• Fornøyde gjester siden 2006
  • Dedikerte reiseeksperter
  • Gjennomtestede kvalitetsreiser
  • Lokale guider valgt med omhu
  • Prisgaranti
  • Assistanse 24/7
  • Medlem av Reisegarantifonden

Overnatting: Laos

Her kan du lese mer om hotellene vi bruker ved våre rundreiser til Laos.
I tillegg kan du også se bilder av stedene.

Beveg musen over de små bildene for å se dem i større utgave.

Kamu Lodge

Luang Prabang

På Kamu Lodge opplever du essensen av Laos: uforstyrret ro langt borte fra den hektiske, digitale verden. Lodgen ligger to og en halv times båttur oppstrøms på Mekong fra Luang Prabang. Lodgen ligger i rismarkene med de bølgende åsene i bakgrunnen og like ved elven. Lodgen ble bygget som et bærekraftig prosjekt i 2004, og derfor er det verken wifi eller satellitt-TV, og strøm er ikke ubegrenset.

Lodgen består av en hovedbygning og 20 luksustelt, som er reist på et stort treplatå under et stort stråtak. Taket dekker også en terrasse med sitteplasser foran teltet. Hvert telt har eget bad med dusj og ordentlig toalett. Dessuten er hvert telt utstyrt med solpanel, som driver takviften og gir lys til lampen. En viktig del av lodgen er aktivitetene du kan delta i, og i kamu-landsbyen i nærheten kan du oppleve et ufiltrert landsbyliv. Lodgen er i turistklasse, men opplevelsen er i verdensklasse!


Villa Chitdara 1

Luang Prabang

Det sjarmerende 3-stjerners gjestehuset Villa Chitdara 1 ligger i hjertet av Luang Prabang i nærheten av nattmarkedet og byens attraksjoner. Rett utenfor døren kan du hver morgen oppleve at lokalbefolkningen gir almisser til de oransjekledte munkene, noe som er en morsom og spennende opplevelse.

Villa Chitdara 1 er bygget rundt en tropisk hage med små, koselige sitteområder. Gjestehuset består av til sammen 25 rom som er innredet med mørke tremøbler og vakre, tradisjonelle tekstiler. Alle rom har WI-FI, aircondition, minibar, te- og kaffefasiliteter, verdiboks, TV, bad med toalettartikler og en liten møblert balkong.

Hver dag serveres det frokostbuffet på terrassen i den fredfulle hagen.


Silver Naga Hotel

Vang Vieng

Silver Naga Hotel ligger vakkert til ved bredden av Nam Song-elven i hjertet av Vang Vieng med en fantastisk utsikt mot de ikoniske kalksteinsfjellene som omgir byen.

De koselige rommene på hotellet er innredet med vakre, håndlagde tremøbler og har balkong/terrasse med utsikt over det billedskjønne landskapet. Alle rom er utstyrt med WI-FI, aircondition, minibar, TV, telefon og bad med toalettartikler.

Etter en dag full av opplevelser kan du hoppe i det 25 meter lange svømmebassenget med tilhørende solterrasse, som er et perfekt sted å slappe av og nyte den fine utsikten.

I restauranten Silver Naga serveres det lekre laotiske og asiatiske retter laget av friske råvarer, og i baren skjenkes det fersk juice, cocktails og kald øl.

Det er dessuten muligheter for yogakurs.


Ansara Hotel Vientiane

Vientiane

Ansara Hotel er et deilig boutique-hotell i hjertet av hovedstaden Vientiane, og i gangavstand til Mekong-elven. Hotellets hovedbygning er en kolonitidsbygning med restaurant og bar.

Med bare 14 rom har hotellet prioritert den personlige betjeningen. Rommene er innredet i moderne asiatisk stil tilsatt laotiske elementer som f.eks. håndvevde puter og parkettgulv av rosentre. Alle rom har eget bad, klimaanlegg, en liten altan med plass til et par stoler, wifi, satellitt-TV samt kaffe- og te-fasiliteter.

Pris for oppgradering:
Poolside Garden Room, pr. natt Pr. person:  275 kr.

Lao Orchid Hotel

Vientiane

Lao Orchid Hotel er et 3-stjerners hotell som ligger sentralt i Vientiane, med bare 2 minutters gangavstand til Mekong-elven og en 15 minutters kjøretur fra Thatluang-templet. I de tidlige morgentimene kan du oppleve å bli vekket av de buddhistiske munkenes klokker og messesang når de går forbi på gaten for å samle inn almisser. Hotellet er et ekte byhotell og er vakkert og meget enkelt innredet. Det har restaurant og 50 rom. Rommene har vakre tregulv, kabel-TV, minibar, kaffe- og tefasiliteter samt sikkerhetsboks. Badet har dusj og hårtørker.


Vansana Plain of Jars Hotel

Xieng Khouang

På en bakketopp i Phonsavan i Xieng Khouang provinsen ligger turistklasse-hotellet Vansana Plain of Jars Hotel. Fra hotellet er det en 360° utsikt over byen, samt åsene og fjellene i horisonten.

Hotellet ligger godt til i forhold til mange av besøkslokalitetene for Krukkesletten. Hotellet har restaurant og bar samt wifi i resepsjonen. Dessuten er det gratis skyttelbuss inn til sentrum. Rommene er bygget i bungalow-stil med egen utsiktsbalkong og eget bad. Rommene er utsmykket i tradisjonell laotisk stil.

Våre mest populære reiser
Hit reiser andre
Kontakt reisekonsulent Lea Charlotte Alber

Skriv til:
info@asiatours.no

Ring til:
21 95 37 99

Åpningstider:
Hverdager fra 9 - 16

Vi bruker cookies til statistikk og målrettet markedsføring hos tredjepart.
Du samtykker i dette ved å klikke deg videre.
Les mer her.

Velkommen til ny design på Asiatours.no

Vi har fått ny design siden du sist besøkte oss, men reisene våre er fremdeles de samme.