• Fornøyde gjester siden 2006
  • Dedikerte reiseeksperter
  • Gjennomtestede kvalitetsreiser
  • Lokale guider valgt med omhu
  • Prisgaranti
  • Assistanse 24/7
  • Medlem av Reisegarantifonden

Overnatting: Kambodsja

Her kan du lese mer om hotellene vi bruker ved våre rundreiser til Kambodsja.
I tillegg kan du også se bilder av stedene.

Beveg musen over de små bildene for å se dem i større utgave.

Knai Bang Chatt

Kep

Helt nede ved kysten, på det vesle, koselige og luksuriøse hotellet Knai Bang Chatt, møtes du av asiatisk og minimalistisk eleganse. Hotellet har kun 18 rom og en fredelig atmosfære, og det er bare fem minutter å gå til Keps krabbemarked.

De romslige rommene på 25-45 m² ligger vendt mot hagen og er innredet med skrivebord, minibar, garderobeskap, verdiboks, hårføner, gratis Wi-Fi, aircondition og bad.

På hotellets tre restauranter, The Strand, The Lounge og The Sailing Club, kan du nyte lekre retter fra både det lokale og internasjonale kjøkken med stor vekt på friske, økologiske råvarer fra egen hage og lokale dyrkere. I fellesområdene er det store terrasser med behagelige loungemøbler, hvor du kan nyte forfriskninger og den storslåtte utsikten over havet.

Du kan slappe av ved det vakre infinitybassenget med utsikt over Thailandbukta, ta en dukkert på stranden, seile med katamaran, ta seilkurs, benytte resortets terrengsykler eller delta på kokkeskolen. I den lille spaavdelingen på hotellet tilbys det behandlinger med kun de beste naturlige produktene. Du kan melde deg på alle aktivitetene ved ankomst på hotellet.

Pris for oppgradering, 3 netter:
Garden Room Pr. person:  2.760 kr.
Enkeltromstillegg Pr. person:  1.660 kr.

Veranda Natural Resort

Kep

Veranda Natural Resort ligger i en frodig skråning nedenfor Kep nasjonalpark, med utsikt over Thailandbukten, øya Tonsay og Phnom Bokor nasjonalpark i horisonten. Resorten ligger i et naturskjønt område på 2,5 hektar, så her er det mye plass til å drive med aktiviteter eller finne fred og ro. Resorten har fokus på vakre omgivelser, ro og god mat. Fra resortens hovedbygning er det gangbroer av tre gjennom det grønne området til rommene. De store rommene på 30 m² er individuelt innredet i minimalistisk stil med luksuriøse materialer, aircondition, gratis Wi-Fi, kaffe-/tefasiliteter, minibar, TV, verdiboks, badekåper, hårtørker, eget bad og veranda.

Resorten har 2 svømmebassenger: en infinity pool med utsikt over havet og et basseng i hagen. Ved begge er det poolbar. På resortens spa kan du la deg skjemme bort med massasje og skjønnhetsbehandlinger. Restauranten er åpen fra morgen til kveld, og her kan du spise fantastiske retter fra både det internasjonale og det asiatiske kjøkkenet. I kafe-loungen bakes det hele dagen deilige kaker i det lille bakeriet.

Barna har man også tenkt på. I barneklubben ”Happy Hot” tilbys det aktiviteter for barn fra 3 år, og her kan barna blant annet bruke sine kunstneriske talenter.


Sok San Beach Resort

Koh Rong

I strandkanten på den rolige sørvestsiden av Koh Rong ligger nydelige Sok San Beach Resort. Her lever man livet med sand mellom tærne på en av øyas fineste strender, Long Beach, også kalt Sok San Beach. Resortet har 98 rom og bungalower.

Du bor i en romslig bungalow på min. 70 m², som er innredet med to rom en suite. De to rommene er atskilt av en skyvedør med et soverom og bad på den ene siden og et oppholdsrom med sovesofaer og et annet bad på den andre siden. Det er også aircondition, gratis Wi-Fi, verdiboks, minibar og terrasse med behagelige sittemøbler. Hårføner kan lånes i resepsjonen og badehåndklær utleveres ved bassengbaren.

Om dagen kan du slappe av i solsengene på stranden og nyte en forfriskende drink fra strandbaren, Coconut Beach Bar. Om kvelden kan du se solnedgangen fra Sun Deck Beach Bar. Restauranten, som også ligger på stranden, er åpen både morgen, middag og kveld og serverer et bredt utvalg av khmer-retter, asiatiske og internasjonale retter. Utenfor restaurantens åpningstider kan du alltid få deg litt snacks i baren.

