Man - Fre 9 - 16
Meny
HomeOvernattingKina

Overnatting: Kina

Her har du mulighed for at læse mere om hotellerne som vi bruger under vores rundrejser til Kina.
Endvidere kan du også se billeder af stederne.

Bevæg musen over de små billeder for at se dem i større udgave.

Dong Fang Hotel
Beijing

Dong Fang Hotel ligger sentralt til i et hyggelig, rolig og lokalt område, der du får et godt inntrykk av hverdagens Beijing. Rett utenfor døren finner du små dagligvarebutikker og restauranter der du kan se menneskene som bor i området stå i kø om morgenen. I de små hyggelige gatene rundt hotellet finner du de ikoniske hutong-gatene, fulle av historie og kultur.

Himmelens tempelpark ligger ca. 15 min. gange fra hotellet, og også Den himmelske freds plass og Den forbudte by ligger i nærheten.

Dong Fang Hotel har i alt 288 rom, og alle er innredet i varme farger og med mørke tremøbler. Alle rom har aircondition, Wi-Fi, te- og kaffefasiliteter, TV samt bad med toalettartikler og hårtørker.

Hotellet har en flott bakhage der du kan slappe av og se kinesiske turister drive med tai chi.

På hotellet er det også en kinesisk restaurant. ”Old House 1918 Coffee Shop” serverer vestlige retter.

Holly’s Hostel
Chengdu

Holly’s Hostel ligger 3 minutters gange fra tempelet Marquies Wu (Wu Hou Ci) og har både sovesaler og private rom. Du skal bo på eget rom med klimaanlegg, Wi-Fi, TV, elektrisk kjele og bad. Holly’s Hostel har også en restaurant der det serveres lokale retter.

Jaho Forstar Hotel
Chengdu

I hjertet av Chengdu finner du Jaho Forstar Hotel, som ligger i gåavstand til mange av Chengdus severdigheter, bl.a. Wenshu-klosteret og Tianfu-plassen.

Samtlige av hotellets 170 rom er lydisolerte og med individuelle airconditionanlegg. I tillegg har alle rommene flatskjerm-TV, minibar, vannkoker, et lite kjøleskap og et lite sitteområde med sofa og lenestoler, samt eget bad med hårføner, tøfler og gratis toalettartikler.

Hotellet har egen restaurant, som serverer en kombinasjon av kinesiske og vestlige retter, og eget spa, hvor du kan kjøpe avslappende massasjebehandlinger.

I hotellets døgnåpne resepsjon kan du kjøpe utfluktsturer eller leie sykler for å utforske byen på egen hånd. Det er gratis Wi-Fi på hele hotellet.

Wanyou Conifer Hotel
Chongqing

Wanyou Conifer er et moderne hotell som ligger i hjertet av Chongqing. Hotellet har 32 etasjer og 289 store, stilfullt innredede rom som er utstyrt med TV, Internett, sikkerhetsboks, minibar og eget bad. 24-timers room-service er tilgjengelig.  Du kan velge mellom 3 restauranter, og hvis du har lyst på en cocktail, kan du nyte den i Chili’s Bar eller beundre utsikten fra Sky Lounge i 29. etasje. Hotellet har også spaavdeling, treningssenter og innendørs og utendørs svømmebasseng.

Bao Guo-klosteret
Emeishan

Bao Guo-klosteret har et 2-stjerners gjestehus som er innredet i en av det taoistiske klosterets vakre gamle trebygninger. Rommene gjenspeiler klosterlivet, og er uten noen form for vestlig komfort. På den overdekte verandaen står det benker, og derfra kan du følge med på dagliglivet i klosteret. Du er velkommen til å delta i morgen- og kveldsmessen, der munkene fremsier mantraer i en time. Maten i klosteret er vegetarisk.  Fra klosteret er det ca. 10 minutters gange til et byområde med mange restauranter og butikker.

