• Fornøyde gjester siden 2006
 • Dedikerte reiseeksperter
 • Gjennomtestede kvalitetsreiser
 • Lokale guider valgt med omhu
 • Prisgaranti
 • Assistanse 24/7
 • Medlem av Reisegarantifonden
13 dager

Balis høydepunkter

La deg trollbinde av høylandets vakre natur og opplev ville delfiner i de tidlige morgentimene. Kom tett på den fargerike kulturen og besøk de kjente templene – dette er Balis høydepunkter.

Balis høydepunkter Balis høydepunkter
13 dager

Balis høydepunkter

La deg trollbinde av høylandets vakre natur og opplev ville delfiner i de tidlige morgentimene. Kom tett på den fargerike kulturen og besøk de kjente templene – dette er Balis høydepunkter.

Derfor skal du velge denne reisen

 • Besøk det billedskjønne høylandet ved Munduk der brusende fossefall, frodige plantasjer, vulkaner og kratersjøer venter deg
 • Nyt Lovinas mørke vulkanstrand og kom tett på ville delfiner med en vakker båttur i strålene fra morgensolen
 • Opplev Tegalalangs fascinerende risterrasser og vanntempelet Tirta Empul utenfor den sjarmerende kunstnerbyen Ubud, som oser av ro og tradisjoner
 • Mulighet til å forlenge reisen med badeferie eller spennende natur- og dyreopplevelser på Komodoøyene

Prisene våre inkluderer alltid

 • Alle fly – både internasjonale og innenriks
 • Alle transfers på destinasjonen
 • Alle planlagte utflukter og aktiviteter
 • Alle overnattninger

Reisen kort & godt

Bali er en av de mest spektakulære øyene i det indonesiske øyriket med varme temperaturer året rundt. Til tross for den relativt beskjedne størrelsen byr øya på en masse opplevelser og har alle ingredienser som skal til for en perfekt ferie.

Reisen starter med en overnatting i badebyen Sanur, hvor du kan slappe av etter den lange flyreisen og venne deg til tidsforskjellen, før reisens program starter for alvor.

Dagen etter går turen til en av Balis best bevarte hemmeligheter i det sentrale høylandet – nemlig den lille perlen Munduk. Munduk er kjent for sine milde temperaturer og fortryllende natur med fjell, langstrakte rismarker, eksotiske plantasjer og brusende fossefall som skjuler seg i den tette jungelen.

Det frodige høylandet står i sterk kontrast til Lovinas mørke vulkanstrender i nord. Her venter det avslapping og en magisk morgen på havet med delfinsafari i de tidlige morgentimene.

Fra Lovina går turen videre mot Ubud med to stopp underveis. Første stopp er Kintamani-høylandet, hvor du har fantastisk utsikt over den aktive Batur-vulkanen og kratersjøen med samme navn. Neste stopp er det gamle tempelkomplekset Gunung Kawi med de gamle kongegravene som er hugget inn i klippene.

Reisen avsluttes i Balis kunstneriske og åndelige hjerte, Ubud, som ligger utrolig vakkert til blant rismarker, templer, elver og dype daler. Her opplever du dyktige kunsthåndverkere i de omkringliggende landsbyene, Tegalalangs fascinerende risterrasser som ligger som et teppe nedover fjellsiden, og det hellige vanntempelet Tirta Empul.

Du har mulighet til å forlenge reisen med badeferie til Nusa Dua, Nusa Lembongan, Gili Trawangan eller med spennende natur- og dyreopplevelser på Komodoøyene.

Hva er inkludert i prisen?
Følgende er inkludert i turen
 • Flyreise fra Norge til Denpasar t/r
 • 10 netter på 3- og 4-stjerners hoteller
 • 10 x frokost (dag 3-13)
 • Lokal engelsktalende guide på transferer, utflukter og turer
 • Transport i minibuss eller buss med aircondition
 • Alle utflukter er i små grupper på maks. 14 personer og kun med Asiatours’ egne gjester
 • Døgnbemannet nødtelefon på hele reisen
 • Avreisegaranti – reisen gjennomføres uansett antall deltakere

Omfattende utfluktspakke:

 • Vandretur i Munduks høyland med kaffeplantasjer, rismarker og fossefall
 • Delfinsafari i Lovina
 • Beji-tempelet i Sangsit
 • Kintamani-høylandet med utsikt over Batur-vulkanen og kratersjøen
 • Tempelkomplekset Gunung Kawi med de berømte kongegravene
 • Kunsthåndverkerlandsbyer ved Ubud
 • Tegalalangs risterrasser
 • Det hellige vanntempelet Tirta Empul i Tampaksiring
 • Inngang og avgifter til omtalte severdigheter
Se all bilder
Bilder
Detaljert dagsprogram
Dag 1: Avreise fra valgt lufthavn

I dag flyr du mot vakre Bali med mellomlanding(er) underveis.