Resortet arrangerer snorkleturer, vandreturer i jungelen, dykking, sportsfiske og øyhopping til naboøya. Turene kan du bestille på resortet når du ankommer. Det aksepteres VISA og MasterCard.

Det er 11 km til Koh Touch, der det er flere forskjellige restauranter og strandbarer. For å komme seg hit er det nødvendig med en taxibåttur på cirka 25 minutter, som er best egnet å ta i dagslys.


The Royal Sands

Koh Rong

Alt går opp i en høyere enhet i dette fantastiske barfotparadiset, som ligger rett på Koh Rongs beste strand Long Beach, også kalt Sok San Beach. Luksusresortet åpnet dørene i 2018 og er gjennomført og smakfullt innredet med en avslappende atmosfære.

De luksuriøse og romslige villaene (min. 79 m²) har alle terrasse med loungemøbler og en fantastisk utsikt over Thailandbukta. Villaene er innredet med super kingsize seng, TV, gratis Wi-Fi, verdiboks, minibar, kaffe-/tefasiliteter, sofa/ekstra seng, badekåper, tøfler og et stort bad med både utendørs og innendørs dusj, samt badekar og toalettartikler.

Du kan starte dagen i den utendørs yogapaviljongen, trene i fitnessenteret eller skjemme deg bort med det brede utvalget av behandlinger i den store spaavdelingen.

I The Chill restaurant, bar og lounge, som ligger ved svømmebassenget, kan du nyte en forfriskende drink eller lekre frokostretter fra det internasjonale kjøkken. Om kvelden serveres det hovedsakelig retter fra grillen og det asiatiske kjøkken.

I Ocean-restauranten serveres det frokost, og om kvelden kan du skjemme bort ganen med lekre internasjonale og asiatiske retter mens du nyter solnedgangen i havet.

Hotellet arrangerer forskjellige utflukter og aktiviteter, som kajakkpadling, snorkleturer, dykking, stand up paddle (SUP), vandreturer i jungelen og til en liten foss, sportsfiske, terrengsykkelturer og øyhopping til de omkringliggende strendene og naboøya.

Pris for oppgradering, 3 netter:
Oceanview Villa Pr. person:  6.870 kr.
Enkeltromstillegg Pr. person:  4.125 kr.
Pris for pensjon, 3 netter:
Halvpensjon Pr. person:  2.380 kr.
Halvpensjon Pr. barn:  1.190 kr.
Helpensjon Pr. person:  3.965 kr.
Helpensjon Pr. barn:  1.985 kr.

Rajabori Villas

Kratie

Det lille resortet med bare 26 rom ligger i rolige grønne omgivelser på den vesle, frodige og bilfrie øya Koh Trong. Øya troner vakkert midt i Mekongfloden, bare ti minutter med båt fra Kratie by. De små, vakkert dekorerte trehusene i tradisjonell kambodsjansk stil ligger spredt i en tropisk hage.

Hvert lille hus rommer 1–2 separate og romslige rom (min. 30 m2) med egen inngang. Rommene har en liten balkong eller terrasse og er innredet med skrivebord, takvifte, badekåpe, tøfler, myggnett og en bad- og toalettdel. Hårføner kan lånes i resepsjonen og det er gratis Wi-Fi.

Den koselige restauranten ligger på en overdekket terrasse med utsikt mot hagen og svømmebassenget.  Her trylles det frem lekre retter fra det kambodsjanske og internasjonale kjøkken både til frokost, middag og kvelds. Det finnes også et velassortert vinkart.

Resortet ligger ca. 2,5 km fra elveleiet hvor båten fra Kratie legger til. Avhengig av vannstanden i Mekongfloden går du i tørkeperioden maks. 900 meter over den brede stranden og opp til sykkelstien, der en tuk-tuk kjører deg frem og tilbake fra hotellet. I regntiden, når vannstanden er høy, forsvinner stranden nesten helt, og du slipper å gå over den brede stranden siden båten kan legge til nesten helt oppe ved sykkelstien. Bagasjen din blir fraktet fra elveleiet og helt frem til hotellet.


Double Leaf Boutique Hotel

Phnom Penh

Det moderne boutique-hotellet har 48 rom og ligger sentralt plassert bare fem minutters kjøring med tuk-tuk fra kongepalasset og enda nærmere S-21 Tuol Sleng-museet.

