• Fornøyde gjester siden 2006
 • Dedikerte reiseeksperter
 • Gjennomtestede kvalitetsreiser
 • Lokale guider valgt med omhu
 • Prisgaranti
 • Assistanse 24/7
 • Medlem av Reisegarantifonden
15 dager

Øyhopping i Indonesia

Drømmer du deg bort til sol og strand? Så bli med og opplev fire indonesiske paradisøyer, som vil begeistre deg med flotte strender, fantastiske snorklemuligheter og uforglemmelige solnedganger.

Vi støtter bæredyktig utvikling. For hver reise du kjøper hos oss, planter vi 10 trær. Les mere om bæredyktighetsprosjektet her.

Øyhopping i Indonesia Øyhopping i Indonesia
15 dager

Øyhopping i Indonesia

Drømmer du deg bort til sol og strand? Så bli med og opplev fire indonesiske paradisøyer, som vil begeistre deg med flotte strender, fantastiske snorklemuligheter og uforglemmelige solnedganger.

Vi støtter bæredyktig utvikling. For hver reise du kjøper hos oss, planter vi 10 trær. Les mere om bæredyktighetsprosjektet her.

Hva er inkludert i prisen?
Følgende er inkludert i turen
 • Fly fra Norge til Denpasar t/r
 • 12 netter på 3,5- og 4-stjerners hoteller
 • 12 x frokost (dag 3–14)
 • Transfer med engelsktalende sjåfør i minibuss med aircondition
 • Transport mellom øyene i speedbåt
 • Døgnbemannet nødtelefon på hele reisen
 • Avreisegaranti – reisen gjennomføres uansett antall deltakere

Reisen kort & godt

Reisen tar deg med til fire Indonesiske paradisøyer, og her er det lagt opp til livsglede og avslapning – dagene er nemlig til fri disposisjon, slik at du selv kan bestemme tempoet og aktivitetene. Det er mulig å kjøpe ekstrautflukter for deg som vil kombinere avslapning og opplevelser.

Du starter på Bali, i den populære badebyen Sanur, kjent for sin avslappede og hyggelige stemning, og ikke minst sin flere kilometer lange gylne sandstrand. Etter en dag med sol og strand kan du slå deg ned på en av byens hyggelige kafeer eller populære loungebarer og nyte stemningen.

Fra Bali tar du speedbåt til den naturskjønne og fredfulle øya Lombok. Naturen på Lombok minner mye om Bali, men det er færre turister her, og Lombok er derfor mye mer uberørt og alt foregår i et roligere tempo. Du bor i en liten, rolig bukt ved Senggigi-stranden, vestkystens beste badestrand.

Reisen fortsetter til Gili Trawangan, en av de tre Gili-øyene. Gili Trawangan er spesielt populær på grunn av sine strender og gode muligheter til både dykking og snorkling. Her kan du bl.a. se havskilpadder. Om kvelden kan du slappe av i en sekkestol og kose deg med en drink mens solen stille går ned bak vulkanen Mt. Agung på Bali.

Du avslutter reisen på den lille, idylliske øya Nusa Lembongan, kjent for sine hvite sandstrender, asurblå hav og røffe natur med klippeformasjoner, kaktus og mangrover. Under havoverflaten kan du se store stimer av tropiske fisker i alle regnbuens farger, havskilpadder, månefisk og til og med rokker.

Det er mulig å forlenge reisen med et opphold i Ubud på Bali eller med storbyferie i Singapore.

Derfor skal du velge denne reisen

 • Du opplever øyene Bali, Lombok, Gili Trawangan og Nusa Lembongan på én og samme reise
 • Her opplever du fire helt forskjellige øyer med strender i verdensklasse og gode snorklemuligheter
 • Dagene er til fri disposisjon, og du bestemmer selv over tid og aktiviteter
 • Reisen kan forlenges med et kulturopphold i Ubud eller med storbyferie i Singapore

Prisene våre inkluderer alltid

 • Alle fly – både internasjonale og innenriks
 • Alle transfers på destinasjonen
 • Alle planlagte utflukter og aktiviteter
 • Alle overnattninger
Se all bilder
Bilder
Detaljert dagsprogram
Dag 1: Avreise fra den valgte flyplassen

I dag flyr du til Indonesia med mellomlanding(er) underveis.

