• Fornøyde gjester siden 2006
  • Dedikerte reiseeksperter
  • Gjennomtestede kvalitetsreiser
  • Lokale guider valgt med omhu
  • Prisgaranti
  • Assistanse 24/7
  • Medlem av Reisegarantifonden

Overnatting: Indonesia

Her har du mulighet for å lese mer om hotellene vi bruker ved våre rundreiser til Indonesia.
I tillegg kan du også se bilder av stedene.

Beveg musen over de små bildene for å se dem i større utgave.

Coral View Villas

Amed, Bali

Midt i en tropisk hage og rett ved den mørke vulkanstranden i Amed finner du det fredfylte og delvis bortgjemte feriestedet Coral View Villas.

Hotellet har i alt 35 rom. De ligger i maleriske bungalower som er spredt rundt i den tropiske hagen. Hver bungalow ligger avskjermet mellom palmene, slik at du uforstyrret kan nyte de tropiske omgivelsene mens du slapper av på solsengen på din private terrasse. Alle rom har aircondition, safe, minibar, kaffe- og tefasiliteter, myggnett over sengen og delvis utendørs bad.

Coral View Villas har et flott bassengområde som ligger som en oase midt i den frodige hagen. Her kan du slappe av på en liggestol i skyggen av palmene og ta en forfriskende dukkert. Hvis du foretrekker strand og havvann, kan du snorkle i Ameds fargerike verdens under havet, bare få meter fra strandkanten.

På strandrestauranten Mahi-Mahi, som er oppkalt etter en lokal fiskeart, ”gullmakrellen”, står det både vestlige og tradisjonelle balinesiske retter på menyen. Restauranten har sterkt fokus på bærekraft og bruker friske råvarer som dyrkes i hotellets egen kjøkkenhage og fersk fisk og skalldyr som er fanget i området.

Om morgenen kan du gå en tur langs stranden og nyte soloppgangen eller rusle en tur gjennom den tropiske hagen og lytte til fuglesangen. Det er gratis Wi-Fi overalt på hotellet.


Palm Garden Amed Beach & Spa Resort

Amed, Bali

Oppgrader til boutique-resorten Alm Garden Amed Bach & Spa hvis du ønsker et ekstra eksklusivt og autentisk opphold i Amed med direkte adgang til en av områdets beste strender.

Resorten er liten og personlig, med bare 11 rom som ligger fordelt i bungalower i en frodig hage med høye kokospalmer og tropiske trær. Alle rom har Wi-Fi, aircondition, tak vifte, minibar, safe, kaffe-/tefasiliteter, toalettbord og skjenk. Sengen er strategisk plassert ved det store vindus partiet, slik at du kan nyte soloppgangens flotte farger på himmelen allerede når du slår øynene opp. Rommene har delvis utendørs bad med regndusj og hårtørker. På terrassen er det både liggestoler og et hyggelig sitteområde.

Hopp i svømmebassenget og ta en forfriskende dukkert eller nyt solen i en liggestol med fenomenal utsikt til stranden og de mange tradisjonelle fiskerbåtene. Hvis du blir lei av å slappe av på land, kan du oppdage den fargerike verdenen under havet i bukten utenfor resorten.

På restauranten står et team fra den lokale landsbyen klar til å servere balinesiske og indonesiske retter laget av lokale råvarer og fersk fisk som fanges av lokale fiskere. Her er det en deilig bris fra havet og vakker utsikt til stranden.

Hvis du vil unne deg litt ekstra, kan du kjøpe tradisjonelle balinesiske massasjebehandlinger på resortens eget spa.

Vær oppmerksom på at dette hotellet kun er for gjester over 13 år.

Pris for oppgradering, 2 netter:
Garden Bungalow Pr. person:  520 kr.

Aneka Lovina Villas & Spa

Lovina, Bali

Aneka Lovina Villas & Spa er omgitt av jorder og bananplantasjer og ligger ved Lovinas karakteristiske og barnevennlige vulkanstrand. Utenfor kysten er det fint å snorkle, og du kan også se ville delfiner. Hovedgaten ligger i nærheten, og her finner du et par lokale restauranter og små butikker.

Hotellets rom er enkelt innredet i balinesisk stil, og alle har gratis Wi-Fi, aircondition, minibar, TV, telefon, kaffe- og tefasiliteter og bad med gratis toalettartikler. På din private balkong eller terrasse kan du slappe av og nyte hagens fred og ro.

Her finner du et deilig bassengområde med barnebasseng, liggestoler og parasoller samt en liten lekeplass til barna. Når sulten melder seg, har hotellet to restauranter å velge mellom: Balimoon og Sea Food Grill. Hotellet har også to barer der du kan få deg en kald drink. Hvis du har lyst på massasje eller andre wellnessbehandlinger, kan du kjøpe det på hotellets spa.

Om kvelden kan du gå en tur langs stranden og nyte den flotte solnedgangen, og de tradisjonelle fiskerbåtene skaper en perfekt kulisse.


The Lovina

Lovina, Bali

The Lovina ligger rett ved Lovinas mørke vulkansand mellom Kalibukbuk-fjellene og Balihavet. Du kan boltre deg på den 200 meter lange private stranden med tilhørende solsenger og parasoller og nyte utsikten over det blå havet med de mange ikoniske fiskebåtene. Her kan du om kvelden være vitne til den fascinerende solnedgangen.

Hotellet er en sann liten perle omgitt av grønne rismarker, høye palmer og tropiske trær. En kort gåtur herfra ligger hovedgaten med små lokale butikker og restauranter. 15 minutters kjøretur unna finner du den større byen Singaraja, som en gang var Balis hovedstad.

Rommene på The Lovina er lyse og romslige. De er innredet i en enkel stil med lyse tremøbler og balinesisk kunst på veggene. Alle rommene har komfortable senger og et separat sitteområde, i tillegg til WI-FI, takvifte, minibar, gratis flaskevann, verdiboks, te- og kaffefasiliteter, TV og bad med gratis toalettartikler og hårføner. På terrassen kan du slappe av og nyte de fredelige omgivelsene.

Hotellet har to flotte svømmebassenger og barnebasseng hvis du helst vil unngå sand mellom tærne.

Det finnes dessuten barneklubb, yogaundervisning, fitnessrom og mulighet til å leie snorkleutstyr, kano og paddleboard. Ønsker du å vedlikeholde formen, finnes det fitnessrom, og hvis kroppen trenger litt velvære kan du bestille tid til forskjellige typer massasje i hotellets spaavdeling.

