Man - Fre 9 - 16
Meny
HomeReiser til Øst- og Sørøst-AsiaBaliBalis høydepunkter
16 dager:

Balis høydepunkter

Høydepunkter på denne reisen:

Sanur, Taman Ayung-tempelet, apeskogen, Tirta Empul, Kerta Gosa, flaggermusgrotten Goa Lawah, landsbyen Tenganan, Candi Dasa, Batur-vulkanen og kratersjøen, Pupuan risterrasser, Tanah Lot-tempelet.

Følgende er inkludert i reisen:

 • Flyreise fra Norge til Denpasar t/r
 • 13 netter på 2- og 3-stjerners hoteller
 • 13 x frokost (dag 3-15)
 • Velkomstmøte i Sanur
 • Lokal engelsktalende guide på transfers, utflukter og turer
 • Kjøring i bil eller minibuss med klimaanlegg
 • Døgnbemannet nødtelefon under hele reisen
 • Avreisegaranti – reisen gjennomføres uansett antall deltagere
 • Mulighet for å forlenge badeferien ved Sanur

Omfattende utfluktspakke er inkludert:

 • Taman Ayun-tempelet ved Mengwi
 • Kunsthåndverkslandsbyer ved Ubud
 • Apeskogen ved Ubud
 • Det hellige vanntempelet Tirta Empul i Tampaksiring
 • Det historiske justispalasset Kerta Gosa i Klungkung
 • Den hellige flaggermusgrotten Goa Lawah
 • Den tradisjonelle Bali aga-landsbyen Tenganan
 • Kintamani og Batur-vulkanen
 • Risterrassene ved Pupuan
 • Tanah Lot-tempelet
 • Entré og avgifter til de nevnte severdighetene
Tillegg for enkeltrom 4.850 kr.
Rabatt ved større grupper
Velg denne reise fordi…

Bali har alle ingredienser til en perfekt ferie. Du opplever en fantastisk øy med frodig, grønn natur i et vulkanlandskap omgitt av et varmt, turkisblått hav. Du treffer også en smilende og imøtekommende befolkning, og for mange av innbyggerne på Bali spiller de hinduiske templene spiller en viktig rolle i alle daglige gjøremål.

På denne 16 dagers rundreisen er det lagt til rette for både natur- og kulturopplevelser. Du får besøke Candi Dasa, Pemuteran og Sanur. De dagene du reiser fra et område til et annet er også sightseeing-dager. I tillegg er det mulig å kjøpe en rekke interessante utflukter. Så du kan selv velge hvor aktiv eller avslappet du har lyst til at ferien din skal være.

Detaljert dagsprogram
Klikk på et bilde for å se det i full størrelse
Dag 1: Flyreise fra Norge
Dag 1: Flyreise fra Norge

Avreise fra valgt flyplass i Norge. Det vil være mellomlanding(er) underveis.

Dag 2: Ankomst til Bali
Dag 2: Ankomst til Bali

Ved ankomst til Balis flyplass i Denpasar får du visum, og deretter henter du bagasjen din. I ankomsthallen venter guiden din på deg for å kjøre deg til hotellet ditt i Sanur.

Resten av dagen er til fri disposisjon.

Overnatting The Oasis Lagoon 

Dag 3: Sanur
Dag 3: Sanur

I dag blir det avholdt et Velkomstmøte i lobbyen på hotellet. Her forteller vår representant deg litt om Bali og hva du skal respektere og være oppmerksom på. Samtidig vil han svare på eventuelle spørsmål og gjennomgå programmet for reisen din.

Sanur ligger i den sørøstlige delen av Bali og har kilometervis av deilige sandstrender. De fleste reisende kommer hit for å slappe av i solen og nyte de vakre omgivelsene. Stranden er barnevennlig med lite bølger, og her kan du utfordre deg selv med spennende vannsportsaktiviteter. Hvis du vil surfe eller kitesurfe, anbefales en tur til Kuta-stranden, ca. en halv times kjøretur fra Sanur.

Langs havet, fra Jalan Mertasari i den sørlige delen av Sanur til hovedstranden Jalan Hangtuah nord i Sanur, er det anlagt en fin sti, der du enten kan gå eller sykle en tur. Mange hoteller har restauranter eller barer som vender ut mot stien, så det er gode muligheter til å sette seg og slappe av med et måltid eller noe godt å drikke underveis.

Langs byens hovedgate finner du et stort utvalg restauranter, barer og butikker som bl.a. selger fine suvenirer.

Sanur er et populær feriereisemål, og det med rette, for byen har virkelig klart å beholde sin hyggelige og avslappede stemning.

