• Fornøyde gjester siden 2006
 • Dedikerte reiseeksperter
 • Gjennomtestede kvalitetsreiser
 • Lokale guider valgt med omhu
 • Prisgaranti
 • Assistanse 24/7
 • Medlem av Reisegarantifonden

Ta kontakt

Asiatours.no

Tlf: 21 95 37 99
E-mail: info@asiatours.no

Hasselager Centervej 29
DK-8260 Viby J

Cvr. nr. 28690924

Åpningstider:
Hverdager 9-16.

Vi er medlem av Danmark Reisegarantifond nr.1778.

Du kan alltid kontakte oss via telefon eller e-post. 
Du kan også bruke kontaktskjemaet til høyre.

Vi besvarer din henvendelse så snart som mulig.

Medarbeiderne hos Asiatours.no

Lea Charlotte Alber

Lea Charlotte Alber

Reisekonsulent

Lea snakker både norsk, dansk og svensk, noe som har medført at hun har vært innom forskellige områder hos oss, både Afrika og Asia til våre skandinaviske kunder.

Da Lea skulle bygge hus, ble alle utgifter veiet opp mot antall reiser man kunne få for samme beløp. Opprinnelig var planen et vinkelhus, men det viste seg at hele familien kunne reise 3 uker til Asia per vinkel på huset. Det ble Ingen vinkler, men 8 uker Vietnam, Malaysia og Fillipinene er krysset av listen.

En av Leas største opplevelser var på en dykkertur, hvor hun kom helt tett på en stor blekksprut. Den prøvde å hypnotisere henne med bøyde tentakler i angrepspspoisjon, og viste frem et fantastisk lysshow, hvor den i hurtig tempo skiftet mellom forskellige farger i glidende bevegelser over hele kroppen.

Trine Kjær

Trine Kjær

Reisekonsulent

Trine har jobbet med reiser siden 2000. Hun har en stor lidenskap for reiser og har besøkt mange av våre reisemål i Asia og USA. Trine har både reist med ryggsekk, på pakketurer og vært på kjør-selv-ferie med familien.

En av Trines helt store opplevelser var møtet med den flotte naturen i det vestlige USA, der vandreturen i Grand Canyon er et helt spesielt minne. Også Ankor Wat var en helt unik og imponerende opplevelse.

Familien hennes hadde en fantastisk reise til den vakre River Kwai i Thailand. Barna elsket å bo i telt i Hin Tok River Camp og å svømme i elven ved Jungle Raft.

Mira Lindholm

Mira Lindholm

Reisekonsulent

Mira er utdannet turistguide og har mer enn 13 års erfaring fra reise- og turistbransjen. Hun har bl.a. jobbet på cruiseskip og reist frem og tilbake mellom de fleste store havnene i Nordsjøen og Skagerak – fra Newcastle i nord til København i sør. Hun har også jobbet i mange år som guide og skiinstruktør i både Sverige, Italia og Frankrike.

Når hun ikke driver med å formidle reiser og opplevelser, elsker hun å få luft under sine egne vinger. Etter hvert har hun vært på flere reiser til bl.a. USA, Canada, Afrika, Asia og de fleste landene i Europa.

”Det som driver meg til å reise ut og oppleve verden er at jeg har samlet nye erfaringer hver gang jeg lander igjen etter en ny reise. Å få jobbe med å dele disse erfaringene med andre reisende er en stor glede”, sier Mira.

Neil Smith

Neil Smith

Reisekonsulent

Neil har hatt en variert karriere, han har jobbet både som politibetjent, biltapetserer og reisekonsulent. Han er alltid på jakt etter nye reiseopplevelser og spennende kulinariske oppdagelser og liker å dra på opplevelsesferier med hele familien.

Han har jobbet og reist i mange land, bl.a. Tyskland, Danmark, Holland, Ungarn og USA.

Noen av hans beste reiseopplevelser så langt har vært å overnatte i en Serengeti Wild Camp, besøke David Sheldrick Elephant Sanctuary i Nairobi, møte digre krokodiller i Costa Rica og nyte solnedgangen over Cienfugos Bay i Cuba med en kjempestor mojito i hånden!