Dag 2: Ankomst til Bali – Sanur

Du lander på Balis internasjonale flyplass, Ngurah Rai, i hovedstaden Denpasar. Ved ankomst går du gjennom passkontrollen og får turistvisum før du henter bagasjen din. Ute i ankomsthallen venter en smilende og imøtekommende guide med et Asiatours-skilt, og du merker med én gang den varme balinesiske gjestfriheten.

Sammen med guiden blir du kjørt til hotellet i feriebyen Sanur. Etter innsjekk er dagen til fri disposisjon. Du har mulighet til å slappe av etter den lange flyreisen og venne deg til tidsforskjellen før morgendagens program starter for alvor.

Dag 3: Sanur – Munduk

Etter frokost og utsjekk blir du kjørt til Munduk, som er en av Balis best bevarte hemmeligheter.

Etter ankomst på hotellet i Munduk er resten av dagen til fri disposisjon for å slappe av, gå turer og bare nyte de vakre omgivelsene.

Munduk er en fredelig liten by som ligger i det tempererte høylandet cirka 1000 meter over havet. Byen er omgitt av grønne rismarker, brusende fosser og tett jungel. I området finner du også mange gode vandreruter og fantastiske utsiktspunkter der du kan nyte landskapet og fjellene rundt.

Munduk er i tillegg til sin skjønnhet også kjent for dyrking av både kaffe, kakao, vanilje, frukt og grønnsaker. Faktisk er tilbudet av fersk frukt og grønnsaker større enn noe annet sted på Bali, noe som bl.a. skyldes det tempererte klimaet og den utrolig fruktbare jorden.

Det finnes mange gode restauranter i området med lokale og økologiske råvarer.

Dag 4: Vandretur i Munduks frodige natur

Du våkner opp til frisk fjelluft og en enestående utsikt. Etter frokost venter det en to timers flott vandretur i området rundt hotellet. Terrenget er stort sett flatt, men noen steder langs ruten går det opp og ned.

Vandreturen tar deg forbi vakre kaffeplantasjer, avokadotrær og vanilje-, kakao- og nellikplanter. En sti fører deg ned gjennom den tette jungelen til den 20 meter høye fossen Red Coral. Vær oppmerksom på at deler av veien ned til fossen er litt bratt, og at luftfuktigheten i jungelen kan være høy. Hvis du ikke ønsker å gå ned til fossen, kan du bli igjen ovenfor og nyte omgivelsene og de mange flotte plantene som er merket med navn.

På turen tilbake til hotellet passerer du flotte krydderhager og vakre, grønne rismarker.

Resten av dagen er til fri disposisjon.

Dag 5: Munduk – Lovina

Etter en deilig frokost sjekker du ut av hotellet. Guiden og sjåføren står klare til å kjøre deg til det rolige strandområdet Lovina, som ligger på Balis nordkyst. Kjøreturen tar cirka en time.

Ved ankomst til Lovina er resten av dagen til fri disposisjon.

Lovina er kjent for sine lange strender med mørk lavasand og rolige bølger. Fra stranden kan du om kvelden se solen gå ned bak horisonten, noe som er et utrolig vakkert syn med de røde, oransje og fiolette fargetonene som males over himmelen.

Lovinas store trekkplaster finnes imidlertid til sjøs. I havet utenfor Lovina kan du nemlig oppleve ville delfiner, så du kan glede deg til morgendagens utflukt.

Dag 6: Magisk morgen med Lovinas ville delfiner

Denne morgenen venter et av turens høydepunkter, nemlig Lovinas ville og lekne delfiner.

Guiden henter deg på hotellet og følger deg til stranden hvor båtene legger til. Her går du om bord i en tradisjonell fiskebåt, en jukung, som minner om en utriggerbåt med plass til maks. seks personer.

Du legger fra land og setter kursen ut på havet, hvor morgensolen glitrer i havoverflaten. Morgensolens stråler tiltrekker seg de ville delfinene, som svømmer lekne rundt foran båtene. Kanskje er du så heldig å se dem hoppe og gjøre saltomortaler. Det er 95 % sjanse for å få se delfiner, noen ganger er det få og andre ganger opptil hundre.

