• Fornøyde gjester siden 2006
  • Dedikerte reiseeksperter
  • Gjennomtestede kvalitetsreiser
  • Lokale guider valgt med omhu
  • Prisgaranti
  • Assistanse 24/7
  • Medlem av Reisegarantifonden

Overnatting: Indonesia

Her har du mulighet for å lese mer om hotellene vi bruker ved våre rundreiser til Indonesia.
I tillegg kan du også se bilder av stedene.

Beveg musen over de små bildene for å se dem i større utgave.

Bali Palms Resort

Candi Dasa, Bali

Bali Palms Resort ligger rett ved havet i den lille kystbyen Candi Dasa. Herfra er det en flott utsikt til de tre småøyene som ligger rett utenfor kysten.

Det går en gratis shuttlebuss inn til byen, og det ligger også både restauranter, butikker, barer og skjønnhetssalonger 5 minutters gange fra resorten.

Bali Palms Resort har 48 komfortable rom, som alle er utstyrt med aircondition, Wi-Fi, TV samt te- og kaffefasiliteter. Alle rom har enten terrasse eller balkong.

Ved bassenget kan du slappe av på en solseng til lyden av havet og de vaiende palmene mens du nyter utsikten. Hvis du har lyst til å unne deg litt ekstra velvære, kan du bestille en timeavtale i spaet for å prøve en tradisjonell balinesisk massasje eller fotpleie.

Om kvelden kan du se solen gå ned bak de omliggende fjellene.


Watergarden Hotel

Candi Dasa, Bali

Watergarden Hotel ligger i den fredelige og rolige badebyen Candi Dasa.

På Watergarden Hotel bor du i en privat bungalow som er innredet med naturlige materialer og balinesisk håndverk. Rommene har gratis Wi-Fi, aircondition, takvifte, sikkerhetsboks, minibar, myggnett, kaffe- og tefasiliteter, telefon samt hårtørker. Hver bungalow er bygget i harmoni med de omkringliggende frodige, tropiske hagene. Fra verandaen kan du nyte roen og din private vannliljedam, der du kan se fisk svømme rundt.

Hotellets fasiliteter inkluderer også restaurant, svømmebasseng og spa.


Aston Sunset Beach Resort

Gili, Bali

Det 4-stjerners hotellet Aston Sunset Beach Resort ligger på den vestlige siden av Gili Trawangan, og under oppholdet her må du ikke gå glipp av solnedgangen med utsikt mot den berømte vulkanen Mount Agung på Bali. Hotellet ligger like ved stranden og i et relativt rolig område. Hvis du vil inn til byen, er det mulig å låne sykkel.

Rommene er store, og alle har eget bad/toalett, TV, aircondition og te/kaffe-fasiliteter. Alle rom har egen balkong/terrasse.

Svømmebassenget er stort, med god plass til liggestoler rundt. Det er WI-FI på hotellet og i restauranten.


Aneka Lovina Villas & Spa

Lovina, Bali

Trestjerners-hotellet Aneka Lovina Villas & Spa ligger direkte på den svarte vulkansandstranden i Lovina. Vannet ved Lovina er berømt for delfiner og gode snorklesteder.

Hotellet ligger i en stor tropisk hage, hvor fred og ro gir en svært avslappet atmosfære. Hotellet har dels hytterom og dels vanlige hotellrom. Alle rommene har klimaanlegg, og er innredet med typiske bali-møbler. Hotellet har et deilig svømmebasseng, to gode restauranter – den ene med havutsikt, bar og poolbar, spa og turskranke.


Puri Lumbung Cottages

Munduk, Bali

Den unike øko-resorten Puri Lumbung ligger midt i den friske fjelluften i høylandet rett ved byen Munduk i den nordlige delen av Bali. Fra resorten er det vakker utsikt til det omliggende landskapet med grønne rismarker og frodige daler, som også er omgitt av fjelltopper som rager høyt over omgivelsene.

