• Fornøyde gjester siden 2006
  • Dedikerte reiseeksperter
  • Gjennomtestede kvalitetsreiser
  • Lokale guider valgt med omhu
  • Prisgaranti
  • Assistanse 24/7
  • Medlem av Reisegarantifonden

Overnatting: Japan

Her kan du lese mer om hotellene vi bruker ved våre rundreiser til Japan.
I tillegg kan du også se bilder av stedene.

Beveg musen over de små bildene for å se dem i større utgave.

Ryokan Tonosawa Ichinoyu Honkan

Hakone

Ved bredden av Hayakawa-elven i Hakone ligger denne gamle ryokan-en fra år 1630, Tonosawa Ichinoyu Honkan.

Tonosawa Ichinoyu Honkan har i alt 22 rom, tradisjonelt innredet med tatami-matter, dvs. klassiske japanske matter laget av risstrå. Tatami-mattene har et temperaturelement som gjør dem kjølende om sommeren og varmende om vinteren. Rommene er også innredet med de tradisjonelle japanske skyvedørene shoji, som er laget av rispapir festet på en treramme. Rispapirets tynnhet gir rommet lys, men uten at man kan se gjennom det, noe som beskytter privatlivets fred.

Her sover du i en tradisjonell futon-seng. Rommene har dessuten Wi-Fi, aircondition, kjøleskap, TV, eget bad og elektrisk vannkoker, slik at du kan drikke en kopp grønn matcha-te ved det lave sittebordet.

Dette ryokan-en har kjønnsdelte onsen-bad, spiserom og suvenirbutikk med lokale produkter. Både frokost og middag, som begge er inkludert i oppholdet ditt, serveres i spisestuen.

Morgen eller kveld kan du iføre deg den tradisjonelle yukata-kimonoen og ta en tur i spa-et, der du kan få forskjellige massasje- og ansiktsbehandlinger.

Les mere om å bo i en ryokan her.


Hotel New Hiroden

Hiroshima

Det 3-stjerners Hotel New Hiroden ligger i hjertet av Hiroshima, ca. 5 minutters gange fra Hiroshima stasjon. Det er ca. 15 minutters gange til Hiroshima-borgen og det samme til Hiroshima Fredsminnepark. Det 15-etasjers hotellet har ca. 250 rom med aircondition/oppvarming, minikjøleskap, elektrisk vannkoker og flatskjerm-TV med betalingskanaler. Badet er et klassisk prefabrikkert bad med toalett, håndvask, dusj i badekaret, hårtørker og toalettartikler. Det er gratis WI-FI på rommene. Hotellet tilbyr massasje (mot betaling) og har 3 restauranter.


Resol Trinity

Kanazawa

Det 3-stjerners hotellet Resol Trinity ligger kun få minutters gange fra Kanazawas berømte marked, Omicho og nær samuraidistriktet Nagamachi. Kort sagt; en fantastisk beliggenhet.

Hotellet har 123 rom, som alle er moderne og stilfullt innredet. Rommene har kjøleskap, TV, aircondition og elektrisk kjele. Badet er et klassisk prefabrikkert bad med toalett, håndvask, dusj i badekaret, hårtørker og toalettartikler.

Hotellet tilbyr gratis WI-FI og betalingsvaskeri. Det har også en italiensk restaurant.


Ryokan Onishiya Suishoen

Kinosaki Onsen

Den fine ryokanen Onishiya Suishoen ligger ved elven Maruyama, kun 1 km fra sentrum og togstasjonen i Kinosaki Onsen. Her kan du nesten føle deg som en japaner når du ifører deg din yukata (bomullskimono) for å slappe helt av og når du bader i de varme kildene i både det utendørs og innendørs onsen.

Spaet med kjønnsdelte onsen-bad inkluderer også jacuzzi og badstue og har utsikt til den vakre japanske hagen i ryokanens bakgård. Gjør opplevelsen perfekt med en fotmassasje.

Du kan når du vil sette deg ned og nyte en kopp kaffe eller japansk te som alltid serveres i det hyggelige lounge-området som også vender ut mot bakgårdshagen med rislende vand.

De store rommene har oppholdsområde med tatami-matter på gulvet, futonsenger, Wi-Fi, aircondition, safe, minibar, hårtørker, kaffe- og tefasiliteter, TV og bad med dusj eller badekar.

Under oppholdet vil du få servert en tradisjonell japansk frokost og middag om kvelden med flere retter.

