• Fornøyde gjester siden 2006
  • Dedikerte reiseeksperter
  • Gjennomtestede kvalitetsreiser
  • Lokale guider valgt med omhu
  • Prisgaranti
  • Assistanse 24/7
  • Medlem av Reisegarantifonden
ForsideSolnedgang ved Uluwatu-tempelet og Kecak-ilddans
Solnedgang ved Uluwatu-tempelet og Kecak-ilddans

På denne ettermiddagsturen venter det en utrolig vakker utsikt og solnedgang ved Uluwatu-tempelet og den teatralske, inntrykksfulle Kecak-dansen som også kalles ilddansen eller apedansen.

Du blir hentet på hotellet ditt om ettermiddagen og kjører til et av Balis mest berømte templer, Pura Luhur Uluwatu, som ligger på en klippeavsats 76 meter over havet, med fantastisk utsikt over Det indiske hav. Føl suget i magen når du står på toppen ved muren og ser ned på det brusende havet og bølgene med skumsprøyt som slår inn mot klippen. Arkeologiske funn daterer templet til det 10. århundre, og dette er et av Balis beste steder å nyte en solnedgang fra. I trærne ved inngangen til tempelet lever det mange lekne aper. De sies å beskytte tempelet mot dårlige og onde krefter.

I skumringen og solnedgangen oppføres den tradisjonelle balinesiske Kecak-dansen av en stor gruppe mannlige dansere. Denne berømte balinesiske dansen skildrer den gamle historien om kong Rahwana som fanger Ramas kone, Sita. Dansen viser kampen mellom Rahwana og apenes leder, Hanoman.

Denne forestillingen gir deg både en vakker, dramatisk og inntrykksfull avslutning på dagen før du blir kjørt tilbake til hotellet ditt.

Varighet: ca. 6 timer

Denne turen er kun for Asiatours’ egne gjester.

Vi anbefaler at turen bestilles hjemmefra, enten ved bestilling av reisen eller senest 3 uker før avreise. Turen kan også bestilles hos guiden på reisemålet, dersom den ikke er utsolgt.

Pris:
Pr. person:  395 kr.
Pr. barn:  295 kr.

Lignende reiser

Våre mest populære reiser
Hit reiser andre
Kontakt reisekonsulent Lea Charlotte Alber

Skriv til:
info@asiatours.no

Ring til:
21 95 37 99

Åpningstider:
Hverdager fra 9 - 16

Vi bruker cookies til statistikk og målrettet markedsføring hos tredjepart.
Du samtykker i dette ved å klikke deg videre.
Les mer her.

Velkommen til ny design på Asiatours.no

Vi har fått ny design siden du sist besøkte oss, men reisene våre er fremdeles de samme.