Overnatting The Oasis Lagoon 

Dag 4: Sanur - Ubud
Dag 4: Sanur - Ubud

I dag går turen til Balis kulturelle sentrum, Ubud.

På veien dit stopper du bl.a. ved det vakre kongetempelet Taman Ayun i Mengwi, bygget til ære for forfedrene og gamle guder i 1634. Herfra fortsetter du mot Ubud, der du besøker noen av de mange håndverkslandsbyene som ligger rundt byen. Siste stopp er apeskogen ved Ubud, der du kan oppleve hundrevis av frekke, lekne aper. Skogen har også et hinduistisk tempelkompleks.

Etter innkvartering på hotellet har du resten av dagen og kvelden til fri disposisjon.

Overnatting Grand Sunti Resort 

Dag 5: Ubud
Dag 5: Ubud

Dagen er til fri disposisjon, slik at du kan oppdage i Ubud på egenhånd.
Ubud ligger i det vulkanske høylandet, med frodige grønnkledte fjell, dype kløfter og risterrasser. Byen regnes for å være Balis kulturelle kraftsenter, med kunst og kunsthåndverk i høysetet. Her finner du mange butikker som selger de vakre produktene som er laget på tradisjonell måte, men også moderne kles- og smykkebutikker.

Du kan også kjøpe en av følgende utflukter:

Overnatting Grand Sunti Resort 

Dag 6: Ubud – Candi Dasa
Dag 6: Ubud – Candi Dasa

I dag fortsetter rundreisen til østkysten av Bali, til byen Candi Dasa. Underveis er det sightseeing på Øst-Bali. Du skal besøke det hellige vanntempelet Tirta Empul i Tampaksiring, det gamle justitspalasset Kerta Gosa og den hellige flaggermusgrotten Goa Lawah. Du kommer også innom den interessante landsbyen Tenganan, hjemstedet til bali aga-folket, som regnes for å være Balis urbefolkning. De bodde på øya før hindu-javaneserne kom hit. Landsbyen er berømt for en spesiell vevteknikk, og her kan du kjøpe meget vakre, håndvevede stoffer.

Overnatting Bali Palms Resort 

Dag 7: Candi Dasa
Dag 7: Candi Dasa

Dagen er til fri disposisjon.

Candi Dasa var en gang en liten fiskerlandsby som ble populær blant reisende for sin rolige atmosfære og avslappede stemning. Det er fremdeles ganske fredelig i denne hyggelige byen, selv om det også er massevis av aktiviteter for turistene, både til lands og til vanns.

Du kan kjøpe en utflukt til Balis helligste tempel, Besakih.

Overnatting Bali Palms Resort 

Dag 8: Candi Dasa – Pemuteran
Dag 8: Candi Dasa – Pemuteran

Rundreisen fortsetter i dag, først bort fra kysten og innover i landet og derfra nordover til Lovina. Fra Lovina følger du kysten frem til den hyggelige og fredelige landsbyen Pemuteranen, som har den storslagne Bali nasjonalpark som nærmeste nabo.

Dette er en lang reisedag, men det oppveies av spennende stopp underveis, bl.a. ved Kintamani, der du har en spektakulær panoramautsikt over den aktive Batur-vulkanen. Den hadde sitt siste, voldsomme utbrudd i 1963.

Du ankommer sent på ettermiddagen.

Overnatting Adi Assri Resort 

Dag 9-10: Pemuteran
Dag 9-10: Pemuteran

Du har dagene til fri disposisjon i Pemuteran. Du kan velge å slappe av ved hotellet eller kjøpe en utflukt.

Dere har mulighet til å kjøpe følgende utflukter:

Overnatting Adi Assri Resort 

Dag 11: Pemuteran – Sanur
Dag 11: Pemuteran – Sanur

Etter frokost er tiden kommet til å si farvel til dette vakre hjørnet av Bali. Nå venter avslappende dager ved stranden i Sanur.
På veien er det lagt inn stopp ved de spektakulære risterrassene ved Pupuan og det berømte havtempelet Tanah Loh. Utpå ettermiddagen sjekker du inn på hotellet i Sanur, der du skal bo de siste 4 nettene av oppholdet på Bali.

Overnatting The Oasis Lagoon 

Dag 12-14: Sanur
Dag 12-14: Sanur

Dagene er til fri disposisjon, og du kan slappe av, nyte strandlivet, sitte på kafe, gå tur eller gjøre andre ting du har lyst til.

Overnatting The Oasis Lagoon 

Dag 15: Hjemreise
Dag 15: Hjemreise

I dag er tiden kommet til å ta avskjed med Bali. Du må vanligvis sjekke ut klokken 12.00, men du kan bruke hotellets fasiliteter frem til avreisen. Fra Balis lufthavn Denpasar flyr du til Norge med mellomlanding(er) underveis.

