Man - Fre 9 - 16
Meny
HomeReiser til Øst- og Sørøst-AsiaJapanJapans høydepunkter
Japan | 14 dager:

Japans høydepunkter

Høydepunkter på denne reisen:

Osaka-slottet, togturer med Shinkansen, Hiroshima Peace Memorial Park, Atombombekuppelen, Kyoto, geishadistriktet Gion, tempeldistriktet Higashiyama, teseremoni, Kodaiji-tempelet, Kanazawa, Kenrokuen-parken, Shibuya, Harajuku, Takeshita Dori, Tokyo Metropolitan Government Building i Shinjuku.

Følgende er inkludert i reisen:

 • Flyreise fra Norge til Osaka og hjem fra Tokyo
 • Guide som møter ved ankomst i Osaka, Hiroshima, Kyoto, Kanazawa og Tokyo
 • Velkomstmøte på hotellet i Osaka
 • Eco Card (tog/bus/sporvognskort) endags til Osaka
 • Hiroshima Street Car Pass endags
 • Kanazawa Loop busbillet endags
 • IC togkort med 2500 JPY til Osaka, Kyoto og Tokyo
 • 14 dagers Japan Rail Pass, 2. klasse med plassreservasjon
 • 12 netter på turistklassehoteller med frokost
 • Lokal engelsktalende guide på alle utflukter
 • Døgnbemannet nødtelefon under hele reisen
 • Avreisegaranti – reisen gjennomføres ved min. 2 reisende

Følgende utfluktspakke er inkludert:

 • Guidet halvdagstur i Osaka, inkl. Osaka-slottet og en times vannveisrundfart
 • Guidet halvdagstur i Hiroshima til Hiroshima Fredsminnepark
 • Guidet halvdagstur i Kyoto i geishadistriktet Gion,
 • Guidet halvdagstur i Kyoto til tempeldistriktet Higashiyama, Ninenzaka, Kodaiji-tempelet inkl. tradisjonell teseremoni
 • Guidet halvdagstur i Kanazawa til samuraihuset Terashima Kurando, Kenrokuen-parken, og D.T. Suzuki-museet
 • Guidet halvdagstur i Tokyo til Shibuya, Takeshita Dori og Tokyo Metropolitan Government Building

Det er mulig å kjøpe flere utflukter:

 • Izakaya kokkeskole i Kyoto
 • De japanske alper ved Shirakawa-go og Gokayama
 • Fuji-fjellet
Tillegg for enkeltrom 4.865 kr.
Rabatt ved større grupper.
Reisen kan bestilles inntil 60 dager før avreise.
Velg denne reisen fordi...

Ønsker du å oppleve Japan med alle landets fasetter? Da er dette reisen for deg. Japan og den japanske kulturen har hatt stor innflytelse over hele verden. Vi nevner i fleng: sushi, Toyota, judo, bonsai, kimono og karaoke.  Japan er et utrolig spennende reisemål.

Opplevelsene starter i Osaka, som regnes for å være Japans matmekka. Deretter fortsetter du til Hiroshima, der du besøker Fredsminneparken og Atombombekuppelen. Japans hjerte finner du i den gamle hovedstaden Kyoto og i samuraiene maktsentrum Kanazawa, der du opplever det historiske Japan med gamle klassiske trehus og helligdommer, brolagte gater, geishaer og turister iført kimonoer. I Tokyo blir du i mer enn én forstand brakt tilbake til vår egen tid. Tokyo er dagens hovedstad og anses for å være Japans hjerne. Her er alt ultramoderne og trendsettende, byen har flotte skyskrapere og et meget effektivt transportsystem. For å komme deg raskt og enkelt rundt i landet kjører du med høyhastighetstoget Shinkansen eller vanlige hurtigtog. Det effektive togsystemet i Japan er nesten en severdighet i seg selv.

Detaljert dagsprogram
Klikk på et bilde for å se det i full størrelse
Dag 1: Avreise fra Norge
Dag 1: Avreise fra Norge

Avreise fra den valgte flyplassen i Norge med mellomlanding(er) underveis.

Dag 2: Ankomst i Osaka
Dag 2: Ankomst i Osaka

Etter ankomst går du gjennom passkontrollen, der du får stemplet et 90 dagers visum i passet ditt. Deretter henter du bagasjen din og går gjennom tollen og ut i ankomsthallen. I ankomsthallen venter en guide med et Asiatours-skilt. Guiden hjelper deg å kjøpe billett (ikke inkludert) til det riktige toget og viser deg den riktige perrongen.