Dag 2: Ankomst på Bali – transfer til hotellet i Sanur

Du lander på Balis internasjonale flyplass, Ngurah Rai, i den største byen Denpasar. Ved ankomst går du gjennom passkontrollen og får et gratis turistvisum. Ute i ankomsthallen venter guiden din med et Asiatours-skilt, og du merker med én gang den varme balinesiske gjestfriheten.

Du blir kjørt til hotellet i badebyen Sanur, der du resten av dagen kan slappe av etter den lange flyreisen og venne deg til tidsforskjellen og det deilige, varme klimaet.

Dag 3-4: Sanur på egenhånd

Dagene er til fri disposisjon, slik at du kan slappe av og utforske Sanur på egenhånd.

Sanur er en av Balis mest populære badebyer, med en hyggelig og avslappet stemning. Byen er spesielt godt kjent for sin 5 km lange gylne sandstrand med rolig vann og små bølger, noe som gjør den utrolig barnevennlig. Langs stranden ligger strandpromenaden, som frister til både gå-, løpe- og sykkelturer. Her kan du treffe lokalbefolkningen som er travelt opptatt i de små butikkene sine.

I byens hovedgate finner du stort utvalg butikker, gode restauranter og hyggelige kafeer, der du kan slå deg ned og oppleve folkelivet og stemningen. Hvis du går bort fra hovedgatene, kommer du ned i sjarmerende sidegater med små hus, templer og lokalt folkeliv.

Om kvelden kan du rusle på strandpromenaden og beundre himmelens vakre farger rett før solnedgang. Deretter kan du spise en god middag på en av restaurantene og avslutte med en drink i en av de populære loungebarene.

Dag 5: Sanur – Lombok – Senggigi

I dag er tiden kommet til å ta avskjed med Bali. Etter frokost og utsjekking blir du hentet og kjørt til havnen sør for Sanur, der du skal ta speedbåt til Lombok øst for Bali.

Jo nærmere Lombok du kommer, jo større virker vulkanen Mt. Rinjani som rager 3 726 meter over havet på øyas nordlige del. Etter ca. 2 timer og 45 minutter kommer du til Teluk Kode, der du blir hentet av en sjåfør som kjører deg til hotellet i Senggigi, en kjøretur på ca. 45 minutter. Etter innsjekking kan du slappe av og nyte livet på den brede sandstranden eller ved hotellets svømmebasseng eller utforske Senggigi og finne din yndlingsrestaurant til kvelden.

Lombok er en fredfull og naturskjønn øy med regnskog, vulkaner, klippeområder, grønne risterrasser og idylliske strender. Her er det færre turister enn på Bali, og derfor er øya langt mer uberørt, og alt foregår i et mer avslappet tempo.

Overnatting:
Oppgraderingsmuligheter:
Dag 6-7: Senggigi på egen hånd

Det er ingen planlagte utflukter, og derfor ligger alt til rette for ferie og avslapning.

Senggigi ligger i en rolig bukt og har en av områdets beste badestrender. Vannet er behagelig lunt og turkisblått med små og rolige bølger. Her kan du slappe av på en solseng og nyte solens varme stråler. Tidlig om morgenen kan du til og med oppleve lokale fiskere som bringer dagens fangst i land. På hovedgaten finner du små butikker og gode restauranter. Her kan du spise godt og billig, eller flotte deg på de litt dyrere restaurantene som ligger rett ved stranden.

Hvis du har lyst til å se litt mer av området, kan du leie en sykkel og følge stiene på øya, som fører deg forbi landsbysamfunn, rismarker, fosser, templer og livlige markeder med flotte håndvevde stoffer, keramikk og flettede kurver. Du kan også se bønder høste ris med sigd eller pløye markeder på gammeldags vis med bøffelen spent foran plogen.

Fra stranden kan du om kvelden beundre den fantastiske solnedgangen mens solen forsvinner ute i horisonten.

Dag 8: Lombok – Gili Trawangan

I dag forlater du Lombok og setter kursen vestover, mot Gili Trawangan.