De 43 rommene er små, sjarmerende hytter i forskjellige størrelser, som alle har eget bad/toalett og egen veranda eller terrasse med utsikt til fjellene eller rismarkene – noen har til og med utsikt til begge. Her er det ingen aircondition – det er ikke nødvendig i den kjølige, friske fjelluften.

Resorten har to restauranter, bar og en spaavdeling. Der er ikke svømmebasseng her.

Hele resorten er bygget i balinesisk stil og med respekt for gamle byggemetoder og skikker, og resorten samarbeider nært med lokalbefolkningen for å bevare stedets kultur og lokale tradisjoner.


Adi Assri Resort

Pemuteran, Bali

Det 3-stjerners Adi Assri Resort ligger helt nede ved vannet og i kort avstand fra stranden ved Pemuteran, rundt 20 minutters kjøretur fra inngangsporten til Bali nasjonalpark. Hotellet består av bungalower, og i alt er det ca. 60 rom. Rommene er store og innredet i tradisjonell balinesisk stil med himmelsenger omgitt av myggnett. Rommene har klimaanlegg, minibar, en liten sikkerhetsboks, kaffe- og tefasiliteter og egen terrasse. Alle rom har et tradisjonelt balinesisk, utendørs bad – altså dusj under åpen himmel, men naturligvis avskjermet.
Hotellet har svømmebasseng, spa-avdeling, restaurant, bar og sist men ikke minst: gratis Wi-Fi.


Kinaara Resort & Spa

Pemuteran, Bali

Kinaara Resort & Spa ligger i Pemuteran på det nordvestlige Bali. På dette hyggelige stedet kan du virkelig slappe av og kose deg. Man kan ikke unngå å forelske seg i dette stedet, som mest av alt minner om en liten oase omgitt av tropiske hager, palmer og flotte fjell. I midten av resorten ligger det et fantastisk svømmebasseng med naturlig varmt vann fra stedets egen kilde.

Resorten består av hytter som er innredet med komfortable senger og myggnett samt utendørs bad. Alle rom har Wi-Fi, aircondition, takvifte, minibar, kaffe- og tefasiliteter, og telefon. Fra terrassen kan du slappe av med en god bok og nyte utsikten til de tropiske hagene og svømmebassenget.

Kinaara har bar og restaurant der du kan nyte fargerike drinker og lokale og internasjonale retter.

Du kan også la deg skjemme bort med en ekte balinesisk massasje i spa-avdelingen.


Mimpi Resort

Pemuteran, Bali

Mimpi Resort Menjangan ligger på stranden i den beskyttede bukten Banyuwedang med Bali Barat Nasjonalpark som nabo. Fra resortet er det en flott utsikt over vannet og fjellene i horisonten. Fra resortets restaurant kan du nyte en praktfull solnedgang. Patio-rommene har egen veranda med myke puter, hvor du kan slappe av etter dagens opplevelser.

Rommene har god plass og er meget luftige. De er innredet med tremøbler og moderne fasiliteter. På resortet er det et naturlig varmt basseng med termisk vann til fri disposisjon. Resortet har i tillegg svømmebasseng, spa (på dagtid), dykke- og snorklefasiliteter, og naturligvis restaurant og bar.


Abian Harmony Hotel

Sanur, Bali

5 minutters gange fra sandstranden i Sanur ligger hotellet Abian Harmony. Dette hotellet er perfekt til en avslappende badeferie: her har du utendørs svømmebasseng med solterrasse til alle som vil ha en avveksling fra strandlivet, muligheten til å få spabehandlinger og mange restauranter og butikker rett utenfor døren.

Rommene er hyggelige og store, og alle har egen balkong. Det er WI-FI på hele hotellet – også på rommene – der du også finner TV, minibar, te/kaffe-fasiliteter, aircondition, tøfler og sikkerhetsboks.

Dette hotellet er et deilig sted til noen dagers avslappende ferie.


Besakih Beach Resort

Sanur, Bali

Besakih Beach Resort ligger i badebyen Sanur, bare 5 minutters gange fra Sindhu-markedet.

Resorten har i alt 80 bungalower som har en god blanding av tradisjonell balinesisk arkitektur og moderne fasiliteter som Wi-Fi, aircondition, TV, telefon, minibar og hårtørker. Alle rom har enten terrasse eller veranda med utsikt til den tropiske hagen.