Etter ankomst og innsjekking på hotellet er dagen til fri disposisjon.

Overnatting Shin-Osaka Esaka Tokyu REI 

Dag 3: Velkomstmøte - Sightseeing i Osaka
Dag 3: Velkomstmøte - Sightseeing i Osaka

I dag en lokal engelsktalende guide kommer til hotellet for å avholde et velkomstmøte. På velkomstmøtet gjennomgår guiden programmet for de kommende dagene, forklarer praktiske ting og svarer på spørsmål. Du får også utlevert et IC-kort, et elektronisk reisekort til tog og busser med 2500 JPY. På velkomstmøtet vil guiden også sørge for de praktiske tingene med ditt Japan Rail Pass som du skal bruke til transport mellom storbyene.

Osaka er Japans nest viktigste økonomiske kraftsenter etter Tokyo, og er en meget viktig by for Japans internasjonale handel og industri. Osaka ble grunnlagt for mange hundre år siden, ble bombet sønder og sammen under 2. verdenskrig og fremstår i dag som en ung by med moderne bygninger.  Det er likevel steder i byen der du kan oppleve historiens vingesus. Osaka er også berømt for sitt fantastiske kjøkken, både japansk og internasjonalt. Osakas innbyggere er kjent over hele Japan for å bruke mye penger på mat. Hvis du har lyst til å prøve lokale retter, foreslår vi kushi katsu, stekte grønnsaker og kjøtt på spyd eller takoyaki, blekksprutboller. De kan minne om epler, men smaker helt annerledes fordi de er salte og inneholder og blekksprut og purre eller vårløk.

På den guidede halvdagsturen i dag tar du offentlig transport sammen med guiden til Osaka-slottet, som stammer fra shogun-tiden. Slottet er meget imponerende og utvendig en av Japans aller vakreste. Under besøket i slottet og den tilhørende parken får du høre mer shogun-en Hideyoshis storhetstid, da han brukte 100.000 mann til å bygge slottet sitt på 3 år. Slottet er brent og gjenoppbygget flere gangeer, senest i 1931. Fra øverste etasje er det en praktfull utsikt over Osaka.

Fra Osaka-borgen er det en kort gåtur til elven, der du går ombord i Aqualiner-båten for en times sightseeingtur på Osakas vannveier.

Etter båtturen følger guiden deg tilbake til hotellet og resten av dagen er til fri disposisjon

Det er mye å foreta seg i Osaka. Du kan fordype deg i gastronomien, som byen jo er berømt for. Du bør også få med deg Umeda Sky-bygningen, som er tegnet av Hiroshi Hara, en av Japans berømte arkitekter. Fra observatorieetasjen kan du se vidt omkring – i klart vær så langt som Awaji-øya. I bygningens kjelleretasje finner du gourmetgaten Takimi-Koji som er utsmykket med bilder fra 1920-tallets Osaka.

Overnatting Shin-Osaka Esaka Tokyu REI 

Dag 4: Shinkansen fra Shin-Osaka til Hiroshima, halvdagsutflukt i Hiroshima
Dag 4: Shinkansen fra Shin-Osaka til Hiroshima, halvdagsutflukt i Hiroshima

I dag skal du for første gang kjøre med høyhastighetstoget Shinkansen, som har egne perronger på alle stasjoner, hvis det da ikke har egne togstasjoner, som f.eks. Shin-Osaka. Du må selv komme deg fra hotellet til togstasjonen. Togturen fra Shin-Osaka til Hiroshima er 342 km og tar knapt 1½ time.

Høyhastighetstogene kjører med 6, 8 eller 12 vogner. Noen få har 18 vogner. På informasjonsskiltene på stasjonen kan du se hvor mange vogner hvert enkelt tog har. Teksten på informasjonsskiltene veksler mellom japansk og engelsk. Når du så er nede på perrongen kan du på avmerkingen på selve perrongen se nøyaktig hvor din vogn stopper. Det er nemlig malt tegn på perrongen som viser togets lengde og hvor vognene befinner seg, f.eks. ”6 vogner – vogn 5” eller ”12 vogner – vogn 3”. Så når du først har skjønt systemet, er det veldig enkelt. I tillegg har japanerne en fantastisk køkultur, her stiller man seg pent i kø ved det relevante symbolet på perrongen og går stille og rolig ombord i toget i den rekkefølge man er ankommet i – ingen trenger seg foran eller forbi!

