• Fornøyde gjester siden 2006
 • Dedikerte reiseeksperter
 • Gjennomtestede kvalitetsreiser
 • Lokale guider valgt med omhu
 • Prisgaranti
 • Assistanse 24/7
 • Medlem av Reisegarantifonden
15 dager

Rundreise - Bali, Gudenes øy

Bli med på en uforglemmelig opplevelsesreise til vakre Bali, også kjent som Gudenes øy.

Rundreise - Bali, Gudenes øy Rundreise - Bali, Gudenes øy
15 dager

Rundreise - Bali, Gudenes øy

Bli med på en uforglemmelig opplevelsesreise til vakre Bali, også kjent som Gudenes øy.

Velg denne reise fordi…

Bali er gudenes øy på mange måter. I templene tilbes de mange hinduistiske gudene med offergaver fra menn og kvinner i tradisjonelle drakter. Naturen er utrolig vakker – frodige, vulkanske landskaper med fjell og dype daler. Og hele Bali er omgitt av et turkisblått hav som både kan by på flotte strender og fremragende dykking. På denne 15-dagers reisen får du oppleve Balis mytiske kunstnerby Ubud, sykkeltur på små, lokale veier ved vulkanen Batur, den uoppdagede nasjonalparken i nordvest, fantastisk snorkling ved Menjangan, de verdensberømte risterrassene ved Pupuan, de vakre templene og Sanurs skjønne strender – alt innhyllet i den harmoniske roen som balineserne utstråler.

Hva er inkludert i prisen?
Følgende er inkludert i turen
 • Flyreise fra Norge til Denpasar t/r
 • 12 netter på 3- og 4-stjerners hoteller
 • Lokal engelsktalende guide på utflukter og turer
 • 12 x frokost
 • 2 x lunsj (dag 5, 8)
 • Transport i bil eller minibuss med klimaanlegg
 • Døgnbemannet nødtelefon på hele reisen
 • Avreisegaranti – reisen gjennomføres uansett antall deltakere
 • Mulighet for å forlenge badeferien ved Sanur

Omfattende utfluktspakke er inkludert:

 • Tirta Empul-tempelet ved Tampaksiring
 • Kunsthåndverkslandsbyer ved Ubud
 • Sykkeltur fra Kintamani til Ubud
 • Tur til Øst-Bali, inkl. Besakih, Tenganan og Kerta Gosa
 • Krydder- og fruktmarked ved Bedugul
 • Bratan-sjøen og Ulun Danu-templet, Munduk
 • 3-timers fottur i Bali nasjonalpark og snorkletur ved Menjangan-øya
 • Risterrassene i Pupuan
 • Inngangsbilletter og avgifter til de omtalte severdighetene
Se all bilder
Bilder
Detaljert dagsprogram
Dag 1: Flyreise fra Norge

Avreise fra den valgte flyplassen i Norge. Det vil være mellomlanding(er) underveis.

Dag 2: Ankomst Bali

Ved ankomst til Bali får du visum på flyplassen, og deretter henter du bagasjen din. I ankomsthallen venter guiden med et Asiatours-skilt, og du kjører til hotellet ditt i Ubud, der du skal bo de kommende 5 nettene. Etter ankomst er det tid til å hvile seg etter reisen, og resten av dagen er til fri disposisjon.

Ubud ligger i høylandet, ca. 1 times kjøretur fra flyplassen og hovedstaden Denpasar. Byen regnes for å være Balis kulturelle kraftsenter, med kunst og kunsthåndverk i høysetet. Ubud har en fantastisk vakker beliggenhet i de frodige grønnkledte fjellene som noen steder brytes av dype daler, ja nesten kløfter. Bak bebyggelsen skimtes mange steder risterrassene.

Dag 3: Sightseeing i Ubud

Etter frokost og en rolig start på dagen drar du på opplevelsesjakt. Turen går først til Tampaksiring med TirtaEmpul-templet som ligger ved 12 hellige kilder. Balinesere bringer daglige offergaver til gudene i templet, og mange bader i det hellige vannet. Her i hindutemplet gir du sammen med guiden en liten offergave, og til gjengjeld får du en velsignelse om en god reise og ferie på Bali. Deretter besøker du de gamle kongegravene ved Gunung Kawi. Gravene stammer fra den tiden da Bali var et selvstendig kongedømme.