Etter frokost og utsjekking blir du hentet på resorten og kjørt til den lille havnen, der en speedbåt bringer deg til Gili Trawangan. Båtturen tar omtrent 15 minutter. Etter ankomst og innsjekking på hotellet kan du gå på oppdagelsesferd på øya og finne yndlingsstranden din eller en god bar, der du kan sette deg og bare slappe av.

Gili Trawangan, også kalt Gili T, er en av de tre Gili-øyene – og den mest populære. Gili Trawangan er blitt spesielt populær på grunn av de gode mulighetene til å dykke og snorkle i havet rundt øya. Her kan du møte både havskilpadder, fargerike fisker og kanskje til og med en revhai. Øya er også kjent for sine deilige strender som frister til avslapning og det gode liv.

Om dagen er atmosfæren avslappet, og om kvelden er det god stemning og livsglede på de mange små restaurantene og barene. På vestsiden av øya kan du beundre de vakre solnedgangene over Bali, og hvis du er heldig og været er klart, vil du også kunne se solen gå ned bak vulkanen Mt. Agung.

Her er det ingen asfalterte veier og biler, men i stedet hestevogner og sykler. Det er ingen biler på øya, så derfor kan du etter ankomst enten gå til hotellet ditt, noe som tar ca. 10 minutter, etter leie en hestevogn. Det er ikke en fast pris, men de fleste hestevognene koster som regel rundt 150 000-200 000 Rp. Husk å avtale prisen med kusken før du stiger opp i vognen.

Gili Trawangan har med andre ord alt det du trenger for å få en avslappende badeferie.

Overnatting:
Oppgraderingsmuligheter:
Dag 9-10: Gili Trawangan på egenhånd

Dagene er til fri disposisjon, slik at du kan oppleve den eksotiske øya på egenhånd.

Her på øya er det mye å gjøre, både om dagen og om kvelden.

Om dagen kan du evt. dra på en dykker- eller snorkletur. Et av de store høydepunktene er møtet med havskilpaddene, en helt uforglemmelig opplevelse! Hvis du aldri har dykket før, kan du kjøpe et intro-dykk hos et av øyas dykkerselskaper. Hvis du foretrekker snorkling, kan du kjøpe en guidet snorkletur til en eller flere ”spots” ved en av de mange snorklebodene. Du kan også kjøpe snorkleutstyr og utforske havet på egenhånd. Kart over øya og de forskjellige ”spots” fås ved snorklebodene.

Hvis du har lyst til å handle litt, finner du flere butikker på østsiden, og der kan du blant annet kjøpe badetøy, fine bluser og kjoler og suvenirer. Bare lyst til å slappe av og nyte livet? Da kan du legge deg på en solseng på din yndlingsstrand eller ved hotellets svømmebasseng og nyte solens varme stråler. Du kan også sette deg på en restaurant eller bar og bestille en forfriskende drink i ro og mak. Vi anbefaler spesielt en kald, frisk kokosmelk som serveres i en kokosnøtt med sugerør i.

Om kvelden må du ikke gå glipp av den vakre solnedgangen på vestsiden av øya. Finn en sekkestol og slå deg ned med en ”sundowner” mens solen stille og rolig forsvinner ute i horisonten. Mange av hotellene på denne siden har en trehuske stående ute i vannet, og herfra har du perfekt utsikt over havet.

Dag 11: Gili Trawangan – Nusa Lembongan

I dag venter den fjerde og siste øya på reisen, nemlig den lille paradisøya Nusa Lembongan, som ligger sørvest for Gili Trawangan og sørøst for Bali.

Etter utsjekking skal du på egenhånd komme deg ned til havnen, der en speedbåt tar deg med på den 2 timer lange turen til Nusa Lembongan. Ved ankomst i den lille havnen på Lembongan står en shuttlebuss klar til å kjøre deg helt frem til strandresorten. Med en gang du setter fot på den bare 8 km2 lille øya vil du merke den avslappede stemningen her.

Nusa Lembongan er kjent for sine fine sandstrender, asurblått hav, vaiende palmer og røffe natur med kaktuser og klippeformasjoner. Som Gili Trawangan er også denne øya berømt for sine gode muligheter til snorkling og dykking.

Etter innsjekking kan du gå en tur langs den fine stranden og ta en svømmetur i det deilige vannet.

