• Fornøyde gjester siden 2006
 • Dedikerte reiseeksperter
 • Gjennomtestede kvalitetsreiser
 • Lokale guider valgt med omhu
 • Prisgaranti
 • Assistanse 24/7
 • Medlem av Reisegarantifonden
11 dager

Et streif av Bali

For deg som ønsker få hotellbytter og å ha frie dager til å bestemme aktivitetene selv. Ta inn stemningen i Ubud og opplev templer og maleriske risterrasser. Avslutt på Sanurs gyldne strender.

Et streif av Bali Et streif av Bali
11 dager

Et streif av Bali

For deg som ønsker få hotellbytter og å ha frie dager til å bestemme aktivitetene selv. Ta inn stemningen i Ubud og opplev templer og maleriske risterrasser. Avslutt på Sanurs gyldne strender.

Derfor skal du velge denne reisen

 • Få en forsmak på Bali med frie dager i programmet der du enten kan kjøpe ekstra turer eller utforske i ditt eget tempo
 • Få innblikk i Balis spirituelle kultur ved det hellige vanntempelet Tirta Empul, der duften fra røkelsespinner fyller luften
 • Fall pladask for den sjarmerende og naturskjønne byen Ubud, og opplev dyktige kunsthåndverkere og vakre, grønne rismarker
 • Rund av turen med blått hav og myke bølger på en avslappende badeferie ved Sanurs deilige sandstrender

Prisene våre inkluderer alltid

 • Alle fly – både internasjonale og innenriks
 • Alle transfers på destinasjonen
 • Alle planlagte utflukter og aktiviteter
 • Alle overnattninger

Reisen kort & godt

Denne 4-stjerners reisen passer for deg som ønsker få hotellbytter og å ha frie dager til selv å bestemme aktivitetene og tempoet på ferien.

Reisen starter i den sjarmerende og fortryllende kunstnerbyen Ubud, som ligger vakkert til i Balis høyland omgitt av grønne rismarker, elver og hellige templer. Ubud er også Balis kulturelle hjerte hvor man legger sjelen i seremonielle opptog og dyrking av tradisjoner. Dagene er til fri disposisjon, og du kan velge og vrake mellom en rekke spennende tilkjøpsturer.

Fra Ubud går turen til det hellige vanntempelet Tirta Empul, Tegalalangs enestående risterrasser og små, spennende kunsthåndverkerlandsbyer der du opplever dyktige treskjærere og steinhuggere.

Reisen avsluttes med en deilig badeferie i Sanur, hvor du kan slappe av og nyte den fem kilometer lange gyldne sandstranden, lese en bok under de svaiende palmene og bade i det rolige vannet.

Du har mulighet til å forlenge reisen til Gili Trawangan, Nusa Lembongan eller Komodo-øyene.

Hva er inkludert i prisen?
Følgende er inkludert i turen
 • Flyreise fra Norge til Denpasar t/r
 • 8 netter på 4-stjerners hoteller
 • 8 x frokost (dag 3-11)
 • Lokal engelsktalende guide på transferer, utflukter og turer
 • Transport i minibuss eller buss med aircondition
 • Alle utflukter er i små grupper på maks. 14 personer og kun med Asiatours’ egne gjester
 • Mulighet til å forlenge med ekstra netter i Sanur
 • Døgnbemannet nødtelefon på hele reisen
 • Avreisegaranti – reisen gjennomføres uansett antall deltakere

Omfattende utfluktspakke:

 • Det hellige vanntempelet Tirta Empul i Tampaksiring
 • Tegalalangs vakre risterrasser
 • Kunsthåndverkerlandsbyene Mas og Batubulan
 • Inngang og avgifter til omtalte severdigheter
Se all bilder
Bilder
Detaljert dagsprogram
Dag 1: Avreise fra valgt lufthavn

I dag flyr du mot gudenes øy, Bali, med mellomlanding(er) underveis.

Dag 2: Ankomst til Bali – Ubud

Du lander på Balis internasjonale flyplass, Ngurah Rai, i hovedstaden Denpasar. Ved ankomst går du gjennom immigrasjonskontrollen og får et gratis turistvisum. I ankomsthallen venter en smilende og imøtekommende guide med et Asiatours-skilt, og du merker med én gang den varme balinesiske gjestfriheten.

Sammen med guiden blir du kjørt til hotellet i den naturskjønne byen Ubud. Den er Balis kulturelle hjerte og stedet for helhjertet dyrking av tradisjoner og seremonielle opptog. Etter innsjekk er resten av dagen til fri disposisjon.

Dag 3-4: Frie dager i Ubud

Det er ikke planlagt noen utflukter, og du kan ta dagene i ditt eget tempo og bestemme aktivitetene selv.

Ubud ligger i det vakre, kuperte høylandet omgitt av elver, juv og grønne rismarker og -terrasser.

På gatene og i templene utspiller det seg ofte seremonielle opptog. Du kan oppleve balineserne i sine fine, tradisjonelle drakter på vei til det lokale tempelet med offergaver til de hinduistiske gudene Brahma, Shiva og Vishnu. Det er flott og stemningsfull opplevelse å overvære.