Etter denne fantastiske opplevelsen drar du tilbake til land og blir fulgt tilbake til hotellet. Resten av dagen er til fri disposisjon.

Dag 7: Lovina

I dag er det ikke planlagt noen utflukter, og du kan derfor tilbringe dagen på egen hånd. Eventuelt kan du ta en tur til byen Singaraja, som er områdets største by og ligger bare ni kilometer fra hotellet. Singaraja er et av få steder på Bali hvor du kan oppleve bygninger fra den hollandske kolonitiden. Byen er ikke oversvømt av turister, og derfor kan du få en autentisk opplevelse i gatene, hvor flere er omkranset av alléer med trær.

Du kan også kjøpe en av våre ekstra turer, som du kan lese mer om nedenfor.

Dag 8: Lovina – Beji-tempelet – Batur-vulkanen – tempelkomplekset Gunung Kawi – Ubud

Etter frokost og utsjekk setter du kurs for kunstnerbyen Ubud i det sentrale Bali sammen med guiden og sjåføren.

På veien har vi lagt inn tre spennende og naturskjønne besøk. Første stopp er Beji-tempelet i landsbyen Sangsit. Få turister finner veien til tempelet, og det hersker derfor en behagelig stillhet og ro her. Tempelet kan dateres tilbake til det 15. århundre og er dedikert til fruktbarhetsgudinnen Dewi Sri, som skulle sikre en god innhøsting. De vakre, detaljerte utskjæringene og det imponerende håndverket tar nesten pusten fra deg.

Neste stopp er utsiktspunktet i Kintamani-høylandet. Herfra har du fabelaktig utsikt over den aktive Batur-vulkanen og kratersjøen med samme navn.

Før du kommer frem til Ubud besøker du tempelkomplekset Gunung Kawi, som ofte er en oversett severdighet. Gunung Kawi ble bygget på slutten av det 11. århundre og er dermed et av Balis eldste templer. Gunung Kawi ligger i en frodig dal omgitt av jungel. Trapper fører forbi praktfulle risterrasser og høye kokospalmer ned til selve tempelet. Langs tempelet renner Pekerisan-elven, som har religiøs betydning for de balinesiske hinduene. Det sies nemlig at vann som passerer en helligdom, omdannes til vievann. Når du kommer frem til elven fører en liten steinbro over til tempelets hovedattraksjon, de gamle kongegravene, som er hugget inn i klippene. Her får du tid til å gå rundt og nyte det gamle, fredfylte stedet.

Dagens siste stopp er hotellet i Ubud, og etter innsjekk er resten av dagen til fri disposisjon.

Ubud ligger utrolig vakkert til i det sentrale høylandet. Frodige grønne fjell brytes opp av dype daler, nærmest som kløfter enkelte steder. Midt i jungelen renner elven Ayung, som er et populært sted å rafte. Bak bebyggelsen kan man skimte vakre templer og grønne rismarker.

Ubud er også kjent som Balis kunstneriske hjerte, og både lokale og internasjonale kunstnere og håndverkere har funnet veien hit. Gallerier og utstillinger med kunst og håndverk ligger som perler på en snor sammen med små butikker som selger vesker, smykker og klær.

I gatene og templene foregår det ofte seremonielle opptog, noe som kan være spennende og stemningsfullt å overvære. Balineserne er kledd i sine flotte, tradisjonelle drakter, og på fortauene ligger det små, flettede kurver av bananblader. De inneholder offergaver og røkelsespinner som skal beskytte mot det onde.

Langs hovedgaten i Ubud finner du mange gode restauranter og trivelige kaféer.

Dag 9: Kunsthåndverkerlandsbyer – Tegalalangs risterrasser – Tirta Empul-tempelet

I dag skal du utforske utkantene av Ubud.

Du blir hentet på hotellet av guiden og sjåføren, og turens første stopp er kunsthåndverkerlandsbyene Tohpati og Mas. Hver landsby har sin egen spesialitet: I Tohpati kan du oppleve batikkunst, og i Mas kan du se treskjærerne utøve faget sitt.

Deretter retter vi blikket mot de fantastiske risterrassene i Tegalalang, som er noen av øyas vakreste.