Togene kjører meget presist overalt i Japan, og forsinkelser på mer enn et par minutter er helt uhørt, det er det viktigste samtaleemnet på toget og blir til og med nevnt i de nasjonale nyhetene på TV og radio.

Ved ankomst i Hiroshima venter guiden ved toget og følger deg til hotellet. Deretter skal du bli med på en guidet omvisning i Hiroshima Peace Memorial Park. Parken ligger i hjertet av Hiroshima og er et minne om noen av 2. verdenskrigs verste grusomheter. Atombombekuppelen ligger midt i parken. Det som nå er et monument er det, kuppelformede stålskjelettet som var det eneste som sto igjen av en industribygning etter at atombomben hadde eksplodert. Bygningen og kuppelen er ikke endret siden den gang og står som et sterkt symbol på den mest ødeleggende menneskeskapte kraften. Samtidig symboliserer den et håp om at dette aldri kommer til at å skje igjen. Atombombekuppelen ble utnevnt til UNESCO-verdensarv i 1996. I parken ligger også Fredsminnemuseet og den symbolske statuen av piken og origami-tranen, Barnas fredsmonument. I Fredsminnemuseet er det utstilt bilder og ting fra dagen da bomben ble kastet over byen, 6. august 1945, og tiden deretter.

Etter besøket i parken kan guiden følge deg tilbake til hotellet, eller alternativt fortelle deg hvordan du på egenhånd kan dra til Hijiyama Park. Hijiyama Park er et godt sted å slappe av etter de intense opplevelsene i Hiroshima Peace Memorial Park. Her kan du gå en tur eller sitte og nyte livet. Øverst i parken er det et museum for samtidskunst og et godt manga-bibliotek for alle som interesserer seg for tegneserier.

Overnatting Hotel New Hiroden 

Dag 5: Hiroshima og Miyajima på egenhånd
Dag 5: Hiroshima og Miyajima på egenhånd

Dagen er til fri disposisjon.

Vi foreslår en dagstur til Miyajima. Miyajima ligger mindre enn én times reise fra Hiroshima, og det er enkelt å komme dit med offentlig transport. Det er her du finner den knapt 20 meter høye verdensberømte oransjerøde porten som ligger ute i vannet, og ved høyvann ser ut som om den flyter på vannet. Når du ankommer øya, som egentlig heter Itsukushima, med fergen kommer du gjennom noen turistgater med suvenirbutikker, små gavedelikatesseforretninger og kafeer før du kommer frem til stedet der du kan se den enorme porten. Underveis treffer du nok også de tamme sikahjortene. På øya ligger Daisho-in, et buddhistisk tempel som er åpent for besøkende. Et merkelig fenomen er at buddhaene her ofte har på seg skjerf og lue. Du kan også ta kabelbanen til toppen av Misen-fjellet, der du har en formidabel utsikt over Hiroshima og innlandshavet, der det ligger over 3000 småøyer. Det er også fine turstier på øya.

Overnatting Hotel New Hiroden 

Dag 6: Shinkansen fra Hiroshima til Kyoto, geisha distriktet Gion
Dag 6: Shinkansen fra Hiroshima til Kyoto, geisha distriktet Gion

I dag skal du kjøre med Shinkansen fra Hiroshima til Kyoto med togbytte i Shin-Osaka. Turen er 381 km lang og tar litt under 2 timer.

Kyoto var i mer enn 1000 år, frem til 1868, Japans hovedstad og anses på mange måter for å være den japanske kulturens vugge.  Byen unngikk bombene under den 2. verdenskrig, så derfor er ca. 2000 templer, helligdommer og keiserlige bygninger fremdeles bevart. Samtidig ligger det ca. 40 universiteter i og rundt byen, så Kyoto er en by sterkt preget av kultur og læring. I dag har Kyoto hele 17 bygninger som er utnevnt til UNESCO-verdensarv. I Kyoto er ikke den japanske kulturen bare en arv, den lever i beste velgående, og geishadistriktene med skoler og tehus eksisterer ikke bare for turistenes skyld. Byen er dessuten oversiktlig og lett å finne rundt i.