Hotellets restaurant, Heliconia, serverer lekre internasjonale retter med en lokal tvist morgen, middag og kveld. Du kan også få ferskfanget fisk og skalldyr eller hjemmelaget pizza. For romantiske par kan det arrangeres stearinlysmiddag på stranden.

Hvis du vil oppleve den balinesiske solnedgangen, er strandbaren det ideelle stedet. Her kan du nyte et kaldt glass vin eller en fargerik drink til avslappende musikk og de rødglødende himmelfargene, før en ny dag begynner.

Forhør deg med oss om prisen for oppgradering.


Puri Lumbung Cottages

Munduk, Bali

Puri Lumbung Cottages er et miljøvennlig hotell som er bygget i naturlige materialer og i harmoni med de praktfulle omgivelsene. Hotellet ligger i den friske fjelluften i Munduks høyland og har en utrolig vakker utsikt over det frodige landskapet med lysegrønne rismarker, plantasjer, jungel og grønnkledde fjelltopper.

Du bor i sjarmerende bungalower som kalles ”lumbung” og opprinnelig var bygninger som ble brukt til oppbevaring av ris. Alle bungalower er innredet i tradisjonell stil og med fine detaljerte treutskjæringer. De har soverom med myggnett over sengen, bad med dusj eller badekar og en deilig balkong med flott utsikt over fjell og rismarker. Det er gratis Wi-Fi her, men ingen aircondition – det er nemlig ikke nødvendig her oppe i høylandet.

Alle ansatte kommer fra lokalsamfunnet og hotellet legger stor vekt på å bevare den balinesiske kulturen og områdets gamle tradisjoner og skikker. Derfor tilbys det også mange aktiviteter og underholdning i form av både matlagingskurs, yoga, meditasjon og balinesisk musikk og dans.

Når sulten melder seg, kan du på Restaurant Kopi Bali spise både lokale, vestlige og vegetariske retter, mens hotellets bar byr på kalde drikkevarer du med fordel kan nyte sammen med solnedgangens vakre farger.


Sanak Retreat Bali

Munduk, Bali

Sanak Retreat Bali er en vakker, fredfull oase som ligger i nydelige omgivelser med flott utsikt over fjellene og de grønne rismarkene i Munduk.

Sanak Retreat Bali består av 11 romslige og rustikke bungalower bygget i teak og andre naturlige materialer i harmoni med omgivelsene. De er dessuten enkelt innredet og dekorert med fint indonesisk kunsthåndverk. Alle bungalowene har WI-FI, minibar, verdiboks, takvifte og bad med hårføner og toalettartikler. Om morgenen når du våkner, kan du sette deg ut på verandaen og bare nyte stillheten og den enestående utsikten over rismarkene og de mystiske fjellene.

Etter en vandretur i området frister kanskje hotellets lekre bassengområde med infinitypool, solsenger og tradisjonelle balinesiske parasoller? Ta en svømmetur eller slapp av på kanten av bassenget mens du beundrer utsikten over det frodige landskapet.

Hotellet er svært engasjert i bærekraft, utdanning og i lokalsamfunnet. Hele 80 % av de ansatte kommer fra den lokale landsbyen, mens resten kommer fra andre landsbyer i nærområdet. Det samarbeides også tett med de lokale bøndene og den lokale skolen i forbindelse med utdanning og læring. Hotellets filosofi er at alle skal kunne dra nytte av stedet.

Rettene på Sanak Kitchen består av økologiske grønnsaker fra egen kjøkkenhage, samt frukt og krydder fra nærområdet. Råvarene leveres fra lokale produsenter og menyen består av balinesiske og javanesiske retter med avstikkere til andre asiatiske og europeiske land. Etter et lekkert måltid kan du stikke innom Sanak Bar, hvor det ristes cocktailer laget av lokale frukter.

Du kan skjemme deg bort med en tur i Sanak Heal Spa, hvor det tilbys massasje, body scrub eller blomsterbad.

Andre fasiliteter omfatter yoga- og meditasjonsområde, bibliotek, spillområde med bl.a. dart og petanque, samt en liten butikk med hotellets egne naturprodukter, som er laget med lokale planter og urter helt uten kjemikalier. Hotellet tilbyr dessuten også kokkeskole og terrengsykkelturer.

På Sanak Retreat venter det noen nydelige dager med autentisk balinesisk enkelthet, bærekraft, gjestfrihet og fantastiske naturopplevelser.

Pris for oppgradering, 2 netter:
One Bedroom Bungalow Pr. person:  1.205 kr.

Grand Hyatt

Nusa Dua, Bali

Rett ved en egen privat strand i det gamle fiskerområdet Nusa Dua ligger den luksuriøse 5-stjerners resorten Grand Hyatt Bali. Resorten og dens mange fasiliteter ligger spredt utover en stor tropisk hage som er full av fargerike  blomster, vaiende palmer og fiskedammer med de fineste lotusblomster.

Grand Hyatt består av 636 luksuriøse rom som er smakfullt innredet i moderne balinesisk stil med teak, marmor og vakre tekstiler i naturlige farger. Alle rom har aircondition, Wi-Fi, minibar, safe, elektrisk kjele, TV og telefon, mens badene har flotte marmorbadekar og separat dusjnisje samt badekåpe, badetøfler, hårtørker og produkter fra resortens eget spa. I tillegg har alle rommene et separat sitteområde og egen balkong der du kan slappe av og nyte utsikten over den tropiske hagen eller den 650 meter lange private stranden og det klare, blå havet.

Grand Hyatt er en deilig resort med et stort utvalg aktiviteter og fasiliteter, både for par og familier. Resorten har fem flotte svømmebassenger for både store og små, med liggestoler, parasoller og vannsklier. For de minste er det også barneklubb og lekeplass.

Hvis du vil holde formen på ferien, kan du trene på resortens fullt utstyrte fitnessenter, der du finner alt fra tredemøller og styrketreningsmaskiner til squashbane. Det er også utendørs tennis- og løpebane. Hvis du foretrekker avslapning og velvære, har resorten yogastudio, badstue og dampbad samt skjønnhetssalong og spa som tilbyr mange behagelige og velgjørende behandlinger.

