• Fornøyde gjester siden 2006
  • Dedikerte reiseeksperter
  • Gjennomtestede kvalitetsreiser
  • Lokale guider valgt med omhu
  • Prisgaranti
  • Assistanse 24/7
  • Medlem av Reisegarantifonden
ForsideMercure Resort Sanur
Mercure Resort Sanur
Sanur, Bali

Mercure Resort Sanur ligger i en fem hektar stor tropisk hage rett ved Sanurs vakre sandstrand, hvor palmene svaier i den lette brisen. Utenfor finner du massevis av butikker, restauranter og hyggelige kaféer der du kan nyte en tradisjonell kopp kaffe.

Resortet er bygget som en balinesisk landsby med sjarmerende stråtekte bungalower med fire til seks rom i hver. Samtlige rom er innredet i enkel, balinesisk stil og har gratis Wi-Fi, aircondition, minibar, verdiboks, kaffe- og tefasiliteter, TV, telefon og bad med hårføner og toalettartikler. Etter en dag ute i solen kan du trekke deg tilbake på den private terrassen eller balkongen og lese en god bok, spille kort eller bare nyte utsikten mot den frodige hagen med kvitrende fugler.

Stranden nedenfor hotellet er privat med tilhørende solsenger og parasoller. Hvis du vil slippe sand mellom tærne, har resortet to svømmebassenger.

Det er dessuten gode forhold for barn, og resortet er svært familievennlig med både barnebasseng, familierom og sportsaktiviteter som bl.a. tennis, volleyball og badminton.

I Restaurant Pandawa kan du morgen, middag og kveld velge mellom både internasjonale og indonesiske retter og samtidig nyte utsikten mot den gyldne sandstranden. Om kvelden er det underholdning i form av levende musikk og balinesisk dans.

Andre fasiliteter omfatter spaavdeling og en utsjekkslounge med badefasiliteter og bagasjeoppbevaring, som du kan bruke på avreisedagen.

Våre mest populære reiser
Hit reiser andre
Kontakt reisekonsulent Lea Charlotte Alber

Skriv til:
info@asiatours.no

Ring til:
21 95 37 99

Åpningstider:
Hverdager fra 9 - 16

Vi bruker cookies til statistikk og målrettet markedsføring hos tredjepart.
Du samtykker i dette ved å klikke deg videre.
Les mer her.

Velkommen til ny design på Asiatours.no

Vi har fått ny design siden du sist besøkte oss, men reisene våre er fremdeles de samme.