Emeish Hotspring Hotel
Emeishan

Emeish Hotspring Hotel ligger i vakre naturlige omgivelser inne i reservatet ved Baoguo Temple ca. 6 km fra byen Emei. Hotellet ligger like i nærheten av de varme kildene i Lingxiu, som er Vest-Kinas største. Her er det etablert bad. Hotellet har dessuten et innendørsbasseng samt spa som oppvarmes av kildene. 

Hotellet har ca. 370 rom med alle moderne fasiliteter inkl. wifi. Hotellet har restauranter, barer og mulighet for mange aktiviteter mot særskilt betaling.

Sanroyal International Hotel
Jiuzhaigou

Sanroyal International Hotel ligger i Jiuzhaigou-dalen, kun 1½ km fra inngangen til nasjonalparken. Hotellet er innredet med tradisjonelle utsmykningselementer fra den tibetanske og qiangske kulturen. 

Hotellet ligger i et imponerende naturområde og har ca. 200 rom. Rommene er moderne innredet og har alle fasiliteter. Hotellet har en tibetansk restaurant, og serverer også mat fra sichuan- og yue-kjøkkenet. I hotellet ligger det et stort teater, som oppfører et danseshow med tradisjonelle tibetanske og qiang-danser. Showet koster 180 USD.

Peony Hotel
Luoyang

Peony Hotel ligger sentralt i Luoyangs handelsdistrikt, nær restauranter, tehus og Jianhe-elven. Bare få minutters gange fra hotellet finner du Wangcheng Park, som er en av byens største parker. Den er kjent for sine mer enn 10.000 peoner og er et av de viktigste stedene i feiringen av byens verdensberømte årlige peonfestival.

Rommene på hotellet er innredet med elegante møbler i mørkt tre, og alle har Wi-Fi, TV, aircondition, elektrisk kjele og safe. Alle rom har også eget bad med hårtørker og toalettartikler.

På hotellets restaurant kan du få både vestlige og tradisjonelle kinesiske retter, og du kan sette deg i baren og slappe av med en drink etter en begivenhetsrik dag. Du kan også med fordel unne deg en avslappende massasje, en tur i badstuen eller en behandling i skjønnhetssalongen. Hvis du har lyst til å være aktiv, kan du også benytte deg av fitnessfasilitetene eller spille sjakk, poker, biljard eller bordtennis.

Nanjing Grand Metro Hotel
Zhengzhou

Grand Metro Hotel ligger i Nanjings handelsdistrikt overfor Xuanwu-sjøen, og med det lokale shoppingområdet på Hunan-gaten som nærmeste nabo. 

Det internasjonale shoppingområdet Xinjiekou ligger 3 km fra hotellet. Hotellet har ca. 110 rom, som alle har wifi i tillegg til alle andre moderne fasiliteter. Hotellets restaurant har kinesisk mat på menyen. Hotellet tilbyr i tillegg massasje.

Jing An Hotel
Shanghai

Jing An Hotel ligger i Shanghais forretningsdistrikt, rett ved Jingan-tempelet, butikker og metroen.

Hotellbygningen er fra 1935 og innredet i klassisk spansk stil med mørke, elegante tremøbler. Bygningen har 26 store rom, alle med Wi-Fi, aircondition, safe, TV, telefon samt bad med toalettartikler og hårtørker. Fra rommene er det flott utsikt over haven.

Jing An Hotel har også restaurant, treningsrom, skjønnhetssalong og kaffebar.

Heyi Hotel
Shanghai

Heyi Hotel ligger i Shanghais forretningsdistrikt, nær Jing’an-tempelet, Jing’an- hagen og West Nanjing Road med gode shoppingmuligheter. Utenfor hotellet finner du både restauranter og dagligvarebutikker.

Det er flere metrostasjoner i nærheten, så her har du gode forbindelser til hele Shanghai.

Rommene er fine, komfortable og moderne. Alle rom har aircondition, Wi-Fi, tv, telefon, te- og kaffefasiliteter samt bad med hårtørker og toalettartikler.

Hotellet har dessuten en god restaurant der det serveres både kinesiske og vestlige retter.

