Man - Fre 9 - 16
Meny
HomeOvernattingKambodsja

Overnatting: Kambodsja

Her kan du lese mer om hotellene vi bruker ved våre rundreiser til Kambodsja.
I tillegg kan du også se bilder av stedene.

Beveg musen over de små bildene for å se dem i større utgave.

Bambu Hotel
Battambang

Bambu Battambang Hotel åpnet i september 2010, og er et boutique-hotell som med bare 16 luksuriøse rom tilbyr gjestene en deilig overnattingsopplevelse.

Rommene ligger i fire tradisjonelt inspirerte bygninger i hjertet av Battambang, i kort gangavstand til elven. Hotellet ble designet med inspirasjon fra det beste. Delvis fra den lokale khmer-kulturen og delvis fra den franske kolonitidsarkitekturen. Rommene har enkel innredning og har enten en liten hage eller en balkong. Fellesområdene inkluderer bar, restaurant og et deilig basseng.

Veranda Natural Resort
Kep

Veranda Natural Resort ligger på skråningen nedenfor Kep National Park og med utsikt over Siambukten, Tonsay-øya og Phnom Bokor Nasjonalpark i horisonten. Hotellet er et bungalow-hotell, som er innredet med øye for skjønnhet, ro og god mat.

Fra resortets hovedbygning er det gangbroer av tre til alle bungalowene. Bungalowene er individuelt innredet i minimalistisk stil og med luksuriøse materialer, og er alle utstyrt med wifi. Resortet har svømmebasseng med poolbar, en restaurant med fantastisk mat og en kafé med eget bakeri som lager lekre kaker.

Frangipani Royal Palace Hotel
Phnom Penh

Det deilige Frangipani Royal Palace Hotel ligger i hjertet av Phnom Penh i utkanten av byens kunstdistrikt og bare et par minutters gange fra den travle elvebredden og det historiske Kongepalasset.

Hotellet har svømmebasseng på taket, takrestaurant og -bar, kafé, spa og kunstgalleri. Alle rommene er romslige og innredet med moderne kambodsjansk design i lyse farger med enkelte sterke fargeinnslag. Rommene har wifi, tv, minibar/kjøleskap, hårtørrer og sikkerhetsboks.

Hotel FCC Phnom Penh
Phnom Penh

FCC Phnom Penh Boutique Hotel er en renovert og ombygget fransk kolonitidsvilla som ligger ved elvepromenaden ved Sisowath Quai med en vakker utsikt over Mekong-elven.

Hotellet ligger i gangavstand til kongepalasset, Sølvpagoden og Nasjonalmuseet, og i nærheten av hotellet er det restauranter og kaféer. Rommene er romslige, og er velutstyrt med moderne bad. Alle rom har wifi. Hotellet har både restaurant og kafé.

Harmony Phnom Penh Hotel
Phnom Penh

Harmony Phnom Penh Hotel ligger sentralt i Kambodsjas hovedstad, i gå-avstand til bl.a. kongeslottet, nasjonalmuseet og det buddhistiske tempelet Wat Phnom.

Hotellet har 51 rom som alle er utstyrt med flatskjerm-TV, Wi-Fi, sikkerhetsboks, kjøleskap og kaffe- og tefasiliteter.

Hotellet har eget treningssenter, møtelokaler og en restaurant som serverer lokale og internasjonale retter. På hotellets tak kan du ta en forfriskende dukkert i det vakre evighetsbassenget med boblebad.

Angkor Paradise Hotel
Siem Reap

Angkor Paradise Hotel ligger i hjertet av Siem Reap med kort avstand til lokale markeder og et shoppingsenter. Det er for eksempel en 10 minutters spasertur til det berømte gamle markedet Pethsar Chas, den livlige pub-gaten og det travle nattemarkedet. Det er en ca. 15 minutters kjøretur til Angkor Wat. Hotellet har et deilig svømmebasseng, et lite fitnessenter, restaurant, spa og Wi-Fi i fellesområdene.

De 169 rommene er fordelt på 5 etasjer. Rommene har vakre tregulv i mørke lokale tresorter, bad med separat dusj og badekar, og alle rom har enten balkong eller terrasse. Fasilitetene inkluderer minibar, sikkerhetsboks, flatskjerm-tv med satellittkanaler samt kaffe- og tefasiliteter.

Frangipani Villa Hotel Siem Reap
Siem Reap

Hotellet åpnet i 2010 og ligger i en stille bydel bare en blokk fra elven. Den franske bydelen ligger rett på den andre siden av elven, og den populære «Pub Street» med mange restauranter, barer, kunstgallerier og godt natteliv ligger under 10 minutters gange fra hotellet. Stemning og arkitektur er samtids kambodsjansk og vidunderlig indokinesisk med fransk inspirasjon.

Rommene har alle moderne fasiliteter og er enkelt innrettet med lokalt produserte møbler. Hotellet har restaurant, bar, kafé, basseng og wifi på fellesarealene. Dessuten er det gjestesykler som du fritt kan bruke hvis du har lyst på en tur gjennom gatene i de stille morgentimene.

Tara Angkor Hotel
Siem Reap

Det 4-stjerners Tara Angkor Hotel ligger i Siem Reap, rett ved Angkor Wat og de andre imponerende khmer- templene.

Hotellet har vel 200 rom, som alle har satellitt- og kabel-TV, klimaanlegg, minibar med kaffe/te-fasiliteter, sikkerhetsboks og gratis Internett.

Fasilitetene inkluderer også to restauranter, to barer, treningssenter, spa-avdeling, suvenirbutikk, vekselkontor samt et stort svømmebasseng med boblebad.

Du kan låne sykler gratis på hotellet.

The Steung Siemreap Thmey Hotel
Siem Reap

Kun få minutters gange fra det berømte gamle markedet Phsar Chas, den livlige pub-gaten og Siem Reap-elven ligger det elegante Steung Siemreap Thmey Hotel. Til tross for den sentrale beliggenheten gjør hotellets plassering og lydtette vinduer at man faktisk ikke hører støyen fra områdene rundt.

Dette stilfulle hotellet ble etablert på 1920-tallet, og helt siden den gang er stilen med vakre, polerte tregulv og smijernsbalkonger bevart. De 76 rommene har alle moderne fasiliteter og er innredet med møbler i fransk kolonialstil. Her finner du blant annet minibar, sikkerhetsboks, TV, aircondition, badekar med dusj og kaffe- og tefasiliteter.

Hotellet har også treningssenter, sauna, svømmebasseng i naturlige omgivelser, bar og restaurant. På restauranten kan du få lokale matopplevelser med buffet og à-la-carte-retter fra både internasjonalt og kambodsjansk kjøkken.

Det serveres frokostbuffet på restauranten.

SPØRSMÅL?

Kontakt ekspertene våre nå:
21 95 37 99
info@asiatours.no

Åpningstider:
Hverdager 9 - 16

Populære reiser
Bali, Indonesia
Bali, Indonesia
Rundreise på Bali, Gudenes øy.
 
Vakre Nordvietnam
Vakre Nordvietnam
Natur-og kulturopplevelser.
 
Opplev Kambodsja
Opplev Kambodsja
Kambodsjas klassiske høydepunkter
 

Nyhetsbrev

Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev vil du motta en mail ca. 3 ganger om måneden med relevante nyheter, gode tilbud m.m.

Vi bruker cookies til statistikk og målrettet markedsføring hos tredjepart.
Du samtykker i dette ved å klikke deg videre.
Les mer her.