Rommene har god plass (min. 30 m²) og er innredet med en liten balkong, verdiboks, minibar, aircondition, skrivebord, satellitt-TV, klesskap, vannkoker, kaffe-/tefasiliteter, badekåper, tøfler og bad med hårføner.  Strykejern kan lånes i resepsjonen. Hvert rom er dekorert med unike veggmalerier.

Du kan friske deg opp i det utendørs svømmebassenget eller skjemme deg bort i La Rose Spa, som tilbyr både massasje- og skjønnhetsbehandlinger. Til frokost, middag og kveldsmat serveres det både asiatiske, khmer og vestlige retter i den kombinerte restauranten og baren.

I samme gate som hotellet ligger en rekke gode restauranter og gastropuber.

Pris for oppgradering, 3 netter:
Superior Room Pr. person:  245 kr.

Frangipani Royal Palace Hotel

Phnom Penh

Det deilige Frangipani Royal Palace Hotel ligger i hjertet av Phnom Penh i utkanten av byens kunstdistrikt og bare et par minutters gange fra den travle elvebredden og det historiske Kongepalasset.

Hotellet har svømmebasseng på taket, takrestaurant og -bar, kafé, spa og kunstgalleri. Alle rommene er romslige og innredet med moderne kambodsjansk design i lyse farger med enkelte sterke fargeinnslag. Rommene har wifi, tv, minibar/kjøleskap, hårtørrer og sikkerhetsboks.


Kravan Hotel

Phnom Penh

Kravan Hotel ligger i hjertet av Phnom Penh og i gåavstand til byens populære severdigheter, bl.a. Kongeslottet, Nasjonalmuseet og det berømte buddhistiske tempel Wat Phnom. I nærheten ligger det også restauranter, kafeer og supermarkeder.

Hotellet har i alt 90 rom med flatskjerm-TV, safe, aircondition, minibar, elektrisk kjele til kaffe og te samt et lite sitteområde. Dessuten har alle vinduer lydisolerte vinduer.

I 15. etasje finner du hotellets sky bar, svømmebasseng og takterrasse. Derfra er det fenomenal utsikt over Phnom Penh. Her kan du slappe av etter en dag med sightseeing og se solen gå ned.

Frokost og lunsj serveres i Kravan restaurant i 13. etasje, og hvis du vil holde deg i form på ferien, kan du ta en tur på hotellets treningsrom i 16. etasje.

Det er gratis Wi-Fi på hele hotellet.


Mayura Hill Resort

Sen Monorom, Mondulkiri

Det lille, hyggelige Mayura Hill Resort ligger i rolige og frodige omgivelser midt i det kuperte høylandet, få kilometer utenfor Sen Monorom. De store rommene på minimum 34 m² har aircondition, takvifte, te- og kaffefasiliteter, TV, minibar, safe, gratis Wi-Fi, bad med hårtørker og en liten balkong.

På resortens restaurant serveres det morgen og kveld både lokale og internasjonale retter. På terrassen i hagen ved det deilige svømmebassenget kan du slappe av på en solseng mens du nyter utsikten over åsene. I hagen er det også en liten lekeplass med lekeapparater. Hvis du trenger å forbrenne litt ekstra energi, kan du trimme i treningsrommet.


Angkor Paradise Hotel

Siem Reap

Angkor Paradise Hotel ligger i hjertet av Siem Reap med kort avstand til lokale markeder og et shoppingsenter. Det er for eksempel en 10 minutters spasertur til det berømte gamle markedet Pethsar Chas, den livlige pub-gaten og det travle nattemarkedet. Det er en ca. 15 minutters kjøretur til Angkor Wat. Hotellet har et deilig svømmebasseng, et lite fitnessenter, restaurant, spa og Wi-Fi i fellesområdene.

De 169 rommene er fordelt på 5 etasjer. Rommene har vakre tregulv i mørke lokale tresorter, bad med separat dusj og badekar, og alle rom har enten balkong eller terrasse. Fasilitetene inkluderer minibar, sikkerhetsboks, flatskjerm-tv med satellittkanaler samt kaffe- og tefasiliteter.

Forhør deg med oss om prisen for oppgradering.


Shinta Mani Shack

Siem Reap

Sentralt beliggende i det franske kvarteret av Siem Reap finner du hotellet Shinta Mani Shack, som er omgitt av byens vakre, grønne natur. Her er du kun 15 minutters kjøretur med tuk-tuk fra Angkor Wat og de fleste andre severdighetene i Siem Reap.

