Man - Fre 9 - 16
Meny
HomeOvernattingJapan

Overnatting: Japan

Her kan du lese mer om hotellene vi bruker ved våre rundreiser til Japan.
I tillegg kan du også se bilder av stedene.

Beveg musen over de små bildene for å se dem i større utgave.

Hotel New Hiroden
Hiroshima

Det 3-stjerners Hotel New Hiroden ligger i hjertet av Hiroshima, ca. 5 minutters gange fra Hiroshima stasjon. Det er ca. 15 minutters gange til Hiroshima-borgen og det samme til Hiroshima Fredsminnepark. Det 15-etasjers hotellet har ca. 250 rom med aircondition/oppvarming, minikjøleskap, elektrisk vannkoker og flatskjerm-TV med betalingskanaler. Badet er et klassisk prefabrikkert bad med toalett, håndvask, dusj i badekaret, hårtørker og toalettartikler. Det er gratis WI-FI på rommene. Hotellet tilbyr massasje (mot betaling) og har 3 restauranter.

Resol Trinity
Kanazawa

Det 3-stjerners hotellet Resol Trinity ligger kun få minutters gange fra Kanazawas berømte marked, Omicho og nær samuraidistriktet Nagamachi. Kort sagt; en fantastisk beliggenhet.

Hotellet har 123 rom, som alle er moderne og stilfullt innredet. Rommene har kjøleskap, TV, aircondition og elektrisk kjele. Badet er et klassisk prefabrikkert bad med toalett, håndvask, dusj i badekaret, hårtørker og toalettartikler.

Hotellet tilbyr gratis WI-FI og betalingsvaskeri. Det har også en italiensk restaurant.

Citadines Kyoto Karasuma Gojo
Kyoto

Det 3-stjerners Citadines Kyoto Karasuma-Gojo ligger sentralt mellom Kyoto togstasjon og geishadistriktet Gion, ca. 10 minutters gange fra Kyoto stasjon og ca. 15 minutters gange fra Gion. Hotellet har 124 leiligheter med tekjøkken utstyrt med mikrobølgeovn, kjøleskap, elektrisk kjele, kokeplass samt romservice. Det er daglig rengjøring. Rommene har dessuten aircondition/oppvarming, flatskjerm-TV og skrivebord. Badet er et klassisk prefabrikkert bad med toalett, håndvask, dusj i badekaret, hårtørker og toalettartikler. Hotellet tilbyr dessuten gratis WI-FI.

Hotel Vista Premio Kyoto
Kyoto

Det 3-stjerners Hotel Vista Premio Kyoto ligger 5 minutters gange fra Kamo-elven og ca. 10 minutters gange fra geishadistriktet Gion. Hotellet er omgitt av butikker og restauranter, bl.a. ligger det berømte matmarkedet Nishiki like ved hotellet. I gatene får du se mange mennesker som er kledd i kimono for en dag. Hotellet ligger i en 6-etasjers bygning og har vel 80 rom som er moderne innredet med inspirasjon av tradisjonell japansk stil. Rommene har aircondition, kjøleskap og flatskjerm-TV med satellittkanaler og betalingsfilmer. Badet er et klassisk prefabrikkert bad med toalett, håndvask, dusj i badekaret, hårtørker og toalettartikler. Hoteller har 2 restauranter og det er gratis WI-FI i fellesområdene.

Kyoto Plaza Hotel
Kyoto

Det 3-stjerners Kyoto Plaza Hotel ligger i hjertet av Kyoto, ca. 5 minutters gange fra togstasjonen JR Kyoto. Hotellet har 110 små rom med aircondition, flatskjerm-TV, gratis WI-FI, minikjøleskap og elektrisk vannkoker. Badet er et klassisk prefabrikkert bad med toalett, håndvask, dusj i badekaret, hårtørker og toalettartikler. Hotellet tilbyder sykkelutleie og har et lite spa der det tilbys massasje, og i annekset ligger det et lite onsen-bad.

Vessel Hotel Campana Kyoto Gojo
Kyoto

Det 3-stjerners Vessel Hotel Campana Kyoto Gojo ligger i hjertet av Kyoto, rett ved Kamo-elven, ca. midt mellom JR-stasjonen og geishadistriktet Gion. I området rundt hotellet er det mange butikker og restauranter. Hotellet har ca. 235 rom med aircondition, flatskjerm-TV, skrivebord, kjøleskap og elektrisk kjele. Badet er et klassisk prefabrikkert bad med toalett, håndvask, dusj i badekaret, hårtørker og toalettartikler.