Når sulten melder seg, har Grand Hyatt bokstavelig talt noe for enhver smak – resorten har nemlig ikke mindre enn 5 restauranter, og det serveres det både europeiske, asiatiske og ekte balinesiske retter som kan inntas i vakre omgivelser. Du kan avslutte dagen med en fargerik cocktail eller en kopp kaffe i en av resortens barer eller hyggelige loungeområder. Hvis du mot forventning skulle bli lei av strandlivet, kan du ta en tur til det store utendørs  shoppingsenteret Bali Collection som ligger ca. 2 km unna.

Grand Hyatt Bali har med andre ord alt man kan forvente av en 5-stjerners luksusresort – her er alt lagt til rette for en deilig avslappende ferie.


Adiwana d’Nusa Beach Club and Resort

Nusa Lembongan

Adiwana d’Nusa Beach Club and Resort ligger ved øyas lengste strand, Light House Beach, på nordkysten av øya ved landsbyen Jungut Batu.

Rommene er lyse, romslige og enkelt innredet med lokal kunst på veggene. Alle rom har WI-FI, aircondition, verdiboks, minibar, kaffe- og tefasiliteter, TV og bad med hårføner og toalettartikler. Det er utsikt mot hagen/bassenget.

Stranden er bare noen skritt unna, og her er det solsenger og parasoller. Vil du ikke på stranden, kan du benytte deg av det flotte bassenget, som har utsikt mot havet.

Har du lyst til å trene, har resortet et fitnessrom, og det er muligheter for en rekke forskjellige vannsportaktiviteter i nærheten.

Resortets egen restaurant, Light House Restaurant, serverer asiatiske og indonesiske delikatesser, pizza og pasta. Liker du saftige biffer, fisk eller skalldyr, kan du prøve den lekre grillmenyen.

Du kan avslutte kvelden med et glass vin eller en drink fra baren mens du nyter lyset fra solnedgangen.

Pris for rom oppgradering, 3 netter:
Fra Deluxe Room til Lagoon Suite Pr. person:  1.700 kr.

Hai Tide Beach Resort

Nusa Lembongan

Fra Hai Tide Beach Resort har du direkte adgang til den lyse sandstranden i Mushroom Bay, som er en av Nusa Lembongans beste strender.

Du bor midt i hotellets frodige hage, mellom palmer og vakre tropiske blomster i en av de totalt 18 stråtekte bungalowene kalt «lumbung», som opprinnelig var en gammeldags rislåve. På bakkenivå har du et lite privat utendørsområde hvor du kan slappe av og sitte i skyggen. I andre etasje er det soverom med myggnett, aircondition, kjøleskap, gratis flaskevann, verdiboks, kaffe- og tefasiliteter og bad med hårføner. Det er også en liten balkong med bord og stoler.

Uansett hvor på hotellet du befinner deg, er det ikke langt til stranden. Vil du ikke ha sand mellom tærne, kan du nyte livet ved hotellets to bassenger, hvor det også er et mindre barnebasseng.

Som gjest på Hai Tide Beach Resort har du gratis adgang til guidede landsbyturer, kajakker, sykler, snorkleutstyr og forskjellige vannsportaktiviteter. Hotellet tilbyr også PADI dykkerkurs (mot betaling), slik at du kan komme deg helt ned til de flotte korallrevene og tropefiskene.

Restaurantene Hai Bar & Grill og Hai Ri Zen har en helt fantastisk beliggenhet med utsikt over havet og bukten. Her kan du nyte lekre retter fra både det lokale og internasjonale kjøkken.

Avslutt dagen med en drink i skjæret fra solnedgangen.

Pris for rom oppgradering, 3 netter:
Garden Lumbung Pr. person:  1.355 kr.
Beachfront Lumbung Pr. person:  1.805 kr.

Hyatt Regency Bali

Sanur, Bali

Rett på stranden i Sanur og midt i en ni hektar stor frodig hage finner du det luksuriøse hotellet Hyatt Regency Bali. Hotellet har egen privat strand og ligger i nærheten av både turistattraksjoner, gode restauranter og hyggelige kaféer langs hovedgaten.

Hotellets 363 rom er elegant innredet i moderne balinesisk stil. Rommene er utstyrt med aircondition, gratis Wi-Fi, TV, verdiboks og et lite tekjøkken med kaffe- og tefasiliteter.  Fra den private balkongen har du utsikt over den fredfylte, tropiske hagen eller Det indiske hav.

Nyt tiden på hotellet med en dukkert i et av de tre utendørs svømmebassengene, eller slapp av på stranden og nyt solen og utsikten til det vakre turkisblå havet. Du kan også benytte hotellets fitness- og velværefasiliteter med både badstue og dampbad.

Når du blir sulten kan du besøke en av hotellets tre restauranter, der du kan få alt fra autentiske indonesiske retter til klassiske italienske retter.

Om kvelden kan du besøke den klassiske pianoloungen, der det serveres kalde drikker og snacks i en avslappet atmosfære.

Merk: Hvis du ønsker å reise i perioden 27. desember til 4. januar, krever oppholdet på Hyatt Regency Bali minimum fem netter. Forhør deg med oss om prisen hvis du ønsker å reise i disse periodene.

Pris for oppgradering:
Standard Room, 3 netter Pr. person:  2.585 kr.
Standard Room, 5 netter Pr. person:  3.905 kr.

Abian Harmony Hotel

Sanur, Bali

5 minutters gange fra sandstranden i Sanur ligger hotellet Abian Harmony. Dette hotellet er perfekt til en avslappende badeferie: her har du utendørs svømmebasseng med solterrasse til alle som vil ha en avveksling fra strandlivet, muligheten til å få spabehandlinger og mange restauranter og butikker rett utenfor døren.

Rommene er hyggelige og store, og alle har egen balkong. Det er WI-FI på hele hotellet – også på rommene – der du også finner TV, minibar, te/kaffe-fasiliteter, aircondition, tøfler og sikkerhetsboks.

Dette hotellet er et deilig sted til noen dagers avslappende ferie.


Mercure Resort Sanur

Sanur, Bali

Mercure Resort Sanur ligger i en fem hektar stor tropisk hage rett ved Sanurs vakre sandstrand, hvor palmene svaier i den lette brisen. Utenfor finner du massevis av butikker, restauranter og hyggelige kaféer der du kan nyte en tradisjonell kopp kaffe.

Resortet er bygget som en balinesisk landsby med sjarmerende stråtekte bungalower med fire til seks rom i hver. Samtlige rom er innredet i enkel, balinesisk stil og har gratis Wi-Fi, aircondition, minibar, verdiboks, kaffe- og tefasiliteter, TV, telefon og bad med hårføner og toalettartikler. Etter en dag ute i solen kan du trekke deg tilbake på den private terrassen eller balkongen og lese en god bok, spille kort eller bare nyte utsikten mot den frodige hagen med kvitrende fugler.