På stasjonen i Kyoto møter guiden på deg ved toget og følger deg til hotellet, og deretter blir du med på en orienterende guidet omvisning i Gion. Gion har beholdt det gamle Kyotos sjarm og har et av de få gjenværende ekte geishadistriktene med egen skole. Guiden forklarer om den finkulturen geishaene representerer, som i mange vestlige land oppfattes som sofistikert prostitusjon – det stemmer overhodet ikke. Geishaene har en fem år lang utdannelse i poesi, sang, musikk, konversasjon, teseremonier, origami og mye annet. Mens de går i lære kaldes de maiko-er, og det er disse geishalærlingene du ser skynde seg av gårde på gaten fra ett tehus til det neste.

Overnatting Kyoto Plaza Hotel 

Dag 7: Guidet gåtur i Kyoto
Dag 7: Guidet gåtur i Kyoto

Du møter guiden ved Yasaka-helligdommen i Gion til en halvdags guidet vandring. Herfra går du til det flotte tempeldistriktet Higashiyama.

Du går gjennom Higashiosaka frem til et sted der du får overvære en klassisk japansk teseremoni. Teseremonien heter ”sao” eller ”cha-no-yu” og gjenspeiler en tradisjon som er mer enn 400 år gammel. Du opplever teseremonien i et tradisjonelt japansk hus som er bygget av tre, har tynne vegger og skyvedører, noen steder er de laget av en slags pergament. Du sitter på gulvet foran en kvinne som er kledd i en flott kimono. Kvinnen utfører teseremonien etter et nøye fastlagt ritual, og hver enkelt bevegelse har en spesiell betydning.

Etter teseremonien tar guiden deg med til det fredede og meget sjarmerende Ninenzaka, en gammel brosteinsbelagt gate med trehus, som i dag er suvenirbutikker og små kafeer og matsteder. Du får tid på egenhånd her.

Neste stopp er det rundt 400 år gamle Kodaiji-tempelet. Kodaiji ligger på en ås, og her hersker det en helt spesiell ro. Tempelet er omgitt av en deilig hage som både har småsjøer, broer, et område med bonsai-trær, en steinhage og en bambuslund med 20 meter høye bambus. I en japansk hage er ikke noe tilfeldig, alt har sin spesielle plass og betydning, og det vil du som gjest også raskt forstå. På tempelområdet ligger det også to historiske tehus som du kan besøke.

Etter besøket i Kodaiji-tempelet fører guiden deg tilbake til Yasaka-helligdommen, og deretter er resten av dagen er til fri disposisjon.

I dag kan du delta på en ekstra utflukt mot tilleggsbetaling:

Overnatting Kyoto Plaza Hotel 

Dag 8: Kyoto på egenhånd
Dag 8: Kyoto på egenhånd

Dagen er til fri disposisjon. Kyoto har så mye å by på at det nesten blir vanskelig å velge!

Kanskje du har lyst til å leie en sykkel eller til å rusle rundt i byen? Her gir vi deg noen forslag til ting du med fordel kan bruke dagen på.

Først og fremst bør du få med deg Gullpaviljongen, Kinkakuji. Gullpaviljongen er Kyotos viktigste vartegn. Den 3-etasjers bygningen har fasade ut mot sjøen, og det er et flott syn når lyset faller på bygningen slik at den speiler seg i sjøen. Gullpaviljongen oppfattes som perfekt, og i den japanske kulturen søker man nettopp perfeksjon.

Den neste severdigheten vi anbefaler er Ginkakuji, også kjent som sølvpaviljongen. Dette zen-tempelet ble opprinnelig bygget som privat villa for en shogun, og det er omgitt av et meget vakkert hageanlegg. Veien opp til Ginkakuji er smal og hyggelig, med mange kafeer og småbutikker. Ofte kan du her kjøpe deg en tur i rickshaw.

En annen attraksjon er helligdommen Fushimi Inari, der stiene frem til helligdommen er flankert av oransjerøde porter som danner noe som ligner på en lang pergola. Portene er donert av mange forskjellige personer, og giverens navn er skrevet med sorte tegn på porten. Der hviler en helt spesiell stemning over dette stedet, der det er nesten 10.000 oransjerøde portene

Det er også interessant å ta en titt på livet i byens gater og streder. Butikkenes utvalg av matvarer og godsaker er helt annerledes enn det du kjenner hjemmefra. Du vil raskt oppdage at innpakningen er meget viktig når man kjøper noe her i Japan.

På gatene ser du mange turister iført tradisjonell kimono. Det er noe mange japanere liker å gjøre for en dag – både menn og kvinner. Det er et fargerikt skue, og interessant nok trives også mange unge mennesker godt i kimono.