Turen går videre til to eller tre av de mange kunsthåndverksbyene i Ubuds periferi. Landsbyene er spesialisert på hvert sitt håndverk: i Mas får du for eksempel se treskjærerne, i Batubulan arbeider steinhoggerne og i Celuk utøver sølvsmeder sølvsmedene faget sitt.

Sightseeingturen rundes av med en spasertur ved Apefortet i Ubud.

Dag 4: Sightseeing på Øst-Bali

I dag skal du på kulturreise til den østlige delen av Bali. Første stopp på dagens utflukt er Balis viktigste og helligste tempel, Besakih.
Herfra kjører du til landsbyen Tenganan, hjemstedet til baliaga-folket, som regnes for å være Balis urinnvånere. De bodde her før hindu-javanesere kom til øya. Landsbyen er også berømt for sin spesielle vevteknikk, og du får muligheten til å kjøpe meget vakre, håndvevde stoffer.
Dagens siste mål er Kerta Gosa, det gamle justispalasset i Klungkung. Den er også kjent som den flytende paviljongen. Taket i den åpne bygningen er dekorert med bilder som bl.a. viser hva som skjer med deg etter døden hvis du ikke oppfører deg ordentlig i ditt jordiske liv.

Du er tilbake på hotellet utpå ettermiddagen.

Dag 5: Sightseeing på sykkel

Guiden henter deg i bil, og du blir kjørt til Kintamani, der du har en spektakulær panoramautsikt over den aktive Batur-vulkanen og kratersjøen. Herfra starter en spennende sykkeltur som for det meste går nedover. Turen går forbi rismarker og gjennom små landsbyer, og du opplever balinesernes dagligliv på nært hold. Du stopper blant annet ved en plantasje der du kan se og smake på krydder, urter, grønnsaker, tropiske frukter og verdens dyreste kaffe, luwak-kaffe.

Det er lagt inn mange stopp på turen, slik at du kan nyte flotte utsikter til rismarker, et banyantre og et landsbytempel, og du skal også på besøk i et balinesisk hjem. På denne turen får du virkelig oppleve et Bali langt utenfor allfarvei. En følgebil er med hele veien, så du kan bli kjørt resten av veien hvis du ikke har lyst til å sykle mer.

Lunsjen er inkludert i dag, og den serveres på en restaurant omgitt av frodige rismarker.

Du er tilbake i Ubud midt på ettermiddagen, og resten av dagen er til fri disposisjon.

Dag 6: Ubud

Dagen er til fri disposisjon. Bruk dagen til å utforske denne hyggelige byen på egenhånd. Du kan for eksempel besøke noen av de spennende galleriene og museene der du finner fascinerende indonesisk samtidskunst.

Dag 7: Ubud – Pemuteran

Etter frokost går turen til det nordvestlige hjørnet av Bali. Kjøreturen er lang, men det er mange opplevelser underveis. Blant annet besøker du det lokale frukt- og kryddermarkedet i Bedugul, og du stopper også ved den fantastiske sjøen Bratan, der det flotte Ulun Danu-tempelet ligger ute i vannet.

Senere passerer du tvillingsjøene Tamblingan og Buyan, og ved Munduk tar du en sidevei for at få den flotteste utsikten. Du kjører til Lovina, og fra Lovina følger du kysten frem til den hyggelige og fredelige landsbyen Pemuteran som har nasjonalparken som sin nærmeste nabo.

Dag 8: Tur i Bali nasjonalpark og snorkletur ved Menjangan-øya

Et av turens absolutte høydepunkter er dagens tur i praktfulle Bali nasjonalpark og snorkleturen ved øya Menjangan.