Stranden nedenfor hotellet er privat med tilhørende solsenger og parasoller. Hvis du vil slippe sand mellom tærne, har resortet to svømmebassenger.

Det er dessuten gode forhold for barn, og resortet er svært familievennlig med både barnebasseng, familierom og sportsaktiviteter som bl.a. tennis, volleyball og badminton.

I Restaurant Pandawa kan du morgen, middag og kveld velge mellom både internasjonale og indonesiske retter og samtidig nyte utsikten mot den gyldne sandstranden. Om kvelden er det underholdning i form av levende musikk og balinesisk dans.

Andre fasiliteter omfatter spaavdeling og en utsjekkslounge med badefasiliteter og bagasjeoppbevaring, som du kan bruke på avreisedagen.

Forhør deg med oss om prisen for oppgradering.


Prama Sanur Beach

Sanur, Bali

Prama Sanur Beach er et flott og familievennlig hotell som ligger rett ved Sanurs vakre sandstrand i en tropisk hage på syv hektar med utsikt over det blå havet. Det finnes små butikker og gode restauranter i kort gåavstand herfra.

Hotellet har 428 romslige og lyse rom som er innredet med tremøbler og indonesisk kunst. Alle rommene har WI-FI, aircondition, minibar, verdiboks, tv og telefon, samt bad med hårføner og toalettartikler. På balkongen kan du spille kort, lese en god bok eller bare slappe av og nyte en kopp kaffe eller te med utsikt over den frodige hagen med høye, svaiende palmer.

Prama Sanur Beach kan skryte av å ha Sanurs største svømmebasseng, Lagoon Pool. Her er det dessuten swim-up-bar, hvor bartenderne står klare til å lage ferskpresset juice og fargerike cocktails som du kan nyte i baren eller på solsengen. I tillegg finnes det et fantastisk bassengområde for barnefamilier, Splash Zone, med både barnebasseng, vannsklier, lekeplass og solsenger.

På Prama Sanur Beach finnes det alltid noe å gjøre, enten du er barn eller voksen. I fitnessrommet kan du vedlikeholde formen, i Prama Spa kan du løse opp spenninger i muskulaturen og i barneklubben kan barna leke og møte andre jevnaldrende barn. Det tilbys også massevis av aktiviteter, som f.eks. volleyball, tennis og forskjellige vannsportaktiviteter.

Med fire restauranter og barer har Prama Sanur Beach noe for enhver smak. Restaurant Tirta Poolside serverer internasjonale favoritter, samt fisk og skalldyr. Lada Restaurant spesialiserer seg på indonesisk mat, mens Basilico Italian Pavillion & Bar tilbyr lekre italienske retter. På Bamboo Beach Bar, som ligger ved den gyldne sandstranden, kan du nyte kalde drikkevarer og snacks til levende musikk og de vakre fargene fra solnedgangen.

Forhør deg med oss om prisen for oppgradering.


Puri Santrian

Sanur, Bali

Puri Santrian er et deilig, 4-stjerners resort som ligger like ved en 200 meter lang privat strand i Sanur. Vannet er rolig, og stranden er derfor utrolig barnevennlig.

Hotellet tilbyr et stort utvalg forskjellige vannsportsaktiviteter, men du kan naturligvis også bare slappe av på en liggestol i skyggen av palmene. Hvis du foretrekker å bade i svømmebasseng, blir du ikke skuffet på Puri Santrian – her er det to basseng, der det er plass til både barn og voksne. Svøm bort til den nedsenkede poolbaren og få en cocktail i varmen – la feriestemningen synke inn!

Rommene er store og flott innredet med aircondition, TV, minibar og egen balkong.

Restauranten ligger helt nede ved stranden, og det er mulig (mot betaling) å arrangere en helt privat, romantisk middag på balkongen din eller kanskje på en avsidesliggende del av stranden.

Om morgenen (mandag-fredag) er det mulig å få gratis yogaundervisning, og det tilbys dessuten undervisning i balinesisk matlaging (mot betaling).

Pris for oppgradering fra Taksu Sanur Hotel:
Superior Room, 3 netter Pr. person:  1.840 kr.
Pris for oppgradering fra Mercure Resort Sanur:
Superior Room, 5 netter Pr. person:  1.505 kr.

Taksu Sanur Hotel

Sanur, Bali

Taksu Sanur Hotel ligger 10 minutters gange fra Sanurs gylne sandstrand, der palmene vaier i den lette brisen. Hvis du ikke har lyst til å gå, tilbyr hotellet også en gratis shuttlebuss. Hovedgaten ligger bare et steinkast fra hotellet, så her er du rett i nærheten av både butikker og restauranter.

Rommene er innbydende og moderne og innredet i naturlige varme farger. Her har du alt det du trenger til å gjøre oppholdet ditt komfortabelt: både Wi-Fi, aircondition, minibar, safe, TV, telefon og te- og kaffefasiliteter. På badet finner du badekåpe, hårtørker og gratis toalettartikler. Alle rom har egen balkong med stoler og bord der du kan slappe av etter en dag i solen.

Hotellet har også et deilig bassengområde med liggestoler og parasoller samt et mindre, separat barnebasseng.

I Cakra Spa kan du la deg skjemme bort med diverse balinesiske skjønnhetsbehandlinger og massasje.

Hotellet har også restaurant og kafe.


Teras Bali Bungalows and Spa

Sidemen, Bali

Teras Bali Bungalows and Spa ligger midt i Sidemens frodige landskap, med fantastisk utsikt til vulkanen Mt. Agung og de pittoreske dalene som er prydet med frodige risterrasser.

Rommene er fordelt på 12 bungalower som ligger som terrasser oppover de grønne skråningene. Alle rom er pent og enkelt innredet og har både te- og kaffefasiliteter, minibar, safe, myggnett og gratis Wi-Fi. Fra din private terrasse kan du fordype deg i en god bok og bare nyte stillheten.

Hotellet har en deilig solterrasse med liggestoler, svømmebasseng og et mindre barnebasseng. Her kan du slappe av og lade batteriene mens du beundrer utsikten over rismarkene, de høye palmene og tropiske trær og planter.

På den utendørs restauranten Terrace Restaurant kan du velge mellom mange tradisjonelle balinesiske, indonesiske og internasjonale retter med utsikt til Mt. Agung.

