TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideNyheter og reiseartiklerPrisvennlige reisemål i Asia

Prisvennlige reisemål i Asia

25.11.2019
Vis alle innlegg

Bangkok

Hvis du leter etter et billig reisemål, er du kommet til riktig sted. Asia har nemlig mange reisemål der du både får en god pris og utrolig flotte opplevelser.
I dette blogginnlegget setter vi fokus på 5 reiser der du virkelig får mye for pengene.

Hva gjør et reisemål prisvennlig?

Generelt er Asia, og spesielt Sørøst-Asia, billig å reise til og i, uansett om du arrangerer reisen selv eller velger en pakkereise.

Hvis du vil planlegge en reise selv, kan det være relevant å sjekke:

Hvis du har tid og overskudd, kan du spare penger på å arrangere alt selv. Men det krever også mer arbeid.

Hvis du velger en pakkereise, der flere av tingene ovenfor er inkludert, er det den samlede prisen du skal se på. Fordelen ved å velge en pakkereise er at når du har valgt og bestilt reisen, kan du lene deg tilbake og glede deg til ferien starter. Ved kjøp av en pakkereise er du også dekket av pakkereiseloven.

Alle reisene til TourCompass er pakkereiser som alltid inkluderer fly, overnatting og planlagte utflukter.

Våre MEST prisvennlige reiser

Vi har mange forskjellige reiser som passer til ethvert budsjett.

Våre ”Et streif av”-reiser er vanligvis den billigste turen på reisemålene våre. Er du på jakt etter en prisvennlig pakkereise, der du slipper å ta jobben med å arrangere reisen selv, men samtidig får mye for pengene? Da er dette kanskje reiser for deg.

Reisene inneholder ofte en kombinasjon av planlagte utflukter og dager til fri disposisjon, der du selv kan velge hva du har lyst til å gjøre og oppleve.

Nedenfor kan du lese om våre 5 billigste reiser.

Et streif av Bali

Ubud Bali

Bali er en av Indonesias mest populære øyer.

Selv om Bali er dyrere å reise til enn noen av de andre indonesiske øyene, er Bali faktisk blant våre billigste reisemål.

På reisen Et streif av Bali får du 11 dager med mye tid til fri disposisjon, der du kan gjøre akkurat det du har mest lyst til. Denne reisen har både få hotellbytter og lite transport, og derfor har du massevis av tid til å nyte ferien din.

På reisen kan du se frem til å oppleve sjarmerende Ubud – Balis kulturelle hjerte – som har en enestående beliggenhet i det balinesiske høylandet. Du besøker det hellige vanntempelet Tirta Empul og koser deg på badeferie i Sanur – en av Balis populære badeferiebyer. Hvis du ikke har fått nok av Indonesia, er det mulig å forlenge reisen med mer badeferie eller opplevelser på Komodoøya.

Et streif av Vietnam

Ho Chi Minh City Skyline

Vietnam er enda et godt eksempel på et rimelig reisemål i Asia. Akkurat for øyeblikket er faktisk Vietnam reisemålet der du finner vår absolutt billigste pakkereise til Asia.

På reisen Et streif av Vietnam, som varer 11 dager fra start til slutt, får du en flott smaksprøve på alt det Vietnam har å by på.

Du besøker storbyen Ho Chi Minh City, der du opplever den helt spesielle stemningen i en asiatisk millionby. Etter noen dager i storbyen går reisen videre til deilige Phan Thiet, et av Vietnams beste strandområder.

I reisen er det inkludert en halvdags sightseeingtur i Ho Chi Minh City der du får se byens største severdigheter, men forøvrig er det opp til deg hva du har lyst til å oppleve.

Du kan f.eks. velge en av våre ekstrautflukter eller utforske byen på egenhånd. Det er populært å bli med på en tur til de berømte Cu Chi-tunnelene som ligger vel en time utenfor byen. Under
Vietnamkrigen ble denne store labyrinten av trange, underjordiske ganger brukt av de nord-vietnamesiske Viet Cong-styrkene som skjulested, kommandosentral og mye mer.

Et streif av Kambodsja

Angkor Wat

I takt med at Kambodsja de senere årene er blitt et stadig mer populært reisemål er det også blitt dyrere å reise i landet. Men heldigvis er Kambodsja fremdels blant de rimeligste reisemålene i Sørøst-Asia.

Et streif av Kambodsja er en reise på 10 dager der du opplever høydepunktene i de to spennende byene Siem Reap og Phnom Penh. Selv om denne reisen er blant våre billigste, inkluderer den likevel flotte opplevelser og utflukter.

Det er blant annet inkludert en utflukt til landets aller største attraksjon: ruinbyen Angkor, med verdensberømte Angkor Wat og Angkor Thom. I tillegg ønskes du velkommen til landets livlige hovedstaden Phnom Penh med en interessant byrundtur. Det er dessuten mulighet til å kjøpe ekstrautflukter eller utforske områdene på egenhånd. Det er helt opp til deg.

En badeferie er ikke inkludert i denne turen, men hvis du har lyst til å få en perfekt avslutning på reisen din, kan du forlenge ferien med noen dager på paradisøya Koh Rong eller i kystbyen Kep.

Et streif av Sri Lanka

Negombo

Sri Lanka er en øystat med mange fantastiske opplevelser på et lite område. De siste årene er inngangsbillettene til de største severdighetene på Sri Lanka blitt noe dyrere. Til gjengjeld er det billig å spise og komme seg rundt på den lille, perleformede øya.

På reisen Et streif av Sri Lanka, som varer 12 dager, starter du i den UNESCO-beskyttede byen Kandy. Den ligger vakkert til, omgitt av øyas karakteristiske teplantasjer.
Heretter går turen til Sigiriya, der du kan tilbringe dagene på egenhånd eller bli med på noen av ekstrautfluktene våre. F.eks. er et besøk ved Løveklippen, der Kong Kashyapa i det 5. århundre bygde palasset sitt på toppen av den nesten 200 meter høye klippen, blant Sri Lankas største attraksjoner.

Reisen avsluttes i den livlige feriebyen Negombo, der du kan nyte den siste delen av ferien din på en liggestol ved den gylne sandstranden. Lyst på enda mer badeferie? Da kan du forlenge reisen din med badeferie i Mirissa eller med en tur til Maldivene, et mer luksuriøst (og dyrere) alternativ.

En reise som passer til budsjettet ditt

Vi i TourCompass legger stor vekt på å sette sammen reiser slik at du får så mye som mulig for pengene, uansett hvor stort eller lite budsjettet ditt er.

På de 5 reisene vi har beskrevet her får du mye for pengene til en relativt rimelig pris, og i tillegg muligheten til å tilbringe dagene som du selv ønsker det.

Er du klar til å dra på ditt livs opplevelsesreise?

Se våre 4 billigste reiser nedenfor:

TourCompass – Fra turist til eventyrreisende