Man - Fre 9 - 16
Meny
HomeReiser til Øst- og Sørøst-AsiaBaliEt streif av Bali
Indonesien | 11 dager:

Et streif av Bali

Høydepunkter på denne reisen:

Ubud, det hellige vanntempelet Tirta Empul, kunsthåndverkslandsbyer, badeferie i Sanur.

Følgende er inkludert i reisen:

  • Flyreise fra Norge til Denpasar t/r
  • 8 netter på 3-stjerners hoteller
  • 8 x frokost
  • Lokal engelsktalende guide på utflukter og turer
  • Transport i bil eller minibuss med aircondition
  • Døgnbemannet nødtelefon på hele reisen
  • Avreisegaranti – reisen gjennomføres uansett antall deltagere
  • Mulighet for å forlenge badeferien ved Sanur

Følgende utfluktspakke er inkludert:

  • Halvdagsutflukt til det hellige vanntempelet Tirta Empul og besøk i kunsthåndverkerlandsbyer ved Ubud
  • Inngangsbilletter og avgifter til de omtalte severdighetene
Tillegg for enkeltrom 2.500 kr.
Rabatt ved større grupper
Velg denne reisen fordi:

Denne reisen er for deg som gjerne vil ha dager til fri disposisjon i ferien din, slik at du selv kan planlegge aktivitetene og tempoet.

Reisen starter i den sjarmerende og trivelige kunstnerbyen Ubud, som ligger flott til i høylandet på Bali og er omgitt av smaragdgrønne rismarker. Her skal du tilbringe tre netter, og du skal blant annet besøke vanntempelet Tirta Empul og de små spennende kunsthåndverklandsbyene rundt Ubud. De resterende dagene er til fri disposisjon, og du kan blant annet veldige mellom en rekke interessante tilleggsutflukter.

Reisen avsluttes med badeferie i Sanur, der du kan slappe av og nyte livet på byens 5 kilometer lange sandstrender og bade i det rolige vannet.

Detaljert dagsprogram
Klikk på et bilde for å se det i full størrelse
Dag 1: Flyreise fra den valgte flyplassen
Dag 1: Flyreise fra den valgte flyplassen

Avreise fra den valgte flyplassen i Norge med mellomlanding(er) underveis.

Dag 2: Ankomst Bali
Dag 2: Ankomst Bali

Ved ankomst til den internasjonale flyplassen Ngurah Rai i Denpasar får du visum, og deretter henter du bagasjen din. I ankomsthallen venter guiden med et Asiatours-skilt, og du blir kjørt til ditt hotell i Ubud, der du skal bo de kommende 3 nettene. Etter ankomst er det tid til en hvil etter reisen, og resten av dagen er til fri disposisjon.

Ubud ligger i høylandet, ca. 1 times kjøring fra flyplassen og hovedstaden Denpasar. Byen anses for å være Balis kulturelle kraftsenter, der kunst og kunsthåndverk er i høysetet. Ubud ligger fantastisk vakkert til, mellom frodige grønnkledte fjell som brytes av dype daler som noen steder er nesten som kløfter. Bak bebyggelsen kan du mange steder skimte risterrassene.

Overnatting Taman Harum Cottages 

Dag 3-4: Ubud
Dag 3-4: Ubud

Dagene er til fri disposisjon, slik at du kan oppdage Ubud på egenhånd. Du kan også bli med på en våre interessante utflukter.

Du har mulighet til å kjøpe følgende utflukter:

Overnatting Taman Harum Cottages 

Dag 5: Ubud – Vanntempelet Tirta Empul – Kunsthåndverkslandsbyer - Sanur
Dag 5: Ubud – Vanntempelet Tirta Empul – Kunsthåndverkslandsbyer - Sanur

Etter frokost blir du hentet på hotellet, og nå venter en spennende halvdagsutflukt til det hellige vanntempelet Tirta Empul i Tampaksiring, der du får en smak av Balis åndelige kultur. Tempelanlegget er utrolig flott, med fine skulpturer og fiskedammer. Hit drar de lokale gjerne én gang i året for å be og rense seg, for det sies at den hellige kilden har en helbredende virkning. Det legges også ned offergaver og tennes røkelse som fyller luften med sin duft.

Herfra går turen til et par av de mange kunsthåndverkslandsbyene ved Ubud. Hver landsby har sin spesialitet: I Mas finner du treskjærerne, i Batubulan arbeider steinhuggere og i Celuk utøver sølvsmedene sitt fag.

Du forlater Ubud og kjører videre til Sanur i den sørøstlige delen av Bali, der du har fem overnattinger.

Overnatting Sativa Cottages 

Dag 6-9: Sanur
Dag 6-9: Sanur

Dagene er til fri disposisjon.