Dag 12-13: Nusa Lembongan på egenhånd

Dagene er til fri disposisjon til å nyte dette lille strandparadiset.

Du kan slappe av ved svømmebassenget eller på den lyse sandstranden, eller du kan dra på oppdagelsesferd rundt på øya. Vær oppmerksom på at det er bare få biler her på Lembongan, så det enkleste er å komme seg rundt på sykkel.

Mange av øyas innbyggere livnærer seg av å dyrke havtang. Når tidevannet trekker seg tilbake, dukker tangmarkene frem, og du vil se bøndene gå ut i det grunne vannet for å plukke dagens fangst. Den legges i store, flettede kurver som bæres inn på land, der den legges til tørk solen.

At tangen er øyas primære inntektskilde betyr også at lokalbefolkningen ikke er avhengige av fiske, noe som blir ekstra tydelig når du tar på deg dykkermasken. Her er det stimer av fisk i alle regnbuens farger og mulighet for å oppleve både rokker, månefisk og havskilpadder. Hvis du har lyst til å bli nærmere kjent med det lokale livet, kan du gjerne ta en prat med de smilende og hyggelige menneskene du møter på din vei – kanskje blir du til og med invitert hjem til en av de gjestfrie tangbøndene. De hjelper deg også gjerne med å finne veien til en av øyas uberørte strender, dit bare få turister kommer. De mest populære strendene her på øya er Mushroom Beach, Sunset Beach og Dream Beach, som alle ligger på vestkysten.

Det meste av den nordøstlige delen av øya er dekket av mangrover, som er en viktig del av økosystemet i området og bidrar til å gi liv til de mange korallene. Du kan ta en liten båttur gjennom mangrovene, enten med kajakk eller en liten båt.

Om kvelden kan du avslutte dagen med et glass vin i Panorama Bar & Restaurant, der du kan oppleve den spektakulære utsikten og solnedgangen.

Dag 14: Nusa Lembongan – Bali – hjemreisen starter

Etter en deilig, avslappende ferie på de flotte indonesiske øyene er tiden kommet til å sette kursen hjemover.

Du blir hentet av en shuttlebuss på resortet, og kjørt til den lille havnen. Herfra reiser du med speedbåt i 45 minutter tilbake til havnen i Sanur. Herfra blir du kjørt til flyplassen i Denpasar, og der flyr du mot Europa med mellomlanding(er) underveis.

Dag 15: Hjemkomst

Du lander på den valgte flyplassen etter en flott, avslappende øyhopping i Indonesia.

Kombiner med
Velg mellom alternativene nedenfor
Storbyforlengelse i Singapore, 3 netter

Forleng reisen med en spennende storbyferie til Singapore og fall pladask for Østens toppmoderne metropol.

Den lille øystaten dekker bare 721,5 km2 og er Sørøst-Asias minste land, men det dette lille, velutviklede landet mangler i størrelse tar det absolutt igjen i opplevelser.

Gled deg til å oppleve det arkitektonisk interessante Marina Bay Sands, rusle en tur i det grønne pustehullet Gardens by the Bay, shop til you drop på Orchard Road, drikke Singapore Slings på Raffles Hotel og sitte i det 165 meter høye pariserhjulet Singapore Flyer, der du har en fenomenal utsikt over de mange futuristiske skyskraperne og havnen.

Det som også er flott ved Singapore er at byen er en smeltedigel av kulturer, og menneskene her lever med respekt og forståelse for hverandre. Her kan du se buddhistiske templer, moskeer, kirker og hindutempler side om side. Singapores mangfoldighet kan du spesielt oppleve i de sjarmerende bydelene Little India, China Town og det arabiske og malayiske området Kampong Glam. Her kan du suge stemningen til deg mens du beundrer de fine, fargerike husene og kjenner duften av krydder og sjasmin.

Det flerkulturelle samfunnet avspeiles også i de mange fantastiske matopplevelsene rundt omkring i byen. Hvis du liker autentisk gatemat, kan du gå til et av Singapores kjente hawker centres. Foretrekker du mer eksklusive Michelin-restauranter, skal du vandre ned til den unike matgaten Keong Saik Road, for her finner du noen av Singapores beste restauranter.