Overnatting Kyoto Plaza Hotel 

Dag 9: Togreise fra Kyoto til Kanazawa, guidet omvisning i Kanazawa
Dag 9: Togreise fra Kyoto til Kanazawa, guidet omvisning i Kanazawa

I dag kjører du med Limited Express Thunderbird fra Kyoto til Kanazawa, en by som ligger på Honshus vestkyst, 225 km fra Kyoto. Turen tar ca. 2 timer.

Kanazawa var Japans mektigste by under samurai-tiden. Byen har i likhet med Kyoto et meget godt bevart bymiljø som unngikk ødeleggende bombing under den 2. verdenskrig. Når du går rundt i gatene her, får du helt klart en følelse av ”gamle dagers Japan”.

Guiden møter deg ved stasjonen og følger deg til hotellet. Etter innsjekking skal du ut på en halvdags guidet vandring til noen av Kanazawas høydepunkter. Du begynner ved Terashima Kurando-huset, et flott samurai-hus med en fin hage og kunstverker utført av krigeren selv.

Turen går videre til den nesten 400 år gamle parken Kenrokuen, som anses for å være en av Japans tre vakreste parker. Derfor er den også meget populær. Navnet Kenrokuen henviser til den perfekte estetiske kombinasjonen av nok vann, romslighet og avsondrethet, de tre elementene som må til for å skape en vakker japansk have.

Fra Kenrokuen går du gjennom byens pittoreske streder til det fine D.T. Suzuki-museet som hedrer mannen som innførte zen-buddhismen i Vesten. Den lille hagen ved museet er den perfekte rammen for zen-filosofien, og du kan avrunde dagen her med å prøve deg på mindfulness i speilbassenghagen.

Etter turen er resten av dagen til fri disposisjon.

Overnatting Resol Trinity 

Dag 10: På egenhånd i Kanazawa
Dag 10: På egenhånd i Kanazawa

Dagen er til fri disposisjon, slik at du kan dra på oppdagelsesferd i Kanazawa og området rundt.

Du kan for eksempel rusle rundt i det eneste aktive geishadistriktet utenfor Kyoto, Kazuemachi. Som allerede nevnt ble ikke Kanazawa bombet under 2. verdenskrig, så derfor er det bevart mange praktfulle, gamle bygninger.  Spis lunsj i handelsdistriktet Owaricho og ta en tur på det berømte Omicho-markedet, der matvarene er sirlig oppstilt og utstilt som små kunstverker. Gå gjennom det gamle samuraidistriktet og opplev byen helt spesielle atmosfære. I Hirosaka-gaten selges det eksklusive skåler i lakk, keramikk og en spesiell type porselen, kutani-yaki.

I den sørlige delen av byen ligger det et ninja-tempel som virkelig er et forsvarsverk efter alle kunstens regler. Her er det både skjulte ganger og hemmelige værelser gå på oppdagelse i. En litt annerledes aktivitet vi også kan anbefale er et besøk på Museet for samtidskunst. Her finner du bare kunstverk og installasjoner som er skapt etter 1980 – både japanske og internasjonale.

I dag kan du delta på en ekstra utflukt mot tilleggsbetaling:

Overnatting Resol Trinity 

Dag 11: Kanazawa – Tokyo med Shinkansen, guidet halvdagstur i Tokyo
Dag 11: Kanazawa – Tokyo med Shinkansen, guidet halvdagstur i Tokyo

Du kjører med Shinkansen fra Kanzawa to Tokyo. Turen er ca. 450 km og tar ca. 2½ time.

Når du ankommer til Tokyo, venter guiden din på stasjonen og følger deg til hotellet. Dere bruker metroen fra stasjonen til hotellet, og du skal bruke det samme elektroniske reisekortet som du fikk i Osaka.

Når du har sjekket inn på hotellet, skal du rett ut på en guidet byrundtur i det moderne Tokyo. Turen starter i Shibuya. Shibuya er kjent for flere ting: 1) som livlig shoppingområde for mote og motetilbehør, 2) som hjemsted for nye trendsettende motedesignere og ny trendsettende underholdning samt ikke minst for 3) Tokyos mest berømte og mest fotogene gatekryss, der tusenvis av travle mennesker krysser når det er grønt for gående og rødt for kjørende fra alle retninger.

Heretter går turen til Harajuku, et annet av Tokyos motemekkaer. En av de berømte gatene i Harajuku-området er Takeshita Dori, som med sine sidegater utgjør teenage-kulturens høyborg. Her kan du se mennesker, de fleste av dem unge, iført meget fargerike klær og en mote der det meste er tillatt, men antrekkene er likevel meget tekkelige.

