• Fornøyde gjester siden 2006
  • Dedikerte reiseeksperter
  • Gjennomtestede kvalitetsreiser
  • Lokale guider valgt med omhu
  • Prisgaranti
  • Assistanse 24/7
  • Medlem av Reisegarantifonden

Overnatting: Kambodsja

Her kan du lese mer om hotellene vi bruker ved våre rundreiser til Kambodsja.
I tillegg kan du også se bilder av stedene.

Beveg musen over de små bildene for å se dem i større utgave.

Bambu Hotel

Battambang

Bambu Battambang Hotel åpnet i september 2010, og er et boutique-hotell som med bare 16 luksuriøse rom tilbyr gjestene en deilig overnattingsopplevelse.

Rommene ligger i fire tradisjonelt inspirerte bygninger i hjertet av Battambang, i kort gangavstand til elven. Hotellet ble designet med inspirasjon fra det beste. Delvis fra den lokale khmer-kulturen og delvis fra den franske kolonitidsarkitekturen. Rommene har enkel innredning og har enten en liten hage eller en balkong. Fellesområdene inkluderer bar, restaurant og et deilig basseng.


Veranda Natural Resort

Kep

Veranda Natural Resort ligger på skråningen nedenfor Kep National Park og med utsikt over Siambukten, Tonsay-øya og Phnom Bokor Nasjonalpark i horisonten. Hotellet er et bungalow-hotell, som er innredet med øye for skjønnhet, ro og god mat.

Fra resortets hovedbygning er det gangbroer av tre til alle bungalowene. Bungalowene er individuelt innredet i minimalistisk stil og med luksuriøse materialer, og er alle utstyrt med wifi. Resortet har svømmebasseng med poolbar, en restaurant med fantastisk mat og en kafé med eget bakeri som lager lekre kaker.


Frangipani Royal Palace Hotel

Phnom Penh

Det deilige Frangipani Royal Palace Hotel ligger i hjertet av Phnom Penh i utkanten av byens kunstdistrikt og bare et par minutters gange fra den travle elvebredden og det historiske Kongepalasset.

Hotellet har svømmebasseng på taket, takrestaurant og -bar, kafé, spa og kunstgalleri. Alle rommene er romslige og innredet med moderne kambodsjansk design i lyse farger med enkelte sterke fargeinnslag. Rommene har wifi, tv, minibar/kjøleskap, hårtørrer og sikkerhetsboks.


Kravan Hotel

Phnom Penh

Kravan Hotel ligger i hjertet av Phnom Penh og i gåavstand til byens populære severdigheter, bl.a. Kongeslottet, Nasjonalmuseet og det berømte buddhistiske tempel Wat Phnom. I nærheten ligger det også restauranter, kafeer og supermarkeder.

Hotellet har i alt 90 rom med flatskjerm-TV, safe, aircondition, minibar, elektrisk kjele til kaffe og te samt et lite sitteområde. Dessuten har alle vinduer lydisolerte vinduer.

I 15. etasje finner du hotellets sky bar, svømmebasseng og takterrasse. Derfra er det fenomenal utsikt over Phnom Penh. Her kan du slappe av etter en dag med sightseeing og se solen gå ned.

Frokost og lunsj serveres i Kravan restaurant i 13. etasje, og hvis du vil holde deg i form på ferien, kan du ta en tur på hotellets treningsrom i 16. etasje.

Det er gratis Wi-Fi på hele hotellet.


Angkor Paradise Hotel

Siem Reap

Angkor Paradise Hotel ligger i hjertet av Siem Reap med kort avstand til lokale markeder og et shoppingsenter. Det er for eksempel en 10 minutters spasertur til det berømte gamle markedet Pethsar Chas, den livlige pub-gaten og det travle nattemarkedet. Det er en ca. 15 minutters kjøretur til Angkor Wat. Hotellet har et deilig svømmebasseng, et lite fitnessenter, restaurant, spa og Wi-Fi i fellesområdene.

De 169 rommene er fordelt på 5 etasjer. Rommene har vakre tregulv i mørke lokale tresorter, bad med separat dusj og badekar, og alle rom har enten balkong eller terrasse. Fasilitetene inkluderer minibar, sikkerhetsboks, flatskjerm-tv med satellittkanaler samt kaffe- og tefasiliteter.