Neil har tre barn og er glad i å se på og drive med forskjellige former for sport. Han trener også et lokalt fotballag.

Richard Thijssen

Richard Thijssen

Reisekonsulent

Richard har jobbet i forskjellige kundeservicestillinger, blant annet i turistbransjen, og han vet at det er viktig å gi kundene våre service av beste kvalitet.

Gjennom å bo og jobbe i forskjellige land samt å reise til mange ulike land, blant annet i Afrika (nesten et år i Kenya), forskjellige land i Europa, Midtøsten og deler av USA har Richard fått muligheten til å oppleve ulike kulturer. Han har også fått en god forståelse av hvor viktig det er å planlegge reiser på den best mulige måten.
På Asiatours.no er Richard klar til å besvare alle dine spørsmål og gi deg gode råd og veiledning om våre fantastiske reiser.

Iida Väänänen

Iida Väänänen

Reisekonsulent

Iida er en reiseglad finsk kollega som har bodd i flere land, blant annet Thailand og Hellas, der hun har jobbet som guide. Hun er utdannet innen turisme og hjelper nå våre finske kunder med å finne deres drømmereise.

Lysten til å reise og oppleve nye land er en drivkraft som har gitt henne unike opplevelser. Hun kan bl.a. tenke tilbake på fascinerende netter i den thailandske regnskogen og på savannen i Tanzania, der det bare var teltvegger mellom henne og de ville dyrene. Dyr har hun også fått nærkontakt med under havoverflaten, der hun bl.a. fant Nemo da hun dykket ved Phi Phi-øyene.

I det hele tatt har Iida sett mange eksotiske dyr, opplevd fremmede kulturer og sett de vakreste solnedganger. I fremtiden drømmer hun om å få enda flere unike opplevelser, med kjæresten som reiseledsager.

Anne-Sophie Laurent

Anne-Sophie Laurent

Reisekonsulent

Anne-Sophie er vår franske selger. Hun har jobbet i reisebransjen i mange år. Mer enn halvparten av livet sitt har hun tilbrakt i utlandet, i seks ulike land, og hun snakker daglig fire språk. Det å reise og være ”expat” er i årenes løp blitt en livsstil for henne.

Hennes mest imponerende reiseopplevelse utspilte seg i Atacamaørkenen i det nordlige Chile – verdens tørreste ørken. Her var stillheten så øredøvende at det nesten føltes som om det ikke var luft der. Da Anne-Sophie var tenåring flyttet kun til Karibien, og der oppdaget hun en helt ny verden av kulturer, språk og mat. I tillegg var hun ryggsekkturist i Sør-Amerika mens hun bodde i Chile. Sammen med sin mann har hun reist til Midtøsten, Sørøst-Asia og Nord-Amerika. Etter en safari i Tanzania og svømmeturen i Det indiske hav på Zanzibar, ser hun nå frem til å ta med de to barna sine på safari når de blir gamle nok. For ikke noe er som å se vill dyr i sine naturlige omgivelser.

Når Anne-Sophie reiser, vil hun gjerne oppleve ting sammen med lokalbefolkningen. Gjennom disse personlige kontakten får hun nyttige tips og råd, og de deler hun gjerne med kundene sine, slik at de også kan få uforglemmelige opplevelser – hver eneste gang!

Lene Terp Clausen

Lene Terp Clausen

Administrasjonssjef

Lene er administrasjonssjefen vår, og hun har jobbet hos oss siden 2015. Lene er utdannet innen kommunikasjon og har tidligere drevet med markedsføring og kommunikasjon, både internt og eksternt. Som administrasjonsleder håndterer Lene mange forskjellige oppgaver, blant annet styrer hun bedriften vår med fast hånd, hun arbeider med interne prosjektoppgaver og behandling av kunde-feedback. Hun synes at dialogen med kundene og deres gode og helt spesielle reisehistorier gjør arbeidsdagen morsom og spennende. Det inspirerer også hennes egen reiselyst og drømmene om det neste reisemålet.