Besakih Beach Resort ligger 1 minutts gange fra hotellets private strandområde, der du kan nyte Sanurs deilige sandstrand og drive med forskjellige vannsportsaktiviteter.

Resorten har også to svømmebasseng og spa.

På restaurant Nirvana, som ligger direkte på stranden, kan du spise fisk og skalldyr, og her får du både indonesiske og europeiske retter. På anleggets andre restaurant serveres det grillretter.

To ganger i uken arrangeres det balinesisk kveld med buffet og tradisjonell dans.


Griya Santrian

Sanur, Bali

Griya Santrian er et lekkert 4-stjerners hotell som ligger rett ved stranden og i gåavstand til lokale butikker, restauranter og markeder.

I den vakre, tropiske hagen ligger rommene som er innredet i tradisjonell balinesisk stil. Alle rommene er store og har terrasse eller balkong med utsikt over den frodige hagen eller svømmebasseng. Rommene har både WI-FI, aircondition, TV og minibar.

Hotellrommene ligger bare noen få skritt fra et av hotellets tre svømmebassenger, der du kan svømme, sole deg eller ligge i skyggen under en parasoll og lese en god bok. Ved det største bassenget kan du også nyte em forfriskende drink i poolbaren.

Hvis du heller foretrekker havvann, kan du gå ned til den fine, gylne sandstranden og bade i lagunens rolige vann. Om kvelden kan du beundre den spektakulære solnedgangen over Det indiske hav.

Strandrestauranten Wantilan serverer retter både fra østen og vesten, ledsaget av levende musikk som sørger for utmerket stemning På utendørsrestauranten Griya Beach Corner serveres det italienske og japanske retter.

Hvis du trenger litt ”meg-tid” kan du bli skjemt bort på hotellets spa, med skjønnhets- og massasjebehandlinger fra topp til tå.


Parigata Resorts and Spa

Sanur, Bali

Parigata Resorts and Spas ligger i hjertet av fiskerlandsbyen Sanur, ca. 20 minutters kjøretur fra flyplassen. Boutiqueresortet ligger i en stor tropisk hage, 5 minutters gange fra sandstranden Sanur. Rett utenfor resortet er det restauranter, kaféer, små butikker og gatekjøkken. Resortet syder av balinesisk stemning, og bygningene er vakkert utformet i typisk lokal landsbystil. Deluxe-rommene ligger i stueplan og har direkte adgang til svømmebassenget.

Rommene er romslige, enkle og moderne innredet med alle fasiliteter. Det er egen terrasse med lette kurvstoler eller kraftige tremøbler. Resortet har spa, restaurant og bar. Personalet er hyggelig og hjelpsomt. Alt i alt et praktfullt sted for å slappe av i noen dager.


Puri Santrian

Sanur, Bali

Puri Santrian er et deilig, 4-stjerners resort som ligger like ved en 200 meter lang privat strand i Sanur. Vannet er rolig, og stranden er derfor utrolig barnevennlig.

Hotellet tilbyr et stort utvalg forskjellige vannsportsaktiviteter, men du kan naturligvis også bare slappe av på en liggestol i skyggen av palmene. Hvis du foretrekker å bade i svømmebasseng, blir du ikke skuffet på Puri Santrian – her er det to basseng, der det er plass til både barn og voksne. Svøm bort til den nedsenkede poolbaren og få en cocktail i varmen – la feriestemningen synke inn!

Rommene er store og flott innredet med aircondition, TV, minibar og egen balkong.

Restauranten ligger helt nede ved stranden, og det er mulig (mot betaling) å arrangere en helt privat, romantisk middag på balkongen din eller kanskje på en avsidesliggende del av stranden.

Om morgenen (mandag-fredag) er det mulig å få gratis yogaundervisning, og det tilbys dessuten undervisning i balinesisk matlaging (mot betaling).