På hotellet er det et onsen-bad med sauna, restaurant og sykkelutleie. Det tilbys massasje mot betaling.

Matsumoto Buena Vista
Matsumoto

Det 4-stjerners hotellet Matsumoto Buena Vista ligger i hjertet av Matsumoto i kort gåavstand fra stasjonen. Det historiske og meget vakre Matsumoto-slottet ligger 15 minutters gange fra hotellet. Hotellet tilbyr shuttlebuss til stasjonen, turen tar 2 minutter. Fra hotellets øverste etasjer er det fin utsikt til Japans alper. Hotellet har 200 rom som er moderne innredet i lyse farger. Rommene har aircondition/oppvarming, flatskjerm-TV med satellittkanaler, minikjøleskap og minibar samt elektrisk vannkoker. Badet har badekar med dusj, toalett med varme og bidet, håndvask, hårtørker og toalettartikler. Hotellet tilbyr massasje (mot betaling), skjønnhetssalong, sykkelutleie, kafe og 5 restauranter samt gratis WI-FI over hele hotellet.

Nagano Tokyu Rei
Nagano

Det 3-stjerners hotellet Nagano Tokyu Rei ligger rett med JR-stasjonen i hjertet av Nagano. I tilknytning til jernbanestasjonen ligger handlesenteret MIDORI, og rett ved hotellet finner du mange små butikker, kafeer og restauranter. Der er ca. 2 km til det fantastiske tempelet Zenkoji. en del av veien er gågate med flere gode restauranter og butikker. Hotellet har ca. 140 rom med aircondition/varmeapparat, kjøleskap, strykebrett og -jern, flatskjerm-TV samt gratis WI-FI. Badet er et klassisk prefabrikkert bad med toalett, håndvask, dusj i badekaret, hårtørker og toalettartikler. Hotellet har frokostrestaurant.

Mitsui Garden Hotel Okayama
Okayma

Det 3-stjerners Mitsui Garden Hotel ligger i sentrum av Okayama, 2 minutters gange fra JR Okayama togstasjon. Okayama-slottet og Koraku-en-parken ligger ca. 10 minutters kjøring fra hotellet. Hotellet har ca. 350 rom, og alle er utstyrt med aircondition, flatskjerm-TV med satellittkanaler og betalingsfilmer, minikjøleskap, sikkerhetsboks samt kaffe- og tefasiliteter. Badet er et klassisk prefabrikkert bad med toalett, håndvask, dusj i badekaret, hårtørker og toalettartikler. Der er gratis WI-FI over hele hotellet, og hotellet tilbyr massasje mot betaling.

Sheraton Okinawa Sunmarina Resort
Okinawa

Det komfortable 4-stjerners Sheraton Okinawa Sunmarina Resort ligger rett ved stranden, en times kjøring fra Nara flyplass. Hotellet har knapt 250 rom, 2 restauranter, bar, kafe, både innendørs og utendørs svømmebasseng, treningssenter og Churaku-spa. Rommene har balkong og er moderne innredet i friske farger og med aircondition, sitteområde, TV med satellittkanaler, minikjøleskap, en flaske vann per dag og sikkerhetsboks. Badet har dypt badekar med dusj, morgenkåpe, tøfler, hårtørker og toalettartikler.

I restaurantene kan du få både vestlig og japansk mad.

Windsurfing, kanoer og andre vannsportsaktiviteter tilbys på stranden mot betaling.

Shin-Osaka Esaka Tokyu REI
Osaka

Det 3-stjerners Shin-Osaka Esaka hotell ligger et steinkast fra Esaka-metrostasjonen i Osaka. Hotellet ligger i samme bygning som Tokyu varehuset, der du kan kjøpe alt mellom himmel og jord.

Hotellet har 363 rom, de fleste av dem er litt små. De er enkelt innredet, men har alt det du trenger: TV, elektrisk kjele, kjøleskap og sikkerhetsboks. Badet er et klassisk prefabrikkert bad med toalett, håndvask, dusj i badekaret, hårtørker og toalettartikler.

Hotellet tilbyr gratis WI-FI, mineralvann på rommet og betalingsvaskeri. Det er restaurant på hotellet.

Best Western
Takayama

Det 3-stjerners Best Western Hotel ligger et steinkast fra togstasjonen i Takayama. Her er like ved severdigheter, butikker og restauranter.

Rommene er små og relativt enkelt innredet, men pene. Alle rom har aircondition, lydisolering, kjøleskap, TV og WI-FI.

Badet er et klassisk prefabrikkert bad med toalett, håndvask, dusj i badekaret, hårtørker og toalettartikler.