Som prikken over i-en kan du avslutte dagen med en balinesisk massasje eller skjønnhetsbehandling i Uma Agung Spa.

Teras Bali Bungalows and Spa er et perfekt sted å nyte øyas vakre natur og la den balinesiske roen fylle deg med ny energi.


Wapa di Ume

Sidemen, Bali

Wapa di Ume er en sjarmerende og fredfylt boutique-resort som ligger ved Unda-elven, den majestetiske vulkanen Mt. Agung og gressgrønne risterrasser.

Innredningen og arkitekturen på Wapa de Ume er holdt i naturmaterialer i harmoni med omgivelsene.

Nyt de fantastiske bassengområdene med infinity-pools på flere nivåer og utsikt over Sidemen-dalen. Behagelige liggestoler med tradisjonelle balinesiske parasoller inviterer til avslapning og en god bok.

Rommene er store og vakkert innredet i lyse naturmaterialer, og alle rom har en privat balkong som vender ut mot fjellene, rismarkene og elven. Alle rom har Wi-Fi, aircondition, minibar, safe, te- og kaffefasiliteter samt myggnett over sengen. Badet har badekar, og her finner du også badekåpe, tøfler, toalettartikler og hårtørker. For å gjøre oppholdet ekstra behagelig får gjestene daglig 2 gratis flasker vann og friske tropiske frukter.

Resortens egen restaurant, Gajah Kitchen & Lounge, serverer både frokost, lunsj og middag med retter fra det indonesiske og vestlige kjøkkenet. Her kan du sitte og nyte den avslappende atmosfæren og utsikten over dalen. Du kan også drikke et glass vin eller en cocktail i Bar57.

I Kapha Spa tilbys det forskjellige massasje- og skjønnhetsbehandlinger til lyden av elvens brus, og i den utendørs, overdekte yoga-paviljongen kan du føle roen og den behagelige brisen. Hvis du vil få pulsen opp, har Wapa di Ume eget treningsrom med både tredemølle, vekter og forskjellige maskiner.

Her ettermiddag mellom kl. 15.30 og 16.30 kan du få gratis kaker, te og kaffe, for da serveres det afternoon tea.

Du kan leie sykkel gratis og bli med på matlagingskurs mot betaling.


Adiwana Resort Jembawan

Ubud, Bali

Adiwana Resort Jembawan skjuler seg i Ubuds tette jungel omgitt av elver, høye tropiske trær og palmer. Selv om det føles som du er langt borte fra sivilisasjonen, ligger hovedgaten, Ubud Market, Ubud Palace og den berømte apeskogen i gåavstand.

Rommene er 50 kvm store og lekkert innredet i moderne balinesisk stil som glir perfekt inn i de naturskjønne omgivelsene. Alle rommene har WI-FI, aircondition, takvifte, te- og kaffefasiliteter, minibar, gratis flaskevann, verdiboks, tv og telefon. Badet er utstyrt med badekåpe og tøfler, hårføner og toalettartikler. Etter forhåpentligvis å ha hatt en god natts søvn, kan du sette deg ut på din private terrasse, som har utsikt til de grønne omgivelsene. Du kan nyte en kopp dampende te eller kaffe mens du lytter til de mange lydene fra jungelen.

Hotellet har to flotte solterrasser med solsenger og to svømmebassenger i palmehøyde. Utsikten herfra ligner på noe fra et reisemagasin. Ta en dukkert eller hold øye med jungelens dyreliv fra bassengkanten.

Restaurant «Herb Library» er et moderne spisested med fokus på sunne, velsmakende og bærekraftige retter av internasjonal og lokal art. Her serveres det både frokost, lunsj og middag, og restauranten er åpen hver dag fra 09.00–22.00.

Hvis du trenger å gire helt ned, kan du bestille tid til yogaundervisning i yogapaviljongen eller en rekke avslappende behandlinger innen bl.a. ayurveda-prinsippet i Tejas Spa, som er hotellets egen spaavdeling.

Det er dessuten mulighet til å leie sykler, delta på kokkeskole og andre spennende aktiviteter.

Pris for oppgradering, 4 netter:
Grand Deluxe Room Pr. person:  2.125 kr.

Onje Resort and Villas

Ubud, Bali

Onje Resort and Villas ligger som en fredfull oase midt i de grønne rismarkene som omgir Ubud.

Hotellet tilbyr gratis skyttelbuss inn til Ubud sentrum, som ligger 15 minutters kjøring unna. Her bugner det av gode restauranter og spennende butikker.

Onje Resort and Villas byr på moderne innkvartering i vakker, balinesisk stil. Rommene har god plass (46 m²) med egen balkong eller terrasse, der du kan nyte utsikten til den frodige hagen. Rommene har alt fra gratis Wi-Fi og aircondition til minibar og te-/kaffefasiliteter. Badene er utstyrt med gratis toalettartikler og hårføner. Det tilbys daglig gratis vann på flaske.

Hotellet har dessuten et herlig bassengområde med solsenger og en god restaurant med internasjonalt kjøkken.

Det er mulig å bestille både massasje, spabehandlinger, yoga, meditasjon og andre aktiviteter på stedet.


Radha Phala Resort & Spa

Ubud, Bali

Radha Phala Resort & Spa er et lite og sjarmerende resort med bare 24 rom. Resortet er bygget i tradisjonell balinesisk stil og ligger vakkert til i den frodige, grønne naturen omgitt av rismarker og grønne palmer. Her hersker det fred og ro, samtidig som du er bare ti minutters kjøretur fra Ubud sentrum. Fem ganger om dagen til faste tidspunkter går det gratis skyttelbuss mellom hotellet og Ubud sentrum.

De store rommene har god plass og er utstyrt med oppholdsområde, minibar, verdiboks, TV, aircondition, gratis Wi-Fi og en balkong/terrasse med utsikt til den eksotiske hagen eller svømmebassenget. Badet er innredet med dusj, badekar, toalettartikler og hårføner.

Det innbydende bassengområdet består av både et vanlig svømmebasseng, et barnebasseng og en bassengbar. I restauranten serveres det lekre retter fra både det asiatiske og internasjonale kjøkken. Du kan også skjemme deg bort med forskjellige behandlinger og massasje i hotellets spaavdeling.