Swissbel Resort Watu Jimbar

Sanur, Bali

På Swissbel Resort Watu Jimbar er du nær både restauranter, butikker og Sanurs gylne sandstrand, der du kan nyte solen fra en av de gratis liggestolene.

Resorten har 306 store rom med balkong og utsikt til svømmebassenget. Rommene er innredet i varme jordfarger og har Wi-Fi, aircondition, sikkerhetsboks, minibar, TV, kaffe- og tefasiliteter og hårtørker.

Hvis du ikke har lyst til å ligge på stranden, kan du ta en dukkert  i resortens store svømmebasseng med tilhørende liggestoler og poolbar, eller du kan slappe av under en vaiende palme og lese en god bok.

Hvis du trenger litt ”me-time”, kan du la deg skjemme bort med en deilig massasje i hotellets spa, og for dem som vil holde seg i form i ferien finnes det også et treningsrom.

Restauranten ”Swiss-Café al fresco” serverer både asiatiske og vestlige retter.


Taksu Sanur Hotel

Sanur, Bali

10 minutters gange fra stranden i Sanur finner du dette gode 3-stjerners hotellet. Har du ikke lyst til å gå til stranden, kan du bruke hotellets shuttleservice. Hovedgaten i Sanur er bare et steinkast fra hotellet, så her har du både butikker og restauranter like i nærheten.

Hotellet har både et stort svømmebasseng og et mindre barnebasseng. Her er det også en deilig grønn hage med god plass til å både nyte sol og skygge.

Rommene er store og hyggelig innredet, og alle har balkong eller terrasse. De har naturligvis alle eget bad/toalett, TV, aircondition, kaffe/te-fasiliteter samt minibar.

Det er restaurant på hotellet og WI-FI i fellesområdene.


The Oasis Lagoon

Sanur, Bali

The Oasis Lagoon ligger i hjertet av Sanur, omgitt av restauranter, shoppingsentre og kunstbutikker.

Hotellet er et eksempel på en ny tidsalder i balinesisk arkitektur, og her kombineres moderne komfort med vakre teakmøbler. Rommene er stilige, komfortable og store, og alle har gratis Wi-Fi, aircondition, TV, sikkerhetsboks, minibar, te- og kaffefasiliteter, telefon samt hårtørker. Fra din private ”lesehan”-balkong har du utsikt til svømmebassenget.

7 minutters gange unna ligger hotellets beach club, der det finnes solsenger, parasoller og håndklær. Hvis du ikke har lyst til å gå, kjører det shuttlebuss fra hotellet.

Hotellets ytterligere fasiliteter inkluderer spa, sykkelutleie samt bar og restaurant med asiatisk og internasjonalt kjøkken.

The Oasis Lagoon er dessuten behjelpelig med å arrangere utflukter.


The Haven Bali Seminyak

Seminyak, Bali

Det 4-stjerners hotellet The Haven Bali Seminyak ligger i sentrum av Seminyak, rett ved butikker og markeder, så perfekt for shopping, og samtidig bare 10 minutters gange fra stranden.

Hvis du ikke har lyst til å ta turen til stranden til fots, går det en shuttlebuss fra hotellet. Du kan også bade i det store svømmebassenget med tilhørende bar, der du kan kjøpe drikkevarer og snacks.

Rommenes stilfulle og enkle innredning fullendes av det naturlige lyset som faller inn gjennom de store vinduene og den private balkongen. Alle rom har te- og kaffefasiliteter, minibar, takvifte, sikkerhetsboks, TV og gratis Wi-Fi samt bad med badekar, hårtørker og sminkespeil.

Frokosten kan spises utendørs på hotellets restaurant, der du 24 timer i døgnet også kan kjøpe andre måltider. Du kan unne deg selv deilige skjønnhetsbehandlinger og massasje på hotellets spa eller bruke maskinene på treningssenteret.

The Haven Bali Seminyak hjelper deg også gjerne med å arrangere utflukter.


Alaya Resort

Ubud, Bali

Alaya Resort ligger i hjertet av Ubud. omgitt av rismarker og bare 200 meter fra den berømte apeskogen. Hotellet er bygget i harmoni med omgivelsene og dekorert med kunstverker fra både Ubud og resten av Bali.