Sanur er en populær feriedestinasjon som har klart å beholde sin hyggelige og avslappede stemning. Her kan du skjemme deg bort med en deilig balinesisk massasje og nyte dagene ved hotellets svømmebasseng og på den praktfulle sandstranden, som er bred og gylden. Stranden er beskyttet av et korallrev, noe som gjør den utrolig barnevennlig, for bølgene brytes et stykke ute i havet. Langs stranden kan du gå en tur på strandpromenaden, der det ligger små butikker som selger trefigurer, klær og andre suvenirer. På byens hovedgate finner du et stort utvalg restauranter.

Overnatting Sativa Cottages 

Dag 10: Hjemreisen starter
Dag 10: Hjemreisen starter

Du blir hentet på hotellet ditt og kjørt til Denpasar flyplass, der du setter kursen for Norge med mellomlanding(er) underveis.

Dag 11: Hjemkomst
Dag 11: Hjemkomst

Du lander i Norge etter en deilig ferie.

Kombinasjonsmuligheter etter rundreisen
Reis til Komodo-øyene og det vestlige Flores 5 dager/4 netter
Reis til Komodo-øyene og det vestlige Flores 5 dager/4 netter

Pris:
Pr. person i dobbeltrom: + 7.900 kr.
Enkeltromstillegg (ved to eller flere reisende): + 1.500 kr.
Tillegg for enkeltrom (ved en reisende): + 4.360 kr.

Komodo-øyene er hjemstedet til de store komodovaranene som har gitt øyene navn. Komodoen er verdens største nålevende øgleart. Den kan blive opptil tre meter lang og veie helt opp til 165 kg. Til tross for sin enorme størrelse, kan den bevege seg med en hastighet på opptil 20 km/t – og den er både kjøttetende, aggressiv og temmelig brutal i sin jaktteknikk. Likevel står et besøk hos varanene på ønskelisten til mange reisende. For det er jo ikke hver dag man kan se verdens største øgle, et krypdyr som har overlevd her på øyene i mer enn 10 millioner år! I tillegg til komodovaraner finner du både bøfler, villsvin, ville rådyr, makabaper, papegøyer på øyene, som også har en natur som er både vakker og vill. Vannet er krystallklart, og havet er fullt av fargerike fisk og koraller. Øyene har i dag fått status som nasjonalpark og er oppført på UNESCOs liste over bevaringsverdig natur.

Turen hit er en kombinasjon av et litt primitivt minicruise til bl.a. Rinca-øya og selve Komodo samt et opphold på et godt 4-stjerners hotell med besøk på den vestlige delen av øya Flores.

Vær oppmerksom på at du på denne forlengelsen har 1 natt på en båd, 2 netter på Flores og 1 natt i Sanur.

Turen er ikke tillatt for barn under 12 år.

Overnatting Kahytt på båt ved Komodo-øyene / The Jayakarta Suites 

Badeferieforlengelse til Gili Trawangan 5 dager/4 netter
Badeferieforlengelse til Gili Trawangan 5 dager/4 netter

Pris:
Pr. person i dobbeltrom: + 4.050 kr.
Pr. barn under 12 år: + 4.050 kr.
Enkeltromstillegg: + 2.300 kr.

Hvis du ønsker å avslutte reisen din med et opphold på en perfekt paradisøy, kan vi anbefale en tur til Gili Trawangan. Gili Trawangan er den ene av de tre Gili-øyene, og den mest populære. Det er ingen biltrafikk på øya, så hvis du vil reise rundt, foregår det til fots, på sykkel eller kanskje med hestevogn. Om dagen er det en avslappet ferieøyatmosfære her, og om kvelden er det god stemning og mye som skjer på de mange små restaurantene og livlige barene rundt omkring på øya. Dagene tilbringes på de lange, hvite strendene eller i det klare vannet. Gili er kjent for å ha de beste dykkerstedene i hele Indonesia.

Vær oppmerksom på at du på denne forlengelsen har 3 netter på Gili Trawangan og 1 natt i Sanur.

Når du reiser mellom Bali og Gili, skal du være oppmerksom på at Lombokstredet kan ha vanskelige værforhold i månedene juni/juli og januar/februar. Hvis været er så dårlig at båter ikke kan gå, blir fergeavgangene avlyst av sikkerhetsgrunner. Dette skjer gjennomsnittlig en til to ganger i året, og det dreier seg som regel bare om én til to dager av gangen. Hvis det skulle skje at fergen blir avlyst, finner vi naturligvis den best mulige løsningen og et alternativ til deg.

Overnatting Aston Sunset Beach Resort  / Sativa Cottages 

Få gratis tilbud
SPØRSMÅL?

Kontakt ekspertene våre nå:
21 95 37 99
info@asiatours.no

Åpningstider:
Hverdager 9 - 16

Få gratis tilbud

Nyhetsbrev

Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev vil du motta en mail ca. 3 ganger om måneden med relevante nyheter, gode tilbud m.m.

Vi bruker cookies til statistikk og målrettet markedsføring hos tredjepart.
Du samtykker i dette ved å klikke deg videre.
Les mer her.