Én gang hver kveld kjører det en gratis shuttlebuss til sentrum av byen.

Les mere om å bo i en ryokan her.


Ryokan Tokiwa Bekkan

Kinosaki Onsen

Denne fine ryokan-en ligger kun 15 minutters gange fra Kinosaki Onsens berømte onsen-bad.

Tokiwa Bekkan har i alt 23 rom med vakker utsikt til de frodige og velpleide japanske hagene. Alle rom er innredet i tradisjonell japansk stil med tatam-imatter, shoji-skyvedører og sittebord. Naturfargene og de enkle elementene skaper en rolig og varm atmosfære. I tillegg har rommene tradisjonelle, komfortable futon-senger samt TV, kjøleskap, yukata-kimonoer og eget bad med toalettartikler og hårtørker.

Fasilitetene inkluderer også et kjønnsdelt onsen-bad, bibliotek og suvenirbutikk.

Du får servert en tradisjonell japansk frokost på rommet ditt.

Les mere om å bo i en ryokan her.


Ryokan Kongo Sanmai-in

Koyasan

Hvor mange kan skryte av å ha bodd i et tempelanlegg som er mer enn 800 års gammelt? Det kan snart bli deg, for Kongo Sanmai-in fungerer nemlig både som tempel og ryokan.

Rommene er prydet med de fineste japanske tatami-gulv, mørkebrune sittebord, shoji-vinduer og futon-senger. Her er det dessuten aircondition, Wi-Fi, TV, safe og toalett. Selve badet ligger på gangen og deles med andre.

Utenfor rommet ditt kan du beundre den vakre japanske hagen med frodige rododendron, dverglønnetrær, bonsaitrær og små dammer.

Hvis du ønsker det, kan du delta i munkenes morgenbønn. Deretter serveres det et buddhistisk, vegetarisk måltid.

Les mere om å bo i en ryokan her.


Citadines Kyoto Karasuma Gojo

Kyoto

Det 3-stjerners Citadines Kyoto Karasuma-Gojo ligger sentralt mellom Kyoto togstasjon og geishadistriktet Gion, ca. 10 minutters gange fra Kyoto stasjon og ca. 15 minutters gange fra Gion. Hotellet har 124 leiligheter med tekjøkken utstyrt med mikrobølgeovn, kjøleskap, elektrisk kjele, kokeplass samt romservice. Det er daglig rengjøring. Rommene har dessuten aircondition/oppvarming, flatskjerm-TV og skrivebord. Badet er et klassisk prefabrikkert bad med toalett, håndvask, dusj i badekaret, hårtørker og toalettartikler. Hotellet tilbyr dessuten gratis WI-FI.


Hotel Vista Premio Kyoto

Kyoto

Det 3-stjerners Hotel Vista Premio Kyoto ligger 5 minutters gange fra Kamo-elven og ca. 10 minutters gange fra geishadistriktet Gion. Hotellet er omgitt av butikker og restauranter, bl.a. ligger det berømte matmarkedet Nishiki like ved hotellet. I gatene får du se mange mennesker som er kledd i kimono for en dag. Hotellet ligger i en 6-etasjers bygning og har vel 80 rom som er moderne innredet med inspirasjon av tradisjonell japansk stil. Rommene har aircondition, kjøleskap og flatskjerm-TV med satellittkanaler og betalingsfilmer. Badet er et klassisk prefabrikkert bad med toalett, håndvask, dusj i badekaret, hårtørker og toalettartikler. Hoteller har 2 restauranter og det er gratis WI-FI i fellesområdene.


The B Kyoto Shijo

Kyoto

The B Kyoto Shijo åpnet dørene den 1. september 2018 og gjenspeiler Kyotos skjønnhet og japansk ro.

I gåavstand fra hotellet ligger det berømte markedet Nishikishijo, den populære handlegaten Teramachidori samt de fire stasjonene Shijo, Shijo Omiya, Karasuma og Omiya.

Hotellet har 146 enkle og moderne innredede rom, alle med skrivebord, gratis Wi-Fi, aircondition, kjøleskap, te- og kaffefasiliteter samt hårtørker og toalettartikler.

Frokost serveres i restauranten som har åpent fra kl. 7.00 til kl. 10.00.