Resorten har på 105 lekre og smakfullt innredede rom i balinesisk stil. Så snart du kommer inn på rommet vil du merke den rolige og avslappede atmosfæren. Her er det gratis Wi-Fi, aircondition, takvifte, minibar, TV, telefon, kaffe- og tefasiliteter samt sikkerhetsboks. Fra din terrasse eller balkong kan du nyte utsikten til de vakre omgivelsene.

I Restaurant Petani kan du smake på både indonesiske og internasjonale retter, og i Bamboo Bar kan du nyte en forfriskning. I Manisan Bali serveres det kanapeer, kaffe, te og kake. Før mørket faller på kan du her drikke en ”sundowner” med utsikt over de grønne rismarkene.

Hvis du har lyst til å bli skjemt bort og slappe ekstra godt av, kan du bestille en behandling i Dala Spa og prøve deg på yoga i paviljongen Bale. Du kan også ta en dukkert i bassenget.

Hvis du har lyst til å utforske området på egenhånd, kan du med fordel leie en sykkel.


Anumana Hotel

Ubud, Bali

Dette hyggelige 4-stjerners boutique-hotellet ligger kun få minutters gange fra den berømte og hellige Monkey Forest – midt i hjertet av Ubud.

Her er det bare 39 rom, alle stilfullt innredet med eget bad/toalett, aircondition, TV, minibar, te/kaffe-fasiliteter. Alle rom har egen balkong eller terrasse. Hotellet er bygget rundt det flotte lagune-lignende svømmebassenget som har god skygge av palmer og eksotiske blomster og busker.

Her er det restaurant, bar, spaavdeling og gratis WI-FI. Hvis du vil utforske området rundt Ubud, leier hotellet også ut sykler.


Champlung Sari

Ubud, Bali

Champlung Sari er et avslappet retreat i Ubud, omgitt av grønnkledte fjell og dype kløfter. Retreatet ligger i en stor tropisk hage som deles opp av 2 naturlige vannveier.

Rommene er i bungalower som ligger i grupper på ulike steder, noe som er med på å understreke landsbystemningen. Superior-rommene har egen terrasse eller balkong med gode tremøbler, og har selvfølgelig alle moderne fasiliteter. Retreatet har spa, restaurant, bar og kafé, 2 svømmebasseng samt gratis skyttelbuss inn til sentrum av Ubud.


Grand Sunti Resort

Ubud, Bali

Grand Sunti Resort ligger bare 15 minutters gange fra Apeskogen og byens handlegate. Ikke mange skritt fra resorten finner du flere gode restauranter og kafeer, minibank og Arma-museet.

Grand Sunti Resort har 52 hyggelige rom som er innredet i balinesisk stil med mørke tremøbler og vakkert utskårne dører og vinduer. Rommene har gratis Wi-Fi, aircondition, sikkerhetsboks og veranda eller balkong.

Hvis du har lyst til å slappe av, kan du legge deg ved en av de i alt tre svømmebassengene eller få massasje i hotellets spa.

Resorten har også kaffebar og restaurant.


Mathis Retreat

Ubud, Bali

I Ubuds frodige omgivelser med utsikt til de vakre rismarkene finner du det hyggelige 4-stjerners hotellet Mathis Retreat. Atmosfæren på hotellet er både personlig og avslappet, og dette er det perfekte stedet å slappe av etter en opplevelsesrik dag.

Her er det kun 21 rom, som alle er innredet i en stilfull blanding av moderne og balinesisk design. Alle rom har egen terrasse, aircondition, te-/kaffefasiliteter, minibar, TV og gratis WI-FI.

Slapp av ved svømmebassenget som ligger i skyggen av palmene med flott utsikt til rismarkene eller få en deilig massasje på hotellets spa.

Hotellets restaurant serverer lekre balinesiske retter med en internasjonal  vri.

Ubud ligger bare 5 minutters kjøretid fra hotellet – hvis du da kan løsrive deg fra utsikten.