Du legger ut på en ca. 3 timers fottur. Turen går gjennom lett terreng, og alle som er i alminnelig god form kan delta. Turen ledes av en parkmedarbeider/naturveileder som forteller og forklarer underveis. I parken lever den sterkt truede og meget vakre balistæren som er hjemmehørende på Bali og dessverre meget ettertraktet blant fuglesamlere over hele verden. Derfor koster den mange tusen dollar på det svarte markedet. I parken arbeides det aktivt for å beskytte balistærens naturlige habitat og med å sette ut flere fugler for å støtte den lille, ville bestanden. Underveis peker parkmedarbeideren ut dyrespor, og kanskje får du også se sommerfugler, hjorter, krypdyr, fugler eller de store flokkene av langhalede svarte aper. Når det gjelder ville dyr og fugler kan man aldri være sikker på hva som dukker opp.

Etter fotturen er det lunsj (medbrakt lunsjpakke) og en liten hvil, før du går ombord i en lokal båt som seiler deg ut til det spektakulære og verdensberømte revet ved Menjangan-øya. Revet og livet i havet rundt det er kjent for å være i absolutt verdensklasse for både dykking og snorkling. Snorkleguiden viser deg fisk, skalldyr og koraller som lever i vannet for forteller deg mer om dem. Snorkleutstyr og en pakket, enkel lunsj er inkludert.

Du er tilbake på hotellet sent på ettermiddagen.

Dag 9: Pemuteran

Nyt frokosten i fred og ro og i ditt eget tempo på hotellet. Dagen er til fri disposisjon slik at du kan nyte hotellets fasiliteter, blant annet svømmebassenget.

Dag 10: Pemuteran – Sanur

Etter frokost er tiden kommet til å si farvel til dette vakre, utemmede hjørnet av Bali. Nå venter noen avslappende dager ved stranden i Sanur. I dag legger du igjen ut på små sideveier på turen til det sydøstlige Bali. Kjøreturen blir både interessant og variert, og går gjennom fjell og daler, flott natur og landsbyer. Du kjører på småveier med få turister. Et av høydepunktene på turen er Pupuan, der det stadig dyrkes ris på de historiske, frodige terrassene.

Utpå ettermiddagen sjekker du inn på hotellet i Sanur, der du skal bo de neste 4 nettene.

Dag 11-13: Badeferie ved Sanur

Dagene er til fri disposisjon. Slapp av ved poolen på det deilige ferieanlegget. Eller slentre en tur gjennom byen og se tempelseremoniene, nyt en ekte javanesisk kaffe på en fortauskafe, skjem deg bort på et spa eller les en god bok i skyggen av palmene. Mulighetene er mange.

Dag 14: Bali – Norge

Du blir kjørt til flyplassen i Denpasar, og derfra setter du kursen mot Norge med mellomlanding(er) underveis.

Dag 15: Norge

Du lander i Norge etter en opplevelsesrik ferie.

Forleng reisen din

Opplev Komodoøyene, 4 netter

Pris:
Pr. person i dobbeltrom: + 8.020 kr.
Enkeltromstillegg (ved to eller flere reisende): + 2.470 kr.
Tillegg for enkeltrom (ved en reisende): + 5.390 kr.

Komodoøyene er hjemstedet til de store komodovaranene, som også har gitt denne øygruppen sitt navn. Komodoen er verdens største nålevende øgleart. Den kan bli opptil tre meter lang og veie helt opp til 165 kg. Til tross for sin enorme størrelse kan den bevege seg med en hastighet på opptil 20 km/t – og den er både kjøttetende, aggressiv og kjent for sine brutale jaktteknik. Likevel står et besøk hos varanene høyt oppe på ønskelisten til mange reisende. Det er ikke hver dag man får møte verdens største øgle, et imponerende dyr som har overlevd her på øyene i mer enn 10 millioner år! I tillegg til komodovaraner kan man på øyene også se bøfler, villsvin, ville rådyr, makakaper og papegøyer. Naturen er fantastisk, både vakker og meget dramatisk. Vannet er krystallklart og havet fullt av fargerike fisk og koraller. Øyene er nasjonalpark og også oppført på UNESCOs verdensarvliste over bevaringsverdige naturområder.

Forlengelsen består av en dagstur til øya Rinca, en dagstur til Komodo-øya med et stopp på den vakre stranden Pink Beach samt hotellopphold på et godt 4-stjerners hotell på den vestlige delen av øya Flores.