Turen avsluttes i Tampaksiring, der du besøker det hellige vanntempelet Tirta Empul. Tempelet ligger ved tolv naturlige kilder. Her har du mulighet til å bade i det hellige vannet og få renset sjelen sammen med hinduistiske balinesere, som har med seg offergaver i form av små kurver med blomster og røkelse. Det er et fargerikt og flott syn. Vær oppmerksom på at du under besøket i tempelet må iføre deg sarong, akkurat som ved alle andre templer på Bali.

Dag 10-11: Ubud

Dagen er til fri disposisjon for å nyte Ubud i eget tempo. Du har mulighet til å kjøpe en av våre morsomme og spennende ekstra turer, som du kan lese mer om nedenfor.

En av Ubuds populære attraksjoner er apeskogen i den sørlige delen av byen. I de grønne omgivelsene rundt Dalem Agung-tempelet lever det hundrevis av frekke makakaper. Det er mulig å komme helt nær dem, men man bør unngå å røre dem. Likeens bør man passe på matvarer og solbriller, da apene kan være noen skikkelige rakkerfanter.

Om kvelden når mørket faller på kan du besøke en av Ubuds fantastiske restauranter og avslutte med en drink eller kaffekopp på en av de hyggelige barene og kaféene.

Dag 12: Hjemreisen starter

I dag er tiden kommet til å ta farvel med gudenes øy. Etter frokost og utsjekk blir du hentet av guiden og sjåføren og kjørt til flyplassen i Denpasar. Herfra flyr du mot Europa med mellomlanding(er) underveis.

Dag 13: Hjemkomst

Du lander på valgt flyplass etter en fantastisk reise med massevis av opplevelser i ryggsekken.

Velg mellom alternativene nedenfor
Kombiner med

Badeferieforlengelse på Nusa Lembongan, 3 netter

Nusa Lembongan er en liten tropisk paradisøy på bare 8 km² og bare 45 minutters båttur fra Bali. Her kan du roe helt ned og bare nyte de vakre, gyldne sandstrendene, det klare havet, de svaiende palmene og den ville naturen med kaktuser og klippeformasjoner. Øya er også kjent for å ha gode muligheter for snorkling og dykking. Det er bare noen få biler på den vesle øya, så det er lettest å komme seg rundt på sykkel.

Mesteparten av den nordøstlige delen av øya er dekket av mangrover, som er en viktig del av økosystemet i området og er med på å gi liv til de mange korallene. Du kan ta en liten båttur gjennom mangrovene enten med kajakk eller en liten båt.

Mange av øyas innbyggere livnærer seg av å dyrke havtang. Når tidevannet trekker seg tilbake, kommer tangmarkene til syne, og du kan se bøndene strømme ut for å plukke tangen.

Du kan forlenge badeferien med flere netter akkurat som du ønsker.

Badeferieforlengelse til Gili Trawangan, 4 netter

Hvis du vil avslutte reisen med et opphold på en perfekt paradisøy, er Gili Trawangan et godt alternativ. Gili Trawangan er den ene av de tre Gili-øyene, og den mest populære. Det er ingen biltrafikk på øya, så hvis du vil reise rundt, foregår det til fots, på sykkel eller kanskje med hestevogn. Om dagen er det en avslappet ferieøyatmosfære her, og om kvelden er det god stemning og mye som skjer på de mange små restaurantene og livlige barene rundt omkring på øya. Dagene tilbringes på de lange, hvite strendene eller i det klare vannet. Gili er kjent for å ha de beste dykkerstedene i hele Indonesia.

Vær oppmerksom på at du på denne forlengelsen har 3 netter på Gili Trawangan og 1 natt i Sanur.

Når du reiser mellom Bali og Gili, skal du være oppmerksom på at Lombokstredet kan ha vanskelige værforhold i månedene juni/juli og januar/februar. Hvis været er så dårlig at båter ikke kan gå, blir fergeavgangene avlyst av sikkerhetsgrunner. Dette skjer gjennomsnittlig en til to ganger i året, og det dreier seg som regel bare om én til to dager av gangen. Hvis det skulle skje at fergen blir avlyst, finner vi naturligvis den best mulige løsningen og et alternativ til deg.

Badeferieforlengelse i Nusa Dua, 3 netter

Hvis du ønsker deg en stille og rolig badeferie ved noen av øyas fineste gylne sandstrender, med vaiende palmer og i et luksuriøst område, er Nusa Dua stedet for deg. Nusa Dua ligger i den sørøstlige delen av Bali i et velordnet område med fine parker og flere golfbaner, kun 20 minutters kjøring fra den internasjonale flyplassen i Denpasar.

