• Fornøyde gjester siden 2006
  • Dedikerte reiseeksperter
  • Gjennomtestede kvalitetsreiser
  • Lokale guider valgt med omhu
  • Prisgaranti
  • Assistanse 24/7
  • Medlem av Reisegarantifonden
ForsideSnorkletur ved øyene Nusa Lembongan og Nusa Penida
Snorkletur ved øyene Nusa Lembongan og Nusa Penida

Tidlig om morgenen blir du hentet på hotellet og kjørt til havnen, der en speedbåt venter på å ta deg med ut på dagens eventyr med massevis av snorkling, koraller og flotte, fargerik fisk.

Båtturen til området mellom Nusa Lembongan og Nusa Penida tar ca. 45 minutter. De neste timene kan du nyte den blå verdenen under havet, og dere stopper ved tre forskjellige snorklesteder.

Hvis vær- og strømforholdene er gode, kan du hoppe i vannet ved Manta Bay, kjent for sine store rokker, og Crystal Bay, der vannet er krystallklart og du kanskje får se bl.a. flaggermusfisk. Siste stopp er ved Toyapakeh, der du i klart vær har utsikt til Mount Agung. Hvis det er større bølger og kraftigere strøm, stopper vi i stedet ved Gamat eller Ceningan, Mangrove Point og Toyapakeh Wall.

Ca. kl. 13 er det en times pause, der du blant annet spiser en velsmakende lunsj på en lokal restaurant på Lembongan. Når sulten er stilt, får du oppleve den fantastiske mangroveskogen som dekker det meste av den nordøstlige delen av Lembongan. Her kan du velge om du vil ta den stille og rolige turen i kajakk eller i en liten båt. Mangroven har viktige funksjoner for økosystemet i området, for den absorberer 50 ganger mer CO2 enn et vanlig tre og bidrar til å gi liv til de mange korallrevene.

Etter en dag rik på opplevelser og fargerike inntrykk tar du båt tilbake til Bali. Du er fremme ved hotellet ditt igjen ved 17.30-tiden.

Lunsj og lån av snorkleutstyr og håndklær er inkludert.

Varighet: ca. 9 timer

Denne turen kan ha andre gjester i tillegg til Asiatours’ egne gjester.

Vi anbefaler at turen bestilles hjemmefra, enten ved bestilling av reisen eller senest 3 uker før avreise hvis du vil være helt sikker på å få plass. Turen kan også bestilles hos guiden på reisemålet, dersom den ikke er utsolgt.

Pris:
Pr. person:  625 kr.
Pr. barn:  470 kr.

Lignende reiser

Våre mest populære reiser
Hit reiser andre
Kontakt reisekonsulent Lea Charlotte Alber

Skriv til:
info@asiatours.no

Ring til:
21 95 37 99

Åpningstider:
Hverdager fra 9 - 16

Vi bruker cookies til statistikk og målrettet markedsføring hos tredjepart.
Du samtykker i dette ved å klikke deg videre.
Les mer her.

Velkommen til ny design på Asiatours.no

Vi har fått ny design siden du sist besøkte oss, men reisene våre er fremdeles de samme.