Det er restaurant på hotellet og mulighet for å få massasje (mot betaling).

Citadine Shinjuku
Tokyo

Dette 3-stjerners leilighetshotellet ligger kun 5 minutters gange fra metroen, Shinjuku Gyoenmae og i gåavstand fra Shinjuku sentrum.

Hotellet består av 160 leiligheter som har tekjøkken med kjøleskap, elektrisk kjele, service og mikrobølgeovn. Alle leilighetene har TV, aircondition, strykejern og WI-FI.

Badet er et klassisk prefabrikkert bad med toalett, håndvask, dusj i badekaret, hårtørker og toalettartikler.

Hotellet har betalingsvaskeri, og det er mulig å kjøpe frokost på hotellets restaurant. Der er også gratis WI-FI i fellesområdene.

Shiba Park Hotel
Tokyo

Det 3-stjerners Shiba Park Hotel ligger i bydelen Minato, rett ved metrostasjonene Onarimon og Daimon. Det er 10 minutters gange til Tokyo Tower. Hotellet har knapt 200 rom fordelt på 12 etasjer. Rommene er moderne innredet med lyse møbler og er utstyrt med aircondition, minikjøleskap og flatskjerm-TV. Badet er et klassisk prefabrikkert bad med toalett, håndvask, dusj i badekaret, hårtørker og toalettartikler. Hotellet har to restauranter, en hyggelig lobby med sitteområde og en utfluktsskranke. Der tilbys tradisjonell, japansk shiatsu-massasje mot betaling. Det er gratis WI-FI overalt.

Villa Fontaine Tamachi
Tokyo-Tamachi

Det 3-stjerners Villa Fontaine Tamachi ligger ca. 10 minutters gange fra både togstasjon og metrostasjon, der det går tog direkte til flyplassen.

Hoteller ligger i en høy bygning, som bl.a. også huser en rekke kontorer – hotellet disponerer 4 etasjer. Det ligger butikker og restauranter rett utenfor døren.

Alle de 173 rommene har kjøleskap, aircondition og TV. Rommene er små, men komfortabelt innredet i en avslappet stil.

Badet er et klassisk prefabrikkert bad med toalett, håndvask, dusj i badekaret, hårtørker og toalettartikler.

Det er frokostrestaurant på hotellet, gratis WI-FI og betalingsvaskeri.

Villa Fontaine Shiodome
Shiodome-Tokyo

I hjertet av Tokoys Shiodome distrikt finner du dette 3-stjerners hotellet.

Hotellet har nesten 500 rom som ligger i flere etasjer i en stor, moderne kontorbygning. Rommene er – som overalt i Tokyo – ikke spesielt store, men de er pent og stilfullt innredet. Alle rom har kjøleskap, TV, aircondition, elektrisk kjele og gratis WI-FI.

Badet er et klassisk prefabrikkert bad med toalett, håndvask, dusj i badekaret, hårtørker og toalettartikler.

Hotellet har betalingsvaskeri og frokostrestaurant.

Hatori
Yamashiro Onsen, Kaga Onsen

Det 4-stjerners ”roykan” Hatori ligger i byen Yamashiro Onsen, som er en del av området Kaga Onsen. Det tradisjonelle gjestehuset kro ligger ca. 10 minutters kjøring med buss fra togstasjonen i Kaga Onsen. Gjestehuset har i alt 59 rom som er innredet i japansk stil med futonsenger og med moderne fasiliteter som aircondition/oppvarming, minikjøleskap og elektrisk vannkoker.  Alle rom har eget bad med toalettartikler. Gjestehuset har restaurant, pub, en liten hage, sykkelutleie og massasje (mot ekstra betaling). Hatori har også noe helt spesielt, nemlig egne varme kildebad med sauna. Der er gratis WI-FI på rommene og i fellesområdene.

SPØRSMÅL?

Kontakt ekspertene våre nå:
21 95 37 99
info@asiatours.no

Åpningstider:
Hverdager 9 - 16

Populære reiser
Bali, Indonesia
Bali, Indonesia
Rundreise på Bali, Gudenes øy.
 
Vakre Nordvietnam
Vakre Nordvietnam
Natur-og kulturopplevelser.
 
Opplev Kambodsja
Opplev Kambodsja
Kambodsjas klassiske høydepunkter
 

Nyhetsbrev

Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev vil du motta en mail ca. 3 ganger om måneden med relevante nyheter, gode tilbud m.m.

Vi bruker cookies til statistikk og målrettet markedsføring hos tredjepart.
Du samtykker i dette ved å klikke deg videre.
Les mer her.