• Fornøyde gjester siden 2006
  • Dedikerte reiseeksperter
  • Gjennomtestede kvalitetsreiser
  • Lokale guider valgt med omhu
  • Prisgaranti
  • Assistanse 24/7
  • Medlem av Reisegarantifonden
ForsideParadisøya Nusa Penida
Paradisøya Nusa Penida

Her venter det en fantastisk dag med både underjordiske templer i kalksteinsgrotter og lokalt folkeliv i en utemmet dramatisk natur og den avsidesliggende Atuh-stranden med en enestående vakker beliggenhet.

Du blir hentet på hotellet og kjørt til havnen, der du drar ut på den ca. 60 minutters forfriskende turen i speedbåt til paradisøya Nusa Penida. Første stopp på øya er det underjordiske hinduistiske Goa Giri Putri-tempelet, som du får adgang til gjennom en smal sprekk i kalksteinsklippene, der kun én om gangen kan passere. Mange balinesere tar turen hit for å gjennomgå hele renselsesprosessen ved de 20 stasjonene i den imponerende store hulen med plass til 5000 mennesker. Turen går videre til landsbyen Semaya, der dyrking av tang fremdeles er en viktig inntektskilde for landsbyen. En lokal vert forteller om prosessen, og hvis du har lyst, får du mulighet til å prøve deg på både tørking og evt. planting av tangen, avhengig av tidevannet.

Heretter kan du nyte en vakker kjøretur med fantastiske landskaper til den lille landsbyen Tangland, der du møter en mannlig batikkvever. Tradisjonelt er det kvinner som vever batikk, men denne mannen har også tatt opp forfedrenes arv. Spis en lokal snack mens du lytter til hans fascinerende historier og lærer mer om fremstillingen av batikk: fra vev til farging og helt til de flotte stoffene er ferdige.

Nå venter det avslapning ved den vakre stranden Atuh. Den har en perfekt, avsidesliggende beliggenhet i en liten bukt. Denne idylliske hvite sandstranden er omgitt av høye, bratte klipper med frodig vegetasjon som står i sterk kontrast til det turkisblå havet. Rett utenfor stranden kan du se elefantklippen som rager opp av havet. Turen ned til stranden går på bratte steintrapper. På stranden er det tid til å spise en lett lunsj på et av de små spisestedene, sole seg, svømme, snorkle og ta massevis av flotte bilder. Etter en deilig dag går turen tilbake til hotellet ditt, først med speedbåt og deretter med bil.

Lunsj er inkludert.

Varighet: ca. 10 timer

Merk! Denne utflukten er ikke egnet for gjester med kneproblemer, for trappene ned til Atuh-stranden er bratte.

Denne turen er kun for Asiatours’ egne gjester.

Vi anbefaler at turen bestilles hjemmefra, enten ved bestilling av reisen eller senest 3 uker før avreise. Turen kan også bestilles hos guiden på reisemålet, dersom den ikke er utsolgt.

Pris:
Pr. person:  1.420 kr.
Pr. barn:  1.065 kr.

Lignende reiser

Våre mest populære reiser
Hit reiser andre
Kontakt reisekonsulent Lea Charlotte Alber

Skriv til:
info@asiatours.no

Ring til:
21 95 37 99

Åpningstider:
Hverdager fra 9 - 16

Vi bruker cookies til statistikk og målrettet markedsføring hos tredjepart.
Du samtykker i dette ved å klikke deg videre.
Les mer her.

Velkommen til ny design på Asiatours.no

Vi har fått ny design siden du sist besøkte oss, men reisene våre er fremdeles de samme.