Lene kan sette mange kryss på verdenskartet, for hun har blant annet reist i USA, Australia, New Zealand, Singapore, Kina og Afrika. Blant de største reiseopplevelsene hennes er en vandring på Den kinesiske mur og bush-camping ved Ayers Rock i Australia. I fremtiden frister Cuba og Latin-Amerika, men hvem vet hva som kan snike seg inn på reiseprogrammet innen den tid.

Elisabeth Simonnæs

Elisabeth Simonnæs

Salgssjef

Med en utdannelse innenfor både jus, fransk språk og medier/kommunikasjon har Elisabeth en bred vifte av kompetenser. Elisabeth har mangeårig erfaring innen reiseliv; først i hotelbransjen og siden i reisebyrå og har vært en del av Afrika-safari/Aclass siden 2009.  Elisabeth har ansvaret for salgsavdelingen og den viktigste drivkraften/motivasjonen er muligheten for å virkeliggjøre folks reisedrømmer og skape unike opplevelser på spennende destinasjoner.

Hun har selv vært på flere av våre reisemål, bl.a. safarireiser i Sør-Afrika, Kenya, Tanzania, Namibia. Det har gjennom årene også blitt reiser til Cape Town, Mauritius, Kina, Indonesia, Peru, Bolivia og Brasil samt flere destinationer i Mellomøsten.

På det personlige plan er Elisabeth opptatt av å fylle fritiden med samvær med gode venner, turer i naturen, men synes også det er deilig å fordype seg i en god bok.

Anja Aagaard Harrig

Anja Aagaard Harrig

Booking Specialist

Anja elsker å reise og har gjort det hele livet. Hun har heldigvis funnet en mann som deler denne lidenskapen, og nå har de tre små jenter som de gleder seg til å vise og oppleve verden med. Hennes beste reiseopplevelser er mange, men hun husker bl.a. da hun og mannen skulle ut og se orangutanger i jungelen i Sumatra. De skulle overnatte i et primitivt ”shelter”, og om natten åpnet himmelen sine sluser, med monsunregn, lyn og torden. Hun sov ikke mye denne natten, men likevel husker hun den som et fantastisk minne. Et annet av hennes favorittminner er da hun og mannen hennes satt på terrassen i Sør-Afrika og hørte løvene kalle.

Lene Løcke

Lene Løcke

Booking Specialist

Lene har alltid elsket å reise ut og oppleve verden. Som yngre reiste hun i månedsvis i Afrika og Latin-Amerika – i ryggsekkperioden ble opplevelser og frihet prioritert mye høyere enn komfort. Siden den gang har hun fått barn, så nå er god planlegging en viktig ingrediens i reisene. Selv om hun av og til har fått kultursjokk synes Lene det er mest spennende å oppleve steder som er veldig forskjellige fra vår del av verden. Som for eksempel eventyrlige, fargerike og eksotiske India med hellige kuer, turbaner, vakre sarier og de mest fantastiske palasser – iblandet kaos, støy, merkverdig hornmusikk, dansende kobraer og urgamle, hellige ritualer. Reiseerfaringene førte i 2004 til en jobb i reisebransjen, der Lene nå har glede av å kunne hjelpe våre gjester ut i verden for å samle reiseminner.

Anja Østermark

Anja Østermark

Booking Specialist

Anja har jobbet i reisebransjen i mange år og hos Asiatours siden 2015, da hun nettopp var kommet hjem etter å ha bodd mange år i Qatar.

Helt fra ungdommen av har hun reist mye, og det har hun fortsatt med, også etter at hun fikk barn.

Anja foretrekker en kombinasjon av natur, storby, strand og aktiv ferie når hun reiser. Hun elsker også å dra på lange road trips, og har blant annet kjørt rundt i Australia og tatt turen fra Qatar til UAE gjennom Saudi-Arabia.

De siste reisene hennes har gått til det afrikanske kontinentet, med en tur til Mocambique kombinert med Sør-Afrika og safari i Tanzania med badeferie på Zanzibar.