Dette søte hotellet med gårdshage har 66 rom, innredet med unike håndlagde lamper, store veggspeil og spesialdesignede sengerammer av jernrør. Fra alle rommene er det enten direkte adgang til eller utsikt over svømmebassenget og hotellets tropiske hage. I tillegg har alle rommene te- og kaffefasiliteter, verdiboks, minibar, aircondition, veggmontert LCD-TV med Bluetooth-høyttalere, samt eget bad med dusj, hårføner og gratis toalettartikler.

Hotellet har fem restauranter og barer med et utrolig utvalg av kulinariske herligheter, perfekt for enhver smak. Blant disse er restaurant Baitong, som serverer en uimotståelig deilig frokostbuffet, og restauranten Kroya, som serverer uforglemmelige Khmer-retter – spesialiteter fra det kambodsjanske kjøkkenet. I løpet av dagen kan du kjøpe drikkevarer og snacks i baren ved bassenget, og kvelden kan du tilbringe i Bensley’s Bar på toppen av hotellet. Her i den hyggelige atmosfæren kan du nyte en cocktail og beundre utsikten over hotellets idylliske gårdshage.

På hele hotellet er det gratis Wi-Fi, og kunstverkene er designet spesielt med tanke på hotellets omgivelser.

Gjør oppholdet ekstra spesielt ved å kjøpe spabehandlinger i hotellets eget Shinta Mani Spa, leie sykkel for å utforske området, eller delta på hotellets utfluktsturer mot en ekstra kostnad.


Tara Angkor Hotel

Siem Reap

Det 4-stjerners Tara Angkor Hotel ligger i Siem Reap, rett ved Angkor Wat og de andre imponerende khmer- templene.

Hotellet har vel 200 rom, som alle har satellitt- og kabel-TV, klimaanlegg, minibar med kaffe/te-fasiliteter, sikkerhetsboks og gratis Internett.

Fasilitetene inkluderer også to restauranter, to barer, treningssenter, spa-avdeling, suvenirbutikk, vekselkontor samt et stort svømmebasseng med boblebad.

Du kan låne sykler gratis på hotellet.


The Steung Siemreap Thmey Hotel

Siem Reap

Kun få minutters gange fra det berømte gamle markedet Phsar Chas, den livlige pub-gaten og Siem Reap-elven ligger det elegante Steung Siemreap Thmey Hotel. Til tross for den sentrale beliggenheten gjør hotellets plassering og lydtette vinduer at man faktisk ikke hører støyen fra områdene rundt.

Dette stilfulle hotellet ble etablert på 1920-tallet, og helt siden den gang er stilen med vakre, polerte tregulv og smijernsbalkonger bevart. De 76 rommene har alle moderne fasiliteter og er innredet med møbler i fransk kolonialstil. Her finner du blant annet minibar, sikkerhetsboks, TV, aircondition, badekar med dusj og kaffe- og tefasiliteter.

Hotellet har også treningssenter, sauna, svømmebasseng i naturlige omgivelser, bar og restaurant. På restauranten kan du få lokale matopplevelser med buffet og à-la-carte-retter fra både internasjonalt og kambodsjansk kjøkken.

Det serveres frokostbuffet på restauranten.


Treasure Oasis Hotel

Siem Reap

Man får virkelig følelsen av å befinne seg i en oase når man setter foten inn på dette hotellet. Du blir ønsket velkommen av en kolonistil blandet med tradisjonelle khmer-dekorasjoner.

Hotellet ligger sentralt til i en sidegate i et rolig kvartal cirka fem minutters kjøring med tuk-tuk fra Pub Street og markedene, og noen få minutter fra Royal Gardens. Det er flere restauranter, barer og småbutikker i området rundt hotellet.

Rommene har god plass (min. 32 km2) og er utstyrt med aircondition, gratis Wi-Fi, skrivebord, minibar, te- og kaffefasiliteter, badekåper, tøfler, kabel-TV og et bad med hårføner.

I hotellets restaurant, som har utsikt mot svømmebassenget, serveres det til frokost, middag og kvelds både asiatiske og vestlige retter.

I tillegg til det lekre svømmebassenget med poolbar finner du også fitnessrom og spa på hotellet, der det tilbys både massasje og skjønnhetsbehandlinger.

Våre mest populære reiser
Hit reiser andre

Vi bruker cookies til å gjøre hjemmesiden vår mer brukervennlig og relevant for deg, samt til å vise deg målrettede annonser. Du samtykker i dette hvis du klikker videre.

Du kan si nei takk til cookies ved å klikke her. Vi bruker en cookie for å huske ditt nei.

Les mer her.