Shanghai Hotel
Shanghai

Dette gode 4-stjerners hotellet ligger i hjertet av Shanghai, rett ved Nanjing Road, Jing An-parken og Jiuguang-handlesenteret og ca. 2 km fra The Bund og Yu-hagen.

Hotellet har restaurant, kaffebar, bar, en liten butikk, badstue og fitnessenter. Hotellet har Wi-Fi i fellesområdene og Internett via kabel på rommene mot ekstra betaling.

Hotellet har 527 rom fordelt på 23 etasjer. Rommene har fasiliteter som luftkjølingsanlegg, minibar, TV med satellittkanaler, hårtørker, badekåpe, kaffe- og tefasiliteter, gratis mineralvann, strykejern og -brett. På badet er dusjen i badekaret.

Chengdu Yinhe Dynasty Hotel
Sichuan

Yinhe Dynasty Hotel ligger i hjertet av Chengdu, 5 minutters gange fra Tianfu-plassen og 5 minutter med undergrunnen fra Kuanzhai Xiangzi, som er et favorittsted for turister.

Hotellet har 350 rom med alle moderne fasiliteter, inkl. wifi. Hotellet har svømmebasseng, fitnessrom og restauranter med både kinesisk og internasjonal mat.

Huanglong Taiyanghe International Hotel
Songpan

Taiyanghe International Hotel ligger i hjertet av Songpan, like ved den historiske bymuren, hvor du kan se statuene av kong Songtsan Gambo og prinsesse Wencheng, som er et av de mest kjente parene i kinesisk historie. 

Hotellet er bygget i år 2000 og har 200 rom, som er utstyrt med alle moderne fasiliteter. Hotellets fasiliteter omfatter restaurant med kinesisk mat, sjakkrom, massasje- og skjønnhetssalong.

Old House Inn
Songpan

Det 2-stjerners gjestehuset Old House Inn ligger 3 minutters gange fra bymuren i den historiske byen Songpan.  Det rustikke toetasjers huset har et overdekket atrium alle rom vender ut mot. Du blir ønsket velkommen med en kopp dampende varm te. Rommene er helt enkelt innredet og sengene har elektriske tepper.

Songpan er en helt fantastisk by med et yrende lokalt folkeliv. Den største delen av befolkningen er tibetanere og bærer sin tradisjonelle klesdrakt. Det setter et helt spesielt preg på livet i gatene. I tillegg er mange av de historiske bygningene godt bevart, og kjøretøyer med motor har ikke adgang til byens historiske sentrum.

Grand Dynasty Culture Hotel
Xian

Hotellet ligger sentralt i Xian, rett ved både bymuren, den store moskeen og trommetårnet.

Hotellet har 471 rom som alle har moderne fasiliteter som Wi-Fi, klimaanlegg, satellitt-TV og minibar.

Hotellet har eget treningssenter og innendørs svømmebasseng og tilbyr massasjebehandlinger. I hotellets restaurant kan du nyte både lokale og internasjonale retter.

Skytel Hotel
Xian

Skytel Hotel har en flott beliggenhet innenfor Xi’ans gamle bymur, og kan nesten ikke ligge mer sentralt. I gåavstand fra hotellet finner du Klokketårnet, Trommetårnet og Det muslimske området med basaren, Den store moskeen og de mange gatekjøkkenene i gaten Huimin Jie. I tillegg er hoteller omgitt av restauranter og shopping i verdensklasse.

Hotellet har i alt 175 komfortable rom fordelt på 7 etasjer. Alle rom har Wi-Fi, aircondition, TV, kjøleskap, telefon, safe, te- og kaffefasiliteter samt bad med hårtørker og toalettartikler.

Hotellet har te-lounge og en restaurant der det serveres frokost, lunsj og middag.

Andre fasiliteter på hotellet inkluderer treningsrom, sauna og massasjerom.