Ubud er også Balis kunstneriske sentrum, og mange kunstnere har slått seg ned med kunstgallerier og små butikker med lokalt kunsthåndverk i både tre, glass og keramikk. Er du ikke så begeistret for kunsthåndverk, finnes det også væsker, smykker eller økologiske skjønnhetsprodukter.

En av Ubuds populære attraksjoner er apeskogen, som ligger i et fredet tempelområde. Her lever det hundrevis av ville makakaper. Sørg for å gjemme bort mat, drikkevarer og solbriller, slik at du ikke frister de frekke apene til å komme for nær deg.

Om kvelden når mørket faller på kan du besøke en av Ubuds mange glimrende restauranter, hvorav flere er økologiske. Etterpå kan du ta en drink eller kaffekopp på en av de hyggelige barene og kaféene og nyte den lokale stemningen.

Du kan også tilbringe en kveld på Ubud Palace og oppleve en flott balinesisk danseforestilling som skildrer historier fra hinduismen med tradisjonell musikk og sang. Du kan blant annet se «Barong», som skildrer kampen mellom det gode og det onde med dansere iført fryktinngytende masker, og «Legong», en yndig og feminin dans med grasiøse bevegelser utført av kvinner.

Vi har plukket ut en rekke spennende tilkjøpsturer som du kan lese mer om nedenfor.

Dag 5: Ubud – Tirta Empul-tempelet – Tegalalangs risterrasser – Kunsthåndverkerlandsbyer – Sanur

I dag tar du farvel med Ubud. Etter en deilig frokost sjekker du ut av hotellet og blir hentet av guiden og sjåføren, som tar deg med på en spennende halvdagsutflukt i området rundt Ubud.

Første besøk er vanntempelet Tirta Empul i Tampaksiring, som ligger ved tolv naturlige kilder. Tempelet er utrolig vakkert med flotte skulpturer og fiskedammer fulle av karper. Hovedattraksjonen er bassenget med det hellige vannet, hvor du kan bade og få renset sjelen sammen med de lokale, som legger ned offergaver og tenner duftende røkelsespinner.

Neste stopp er Tegalalangs berømte risterrasser, som er noen av øyas absolutt vakreste. Her har du fenomenal utsikt og enestående fotomuligheter.

Deretter blir du kjørt til de små kunsthåndverkerlandsbyene Mas og Batubulan, som har hver sin spesialitet. I Mas utøver treskjærerne faget sitt, og i Batubulan kan du oppleve steinhuggerne.

Kursen settes så mot Sanur, og her venter det noen deilige dager ved stranden hvor du kan fordøye de mange opplevelsene og inntrykkene fra reisen.

Dag 6-9: Badeferie i Sanur

Sanur er Balis mest populære badeby, og har greid å bevare sin avslappede og hyggelige atmosfære. Byens store trekkplaster er den fem kilometer lange, brede og gyldne sandstranden, som er kjent for sine rolige, myke bølger. Stranden er nemlig beskyttet av et korallrev et stykke utenfor, noe som gjør den utrolig barnevennlig. Her kan du boltre deg i det varme vannet og nyte solen på en solseng, eller lese en god bok under de svaiende palmene.

Langs stranden går en strandpromenade som innbyr til gåturer, og her ligger det også små butikker med bl.a. trehåndverk, klær og andre suvenirer.

I byens hovedgate finner du hyggelige kaféer, restauranter og butikker. Forlater du hovedgaten og går inn i de smale sidegatene, kan du oppleve det lokale livet og husene som ligger side om side med flotte templer.

Om kvelden kan du nyte solnedgangen fra stranden, hvor de mange lokale fiskebåtene og den lille paviljongen utgjør en perfekt kulisse.

Dag 10: Hjemreisen starter

Etter en nydelig ferie er det tid for å vende snuten mot nordligere himmelstrøk. Du blir hentet på hotellet og kjørt til flyplassen i Denpasar, og herfra flyr du mot Europa med mellomlanding(er) underveis.

Dag 11: Hjemkomst

Du lander i Norge etter en nydelig og avslappende ferie.

Velg mellom alternativene nedenfor
Kombiner med

Badeferieforlengelse på Nusa Lembongan, 3 netter

Nusa Lembongan er en liten tropisk paradisøy på bare 8 km² og bare 45 minutters båttur fra Bali. Her kan du roe helt ned og bare nyte de vakre, gyldne sandstrendene, det klare havet, de svaiende palmene og den ville naturen med kaktuser og klippeformasjoner. Øya er også kjent for å ha gode muligheter for snorkling og dykking. Det er bare noen få biler på den vesle øya, så det er lettest å komme seg rundt på sykkel.

Mesteparten av den nordøstlige delen av øya er dekket av mangrover, som er en viktig del av økosystemet i området og er med på å gi liv til de mange korallene. Du kan ta en liten båttur gjennom mangrovene enten med kajakk eller en liten båt.