Dag 16: Norge
Dag 16: Norge

Du lander i Norge etter en herlig ferie.

Kombinasjonsmuligheter etter rundreisen
Badeferieforlengelse til Gili Trawangan, 4 netter
Badeferieforlengelse til Gili Trawangan, 4 netter

Pris:
Pr. person i dobbeltrom: + 4.050 kr.
Pr. barn under 12 år: + 4.050 kr.
Enkeltromstillegg: + 2.300 kr.

Hvis du ønsker å avslutte reisen din med et opphold på en perfekt paradisøy, kan vi anbefale en tur til Gili Trawangan. Gili Trawangan er den ene av de tre Gili-øyene, og den mest populære. Det er ingen biltrafikk på øya, så hvis du vil reise rundt, foregår det til fots, på sykkel eller kanskje med hestevogn. Om dagen er det en avslappet ferieøyatmosfære her, og om kvelden er det god stemning og mye som skjer på de mange små restaurantene og livlige barene rundt omkring på øya. Dagene tilbringes på de lange, hvite strendene eller i det klare vannet. Gili er kjent for å ha de beste dykkerstedene i hele Indonesia.

Vær oppmerksom på at du på denne forlengelsen har 3 netter på Gili Trawangan og 1 natt i Sanur.

Når du reiser mellom Bali og Gili, skal du være oppmerksom på at Lombokstredet kan ha vanskelige værforhold i månedene juni/juli og januar/februar. Hvis været er så dårlig at båter ikke kan gå, blir fergeavgangene avlyst av sikkerhetsgrunner. Dette skjer gjennomsnittlig en til to ganger i året, og det dreier seg som regel bare om én til to dager av gangen. Hvis det skulle skje at fergen blir avlyst, finner vi naturligvis den best mulige løsningen og et alternativ til deg.

Overnatting Aston Sunset Beach Resort  / The Oasis Lagoon 

Opplev Komodoøyene, 4 netter
Opplev Komodoøyene, 4 netter

Pris:
Pr. person i dobbeltrom: + 8.020 kr.
Enkeltromstillegg (ved to eller flere reisende): + 2.470 kr.
Tillegg for enkeltrom (ved en reisende): + 5.390 kr.

Komodoøyene er hjemstedet til de store komodovaranene, som også har gitt denne øygruppen sitt navn. Komodoen er verdens største nålevende øgleart. Den kan bli opptil tre meter lang og veie helt opp til 165 kg. Til tross for sin enorme størrelse kan den bevege seg med en hastighet på opptil 20 km/t – og den er både kjøttetende, aggressiv og kjent for sine brutale jaktteknik. Likevel står et besøk hos varanene høyt oppe på ønskelisten til mange reisende. Det er ikke hver dag man får møte verdens største øgle, et imponerende dyr som har overlevd her på øyene i mer enn 10 millioner år! I tillegg til komodovaraner kan man på øyene også se bøfler, villsvin, ville rådyr, makakaper og papegøyer. Naturen er fantastisk, både vakker og meget dramatisk. Vannet er krystallklart og havet fullt av fargerike fisk og koraller. Øyene er nasjonalpark og også oppført på UNESCOs verdensarvliste over bevaringsverdige naturområder.

Forlengelsen består av en dagstur til øya Rinca, en dagstur til Komodo-øya med et stopp på den vakre stranden Pink Beach samt hotellopphold på et godt 4-stjerners hotell på den vestlige delen av øya Flores.

Vennligst vær oppmerksom på at du på denne forlengelsen har 3 netter på Flores og avslutningsvis 1 natt i Sanur på Bali.

Barn under 12 år kan ikke delta på denne turen.

Vær oppmerksom på at Komodo Nasjonalpark er lukket i hele 2020 for å skåne og bevare dyrenes naturlige levesteder. Du kan derfor ikke velge denne forlengelse på reiser fra den 10. desember 2019 til den 31. desember 2020.

Overnatting The Jayakarta Suites  / The Oasis Lagoon 

Få gratis tilbud
SPØRSMÅL?

Kontakt ekspertene våre nå:
21 95 37 99
info@asiatours.no

Åpningstider:
Hverdager 9 - 16

Få gratis tilbud

Nyhetsbrev

Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev vil du motta en mail ca. 3 ganger om måneden med relevante nyheter, gode tilbud m.m.

Vi bruker cookies til statistikk og målrettet markedsføring hos tredjepart.
Du samtykker i dette ved å klikke deg videre.
Les mer her.