TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideNyheter og reiseartiklerBali - Verdens beste reisemål i 2017

Bali - Verdens beste reisemål i 2017

14.06.2017
Vis alle innlegg

Med sine berømte sandstrender, grønne rismarker, fascinerende og ikke minst store gjestfrihet var det ingen stor overraskelse at Bali tidligere i år ble kåret til verdens beste feriereisemål på reisesiden TripAdvisor.

Det er første gang den lille indonesiske øya Bali inntar førsteplassen på den prestisjetunge listen ”Travellers’ Choice”, som hvert år samler verdens beste reisemål.

Vinnerne utpekes på grunnlag av en algoritme som tallfester reisendes egne anmeldelser av severdigheter, hoteller og restauranter.

I år overtok Bali førsteplassen fra London, som nå er rykket ned på nummer to. Også Kambodsjas Siem Reap ligger på 10 på topp-listen over de beste reisemålene i 2017 – dette er byen der du kan oppleve fantastiske Angkor Wat.

Hvorfor Bali?

Bali er et fantastisk, gjestfritt og prisvennlig reisemål der det venter mange spennende opplevelser.

Denne sørøstasiatiske øya er spesielt kjent for sine deilige badestrender, flotte natur og praktfulle templer – alle ingredienser som har bidratt til tittelen beste reisemål i 2017.

Dette må du få med deg på Bali!

Bali er det perfekte reisemålet for deg som ønsker en ferie som er full av opplevelser og krydret med avslapning på vakre strender. Bali passer for deg som reiser alene, deg som reiser med barn, deg som søker spenning eller deg som bare vil ta det rolig og slappe av.

Bali har noe for alle, og her får du virkelig den perfekte kombinasjonen av eventyr, opplevelser og avslapning.

Balis natur og strender

Øya har et landskap som prydes av lysegrønne rismarker, enorme vulkanfjell og fantastiske regnskoger med et rikt og variert dyreliv.

I tillegg får du oppleve fantastiske strender som er omgitt av korallrev og utgjør den perfekte rammen for en avslappende øyferie.

Kystbyen Sanur trekker hvert år til seg reisende på jakt etter perfekte hvite sandstrender, vaiende palmer og gode muligheter for å drive med ulike vannsportaktiviteter, som for eksempel snorkling. Sanur-området er i tillegg et naturlig valg for barnefamilier, for stranden her er kjent for sitt rolige vann.

Balis mystiske kunstnerby, Ubud

Ubud er et must-see på Bali – en vakkert beliggende by i det vulkanske høylandet.

Her finner du Balis kulturelle hjerte, der du kan beundre kunst og kunsthåndverk, rusle rundt i interessante butikker og ta en tur til landsbyene i området, der du virkelig får nyte godt av den balinesiske gjestfriheten.

Balis templer

Bali omtales ofte som ”Gudenes øy” på grunn av de mange tusen templene du finner overalt på øya.

Størstedelen av Balis befolkning er hinduer, og templene er en viktig del av balinesernes hverdag.

Gå ikke glipp av Balis mest berømte templer: Tanah Lot, med sin helt spesielle beliggenhet ute i havet, Tirta Empul, der du kan bade i det hellige vannet og Besakih, omgitt av dramatiske vulkanfjell.

Besøk Bali med TourCompass

Vi i TourCompass er enige med Tripadvisors brukere i at Bali hører hjemme blant verdens beste reisemål i 2017. Blir Bali også ditt neste reisemål?

Reis med TourCompass på en fantastisk ferie til Bali og se verdens beste reisemål med egne øyne.

TourCompass – Fra turist til eventyrreisende