The Lokha Ubud Resort

Ubud, Bali

Lokha Ubud Resort er et sjarmerende hotell som ligger i den tradisjonelle landsbyen Keliki i utkanten av Ubud. Hotellet er omgitt av grønne rismarker og frodig jungel. Ubud sentrum ligger cirka 15 minutters kjøring unna, og det går gratis skyttelbuss fra hotellet flere ganger om dagen.

Hotellets 68 rom er romslige og byr på nydelig utsikt over Ubuds maleriske landskap. Innredningen er en blanding av moderne og tradisjonell balinesisk stil med teakmøbler og lokal kunst. Alle rommene har WI-FI, aircondition, minibar, verdiboks, tv og bad med badekar, regndusj, hårføner og toalettartikler. Balkongen innbyr til lesing, kortspill eller ren avslapping med utsikt mot Wos-elven og høydedraget Bukit Cinta.

Du kan tilbringe en fri ettermiddag ved det herlige bassengområdet, der det også er barnebasseng. Barna kan leke i barneklubben, eller dere kan dra på gå- eller sykkelturer i området. Hotellet tilbyr nemlig gratis utlån av sykler.

Hvis musklene er stive eller du bare ønsker deg litt velvære, kan du bestille tid til en avslappende massasje eller skjønnhetsbehandling i Wos River Spa.

Hotellets restaurant, Bukit Cinta Restaurant, ligger i små balinesiske paviljonger med utsikt mot elven. Her kan du nyte mat fra både Østen og Vesten morgen, middag og kveld. Før du går til sengs kan du ta en drink eller et glass vin i Lounge Bar 187.

Pris for oppgradering, 4 netter:
Suite Room Pr. person:  1.085 kr.

Aston Sunset Beach Resort

Gili Trawangan

Det 4-stjerners hotellet Aston Sunset Beach Resort ligger på den vestlige siden av Gili Trawangan, og under oppholdet her må du ikke gå glipp av solnedgangen med utsikt mot den berømte vulkanen Mount Agung på Bali. Hotellet ligger like ved stranden og i et relativt rolig område. Hvis du vil inn til byen, er det mulig å låne sykkel.

Rommene er store, og alle har eget bad/toalett, TV, aircondition og te/kaffe-fasiliteter. Alle rom har egen balkong/terrasse.

Svømmebassenget er stort, med god plass til liggestoler rundt. Det er WI-FI på hotellet og i restauranten.


Pearl of Trawangan Resort

Gili Trawangan

Sørøst på Gili Trawangan, bare 10-15 minutters gange fra havnen, finner du Pearl of Trawangan Report, et rolig sted der du virkelig kan nyte øystemningen.

Resorten ligger ved en egen privat strand, og her kan du legge deg på en solseng eller innta en sekkestol og bare slappe helt av. Etter et par timer i solen kan du legge deg under en parasoll og bestille en kald drink fra Pearl Beach Lounge mens du beundrer utsikten over det turkisfargede havet og Mt. Rinjani i det fjerne.

Mellom resorten og stranden går strandpromenaden, og her ligger det mange restauranter og barer. Øyas kveldsmarked og butikker ligger kun 10-15 minutters gange unna.

Pearl of Trawangan Resort er bygget i en vakker, rustikk stil, av naturlige og bærekraftige materialer. Det meste av resortens inventar er fremstilt av bambus og forskjellige tresorter som passer perfekt inn i de naturlige omgivelsene.

Den rustikke designen går igjen i rommene. De har alle fasiliteter: Wi-Fi, aircondition, safe, kjøleskap, TV, DVD-spiller, vann på flaske samt elektrisk kjele til te og kaffe. Badet har hårtørker og gratis toalettartikler. På terrassen er det fine hagemøbler som frister til morsomme spill og hyggelige kvelder. Herfra har du også utsikt til hagen.

Resorten har to svømmebassenger. Det ene har boblebad og ligger inne i hagen, mens det andre ligger nede ved stranden og har swim-up bar.

Restauranten spesialiserer seg på internasjonale retter, og her serveres det både frokost, lunsj og middag med utsikt over havet.

Andre fasiliteter inkluderer et spa der du kan kjøpe ulike velgjørende ansikts- og kroppsbehandlinger, blant annet aromaterapi og ayurveda-behandlinger.

Personalet i resepsjonen er også behjelpelige med sykkelleie, dagsutflukter og andre aktiviteter.

På Pearl of Trawangan Resort får du den perfekte kombinasjonen av vestlig komfort og asiatisk sjarm.


Pondok Santi Estate

Gili Trawangan

På Gili Trawangans sørspiss ligger det luksuriøse hotellet Pondok Santi Estate. Hotellet ble bygget i 2005, på området til en gammel kokosplantasje som i dag er blitt til en frodig, tropisk hage.

Pondok Santi Estate har privat strand med liggestoler og hengekøyer der du kan sole deg og skue ut over det turkisblå havet. Et par meter fra strandkanten er det gode snorklemuligheter, for under havoverflaten finner du fargerike koraller og fisker.

Mellom hotellet og stranden går strandpromenaden. Den fører til havnen som ligger bare 15 minutters gange unna. Langs promenaden finner du også mange gode restauranter og barer samt øyas populære kveldsmarked.

Hotellet består av 18 private bungalower bygget i tropisk stil av bærekraftige og naturlige materialer. Alle bungalower har en elegant himmelseng med myggnett, Wi-Fi, aircondition, minibar, te- og kaffefasiliteter samt delvis åpent bad med dusj, badekåpe og hårtørker. På verandaen kan du slappe av med en god bok og nyte den behagelige brisen.

Midt i den 7 hektar store hagen ligger hotellets flotte infinity-pool. Her kan du legge deg på en av de komfortable solsengene og bestille snacks og kalde drikkevarer fra poolbaren. Etter en lang dag i solen kan du få både ansikts- og massasjebehandlinger i Santi Spa eller i et av de utendørs behandlingsområdene i hagen.

Hotellet har to restauranter, og her serveres det en blanding av indonesiske og vestlige retter tilberedt av lokale råvarer. Ved solnedgang kan du kose deg med en cocktail fra Santi Beach Bar mens du ser ut over det glitrende havet med Lombok i det fjerne.

Utflukter kan kjøpes og sykler leies i resepsjonen. Det er gratis Wi-Fi overalt på hotellet.

Pris for oppgradering, 3 netter:
Ocean View Bungalow Pr. person:  3.610 kr.
Private Pool Bungalow Pr. person:  7.210 kr.