Shinta Mani Shack

Siem Reap

Sentralt beliggende i det franske kvarteret av Siem Reap finner du hotellet Shinta Mani Shack, som er omgitt av byens vakre, grønne natur. Her er du kun 15 minutters kjøretur med tuk-tuk fra Angkor Wat og de fleste andre severdighetene i Siem Reap.

Dette søte hotellet med gårdshage har 66 rom, innredet med unike håndlagde lamper, store veggspeil og spesialdesignede sengerammer av jernrør. Fra alle rommene er det enten direkte adgang til eller utsikt over svømmebassenget og hotellets tropiske hage. I tillegg har alle rommene te- og kaffefasiliteter, verdiboks, minibar, aircondition, veggmontert LCD-TV med Bluetooth-høyttalere, samt eget bad med dusj, hårføner og gratis toalettartikler.

Hotellet har fem restauranter og barer med et utrolig utvalg av kulinariske herligheter, perfekt for enhver smak. Blant disse er restaurant Baitong, som serverer en uimotståelig deilig frokostbuffet, og restauranten Kroya, som serverer uforglemmelige Khmer-retter – spesialiteter fra det kambodsjanske kjøkkenet. I løpet av dagen kan du kjøpe drikkevarer og snacks i baren ved bassenget, og kvelden kan du tilbringe i Bensley’s Bar på toppen av hotellet. Her i den hyggelige atmosfæren kan du nyte en cocktail og beundre utsikten over hotellets idylliske gårdshage.

På hele hotellet er det gratis Wi-Fi, og kunstverkene er designet spesielt med tanke på hotellets omgivelser.

Gjør oppholdet ekstra spesielt ved å kjøpe spabehandlinger i hotellets eget Shinta Mani Spa, leie sykkel for å utforske området, eller delta på hotellets utfluktsturer mot en ekstra kostnad.


Tara Angkor Hotel

Siem Reap

Det 4-stjerners Tara Angkor Hotel ligger i Siem Reap, rett ved Angkor Wat og de andre imponerende khmer- templene.

Hotellet har vel 200 rom, som alle har satellitt- og kabel-TV, klimaanlegg, minibar med kaffe/te-fasiliteter, sikkerhetsboks og gratis Internett.

Fasilitetene inkluderer også to restauranter, to barer, treningssenter, spa-avdeling, suvenirbutikk, vekselkontor samt et stort svømmebasseng med boblebad.

Du kan låne sykler gratis på hotellet.


The Steung Siemreap Thmey Hotel

Siem Reap

Kun få minutters gange fra det berømte gamle markedet Phsar Chas, den livlige pub-gaten og Siem Reap-elven ligger det elegante Steung Siemreap Thmey Hotel. Til tross for den sentrale beliggenheten gjør hotellets plassering og lydtette vinduer at man faktisk ikke hører støyen fra områdene rundt.

Dette stilfulle hotellet ble etablert på 1920-tallet, og helt siden den gang er stilen med vakre, polerte tregulv og smijernsbalkonger bevart. De 76 rommene har alle moderne fasiliteter og er innredet med møbler i fransk kolonialstil. Her finner du blant annet minibar, sikkerhetsboks, TV, aircondition, badekar med dusj og kaffe- og tefasiliteter.

Hotellet har også treningssenter, sauna, svømmebasseng i naturlige omgivelser, bar og restaurant. På restauranten kan du få lokale matopplevelser med buffet og à-la-carte-retter fra både internasjonalt og kambodsjansk kjøkken.

Det serveres frokostbuffet på restauranten.

Våre mest populære reiser
Hit reiser andre
Kontakt reisekonsulent Lea Charlotte Alber

Skriv til:
info@asiatours.no

Ring til:
21 95 37 99

Åpningstider:
Hverdager fra 9 - 16

Vi bruker cookies til statistikk og målrettet markedsføring hos tredjepart.
Du samtykker i dette ved å klikke deg videre.
Les mer her.

Velkommen til ny design på Asiatours.no

Vi har fått ny design siden du sist besøkte oss, men reisene våre er fremdeles de samme.