Taman Harum Cottages

Ubud, Bali

Taman Harum Cottages ligger litt utenfor Ubud, i fantastiske, rolige omgivelser og rett ved mange severdigheter. Hotellet er omgitt av vakre, irrgrønne rismarker hele veien til det hellige fjellet Agung, som du kan skimte i det fjerne.

Hotellet har 17 komfortable, store rom som er innredet i moderne balinesisk stil. Alle rom har WI-FI, aircondition, minibar, sikkerhetsboks, TV, DVD-spiller og telefon. På terrassen kan du slappe av med en bok, hygge deg med et spill eller nyte utsikten til hagen.

Taman Harum Cottages har et fint bassengområde med vanlig basseng og barnebasseng.

I restauranten serveres det tradisjonelle og internasjonale retter, og i spa-avdelingen kan du slappe av og få myknet opp støle muskler med en tradisjonell balinesisk massasje.

Andre fasiliteter inkluderer yoga, meditasjon, aerobic, workshops og et treskjæringsverksted.

Hotellet tilbyr også gratis shuttle-buss til Ubud sentrum fra klokken 09.00 til 22.00.


Ubud Village Hotel

Ubud, Bali

I hjertet av Ubud finner du det flotte Ubud Village Hotel, hvor ro og balinesiske tradisjoner møtes. Til tross for den sentrale beliggenheten ligger hotellet i grønne omgivelser med skyggefulle palmer, vinranker og andre planter omkring på eiendommen.

Hotellet har 64 romslige rom, som alle er innredet i kontrastfylte farger med mørke tremøbler, lyse vegger og kjølige marmorgulv. Til sammen skaper det en velbalansert sjarm og atmosfære. Alle rommene har LCD-TV, aircondition, verdiboks og privat altan med et koselig sitteområde.

Hotellets egen restaurant, Madu Restaurant, har en avslappende atmosfære og serverer daglig frokost. I baren på takterrassen Ulu Sunset Terrace kan du nyte forfriskende drinker, snacks og cocktails, samt utsikten mot solnedgangen og de grønne plantene på området.

Hotellet har to svømmebasseng, hvor et av dem har egen barneavdeling. Begge bassengene er omgitt av behagelige solsenger og skyggefulle balinesiske parasoller. Du kan kjøpe et utvalg pleiende massasje- og spabehandlinger i Kama Karana Spa. I hotellets Lobby Lounge er det komfortable lenestoler og et lite bibliotek med bøker, ukeblader og aviser. Det er gratis Wi-Fi på hele hotellet.


The Jayakarta Suites

Flores, Komodo

På den vestlige siden av Flores ligger dette 4-stjerners hotellet. Her er du kun et steinkast fra stranden og fjellene i bakgrunnen.

Hotellet har 71 store rom, alle med eget bad/toalett, TV, aircondition, minibar og te/kaffe-fasiliteter.

Hotellet har restaurant og bar, og midt i den grønne hagen ligger svømmebassenget – i skyggen av palmetrær som beskytter mot den sterke solen. På hotellet er det mulighet til å få massasje, og det er WI-FI i fellesområdene.


Ketapang Indah Hotel

Java

I den vakreste hagen du kan tenke deg – bare få minutters gange til stranden med vakker, svart sand – ligger det sjarmerende 3-stjerners hotellet Ketapang Indah Hotel. Svømmebassenget er stort og har god plass til å sole seg langs kanten. Det er WI-FI overalt på området.

Rommene er enkle, men pent innredet, og alle har eget bad og toalett. Det er restaurant på hotellet.


Lava View Hotel

Java

Det er vanskelig å finne en flottere utsikt til Mount Bromo enn den du har på Lava View Hotel. Hotellet har restaurant, og det er WI-FI i enkelte områder.

Rommene er meget enkelt innredet og har også meget enkle fasiliteter.


Margo Utomo Agro Resort

Kalibaru, Java

Hyggelig lite hotell i utkanten av den lille byen Kalibaru. Alle rom har egen terrasse og vender ut mot en deilig, tropisk hage, som tiltrekker seg mange fugler og sommerfugler. Hotellet har stort svømmebasseng og en spa-avdeling der du kan bestille massasje. Rommene er enkelt, men komfortabelt innredet, og alle har eget bad. I utvalgte områder er det Wi-Fi.