Marie Kønig

Marie Kønig

Booking Specialist

Marie har jobbet i reisebransjen siden 2007. Men hun har hatt reising i blodet helt fra barnsben av. Som datter av en sjømann har hun sett nesten hele verden fra store containerskip.
Denne lysten til å se verden gir hun nå videre til sine to barn, som begge hadde krysset Atlanterhavet før de kunne gå.

Den største reiseopplevelsen var et tilfeldig sammentreff på en tur til USA – et valgmøte med en ung, fremadstormende politiker: Barack Obama. Det var kjempestort å oppleve en politisk bevegelse fylt med håp for fremtiden og der drømmer ble til virkelighet. Man ble bokstavelig talt en del av historien.

Linda Kjærgaard

Linda Kjærgaard

Booking Specialist

Linda har alltid hatt en sterk lidenskap for å reise og oppleve verden. Hennes mangeårige erfaring som flyvertinne i et internasjonalt flyselskap samt opphold i Tyskland, USA og Sverige har gitt henne fantastiske opplevelser og innsikt i verdens kulturer. Her er et utvalg av hennes beste reiseopplevelser: ”I left my heart” i San Francisco og California, var overveldet av menneskemylderet i Tokyo, betatt av Mexico City og fascinert av Singapore. Blant minnene som gjorde størst inntrykk var også en tur på hesteryggen i Kasakhstan og et besøk på et barnehjem i Etiopia, der hun ble møtt med åpenhet og nysgjerrighet. Å reise er å leve og lære.

Privat er hun aktiv sammen med familien sin. Dessuten er hun meget interessert i fotografi, en hobby som er inspirert av verdens fascinerende natur, vakre solnedganger, mange flyturer og imponerende fjellkjeder.

Sofia Andersson

Sofia Andersson

Booking Specialist

Sofia startet i reisebransjen som bussguide og ble senere destinasjonssjef i land som Spania og Bulgaria. Etter seks år på forskjellige reisemål startet Sofia som reisekonsulent i et dansk/svensk selskap. Etter en pause fra bransjen da hun fikk to flotte barn og jobbet i trykkeribransjen har hun vendt tilbake til sin store lidenskap, reiser. Sofia har reist i store deler av Europa og Asia og har også besøkt Afrika.

I fritiden løper Sofia mye, og hun elsker å utfordre seg selv til å løpe raskere gjennom å delta i konkurranser og hele tiden løpe nye distanser.

Tanja Jensen

Tanja Jensen

Booking Specialist

Tanja har vært i reisebransjen i mer enn 15 år. Hun forlot den en kort periode for å ta utdanning innen ernæring og helse, men kunne ikke unnvære bransjen og er nå sterkt tilbake. Hun setter stor pris på kontakten med leverandørene og flyselskapene samt de utfordringene dette også innebærer.

Tanja elsker å reise og har hatt noen av sine beste reiseopplevelser i Brasil, Thailand og Tanzania. I det sistnevnte landet måtte Tanja overvinne sine egne grenser og takke ja til grillet ekorn som guiden nettopp hadde nedlagt med pil og bue. For hvem kan vel si nei takk til det?

Neste gang Tanja skal av gårde skal hun også ha med seg familien, som nå også omfatter to flotte barn.

Anne Koldby Rasmussen

Anne Koldby Rasmussen

Booking Specialist

Anne kommer fra Tyskland og er utdannet innen logistikk.

Hun er veldig glad i å reise og har mange gode minner fra egne reiser rundt i Skandinavia, Grønland, Island, Afrika og USA, der Anne bodde i seks måneder mens hun studerte.

En av hennes største reiseopplevelser var på Grønland, da hun hørte en villfaren hvalkalv som kalte på familien sin og deretter kunne se at de fant hverandre igjen.

Anne har to små jenter, og hun gleder seg til å vise dem verden når de er blitt litt eldre. Spesielt gjerne vil hun vise dem dyrelivet i Tanzania, for det gjorde et stort inntrykk på henne.

Anne bruker fritiden sin på islandshestene sine og fine rideturer i naturen.