The Jayakarta Suites

Flores, Komodo

På nordvestsiden av øya Flores finner du The Jayakarta Suites. Hotellet ligger med vakker utsikt over det indonesiske øyriket og de grønnkledte fjellene i innlandet.

Hotellet har 71 rom med god plass og utsikt mot enten fjellene eller havet. Alle rom er utstyrt med aircondition, minibar, te-/kaffefasiliteter, TV og telefon. På badene er det toalettartikler og badekåper.

Etter en dag med opplevelser kan du legge deg i den grønne og velpleide hagen, hvor du finner et basseng og palmetrær som gir skygge mot den stekende solen. Du kan også bestille tid til en omgang massasje eller skjønnhetsbehandlinger i hotellets spaavdeling. Har du mer lyst til å svette, kan du ta en time på hotellets fitnessrom.

Hotellet har egen bar og restaurant som serverer cocktails, snacks og retter fra både Østen og Vesten.

Det er Wi-Fi i fellesområdene.


Ayana Komodo Resort

Flores, Komodo

I den nordlige delen av Labuan Bajo finner du det 5-stjerners, luksuriøse Ayana Komodo Resort. Her er innredningen inspirert av øyas rike kulturarv og rustikke skjønnhet. Alle fellesarealene på resortet har eksepsjonell utsikt over bukten og den kuperte øya Kukusan Island.

Resortets 205 rom er stilfullt innredet med møbler og moderne dekor i lyse farger, som komplimenteres perfekt av det naturlige lyset som siver inn fra de store vinduene. Hvert rom er min. 43 m2 og har sin egen private balkong hvor du kan innta den fantastiske havutsikten og de gyldne fargene fra solnedgangen. I tillegg er alle rommene utstyrt med aircondition, Wi-Fi, LED TV, walk-in-skap, minibar og kaffe-/tefasiliteter. På badet er det hårføner, samt separat regndusj og badekar.

Under oppholdet kan du slappe av på den kritthvite sandstranden Waecicu Beach, snorkle i det krystallblå havet eller innta horisontalen ved et av de flotte svømmebassengene på resortet. Har du lyst på litt ekstra velvære eller trenger å bevege på deg, kan du besøke resortets eget spa eller det velutstyrte fitnessenteret.

I den stilfulle restauranten RINCA kan du nyte både asiatiske og vestlige retter hele dagen. Du kan sitte ute i den friske havbrisen på terrassen eller ved siden av det åpne kjøkkenet og bakeriområdet.

I løpet av dagen kan du stille sulten med et besøk i bassengbaren, i Mesa Bar & Lounge på takterrassen eller i Naga Bar, som ligger på den lange piren med perfekt utsikt mot det vakre havet.

Når det er på tide å innta middagen, kan du velge å besøke Kisik Grill hvis du har lyst på ferske fiske- og skalldyrsretter eller pizza. Foretrekker du heller sushi og japanske spesialiteter, kan du nyte dette i den autentiske japanske restauranten HonZEN.

Gå ikke glipp av panoramautsikten til den vakkert fargede solnedgangen fra takterrassen, hvor du kan avslutte dagen med lekre tropiske cocktails i glamorøse UNIQUE Rooftop Bar.

Forhør deg med oss om prisen for oppgradering.


Jeeva Klui Resort

Lombok

Jeeva Klui Resort er en fantastisk resort med utrolig vakker beliggenhet, rett ved Klui-stranden i Senggigi. Her er det en enestående utsikt over Det Indiske hav og mot vulkanen Mt. Agung på Bali.

Resorten er omgitt av en stor tropisk hage og bygget i tradisjonell sasak-stil. Alle 35 rom er innredet med vakre naturlige materialer fra gulv til tak og dekorert med flotte, vevde tekstiler. Her er det både aircondition, Wi-Fi, minibar, gratis vann på flaske, safe, TV og DVD-spiller. Badet har regndusj, hårtørker og gratis toalettartikler. Fra balkongen din kan du nyte den lette brisen og utsikten over hagen med mango- og palmetrær eller buktens rolige vann.

Jeeva Klui har en flott infinity-pool, treningsrom og et spa som tilbyr mange forskjellige massasje- og skjønnhetsbehandlinger. Det er også en liten butikk og bibliotek her.

Resortens hyggelige restaurant, Waroeng at Jeeva Klui, serverer både indonesiske, asiatiske og vestlige retter, og hver dag tilbys gjestene gratis “afternoon tea” med snacks, frukt, kaffe og te. Fra restauranten er det flott utsikt over svømmebassenget og havet.

Som gjest på Jeeva Klui kan du også spise på restauranten Pearl’s at Santai på søsterhotellet Jeeva Santai, som ligger 4,3 km unna. Det er gratis transport frem og tilbake. Vi kan også anbefale Verve Beach Club som ligger 1,2 km unna og The Kliff Bistro, dit du bare må gå 450 meter.

Pris for oppgradering, 3 netter:
Ananda Pura Garden View Suite Pr. person:  1.540 kr.

Kila Senggigi

Lombok

Kila Senggigi ligger rett ved den populære Senggigi-stranden, i en liten halvmåneformet bukt på vestkysten av den eksotiske øya Lombok. Fra stranden har du en spektakulær utsikt til vulkanen Mt. Agung på Bali, og her kan du nyte kveldene med en drink fra Sunset Bar.

Hotellet er bygget i fredfulle omgivelser, i en 12 hektar stor, tropisk hage med palmer og eksotiske trær og planter. Alle rom er innredet i tradisjonell stil, og de har både Wi-Fi, aircondition, safe, minibar, TV, telefon og elektrisk kjele til te og kaffe. På badet finner du dusj og gratis toalettartikler. Fra terrassen kan du nyte stillheten og utsikten over den velpleide hagen.

Kila Senggigi har to flotte svømmebasseng, og det ene har integrert barnebasseng. For de minste har hotellet en barneklubb. Her er det også mange morsomme aktiviteter for både store og små, med bl.a. tennis-, volley- og badmintonbaner og forskjellige vannsportsfasiliteter.

Hvis du vil unne deg litt ekstra, har Kila Senggigi sitt eget spa som tilbyr diverse skjønnhets- og massasjebehandlinger.

Når sulten melder seg, kan du velge et av hotellets tre spisesteder. Hovedrestauranten Rinjani Restaurant har døgnåpent og serverer både europeiske og asiatiske retter, mens Basilico Italian Pavilion & Bar har spesialisert seg på autentiske italienske delikatesser med gode viner og tropiske drinker. På Beach Comber Brasserie Restaurant kan du kose deg med lette snacks og fersk fisk og skalldyr. Du kan også utforske de forskjellige restaurantene langs stranden og den lille hovedgaten, som ligger kun 7 minutters gange unna. Her finner du også små butikker.