Neo+ Awana Yogyakarta

Yogyakarta, Java

Det moderne 3-stjerners hotellet Neo, ligger rett ved sentrum i Yogyakartas. Det er et gode shoppingmuligheter og mange restauranter i nem gåavstand fra hotellet. Hotellet har utendørs svømmebasseng, gratis Wi-Fi og restaurant.

Rommene er stilfullt innredet i dempede farger, og alle har klimaanlegg, kjøleskap, TV, minibar, te-/kaffefasiliteter og sikkerhetsboks.


Empress

Makassar, Sulawesi

Empress ligger 5 minutters kjøring fra Losari-stranden i Makassar og 30 minutter fra flyplassen. Hotellet er moderne innredet og har 80 individuelt innredede rom med Wi-Fi, aircondition, TV og telefon.

Hotellet har også lounge, bar og restaurant.


BBC Hotel

Sengkang, Sulawesi

Det 3-stjerners BBC Hotel ligger sentralt i Sengkang, ca. et kvarters gange fra Tempe-sjøen, der det ligger flere flytende fiskerlandsbyer. Hotellet har 28 rom med klimaanlegg, flatskjerm-TV, sikkerhetsboks og bad med badekar eller dusj. Hotellet har en liten hyggelig kafe.


Hotel Torsina

Tana Toraja, Sulawesi

Det 2-stjerners hotellet Torsina ligger fredelig til, omgitt av rismarker, i Toraja-høylandet rett ved Rantepao, en ca. 20 minutters kjøretur fra Makale. Hotellets bygninger er inspirert av den klassiske byggestilen i Toraja-høylandet. Rommene er meget enkelt innredet og har eget bad. Hotellet har svømmebasseng.


Toraja Misiliana Hotel

Tana Toraja, Sulawesi

Toraja Misiliana Hotel ligger i hjertet av Toraja ved Sa’dan-elven, bare 2 km fra byen Rantepao og 12 km fra flyplassen.

Hotellet er bygget i harmoni med de vakre omgivelsene, i tradisjonell torajansk stil. De 98 rommene er lyse og store, og alle har gratis Wi-Fi, aircondition, TV, minibar, kaffe- og tefasiliteter samt balkong eller veranda med utsikt til hagen eller fjellene.

Etter en lang dag kan du kose deg ved svømmebassenget eller få en deilig massasje. Hotellet har også tennisbane.

På hotellet kan du velge mellom flere restauranter som serverer smakfulle indonesiske retter.


Anda Bungalows

Tanjung Bira, Sulawesi

Anda Bungalows ligger ca. 50 meter fra stranden i Tanjung Bira. Du bor en i privat bungalow som er enkelt innredet og bl.a. har aircondition. Hver bungalow har egen terrasse med utsikt til hagen.

Hotellet har restaurant.


BaraCoco Bungalows

Tanjung Bira, Sulawesi

BaraCoco Bungalows ligger med utsikt til den hvite palmestranden i Tanjung Bira, der havets farge veksler mellom turkis og blått.

Du bor i en privat bungalow som er inntredet med klinkergulv og tremøbler. Alle rom har aircondition, minibar, TV, DVD-spiller og veranda.

Restauranten har utsikt over stranden, der du kan avslutte dagen med en rusletur til lyden av havet.


Grand Mutiara

Berastagi, Sumatra

Hotellet ligger i hjertet av Karo-området omgitt av eksotiske planter og blomster, like ved Lau Siedebuk Debuks varme kilder. På Grand Mutiara Hotel finner du østlig sjarm, moderne fasiliteter og elegant innrettede rom med TV, kaffe/te og balkong med utsikt til hagen. Hotellet har restaurant med internasjonale og tradisjonelle retter, innendørs- og utendørs kafé og svømmebasseng.


Sinabung Hills

Berastagi, Sumatra

Sinabung Hills ligger i Berastagi-høylandet med utsikt over det vakre landskapet.