Anne Mette Arp-Nielsen

Anne Mette Arp-Nielsen

Booking Specialist

Som barn opplevde Anne Mette Europa fra baksetet i familiebilen, men hennes lidenskap for Latin-Amerika ble vekket allerede i tenårene. Anne Mette har bodd i Ecuadors regnskog, Argentinas metropol Buenos Aires, Brasils sørlige strandparadis Florianópolis og Perus hovedstad Lima. Hun danser salsa og tango og snakker spansk og portugisisk. Hun har også vært med på oppdagelsesreiser til Asia , der hun blant annet har deltatt på mange matlagingskurs. Flotte dykkeropplevelser og interessante tempelbesøk har hun også fått med seg i bagasjen.

Anne Mette er glad i å vandre, oppleve naturen og få nærkontakt med ville dyr– også under havoverflaten, for hun elsker å dykke i varmt hav. Reisene hennes skal helst være en kombinasjon av mange aktiviteter og en liten dose avslapning med en god bok på stranden.

Jude Bommer

Jude Bommer

Booking Specialist

Jude er nederlender og ansvarlig for bestilling av reiser, hoteller og fly.

Hun har reist rundt som ryggsekkturist i ett år i Australia og New Zealand og foretrekker en eventyrlysten, spontan og enkel reisemåte: med ryggsekk og telt. Sammen med sin danske mann har Jude reist rundt i Asia i fire måneder og sett skjønnheten og den fascinerende kulturen til Laos, Kambodsja, Thailand, Myanmar og Nepal.

Jude har også bodd i Aruba i tre måneder mens hun studerte sosiologi.

Hun har gode minner fra trekkingturen til Annapurna Base Camp i Nepal og syntes det var fantastisk flott å vandre rundt i fjellene og mestre nye fysiske utfordringer.

Jude synes det er et privilegium å jobbe i reisebransjen, og hun ser frem til flere reiseopplevelser i Sør-Amerika og Afrika sammen med mann og barn.

Louise Glindtvad

Louise Glindtvad

Booking Specialist

Louise har vært i reisebransjen i snart 10 år og har jobbet med både salg og service, på billettkontor. Nå er hun booking-spesialist.

Louise har alltid elsket å reise, og etter videregående startet ryggsekkturene for alvor, blant annet til Australia, Asia, Afrika, USA og Europa. Etter hvert er familien forøket med to små gutter, og reiseformen har derfor endret seg til litt mer komfortable varianter. Den eldste var med på sin første flytur da han var bare seks uker gammel.

En av Louises absolutt beste reiseopplevelser er fra Australia, der hun jobbet og reiste alene rundt i nesten ett år. En utrolig spennende og personlig utviklingsreise. Men etter barnas ankomst, er det familieferier som topper listen over de beste reisene. Louise sier at den gode tiden man får sammen, langt borte fra hverdagens mas og jag er gull verdt og noe man kan leve lenge på.

Rikke Holm

Rikke Holm

Booking-sjef

Rikke har mange års erfaring fra reisebransjen og har vært ansatt i Aclass siden 2010. Hun har ansvaret for booking-avdelingen, der kunden alltid står i sentrum.

Å reise betyr mye for henne, og opp gjennom årene er det blitt mange reiser rundt i Asia, Australia, USA og det meste av Europa. Hun har reist mye hele livet, for hun elsker å få muligheten til å oppleve nye kulturer og friheten man har i utlandet.

Den beste reiseopplevelsen for Rikke er å ta familien med på eventyr og oppleve hvordan det samler familien.  Gode minner er en gave for livet!

I fritiden er Rikke sammen med familie og venner. Hun slapper av når alle møtes ”rundt bordet” ved familiens felles bordtennisbord.

Michelle Antonie

Michelle Antonie

Product Manager

Michelle startet hos oss praktikant i 2012 og fortsatte deretter som deltidsansatt student. I 2015 fikk hun fast ansettelse i vår produktavdeling, der hun får lov til å jobbe med det hun liker alle best, nemlig å dele sine erfaringer i form av å sette sammen nye, spennende reiser.

Michelle har besøkt de fleste verdensdeler, og hun har alltid vært kjempeglad i å reise. Uansett om det er andre, tredje eller fjerde gang hun besøker et reisemål, kommer hun alltid hjem med nye opplevelser og eventyr i ryggsekken.

