Man - Fre 9 - 16
Meny
HomeOvernattingMyanmar / Burma

Overnatting: Myanmar / Burma

Her kan du lese mer om hotellene vi bruker ved våre rundreiser til Myanmar.
I tillegg kan du også se bilder av stedene.

Beveg musen over de små bildene for å se dem i større utgave.

Shwe Yee Pwint Hotel
Bagan

Shwe Yee Pwint Hotel er et 3-stjerners hotell som ligger i et stille og rolig område av det “nye” Bagan, like ved den fredede Bagansletten og med kort avstand til Law Ka Nan Dar-pagoden. 

Hotellet har bare 35 romslige rom, som alle har klimaanlegg, satellitt-TV, sikkerhetsboks, minibar og wifi. Hotellet er sjarmerende med godt vedlikeholdte grønne omgivelser. Det er en god restaurant her og et fint lite svømmebasseng.

Paramount Inle Resort
Inle

Paramount Inle Resort er et fantastisk hotell bygget på påler. Det ligger i Inle-sjøen. Hotellet ligger i kort avstand med båt fra ikoniske severdigheter som den flytende basaren, Phaung Daw Oo-pagoden og De hoppende katters kloster. 

Selv om hotellet er omgitt av vann har det en grønn tropisk hage som bidrar til den spesielle atmosfæren. Hotellets restaurant ligger i Sky Tower, som er en høy, åpen trebygning med en fantastisk utsikt over sjøen og fjellene i horisonten. Hotellet har i alt 28 rom, som også er innredet i tre. De har takvifte og klimaanlegg, satellitt-TV, sikkerhetsboks, minibar og hårtørrer. Alle rom har egen balkong med utsikt over sjøen

Gold Yadanar Hotel
Mandalay

Gold Yadanar Hotel er et 3-stjerners hotell som ligger i hjertet av Mandalay, like ved nattmarkedet, omgitt av små butikker og restauranter. 

Hotellet har 50 rom, som har god plass og som er meget rene. På rommene er der en sittegruppe, flatskjerms-TV, sikkerhetsboks, klimaanlegg, hårtørrer og wifi. Personalet er meget vennlig og snakker godt engelsk. Hotellet har restaurant.

Jade Royal Hotel
Monywa

Hotellet Jade Royal ligger sentralt i Monywa og alt det byen har å by på finner du rett utenfor hotellets inngangsdør.

Hotellet har 84 rom, alle med klimaanlegg, Wi-Fi, satellitt-TV og minibar.

Hotellet har dessuten egen bar, restaurant, hage og svømmebasseng samt en liten suvenirbutikk.

Mount Pleasant Hotel
Nay Pyi Taw

Hotellet ligger i grønne omgivelser på toppen av Pho Zaung Hill med fantastisk utsikt over Nay Pyi Taw og den 99 meter høye gullstupaen Uppatasanti Pagoda. Rommene på hotellet er lyse og komfortable og har balkong, klimaanlegg, TV, Wi-Fi, kjøleskap og eget bad. Hotellet har også svømmebasseng, spa, treningssenter og utendørsrestauranter.

Royal Parkview Hotel
 Pyin Oo Lwin

Royal Parkview ligger 3.400 moh. i den vakreste og roligste delen i byen Pyin Oo Lwin. Hotellet har 20 komfortable rom som er innredet med møbler av teak og har eget bad, TV og telefon. De fleste rommene har utsikt til hagen. Restauranten serverer et stort utvalg tradisjonelle og internasjonale retter. Hotellet har også lounge og kafe.

Win Unity Resort Hotel
Pyin Oo Lwin

Win Unity er et hyggelig familiedrevet hotell som ligger sentralt til i Pyin Oo Lwin.

Hotellet har 23 rom, alle har gratis Wi-Fi, satellitt-TV og elektrisk kjele slik at du kan lage kaffe og te på rommet.

Hotellet har en liten restaurant der det serveres lekre asiatiske retter og der du kan nyte et glass vin etter en dag med sightseeing.

Hotellet har også eget svømmebasseng.

Panorama Hotel
Yangon

3-stjerners-hotellet Panorama Hotel ligger i hjertet av Yangon, tett på den sentrale jernbanestasjonen og den berømte Sule-pagoden. Dessuten ligger det spennende Bogyoke-markedet i gangavstand fra hotellet.

Hotellet har 102 rom, som er enkelt innredet med moderne fasiliteter som klimaanlegg, satellitt-TV og minibar. Hotellet har restaurant og wifi på rommene.

Amazing Ngapali Resort
Zi Phyu Kone

Amazing Ngapali Resort ligger direkte på kanskje den vakreste stranden i Myanmar. Hotellet har 49 villaer med veranda, alle ligger nærmt stranden og dekorert i tradisjonell stil.

Rommene er utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, satelitt TV, telefon, minibar osv.

Resortet er omgitt av natur og det er gode muligheter for opplevelser på og omkring resortet . Dette kan være snorkelture til Pearl Island, tur til en lokal fiskerlandsby, golf (10 minutter i bil), fisketur mm. Det er selvsagt svømmebasseng på resortet samt Spa, i tillegg til en god restaurant samt to barer, bland annet en pool-bar. Det er gratis shuttle buss til både fiskerlandsbyen og den nærliggende byen Thandwe.

SPØRSMÅL?

Kontakt ekspertene våre nå:
21 95 37 99
info@asiatours.no

Åpningstider:
Hverdager 9 - 16

Populære reiser
Bali, Indonesia
Bali, Indonesia
Rundreise på Bali, Gudenes øy.
 
Vakre Nordvietnam
Vakre Nordvietnam
Natur-og kulturopplevelser.
 
Opplev Kambodsja
Opplev Kambodsja
Kambodsjas klassiske høydepunkter
 

Nyhetsbrev

Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev vil du motta en mail ca. 3 ganger om måneden med relevante nyheter, gode tilbud m.m.

Vi bruker cookies til statistikk og målrettet markedsføring hos tredjepart.
Du samtykker i dette ved å klikke deg videre.
Les mer her.