Mange av øyas innbyggere livnærer seg av å dyrke havtang. Når tidevannet trekker seg tilbake, kommer tangmarkene til syne, og du kan se bøndene strømme ut for å plukke tangen.

Du kan forlenge badeferien med flere netter akkurat som du ønsker.

Badeferieforlengelse til Gili Trawangan, 4 netter

Hvis du vil avslutte reisen med et opphold på en perfekt paradisøy, er Gili Trawangan et godt alternativ. Gili Trawangan er den ene av de tre Gili-øyene, og den mest populære. Det er ingen biltrafikk på øya, så hvis du vil reise rundt, foregår det til fots, på sykkel eller kanskje med hestevogn. Om dagen er det en avslappet ferieøyatmosfære her, og om kvelden er det god stemning og mye som skjer på de mange små restaurantene og livlige barene rundt omkring på øya. Dagene tilbringes på de lange, hvite strendene eller i det klare vannet. Gili er kjent for å ha de beste dykkerstedene i hele Indonesia.

Vær oppmerksom på at du på denne forlengelsen har 3 netter på Gili Trawangan og 1 natt i Sanur.

Når du reiser mellom Bali og Gili, skal du være oppmerksom på at Lombokstredet kan ha vanskelige værforhold i månedene juni/juli og januar/februar. Hvis været er så dårlig at båter ikke kan gå, blir fergeavgangene avlyst av sikkerhetsgrunner. Dette skjer gjennomsnittlig en til to ganger i året, og det dreier seg som regel bare om én til to dager av gangen. Hvis det skulle skje at fergen blir avlyst, finner vi naturligvis den best mulige løsningen og et alternativ til deg.

Opplev Komodo Island og vestlige Flores, 4 netter

Komodo Island er hjemsted for de store komodovaranene. Komodovaranen er verdens største nålevende øgleart. Den kan bli opptil tre meter lang og veie så mye som 165 kg. Til tross for sin enorme størrelse kan den bevege seg med en hastighet på opptil 20 km/t – og den er både kjøttetende, aggressiv og temmelig brutal i jaktteknikken. Likevel står et besøk hos varanene på ønskelisten til mange reisende. Det er imidlertid ikke hver dag at man ser verdens største øgle, som har overlevd på denne øya i over ti millioner år! I tillegg til komodovaraner kan man også oppleve bøfler, villsvin, ville rådyr, makakaper og vakre fugler på Komodo Island, samt en natur som er både barsk og vakker på samme tid. Vannet er krystallklart og havet fullt av fargerike fisker og koraller. Komodo er regulert som nasjonalpark og står på UNESCOs verdensarvliste for verneverdige naturområder.

Forlengelsen består av en heldagsutflukt til Komodo Island, snorkletur ved Pink Beach og Kelor Island, samt en heldagsutflukt på vestsiden av Flores med Cunca Rami-fossen, Batu Cermin-grotten og besøk på et lokalt marked.

Merk at du på denne forlengelsen har tre netter i Labuan Bajo på Flores og til slutt én natt i Sanur på Bali.

Turen er ikke tillatt for barn under 7 år.

Merk: Denne forlengelsen er ikke mulig i periodene 20. – 27. mai 2020 og 30. – 31. juli 2020.

Tillegg for enkeltrom 4.215 kr.
Rabatt for større grupper
Når vil du reise?
Avreisedato
Reisebrev
Fortellinger fra reisende
Kontakt reisekonsulent Lea Charlotte Alber

Skriv til:
info@asiatours.no

Ring til:
21 95 37 99

Åpningstider:
Hverdager fra 9 - 16

Hvorfor reise med Asiatours.no?
Hvorfor så mange velger oss

Vi er alltid med deg

 • Personlig service fra reisekonsulenter med personlig erfaring
 • Dedikert bestillingsteam sørger for en god begynnelse på reisen
 • Assistanse døgnet rundt på reisen

100 % praktisk

 • Gjennomtenkte programmer med nøye utvalgte høydepunkter
 • Alle reiser inkluderer flyreise, transport og overnatting
 • Du kan ofte tilpasse reisen etter dine egne ønsker
 • Overnatting på flotte steder
 • Nøye utvalgte lokale guider med meget gode kunnskaper

Erfaring

 • Valgt av tusenvis av gjester siden 2006
 • Alle reiser er utprøvd og kvalitetssjekket av vårt eget team
 • Langsiktig samarbeid med et stort nettverk av asiatiske samarbeidspartnere

Best verdi for pengene & Full beskyttelse

 • Vi garanterer de beste prisene
 • Et utmerket samarbeidsforhold med partnerne våre sikrer den beste kvaliteten og prisen
 • Vi optimerer logistikken og prosessene våre, slik at du kun betaler for det som betyr mest
 • Vårt medlemskap i Rejsegarantifonden (nr. 1778) er din sikkerhet mot en eventuell konkurs

Vi bruker cookies til statistikk og målrettet markedsføring hos tredjepart.
Du samtykker i dette ved å klikke deg videre.
Les mer her.

Velkommen til ny design på Asiatours.no

Vi har fått ny design siden du sist besøkte oss, men reisene våre er fremdeles de samme.