Å reise rundt i verden og møte andre kulturer er en øyeåpner for hvor forskjellig livet kan leves. Å reise er å leve og at lære, og det har spesielt lært Michelle at det er de små tingene i livet faktisk teller.

Lene Gaardbo

Lene Gaardbo

Product Manager

Lene har jobbet i reisebransjen i mange år, og helt siden hun var ungdom har hun elsket å reise ut i verden og oppleve nye land, områder og kulturer. Helt vil hun oppleve et nytt sted hver gang. Denne lidenskapen lever hun ut både i jobben sin og på flere årlige reiser rundt i verden med mann og barn.

En av de største reiseopplevelsene hennes var en 3-ukers rundreise i Vietnam fra nord til sør, med Hanoi, vakre Halong Bay, hyggelige og sjarmerende Hoi An, en sykkeltur fra Hue og det vietnamesiske kjøkkenet blant høydepunktene. Hun er også helt bitt av Japan-basillen etter en rundreise med familien. Møtet med de vennlige og meget høflige japanerne og de fascinerende kontrastene mellom det ultramoderne og de mange fine gamle tradisjonene som lever side ved side ga familien hennes mange fantastiske opplevelser.

Blant Lenes andre store reiseopplevelser kan vi nevne i fleng: Safari i Tanzania, familietur til Bali med småbarn og Argentina fra nord til sør.

Christina Læssøe Christiansen

Christina Læssøe Christiansen

Product Manager

Christina har jobbet i reisebransjen i over 15 år, og de siste 10 årene har hun drevet med produksjon av reiser. Det er både spennende og utfordrende å arbeide sammen med mennesker fra hele verden, og hun elsker å sette sammen reiser hun vet vil gi kundene våre fantastiske opplevelser.

Hun startet reiselivet som ung ryggsekkturist på en lengre reise og har siden den gang vært opptatt av å se og oppleve mer av store verden. Hun har i dag to flotte barn som heldigvis gjerne blir med på reisen.

Hun er interessert i natur og dyreliv, men det som fascinerer henne aller mest på reisene er hvordan historien blir levende, som når man står på toppen av en gammel mayaruin i Mexico.

Winnie Sørensen

Winnie Sørensen

Product Manager

Winnie er opprinnelig cand.mag. med hovedfag i historie, og hun har reist det meste av sitt liv. Som liten så hun mye av Europa fra baksetet i foreldrenes bil, og så snart hun var ferdig med gymnaset pakket hun ryggsekken og dro ut på eventyr.

Hennes aller største lidenskap er Australia. Winnie elsker Australia og har reist Down Under mer enn 15 ganger. Hennes største reiseopplevelse var likevel den gangen hun snublet over en babysjiraff i Afrika. Eller kanskje synet av solen som glitret i snøen på toppen av Aconcagua. Et bryllup i Thailand står også høyt oppe på listen – eller en helt improvisert road trip gjennom Texas. Winnie liker godt kontraster. Aller helst vil hun komme inn bak fasadene i de landene hun reiser til!

Louise Rye Jacobsen

Louise Rye Jacobsen

Product Coordinator

Louise er utdannet kontorassistent og har tidligere jobbet med salg av VVS-artikler på nettet. Hun ble raskt smittet av reisebasillen, og som hun selv sier: Det er litt morsommere å beskrive eksotiske reisemål og spennende reiser enn vannkraner og toaletter.

Hun har en stor forkjærlighet for Canada etter utallige ferier og opphold i provinsen Alberta. Begeistringen for dette store landet skyldes en kombinasjon av den flotte naturen, den mangfoldige befolkningen og ikke minst de nære forbindelsene hun har fått til sine canadiske familiemedlemmer.

Noen av de reiseopplevelsene hun husker best er en hyttetur i de canadiske Rocky Mountains ved -35°C og en stille soloppgang fra enmannsteltet i fjellene en fin sommermorgen.

Louise har opplevd de fleste landene i Europa på bilferier som barn, da hele familien hadde mye moro med å lære seg så mange setninger som mulig på språket til landet de kjørte gjennom.