New West Street Hotel – Grand Wing
Yangshuo

New West Street Hotel ligger bare 10 minutters gange fra Yangshuo sentrum og kun få skritt unna den berømte West Street, der østens og vestens kultur flyter sammen og blir til ett. Rett overfor hotellet finner du den vakre Yangshuo Park, hvor du kan se lokalbefolkningen praktisere tai-chi om morgenen, eller du kan ta trappene opp til pagoden på kalksteinsfjellet og nyte utsikten over byen og de frodige klippene som omgir den.

Hotellet har til sammen 142 elegante rom, som er innredet med møbler i fint, mørkt tre og dekorative gulvtepper og malerier. Alle rommene er utstyrt med Wi-Fi, TV, aircondition, telefon, kjøleskap og oppbevaringsboks. Det er også privat bad med hårføner og toalettartikler.

I hotellets restaurant serveres det kontinental frokost, og her kan du også spise lunsj og middag og nyte tradisjonelle kinesiske retter. Etter en spennende dag med masse inntrykk kan du slappe av med en drink i hotellets bar, som er åpen døgnet rundt.

Yangshuo Mountain Retreat
Yangshuo

Litt utenfor Yangshuo ligger det fredelige Yangshuo Mountain Retreat i vakre omgivelser med frodige trær og grønne kalksteinsklipper ved Yulong-flodens bredde. Her kan du virkelig finne indre ro mens du absorberer den praktfulle naturen.

De stilfulle rommene er innredet med tradisjonelle kinesiske senger og beroligende farger på veggene. På hvert rom er det aircondition, minibar, verdiboks, Wi-Fi og privat bad, men ikke TV eller telefon, slik at du bedre kan nyte de vakre og avslappende omgivelsene.

Hotellets restaurant serverer både lokale spesialiteter og vestlige favoritter, og alt er laget av friske råvarer fra nærområdet. Du kan velge å spise den deilige maten inne i restauranten, eller sette deg ved et av spisebordene ved elvebredden og nyte naturen.

I hotellets Bamboo Bar kan du sette deg i de fine bambussofaene i loungeområdet og spille brettspill, lese en bok eller lytte til avslappende musikk mens du nipper til en av de mange ulike drinkene fra baren. Om sommeren kan du avkjøle deg med den kalde luften fra barens aircondition, og om vinteren kan du la varmen fra peisflammene omfavne deg.

Pris for oppgradering:
Rearview room, 3 netter Pr. person:  655 kr.
Zhengzhou Tianhe Hotel
Zhengzhou

Zhengzhou Tianhe Hotel ligger i hjertet av Zhengzhou på den travle veien Erqi i nærheten av den vakre Folkets Park. 

Hotellet har ca. 200 rom, som alle har moderne fasiliteter. Hotellet har restaurant som er spesialisert på kinesiske retter.

Xinhua Jianguo Hotel
Zhengzhou

Xinhua Jianguo Hotel ligger sentralt til i Zhengzhou. Hotellet har 193 rom, alle med Wi-Fi, satellitt-TV, klimaanlegg og minibar.

Hotellets fasiliteter inkluderer treningsrom, konferanserom og flere restauranter som serverer tradisjonell kinesisk mat og lekre spesialiteter fra Henan- og Sichuan-området, men også vestlig mat.

SPØRSMÅL?

Kontakt ekspertene våre nå:
21 95 37 99
info@asiatours.no

Åpningstider:
Hverdager 9 - 16

Populære reiser
Bali, Indonesia
Bali, Indonesia
Rundreise på Bali, Gudenes øy.
 
Vakre Nordvietnam
Vakre Nordvietnam
Natur-og kulturopplevelser.
 
Opplev Kambodsja
Opplev Kambodsja
Kambodsjas klassiske høydepunkter
 

Nyhetsbrev

Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev vil du motta en mail ca. 3 ganger om måneden med relevante nyheter, gode tilbud m.m.

Vi bruker cookies til statistikk og målrettet markedsføring hos tredjepart.
Du samtykker i dette ved å klikke deg videre.
Les mer her.