Vessel Hotel Campana Kyoto Gojo

Kyoto

Det 3-stjerners Vessel Hotel Campana Kyoto Gojo ligger i hjertet av Kyoto, rett ved Kamo-elven, ca. midt mellom JR-stasjonen og geishadistriktet Gion. I området rundt hotellet er det mange butikker og restauranter. Hotellet har ca. 235 rom med aircondition, flatskjerm-TV, skrivebord, kjøleskap og elektrisk kjele. Badet er et klassisk prefabrikkert bad med toalett, håndvask, dusj i badekaret, hårtørker og toalettartikler.

På hotellet er det et onsen-bad med sauna, restaurant og sykkelutleie. Det tilbys massasje mot betaling.


Hotel Buena Vista Matsumoto

Matsumoto

Det 4-stjerners hotellet hotel Buena Vista ligger i hjertet av Matsumoto. En gratis shuttlebuss kjører regelmessig mellom togstasjonen og hotellet. På bare 15 minutter kan du gå til det historiske og meget vakre Matsumoto.

Hotellets rom er innredet i lyse naturfarger. De har alle et lite sitteområde og moderne fasiliteter som Wi-Fi, aircondition, minibar, elektrisk vannkoker og TV.

Det er en fantastisk utsikt over Matsumoto og de japanske alper fra hotellets franske restaurant i øverste etasje. Det er også her frokostbuffeten med både japanske og vestlige retter serveres.

I første etasje finner du en liten suvenirbutikk, en kafe og en kinesisk restaurant. I 6. etasje ligger hotellets tradisjonelle japanske restaurant.

Du kan kjøpe massasje og skjønnhetsbehandlinger i hotellets spa, og i resepsjonen kan du leie sykkel gratis.


Hotel Kisoji

Nagiso

Hotel Kisoji ligger i Nagiso, omgitt av vakker natur og Kiso-fjellene. Det ligger dessuten ideelt i forhold til Nakasendo-stien.

Rommene er komfortable og store, og alle har aircondition, kjøleskap, TV, telefon, safe samt kaffe- og tefasiliteter.

Kisoji kan nærmest kalles en onsen-resort på grunn av stedets mange innendørs og utendørs bad som ligger som oaser i området. Len deg tilbake og la det mineralrike vannet gjøre kroppen din godt mens du nyter de utrolig vakre omgivelsene.

På hotellets restaurant får du servert lekre japanske retter.

Det er gratis shuttlebuss mellom hotellet og togstasjonen i Nagiso.


Mitsui Garden Hotel Okayama

Okayma

Det 3-stjerners Mitsui Garden Hotel ligger i sentrum av Okayama, 2 minutters gange fra JR Okayama togstasjon. Okayama-slottet og Koraku-en-parken ligger ca. 10 minutters kjøring fra hotellet. Hotellet har ca. 350 rom, og alle er utstyrt med aircondition, flatskjerm-TV med satellittkanaler og betalingsfilmer, minikjøleskap, sikkerhetsboks samt kaffe- og tefasiliteter. Badet er et klassisk prefabrikkert bad med toalett, håndvask, dusj i badekaret, hårtørker og toalettartikler. Der er gratis WI-FI over hele hotellet, og hotellet tilbyr massasje mot betaling.


Shin-Osaka Esaka Tokyu REI

Osaka

Det 3-stjerners Shin-Osaka Esaka hotell ligger et steinkast fra Esaka-metrostasjonen i Osaka. Hotellet ligger i samme bygning som Tokyu varehuset, der du kan kjøpe alt mellom himmel og jord.

Hotellet har 363 rom, de fleste av dem er litt små. De er enkelt innredet, men har alt det du trenger: TV, elektrisk kjele, kjøleskap og sikkerhetsboks. Badet er et klassisk prefabrikkert bad med toalett, håndvask, dusj i badekaret, hårtørker og toalettartikler.

Hotellet tilbyr gratis WI-FI, mineralvann på rommet og betalingsvaskeri. Det er restaurant på hotellet.


Best Western

Takayama

Det 3-stjerners Best Western Hotel ligger et steinkast fra togstasjonen i Takayama. Her er like ved severdigheter, butikker og restauranter.

Rommene er små og relativt enkelt innredet, men pene. Alle rom har aircondition, lydisolering, kjøleskap, TV og WI-FI.

Badet er et klassisk prefabrikkert bad med toalett, håndvask, dusj i badekaret, hårtørker og toalettartikler.

Det er restaurant på hotellet og mulighet for å få massasje (mot betaling).