Peter Frier Bak

Peter Frier Bak

Økonomisjef

Peter er utdannet som cand.merc. i management accounting og har bl.a. jobbet i 7 år som konsulent hos Deloitte. Hos Deloitte var Peter bl.a. utstasjonert halvannet år i London og utførte oppdrag i Australia. Gjennom sin konsulentvirksomhet har Peter fått bred erfaring ”in the world of finance”.

Peter har primært reist i Europa, Amerika og Asia, og høydepunktet var en kjør-selv-ferie fra Vancouver til Banff og retur med fantastiske naturopplevelser. Den morsomste reiseopplevelsen var en tur til Borneo, der lokalbefolkningen trodde han var profesjonell badmintonspiller og ba om autografer. ”Jeg sa høflig nei, men de insisterte, og da måtte jeg jo bare skrive”

Alex Kasper Granild

Alex Kasper Granild

Business Controller

Alex er utdannet cand.merc.aud og har tidligere jobbet som revisor. Han har vært ansatt i reisebransjen i flere år og er til daglig involvert i de fleste områder i økonomiavdelingen.

Alex har blant annet vært i Florida med familien sin. Her var et av høydepunktene da hans den gang 5 år gamle sønn fikk lov til å holde en levende alligator. Men også turen til Kennedy Space Center og Magic Kingdom var flotte og fascinerende opplevelser.

Daniel Lipp Carstensen

Daniel Lipp Carstensen

Controller assistent

Daniel har tatt utdanning som Financial Controller på en dansk økonomisk høyskole, og startet hos Aclass som økonomipraktikant sommeren 2016. Han setter stor pris på arbeidet i et profesjonelt team. Da blir det enklere for ham å fokusere på å hjelpe kundene på best mulig måte.

Som barn dro han alltid på charterturer rundt omkring i Europa og nøt solen. Men den helt store reiseopplevelsen var Thailand, der han opplevde en kultur som er så utrolig forskjellig fra den danske. Han var spesielt fascinert av hvor utrolig flott det var rundt omkring i landet. Han var også ute i havet og snorklet og oppdaget hvor rikt livet under vann kan være.

Dino Karalic

Dino Karalic

Markedsføringsjef

Dino har jobbet med markedsføring og kommersiell forretningsutvikling i over 10 år, det meste av tiden i reisebransjen. Han legger stor vekt på relevant, effektiv og unik markedsføring – og at gjestene våre skal få en opplevelse for livet, hver eneste gang – for bedre markedsføring får man ikke.

Dino har besøkt mange av reisemålene våre og har fått mange flotte opplevelser og minner for livet. Han er meget opptatt av å sove godt om natten, og ifølge Dino får man faktisk verdens beste nattesøvn i en teltleir i Masai Mara-nasjonalparken i Kenya.

Mye av fritiden tilbringes sammen med familien, der to småbarn fyller store deler av hverdagen. Han finner også tid til venner en gang imellom – og god avslapning er ifølge Dino en tur på treningssenteret eller en løpetur ved havet.

Dennis Damsager

Dennis Damsager

PPC Specialist

Dennis er PPC Specialist i vårt markedsføringsteam og jobber med data og analyse med fokus på søkeatferd. Han er selvlært i digital markedsføring og jobbet etter handelsskolen i mer enn 10 år med E-handel i forskjellige roller og virksomheter.

Dennis vet overraskende mye om toaletter, vannkraner og takrenner. Han jobbet nemlig i mange år med salg av nettopp VVS-artikler. Derfor kan kollegaene alltid få gode råd med på veien når de trenger hjelp til et gjør-det-selv prosjekt.

Når han ikke er på jobben, liker han å spille fotball eller reise. For Dennis er ikke reisemålet så viktig, så lenge han er i godt selskap og temperaturen ligger rundt 25-30 grader.

Trine Boesen

Trine Boesen

SEO Specialist

Trine er SEO Specialist og jobber med å utvikle innhold til hjemmesidene våre og sørge for at de og søkemaskinene snakker samme språk.

