning til å nyte lekre måltider, få en massasje eller bare slappe av. Restauranten Kyansitthar serverer et bredt utvalg av lokale, europeiske, kinesiske og thailandske retter, og du kan velge å nyte måltidene under åpen himmel i «Lumbani»-hagen.

Du kan dessuten kjøpe terapeutiske spa- og massasjebehandlinger eller bare velge å slappe av ved hotellets svømmebasseng. Mens du nyter bassenget kan du stille sulten og slukke tørsten med snacks og drikke i bassengbaren. Om kvelden kan du nyte en drink i Sky Bar Lounge på hotellets takterrasse mens du ser solen gå ned over templene på sletten.

På hotellet finner du også en liten suvenirbutikk, et fitnessenter, en kaffebar og en frisørsalong. Det er Wi-Fi i fellesarealene.

Paramount Inle Resort
Inle

Paramount Inle Resort er et fantastisk resort som ligger på pæler i hjertet av Inlesjøen. Her er du kun er kort seiltur fra ikoniske severdigheter som f.eks. den flytende basaren og Phaung Daw Oo-pagoden.

Resortet har 28 rom innredet i tradisjonell mørk teak med mange moderne bekvemmeligheter og fasiliteter. Rommene har takvifte, aircondition, verdiboks, satellitt-TV, kaffe- og tefasiliteter og en minibar, som fylles med vannflasker hver dag. Alle rommene har en liten, koselig balkong med utsikt over sjøen, samt bad med hårføner, badekåper, badetøfler og toalettartikler.

Selv om resortet er omgitt av vann, har det også en grønn, tropisk hage, som bidrar til den unike og magiske atmosfæren. Sky Tower er også en del av resortet – dette er en høy, åpen trebygning med en fantastisk utsikt over sjøen og fjellene i horisonten. Her ligger Sky Lounge Restaurant, som serverer et bredt utvalg av asiatiske og europeiske retter. Du kan også nyte måltidene dine på den flytende terrassen, eller bare slappe av her ute under åpen himmel.

Har du alltid drømt om å få spabehandling mens du nyter en fenomenal utsikt under behandlingen? Hos Spa Thukha har du mulighet til å kjøpe spabehandlinger og oppleve akkurat dette.

Resortet har gratis Wi-Fi.

Hotel Marvel
Mandalay

I hjertet av Mandalay, i de øverste etasjene av sentralbanestasjonen, ligger det sjarmerende byhotellet Hotel Marvel.

Hele hotellet er innredet med vekt på detaljene – både fellesarealene og de romslige rommene. Alle hotellets 90 rom har moderne møbler, aircondition, verdiboks, minibar, te- og kaffefasiliteter, samt et stort bad med hårføner, badekåper og miljøvennlige toalettartikler.

Du finner en smakfull frokostbuffet i hotellets restaurant, Marvel Dining, der det også serveres et bredt utvalg av lokale, kinesiske, asiatiske og europeiske retter til resten av døgnets måltider. Koble av etter dagens opplevelser i hotellbaren på takterrassen. Herfra kan du nyte en imponerende utsikt over den travle byen og Irrawaddy-elven.

Det er gratis Wi-Fi på hele hotellet, og du kan kjøpe unike kombinasjoner av spabehandlinger i hotellets eget «Level 4 Spa».

Jade Royal Hotel
Monywa

Jade Royal Hotel ligger sentralt i Monywa, og under oppholdet ditt er du i nærheten av alt som byen kan by på.

Hotellets 80 rom er innredet med møbler i teaktre og dekorert i varme farger. Rommene er også utstyrt med aircondition, satellitt-TV, kaffe- og tefasiliteter, samt privat bad med både badekar og dusj. Det er gratis Wi-Fi på alle rommene.

I tillegg har hotellet en hyggelig restaurant, som serverer retter fra både det asiatiske og det internasjonale kjøkken, en liten grønn hage og et svømmebasseng, hvor du kan kjøle deg ned etter opplevelsene dine i området.

Win Unity Resort Hotel
Pyin Oo Lwin

Win Unity Resort Hotel er et familiedrevet hotell som ligger sentralt til i Pyin Oo Lwin.