Ketapang Indah Hotel

Java

I den vakreste hagen du kan tenke deg – bare få minutters gange til stranden med vakker, svart sand – ligger det sjarmerende 3-stjerners hotellet Ketapang Indah Hotel. Svømmebassenget er stort og har god plass til å sole seg langs kanten. Det er WI-FI overalt på området.

Rommene er enkle, men pent innredet, og alle har eget bad og toalett. Det er restaurant på hotellet.


Lava View Hotel

Java

Det er vanskelig å finne en flottere utsikt til Mount Bromo enn den du har på Lava View Hotel. Hotellet har restaurant, og det er WI-FI i enkelte områder.

Rommene er meget enkelt innredet og har også meget enkle fasiliteter.


Margo Utomo Agro Resort

Kalibaru, Java

Hyggelig lite hotell i utkanten av den lille byen Kalibaru. Alle rom har egen terrasse og vender ut mot en deilig, tropisk hage, som tiltrekker seg mange fugler og sommerfugler. Hotellet har stort svømmebasseng og en spa-avdeling der du kan bestille massasje. Rommene er enkelt, men komfortabelt innredet, og alle har eget bad. I utvalgte områder er det Wi-Fi.


Neo+ Awana Yogyakarta

Yogyakarta, Java

Det moderne 3-stjerners hotellet Neo, ligger rett ved sentrum i Yogyakartas. Det er et gode shoppingmuligheter og mange restauranter i nem gåavstand fra hotellet. Hotellet har utendørs svømmebasseng, gratis Wi-Fi og restaurant.

Rommene er stilfullt innredet i dempede farger, og alle har klimaanlegg, kjøleskap, TV, minibar, te-/kaffefasiliteter og sikkerhetsboks.


Grand Mutiara

Berastagi, Sumatra

Hotellet ligger i hjertet av Karo-området omgitt av eksotiske planter og blomster, like ved Lau Siedebuk Debuks varme kilder. På Grand Mutiara Hotel finner du østlig sjarm, moderne fasiliteter og elegant innrettede rom med TV, kaffe/te og balkong med utsikt til hagen. Hotellet har restaurant med internasjonale og tradisjonelle retter, innendørs- og utendørs kafé og svømmebasseng.


Sinabung Hills

Berastagi, Sumatra

Sinabung Hills ligger i Berastagi-høylandet med utsikt over det vakre landskapet.

Hotellet har 106 store rom som er innredet med lyse vegger og mørke tremøbler. Alle rom har Wi-Fi,  aircondion, TV og kaffe- og tefasiliteter. Fra balkongen din har du utsikt til vulkanen Sibayak.

Hvis du trenger avslapning, kan du ta det med ro ved svømmebassenget som er omgitt av palmer. For de aktive finnes det tennis- og basketballbane.

Sinabung Hills har også kaffebar, lounge og restaurant der det tilbys både kinesiske, malaysiske, indonesiske og vestlige retter.

Hotellet har også en suvenirbutikk.


Bukit Lawang Ecolodge

Bukit Lawang, Sumatra

I regnskogen i Gunung Leuser National Park ved bredden av Bohorok-elven finner du Bukit Lawang Ecolodge. Hotellet ble bygget med inspirasjon fra de naturlige omgivelsene, og de 34 komfortable rommene er alle bygget med naturlige materialer. 

Rommene er inndelt i 4 forskjellige typer. De har alle eget bad, vifte og myggnetting, og har enten altan eller terrasse hvor du kan slappe av og lytte til regnskogens mange lyder etter en dag med opplevelser i nasjonalparken. Både rommene og lodgen generelt er svært enkelt innredet, og har meget enkle fasiliteter. I restauranten serveres økologiske grønnsaker fra egen hage.


Rindu Alam Hotel

Bukit Lawang, Sumatra

Rundi Alam ligger i landsbyen Bukit Lawang i naturskjønne omgivelser ved bredden av Bohorok-elven.

Hotellet har 40 rom med takvifte, aircondition og TV. Fra rommet har du utsikt til enten hagen eller elven.

Hotellet har gratis Wi-Fi og restaurant.


Tabo Cottages

Samosir, Sumatra

På øya Samosir midt i kratersjøen Toba ligger dette hyggelige hotell omgitt av rismarker og plantasjer. Hotellet er innredet i naturlig og tradisjonell stil, og har en storslått utsikt over sjøen og fjellene. Beliggenheten, den unike stilen og den frodige tropiske hagen gir en fantastisk og avslappet atmosfære. 

Rommene er enkle og utstyrt med eget bad, og har utsikt til hagen og de maleriske fjellene. Hotellet har restaurant med internasjonale og tradisjonelle retter samt et bakeri.


Aryaduta Hotel

Medan, Sumatra

I hjertet av Indonesias 3. største by, Medan, finner du hotellet Aryaduta. Dette hotellet ligger i de øverste etasjene på shoppingsenteret Grand Palladium Mall, der det bl.a. også er kafeer og et supermarked. Merdeka Walk er kun få minutters gange fra hotellet.

Rommene er store, og alle har eget bad/toalett, TV, aircondition, minibar og gratis Internett.

Midt i hotelkomplekset ligger svømmebassenget og hagen som innbyr til en god kopp kaffe eller en kjølig drink i solen.


Hotel Polonia

Medan, Sumatra

Dette 4-stjerners hotellet ligger i hjertet av Medan og nær tempelet Borobudur Vihara.

Rommene er smakfullt og moderne innredet og har WI-FI, aircondition, sikkerhetsboks, TV, kaffe- og te- fasiliteter og hårtørrer.

Etter en lang reise kan du slappe av ved hotellets svømmebasseng, og om kvelden kan du kose deg med lekre lokale og vestlige retter i hotellets restaurant.

Polonia har også treningsrom og en barbersalong der du også kan få ulike kosmetiske behandlinger og massasje.

Våre mest populære reiser
Hit reiser andre

Vi bruker cookies til å gjøre hjemmesiden vår mer brukervennlig og relevant for deg, samt til å vise deg målrettede annonser. Du samtykker i dette hvis du klikker videre.

Du kan si nei takk til cookies ved å klikke her. Vi bruker en cookie for å huske ditt nei.

Les mer her.