• Fornøyde gjester siden 2006
  • Dedikerte reiseeksperter
  • Gjennomtestede kvalitetsreiser
  • Lokale guider valgt med omhu
  • Prisgaranti
  • Assistanse 24/7
  • Medlem av Reisegarantifonden
ForsideAdiwana Resort Jembawan
Adiwana Resort Jembawan
Ubud, Bali
Pris for oppgradering, 4 netter:
Grand Deluxe Room Pr. person:  2.125 kr.

Adiwana Resort Jembawan skjuler seg i Ubuds tette jungel omgitt av elver, høye tropiske trær og palmer. Selv om det føles som du er langt borte fra sivilisasjonen, ligger hovedgaten, Ubud Market, Ubud Palace og den berømte apeskogen i gåavstand.

Rommene er 50 kvm store og lekkert innredet i moderne balinesisk stil som glir perfekt inn i de naturskjønne omgivelsene. Alle rommene har WI-FI, aircondition, takvifte, te- og kaffefasiliteter, minibar, gratis flaskevann, verdiboks, tv og telefon. Badet er utstyrt med badekåpe og tøfler, hårføner og toalettartikler. Etter forhåpentligvis å ha hatt en god natts søvn, kan du sette deg ut på din private terrasse, som har utsikt til de grønne omgivelsene. Du kan nyte en kopp dampende te eller kaffe mens du lytter til de mange lydene fra jungelen.

Hotellet har to flotte solterrasser med solsenger og to svømmebassenger i palmehøyde. Utsikten herfra ligner på noe fra et reisemagasin. Ta en dukkert eller hold øye med jungelens dyreliv fra bassengkanten.

Restaurant «Herb Library» er et moderne spisested med fokus på sunne, velsmakende og bærekraftige retter av internasjonal og lokal art. Her serveres det både frokost, lunsj og middag, og restauranten er åpen hver dag fra 09.00–22.00.

Hvis du trenger å gire helt ned, kan du bestille tid til yogaundervisning i yogapaviljongen eller en rekke avslappende behandlinger innen bl.a. ayurveda-prinsippet i Tejas Spa, som er hotellets egen spaavdeling.

Det er dessuten mulighet til å leie sykler, delta på kokkeskole og andre spennende aktiviteter.

Våre mest populære reiser
Hit reiser andre
Kontakt reisekonsulent Lea Charlotte Alber

Skriv til:
info@asiatours.no

Ring til:
21 95 37 99

Åpningstider:
Hverdager fra 9 - 16

Vi bruker cookies til statistikk og målrettet markedsføring hos tredjepart.
Du samtykker i dette ved å klikke deg videre.
Les mer her.

Velkommen til ny design på Asiatours.no

Vi har fått ny design siden du sist besøkte oss, men reisene våre er fremdeles de samme.