Hotellets 23 rom er utstyrt med aircondition, minibar, satellitt-TV, hårføner, toalettartikler og kaffe- og tefasiliteter.

I hotellets vesle restaurant serveres det smakfulle asiatiske retter, og her hersker det en hyggelig atmosfære som er ideell for avslapping etter en lang dag med sightseeing. Hvis du heller vil ta en avkjølende svømmetur på slutten av dagen, kan du ta et bad i hotellets svømmebasseng.

Hotel Grand United Ahlone
Yangon

Nær sentrum av Yangon finner du Hotel Grand United Ahlone, som ligger som en oase midt i den livlige byen. Hotellet befinner seg dog i et rolig strøk, og du kan ta en gratis skyttelbuss til byens mange attraksjoner.

Hotellets romslige rom er elegant og sofistikert innredet i varme farger med komfortable møbler. Alle rommene har, i tillegg til sengen, skrivebord, kaffe- og tefasiliteter, behagelige lenestoler, TV, verdiboks og minibar. I tillegg er det både hårføner og gratis toalettartikler på badet. Fra rommene er det utsikt til enten Shwedagon-pagoden eller Yangon-floden.

Frokosten blir servert i restauranten Carpe Diem. Her får du en spiseopplevelse med deilig mat fra hele verden, blant annet tradisjonell burmesisk mat. Du kan også nyte lunsj og middag i restauranten.
Hvis du blir sulten i løpet av dagen, kan du kjøpe snacks og drikkevarer i kaffebaren Dream Café.

I tillegg har hotellet et eget fitnessenter med badstue og en lounge, der du kan slappe av med en runde biljard eller et spill dart. Det er gratis Wi-Fi på hele hotellet.

Amazing Ngapali Resort
Zi Phyu Kone

Amazing Ngapali Resort ligger på det som kanskje er den vakreste stranden i Myanmar.

De 49 rommene har en perfekt kombinasjon av moderne komfort og tradisjonell burmesisk innredning. Alle rommene har aircondition, satellitt-TV, minibar, verdiboks, kaffe- og tefasiliteter, og en privat veranda med behagelige lenestoler og havutsikt.

Du kan tilbringe tiden på resortet under de svaiende palmene på stranden, eller slappe av i bassengbaren ved resortets svømmebasseng – alt sammen mens du nyter utsikten over det klare turkisblå vannet. Hvis du har lyst til å skjemme bort deg selv litt ekstra, kan du kjøpe massasje- og spabehandlinger i Spa Thukha, som ligger på resortets strand.

Resortet har en restaurant og to barer, deriblant bassengbaren. Restauranten Zee Phyu Gone er åpen hele dagen og serverer både ferskfanget fisk og skalldyr og asiatiske og europeiske retter laget med lokale ingredienser. Bar El Mar har et bredt utvalg av drinker og cocktails og en fenomenal utsikt over Bengalbukta.

I tillegg arrangerer resortet halvdagsseilaser til Pearl Island, hvor det er rikelig anledning til å svømme, snorkle og fiske fra båten. Du kan også ta gratis skyttelbuss rett fra resortet til den nærliggende byen Thandwe eller til en lokal fiskerlandsby. Det er i tillegg gratis Wi-Fi på resortet.

SPØRSMÅL?

Kontakt ekspertene våre nå:
21 95 37 99
info@asiatours.no

Åpningstider:
Hverdager 9 - 16

Populære reiser
Bali, Indonesia
Bali, Indonesia
Rundreise på Bali, Gudenes øy.
 
Vakre Nordvietnam
Vakre Nordvietnam
Natur-og kulturopplevelser.
 
Opplev Kambodsja
Opplev Kambodsja
Kambodsjas klassiske høydepunkter
 

Nyhetsbrev

Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev vil du motta en mail ca. 3 ganger om måneden med relevante nyheter, gode tilbud m.m.

Vi bruker cookies til statistikk og målrettet markedsføring hos tredjepart.
Du samtykker i dette ved å klikke deg videre.
Les mer her.