Hennes første ”ordentlige” reise var to ukers interrail i Europa da hun gikk på gymnaset. Siden den gang er det blitt den klassiske jordomreisen, mange storby- og charterreiser og et halvt år i Kina i forbindelse kinesiskstudier på universitetet i Aarhus.

Kina har en helt spesiell plass i Trines hjerte. Oppholdet i dette landet har gitt hennes noen av hennes største opplevelser, men også kulturelle, personlige og språklige utfordringer. Kjærligheten til språket har hun beholdt.

René Pedersen

René Pedersen

Website Manager

René har jobbet med utvikling av nettsteder i mer enn 20 år og driver nå blant annet med å optimere både brukervennligheten og hastigheten på hjemmesidene våre. Han har reist mye, blant annet til Thailand, Egypt, Kina, Russland og store deler av Europa. Interessen for verdenshistorie påvirker nesten alltid reisevalget, med pyramidene i Kairo som den største opplevelse. Det er likevel også blitt tid til flere fotballreiser til England, Tyskland og Italia. Når René er på reisefot, setter han også stor pris på å komme seg ut og smake på den lokale maten.

I fritiden har René grønne fingre, han dyrker massevis av blomster og planter både ute og inne. Hvis det er for mørkt og kaldt, leser han mye – yndlingsforfatteren er Hemingway. Hvis man trenger å humre litt, har han også en komplett samling av det han anser for å være verdens morsomste tegneserie: “Calvin & Hobbes”.

Claus Palmgren Jessen

Claus Palmgren Jessen

Verkställande Direktör

Claus er utdannet innen transport og logistikk og har bl.a. bodd og jobbet i Tyskland, Kina, Japan og Korea i 8 år. I årenes løp har Claus reist i Asia, Europa, USA og Canada samt Kenya, Tanzania og Sør-Afrika.

Claus har fra dag én brent for at Asiatours alltid skal gjøre sitt ytterste for å gi kundene fantastiske opplevelser. Hans lidenskap er å leve opp til mantraet om” å gi kundene våre deres livs opplevelsesreise” og at dette alltid skal være en viktig del av det daglige arbeidet i Asiatours. Det skal også respekten for naturen, dyrene og våre samarbeidspartnere på alle reisemålene.

Fritiden prioriteres med familien, og Claus reiser gjerne til noen av Asiatours spennende reisemål eller tar en runde golf med venner.

Våre mest populære reiser
Hit reiser andre
Kontakt reisekonsulent Lea Charlotte Alber

Skriv til:
info@asiatours.no

Ring til:
21 95 37 99

Åpningstider:
Hverdager fra 9 - 16

Hvorfor reise med Asiatours.no?
Hvorfor så mange velger oss

Vi er alltid med deg

 • Personlig service fra reisekonsulenter med personlig erfaring
 • Dedikert bestillingsteam sørger for en god begynnelse på reisen
 • Assistanse døgnet rundt på reisen

100 % praktisk

 • Gjennomtenkte programmer med nøye utvalgte høydepunkter
 • Alle reiser inkluderer flyreise, transport og overnatting
 • Du kan ofte tilpasse reisen etter dine egne ønsker
 • Overnatting på flotte steder
 • Nøye utvalgte lokale guider med meget gode kunnskaper

Erfaring

 • Valgt av tusenvis av gjester siden 2006
 • Alle reiser er utprøvd og kvalitetssjekket av vårt eget team
 • Langsiktig samarbeid med et stort nettverk av asiatiske samarbeidspartnere

Best verdi for pengene & Full beskyttelse

 • Vi garanterer de beste prisene
 • Et utmerket samarbeidsforhold med partnerne våre sikrer den beste kvaliteten og prisen
 • Vi optimerer logistikken og prosessene våre, slik at du kun betaler for det som betyr mest
 • Vårt medlemskap i Rejsegarantifonden (nr. 1778) er din sikkerhet mot en eventuell konkurs

Vi bruker cookies til statistikk og målrettet markedsføring hos tredjepart.
Du samtykker i dette ved å klikke deg videre.
Les mer her.

Velkommen til ny design på Asiatours.no

Vi har fått ny design siden du sist besøkte oss, men reisene våre er fremdeles de samme.