Andre populære og hippe kvarterer er det fargerike Haji Lane i Kampong Glam og art deco-området Tiong Bahru. Begge disse områdene er kjent for sine hyggelige kafeer, spennende restauranter og butikker og ikke minst flott gatekunst.

En stor kontrast til det livlige storbylivet er den lille øya Sentosa Island, og her finner du deilige sandstrender og massevis av severdigheter og aktiviteter for hele familien, som bl.a. Universal Studios og forskjellige fornøyelsesparker.

Høres Singapore fristende ut?

Forlengelsen inkluderer 3 netters opphold på hotell med frokost, fly til Singapore samt transfer.

Balis kulturelle sentrum Ubud, 3 netter

Hvis du ønsker å oppleve Balis sjel og vakre natur, skal du velge denne forlengelsen til Ubud.

Her kan du huske i den utemmede jungelen, dra på sykkeltur blant rismarkene, rafte på Ayung-leven og lære å lage velsmakende indonesiske retter på en av byens mange kokkeskoler. Du kan til og med oppleve hundrevis av frekke aper i den berømte Apeskogen som ligger ved Dalem Agung-tempelet i den sørlige delen av byen.

I Ubud er innbyggerne sterkt opptatt av tradisjoner og religion. I gatene og templene er det ofte seremonielle opptog, der du kan se balineserne på vei til et av de lokale templene med offergaver til de hinduistiske gudene Shiva, Brahma og Visnu – en virkelig flott og stemningsfull opplevelse!

I tillegg til sterke bånd til gamle tradisjoner og religion er Ubud også kjent for sin kunst. Mange lokale og utenlandske kunstnere har bosatt seg i byen, og langs hovedgaten har mange kreative åpnet utstillinger og gallerier med flott kunst og håndverk som ligger side om side med små butikker som selger fine smykker, klær og vesker.

I Ubud finner du også mange gode og spennende restauranter, og her vil du finne noe som smaker enten du foretrekker indonesisk, japansk, italiensk, vegansk eller økologisk mat. Du kan også oppleve Ubuds helt spesielle stemning og atmosfære på en av byens hyggelige kafeer og smake på verdens dyreste kaffe. Den er laget av luwak-bønner.

Det er ikke planlagt noen utflukter, og du kan derfor ta dagene i ditt eget tempo og bestemme aktivitetene selv.

Forlengelsen inkluderer 3 netters opphold på hotell med frokost samt transfer.

Tillegg for enkeltrom 9.070 kr.
Unike fordeler for grupper fra 6 personer – innhent et tilbud i dag for å få vite mer.
Når vil du reise?
Avreisedato
Alle oppgitte priser er pr. person
Reisebrev
Fortellinger fra reisende
Hvorfor reise med Asiatours.no?
Hvorfor så mange velger oss

Vi er alltid med deg

 • Personlig service fra reisekonsulenter med personlig erfaring
 • Dedikert bestillingsteam sørger for en god begynnelse på reisen
 • Assistanse døgnet rundt på reisen

100 % praktisk

 • Gjennomtenkte programmer med nøye utvalgte høydepunkter
 • Alle reiser inkluderer flyreise, transport og overnatting
 • Du kan ofte tilpasse reisen etter dine egne ønsker
 • Overnatting på flotte steder
 • Nøye utvalgte lokale guider med meget gode kunnskaper

Erfaring

 • Valgt av tusenvis av gjester siden 2006
 • Alle reiser er utprøvd og kvalitetssjekket av vårt eget team
 • Langsiktig samarbeid med et stort nettverk av asiatiske samarbeidspartnere

Best verdi for pengene & Full beskyttelse

 • Vi garanterer de beste prisene
 • Et utmerket samarbeidsforhold med partnerne våre sikrer den beste kvaliteten og prisen
 • Vi optimerer logistikken og prosessene våre, slik at du kun betaler for det som betyr mest
 • Vårt medlemskap i Rejsegarantifonden (nr. 1778) er din sikkerhet mot en eventuell konkurs

Vi bruker cookies til å gjøre hjemmesiden vår mer brukervennlig og relevant for deg, samt til å vise deg målrettede annonser. Du samtykker i dette hvis du klikker videre.

Du kan si nei takk til cookies ved å klikke her. Vi bruker en cookie for å huske ditt nei.

Les mer her.