Citadine Shinjuku

Tokyo

Dette 3-stjerners leilighetshotellet ligger kun 5 minutters gange fra metroen, Shinjuku Gyoenmae og i gåavstand fra Shinjuku sentrum.

Hotellet består av 160 leiligheter som har tekjøkken med kjøleskap, elektrisk kjele, service og mikrobølgeovn. Alle leilighetene har TV, aircondition, strykejern og WI-FI.

Badet er et klassisk prefabrikkert bad med toalett, håndvask, dusj i badekaret, hårtørker og toalettartikler.

Der er gratis WI-FI i fellesområdene.


Shiba Park Hotel

Tokyo

Det 3-stjerners Shiba Park Hotel ligger i bydelen Minato, rett ved metrostasjonene Onarimon og Daimon. Det er 10 minutters gange til Tokyo Tower. Hotellet har knapt 200 rom fordelt på 12 etasjer. Rommene er moderne innredet med lyse møbler og er utstyrt med aircondition, minikjøleskap og flatskjerm-TV. Badet er et klassisk prefabrikkert bad med toalett, håndvask, dusj i badekaret, hårtørker og toalettartikler. Hotellet har to restauranter, en hyggelig lobby med sitteområde og en utfluktsskranke. Der tilbys tradisjonell, japansk shiatsu-massasje mot betaling. Det er gratis WI-FI overalt.


Shinjuku Washington Hotel

Tokyo

Shinjuku Washington Hotel ligger sentralt i Shinjuku-distriktet, rett ved fashionable butikker og restauranter, Tokyos regjeringsbygning, Gyoen-parken og underholdningsområdet Kabukicho. Fra hotellet er også enkelt å komme seg til den sentrale togstasjonen Shinjuku-JR.

Hele hotellet er preget av moderne design. Her er det mer enn 1000 rom fordelt på 25 etasjer. Alle rom er komfortable, pent innredet og har både gratis Wi-Fi, aircondition, TV, telefon, minikjøleskap, te- og kaffefasiliteter samt hårtørker og gratis toalettartikler.

I tillegg har hotellet flere restauranter, kafeer og barer. Restauranten Fujita byr på japanske spesialiteter, mens den hyggelige Manhatten Table Grill & Dining serverer et stort utvalg av amerikanske grillretter. Her har du flott utsikt over Tokyos skyline.


Villa Fontaine Tamachi

Tokyo-Tamachi

Det 3-stjerners Villa Fontaine Tamachi ligger ca. 10 minutters gange fra både togstasjon og metrostasjon, der det går tog direkte til flyplassen.

Hoteller ligger i en høy bygning, som bl.a. også huser en rekke kontorer – hotellet disponerer 4 etasjer. Det ligger butikker og restauranter rett utenfor døren.

Alle de 173 rommene har kjøleskap, aircondition og TV. Rommene er små, men komfortabelt innredet i en avslappet stil.

Badet er et klassisk prefabrikkert bad med toalett, håndvask, dusj i badekaret, hårtørker og toalettartikler.

Det er frokostrestaurant på hotellet, gratis WI-FI og betalingsvaskeri.


Ryokan Biyu no Yado

Yudanaka

Denne moderne ryokan-en ligger omgitt av fjell i byen Yudanaka.

5 minutters gange herfra finner du den 25 meter høye Buddha-figuren Heiwa Kannon, som vokter over byen.

Biyu no Yado tilbyr gratis shuttlebuss til og fra togstasjonen og ape-parken, Jigokudani, som ligger 15 minutters kjøring unna.

De 44 rommene er innredet i tradisjonell japansk stil med tatami-gulv, futon-senger, shoji-skyvedører og sittebord. Alle rom har dessuten Wi-Fi, aircondition, kjøleskap, TV, elektrisk vannkoker og safe.

Etter en deilig dag hos snøapene kan du nyte stedets dampende onsen-bad. Det er også mulig å bestille det private badet på takterrassen.

Stedets andre fasiliteter inkluderer suvenirbutikk og restaurant med en flott utsikt over området.

Les mere om å bo i en ryokan her.

Våre mest populære reiser
Hit reiser andre

Vi bruker cookies til å gjøre hjemmesiden vår mer brukervennlig og relevant for deg, samt til å vise deg målrettede annonser. Du samtykker i dette hvis du klikker videre.

Du kan si nei takk til cookies ved å klikke her. Vi bruker en cookie for å huske ditt nei.

Les mer her.