De fleste butikkene og restaurantene er samlet på de mange luksusresortene som ligger langs stranden. Hvis du har lyst til å kjøpe suvenirer eller gå på restaurant utenfor resorten din, kan du gjøre det på det utendørs shoppingsenteret Bali Collection, der det er ca. 70 butikker og restauranter.

Det er bare 20 minutters kjøring til kystbyen Jimbaran på øyas vestlige side, og den er kjent for sine gode fiske- og skalldyrrestauranter. Mange av dem ligger i strandkanten. Her kan du sitte med sand mellom tærne og nyte solnedgangen over Det indiske hav. Hvis du ønsker litt mer liv og røre, er det 30 minutters kjøring til Kuta by og strand.

Du kan forlenge badeferien med flere netter, etter ønske.

Merk: Hvis du ønsker å reise i perioden 27. desember til 4. januar, krever oppholdet på Grand Hyatt minimum fem netter. Prisen gjenspeiler derfor også dette.

Opplev Komodo Island og vestlige Flores, 4 netter

Komodo Island er hjemsted for de store komodovaranene. Komodovaranen er verdens største nålevende øgleart. Den kan bli opptil tre meter lang og veie så mye som 165 kg. Til tross for sin enorme størrelse kan den bevege seg med en hastighet på opptil 20 km/t – og den er både kjøttetende, aggressiv og temmelig brutal i jaktteknikken. Likevel står et besøk hos varanene på ønskelisten til mange reisende. Det er imidlertid ikke hver dag at man ser verdens største øgle, som har overlevd på denne øya i over ti millioner år! I tillegg til komodovaraner kan man også oppleve bøfler, villsvin, ville rådyr, makakaper og vakre fugler på Komodo Island, samt en natur som er både barsk og vakker på samme tid. Vannet er krystallklart og havet fullt av fargerike fisker og koraller. Komodo er regulert som nasjonalpark og står på UNESCOs verdensarvliste for verneverdige naturområder.

Forlengelsen består av en heldagsutflukt til Komodo Island, snorkletur ved Pink Beach og Kelor Island, samt en heldagsutflukt på vestsiden av Flores med Cunca Rami-fossen, Batu Cermin-grotten og besøk på et lokalt marked.

Merk at du på denne forlengelsen har tre netter i Labuan Bajo på Flores og til slutt én natt i Sanur på Bali.

Turen er ikke tillatt for barn under 7 år.

Merk: Denne forlengelsen er ikke mulig i periodene 20. – 27. mai 2020 og 30. – 31. juli 2020.

Tillegg for enkeltrom 3.915 kr.
Unike fordeler ved grupper fra 6 personer – innhent tilbud i dag for å se alle fordelene.
Når vil du reise?
Avreisedato
Reisebrev
Fortellinger fra reisende
Kontakt reisekonsulent Lea Charlotte Alber

Skriv til:
info@asiatours.no

Ring til:
21 95 37 99

Åpningstider:
Hverdager fra 9 - 16

Hvorfor reise med Asiatours.no?
Hvorfor så mange velger oss

Vi er alltid med deg

 • Personlig service fra reisekonsulenter med personlig erfaring
 • Dedikert bestillingsteam sørger for en god begynnelse på reisen
 • Assistanse døgnet rundt på reisen

100 % praktisk

 • Gjennomtenkte programmer med nøye utvalgte høydepunkter
 • Alle reiser inkluderer flyreise, transport og overnatting
 • Du kan ofte tilpasse reisen etter dine egne ønsker
 • Overnatting på flotte steder
 • Nøye utvalgte lokale guider med meget gode kunnskaper

Erfaring

 • Valgt av tusenvis av gjester siden 2006
 • Alle reiser er utprøvd og kvalitetssjekket av vårt eget team
 • Langsiktig samarbeid med et stort nettverk av asiatiske samarbeidspartnere

Best verdi for pengene & Full beskyttelse

 • Vi garanterer de beste prisene
 • Et utmerket samarbeidsforhold med partnerne våre sikrer den beste kvaliteten og prisen
 • Vi optimerer logistikken og prosessene våre, slik at du kun betaler for det som betyr mest
 • Vårt medlemskap i Rejsegarantifonden (nr. 1778) er din sikkerhet mot en eventuell konkurs

Vi bruker cookies til statistikk og målrettet markedsføring hos tredjepart.
Du samtykker i dette ved å klikke deg videre.
Les mer her.

Velkommen til ny design på Asiatours.no

Vi har fått ny design siden du sist besøkte oss, men reisene våre er fremdeles de samme.