Vennligst vær oppmerksom på at du på denne forlengelsen har 3 netter på Flores og avslutningsvis 1 natt i Sanur på Bali.

Barn under 12 år kan ikke delta på denne turen.

Vær oppmerksom på at Komodo Nasjonalpark er lukket i hele 2020 for å skåne og bevare dyrenes naturlige levesteder. Du kan derfor ikke velge denne forlengelse på reiser fra den 10. desember 2019 til den 31. desember 2020.

Badeferieforlengelse til Gili Trawangan, 4 netter

Pris:
Pr. person i dobbeltrom: + 4.050 kr.
Pr. barn under 12 år: + 4.050 kr.
Enkeltromstillegg: + 2.300 kr.

Hvis du ønsker å avslutte reisen din med et opphold på en perfekt paradisøy, kan vi anbefale en tur til Gili Trawangan. Gili Trawangan er den ene av de tre Gili-øyene, og den mest populære. Det er ingen biltrafikk på øya, så hvis du vil reise rundt, foregår det til fots, på sykkel eller kanskje med hestevogn. Om dagen er det en avslappet ferieøyatmosfære her, og om kvelden er det god stemning og mye som skjer på de mange små restaurantene og livlige barene rundt omkring på øya. Dagene tilbringes på de lange, hvite strendene eller i det klare vannet. Gili er kjent for å ha de beste dykkerstedene i hele Indonesia.

Vær oppmerksom på at du på denne forlengelsen har 3 netter på Gili Trawangan og 1 natt i Sanur.

Når du reiser mellom Bali og Gili, skal du være oppmerksom på at Lombokstredet kan ha vanskelige værforhold i månedene juni/juli og januar/februar. Hvis været er så dårlig at båter ikke kan gå, blir fergeavgangene avlyst av sikkerhetsgrunner. Dette skjer gjennomsnittlig en til to ganger i året, og det dreier seg som regel bare om én til to dager av gangen. Hvis det skulle skje at fergen blir avlyst, finner vi naturligvis den best mulige løsningen og et alternativ til deg.

Tillegg for enkeltrom 5.475 kr.
Rabatt ved større grupper
Når vil du reise?
Avreisedato
Reisebrev
Fortellinger fra reisende
Kontakt reisekonsulent Lea Charlotte Alber

Skriv til:
info@asiatours.no

Ring til:
21 95 37 99

Åpningstider:
Hverdager fra 9 - 16

Hvorfor reise med Asiatours.no?
Hvorfor så mange velger oss

Vi er alltid med deg

 • Personlig service fra reisekonsulenter med personlig erfaring
 • Dedikert bestillingsteam sørger for en god begynnelse på reisen
 • Assistanse døgnet rundt på reisen

100 % praktisk

 • Gjennomtenkte programmer med nøye utvalgte høydepunkter
 • Alle reiser inkluderer flyreise, transport og overnatting
 • Du kan ofte tilpasse reisen etter dine egne ønsker
 • Overnatting på flotte steder
 • Nøye utvalgte lokale guider med meget gode kunnskaper

Erfaring

 • Valgt av tusenvis av gjester siden 2006
 • Alle reiser er utprøvd og kvalitetssjekket av vårt eget team
 • Langsiktig samarbeid med et stort nettverk av asiatiske samarbeidspartnere

Best verdi for pengene & Full beskyttelse

 • Vi garanterer de beste prisene
 • Et utmerket samarbeidsforhold med partnerne våre sikrer den beste kvaliteten og prisen
 • Vi optimerer logistikken og prosessene våre, slik at du kun betaler for det som betyr mest
 • Vårt medlemskap i Rejsegarantifonden (nr. 1778) er din sikkerhet mot en eventuell konkurs

Vi bruker cookies til statistikk og målrettet markedsføring hos tredjepart.
Du samtykker i dette ved å klikke deg videre.
Les mer her.

Velkommen til ny design på Asiatours.no

Vi har fått ny design siden du sist besøkte oss, men reisene våre er fremdeles de samme.