Herfra tar guiden deg med til Tokyo Metropolitan Government Building i Shinjuku, en av Tokyos høyeste og mest karakteristiske skyskrapere. Bygningen er 243 meter høy og har to tårn. Hvert tårn har en utsiktsplattform i 202 meters høyde, der du har en formidabel utsikt over byen. Hvis været er klart, kan man ofte se Fuji-fjellet i det fjerne, men også de mer nærliggende Tokyo Skytree, Tokyo Tower, Meiji-helligdommen og Tokyo Dome ser du godt her oppe fra.

Overnatting Shiba Park Hotel 

Dag 12-13: Tokyo på egenhånd
Dag 12-13: Tokyo på egenhånd

Dagene er til fri disposisjon.

Tokyo har utrolig mye å by på. Keiserpalasset og broen Niju-bashi over vollgraven er en av Tokyos mest berømte severdigheter. Ikke langt fra palasset og parken ligger Ginza-kvarteret, der eiendomsprisene per kvadratmeter er verdens høyeste og de superrike bor. Her finner du alt du kan ønske deg av kafeer, barer, restauranter og shoppingsentre. Nærmere elven, i bydelen Tsukiji, i hjertet av Tokyo, ligger Japans verdensberømte fiskeauksjon. Det har mange ganger vært planlagt å flytte den vekk fra området, men foreløpig ligger den her. Og utgjør en av mange interessante kontraster i denne hypermoderne storbyen.

Asakusa er Tokyos gamle bydel. Her finnes det fremdeles noen gamle bygninger, og i dette området finner du ingen store høyhus. I tillegg til den hyggelige stemningen i gatene og stredene er den viktigste severdigheten her Sensoji. Overfor inngangen til templet ligger turistinformasjonen. Ta heisen til toppen av bygningen og få et flott utsyn over tempelanlegget. Sensoji er Tokyos eldste tempel, og for mange japanere er det viktig å komme hit for å brenne røkelsespinner. Nakamise er den lange gågaten med suvenirbutikker og matboder som fører opp til Sensoji-templet. Her er det alltid liv og røre, og du vil oppleve kvinner, par og noen ganger hele familier iført tradisjonelle kimonoer. De er på vei for å tenne røkelsespinner og vifte hellig røyk på seg i håp om å bli kvitt sykdom, få hell i livet, få et barn eller kanskje noe helt annet.

Der er mange interessante museer og gallerier i Tokyo, f.eks. Tokyo Museum of Contemporary Art. Du kan lett bruke flere dager på moderne kunst og kitsch-kunst eller manga.

Eller hva med en tur til Jernbanemuseet, der du får lære mer om verdens mest effektive transportsystem?

I bydelen Akihabara finner du alt det hjertet kan begjære innen elektronikk og elektriske varer. Butikk etter butikk handler med elektronikk. I løpet av de senere årene er bydelen også blitt kjent som et sentrum for otaku-kulturen og manga-fans. Det er også her du kan få den helt spesielle opplevelsen å gå på ”maid café”, der personalet er kledt som tegneserie-servitriser.

I dag kan du delta på en ekstra utflukt mot tilleggsbetaling:

Overnatting Shiba Park Hotel 

Dag 14: Hjemreise fra Tokyo til Norge
Dag 14: Hjemreise fra Tokyo til Norge

Dagen er til fri disposisjon til du skal reise til flyplassen.

Den letteste måten å komme til flyplassen på er med toget Narita Express (N’EX), og det kjører hver halvtime i tidsrommet fra klokken 6.00-20.00. Du kan bruke ditt Japan Rail Pass, men det er nødvendig å reservere billetter på forhånd. Det hjelper velkomstguiden deg med når du lander på dag 2.

Fra Du lander i Norge etter en spennende ferie.

Få gratis tilbud
SPØRSMÅL?

Kontakt ekspertene våre nå:
21 95 37 99
info@asiatours.no

Åpningstider:
Hverdager 9 - 16

Trustpilot

Få gratis tilbud

Nyhetsbrev

Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev vil du motta en mail ca. 3 ganger om måneden med relevante nyheter, gode tilbud m.m.

Vi bruker cookies til statistikk og målrettet markedsføring hos tredjepart.
Du samtykker i dette ved å klikke deg videre.
Les mer her.