Hotellet har 106 store rom som er innredet med lyse vegger og mørke tremøbler. Alle rom har Wi-Fi,  aircondion, TV og kaffe- og tefasiliteter. Fra balkongen din har du utsikt til vulkanen Sibayak.

Hvis du trenger avslapning, kan du ta det med ro ved svømmebassenget som er omgitt av palmer. For de aktive finnes det tennis- og basketballbane.

Sinabung Hills har også kaffebar, lounge og restaurant der det tilbys både kinesiske, malaysiske, indonesiske og vestlige retter.

Hotellet har også en suvenirbutikk.


Bukit Lawang Ecolodge

Bukit Lawang, Sumatra

I regnskogen i Gunung Leuser National Park ved bredden av Bohorok-elven finner du Bukit Lawang Ecolodge. Hotellet ble bygget med inspirasjon fra de naturlige omgivelsene, og de 34 komfortable rommene er alle bygget med naturlige materialer. 

Rommene er inndelt i 4 forskjellige typer. De har alle eget bad, vifte og myggnetting, og har enten altan eller terrasse hvor du kan slappe av og lytte til regnskogens mange lyder etter en dag med opplevelser i nasjonalparken. Både rommene og lodgen generelt er svært enkelt innredet, og har meget enkle fasiliteter. I restauranten serveres økologiske grønnsaker fra egen hage.


Rindu Alam Hotel

Bukit Lawang, Sumatra

Rundi Alam ligger i landsbyen Bukit Lawang i naturskjønne omgivelser ved bredden av Bohorok-elven.

Hotellet har 40 rom med takvifte, aircondition og TV. Fra rommet har du utsikt til enten hagen eller elven.

Hotellet har gratis Wi-Fi og restaurant.


Tabo Cottages

Samosir, Sumatra

På øya Samosir midt i kratersjøen Toba ligger dette hyggelige hotell omgitt av rismarker og plantasjer. Hotellet er innredet i naturlig og tradisjonell stil, og har en storslått utsikt over sjøen og fjellene. Beliggenheten, den unike stilen og den frodige tropiske hagen gir en fantastisk og avslappet atmosfære. 

Rommene er enkle og utstyrt med eget bad, og har utsikt til hagen og de maleriske fjellene. Hotellet har restaurant med internasjonale og tradisjonelle retter samt et bakeri.


Aryaduta Hotel

Medan, Sumatra

I hjertet av Indonesias 3. største by, Medan, finner du hotellet Aryaduta. Dette hotellet ligger i de øverste etasjene på shoppingsenteret Grand Palladium Mall, der det bl.a. også er kafeer og et supermarked. Merdeka Walk er kun få minutters gange fra hotellet.

Rommene er store, og alle har eget bad/toalett, TV, aircondition, minibar og gratis Internett.

Midt i hotelkomplekset ligger svømmebassenget og hagen som innbyr til en god kopp kaffe eller en kjølig drink i solen.


Hotel Polonia

Medan, Sumatra

Dette 4-stjerners hotellet ligger i hjertet av Medan og nær tempelet Borobudur Vihara.

Rommene er smakfullt og moderne innredet og har WI-FI, aircondition, sikkerhetsboks, TV, kaffe- og te- fasiliteter og hårtørrer.

Etter en lang reise kan du slappe av ved hotellets svømmebasseng, og om kvelden kan du kose deg med lekre lokale og vestlige retter i hotellets restaurant.

Polonia har også treningsrom og en barbersalong der du også kan få ulike kosmetiske behandlinger og massasje.

Våre mest populære reiser
Hit reiser andre
Kontakt reisekonsulent Lea Charlotte Alber

Skriv til:
info@asiatours.no

Ring til:
21 95 37 99

Åpningstider:
Hverdager fra 9 - 16

Vi bruker cookies til statistikk og målrettet markedsføring hos tredjepart.
Du samtykker i dette ved å klikke deg videre.
Les mer her.

Velkommen til ny design på Asiatours.no

Vi har fått ny design siden du sist besøkte oss, men reisene våre er fremdeles de samme.