• Fornøyde gjester siden 2006
 • Dedikerte reiseeksperter
 • Gjennomtestede kvalitetsreiser
 • Lokale guider valgt med omhu
 • Prisgaranti
 • Assistanse 24/7
 • Medlem av Reisegarantifonden
ForsideReiser til Øst- og Sørøst-AsiaBaliBalis høydepunkter & badeferie i Sanur
16 dager

Balis høydepunkter & badeferie i Sanur

Kom tett på Balis kunstneriske hjerte i Ubud og opplev Munduks frodige høyland, Lovinas ville delfiner og Tegalalangs vakre risterasser. Det hele fordøyes på Sanurs gyldne sandstrender.

Balis høydepunkter & badeferie i Sanur Balis høydepunkter & badeferie i Sanur
16 dager

Balis høydepunkter & badeferie i Sanur

Kom tett på Balis kunstneriske hjerte i Ubud og opplev Munduks frodige høyland, Lovinas ville delfiner og Tegalalangs vakre risterasser. Det hele fordøyes på Sanurs gyldne sandstrender.

Derfor skal du velge denne reisen

 • La deg forføre av Lovinas ville delfiner på en magisk seiltur i de tidlige morgentimer, og nyt den rødoransje solnedgangen fra den mørke vulkanstranden
 • Føl den bohemske stemningen i kunstnerbyen Ubud, der grønne rismarker ligger side om side med det hellige vanntempelet Tirta Empul
 • Bli sjarmert av det maleriske høylandet i Munduk med brusende fosser, frodig jungel, aktive vulkaner og store kratersjøer
 • Fordøy de mange opplevelsene og inntrykkene på Sanurs gyldne sandstrender, hvor myke bølger og svaiende palmer venter deg

Prisene våre inkluderer alltid

 • Alle fly – både internasjonale og innenriks
 • Alle transfers på destinasjonen
 • Alle planlagte utflukter og aktiviteter
 • Alle overnattninger

Reisen kort & godt

Bali har alle ingrediensene til en perfekt ferie. Du opplever en øy med utrolig frodig natur i et vulkansk landskap omgitt av et varmt, blått hav. Befolkningen er smilende og imøtekommende, og de hinduistiske templene og seremonielle opptogene spiller en sentral rolle i alle hverdagens gjøremål.

Reisen starter med én natt i feriebyen Sanur, der du kan slappe av etter den lange flyreisen og bli vant til tidsforskjellen og de varmere temperaturene. Dagen etter går turen videre til Munduks fantastiske høyland med brusende fosser, jungel og kaffeplantasjer. Høylandet står i stor kontrast til Lovinas mørke, glinsende lava-sandstrender i nord, der det venter en flott morgen på havet når morgensolens stråler lokker til seg sprelske, lekne delfiner.

Veien fra Lovina til Ubud går forbi det utrolig vakre Beji-tempelet og Kintamani utkikkspunkt, der du kan nyte synet av den aktive vulkanen Batur og den store kratersjøen. Før du kommer frem til Ubud tar du veien forbi tempelkomplekset Gunung Kawi, som er kjent for sine gamle kongegraver som er hugget inn i klippene.

Ubud ligger utrolig vakkert til omgitt av fjell, dype daler og noen steder dype kløfter. I den tette jungelen renner Ayung-elven, og bak bebyggelsen kan du skimte små templer og vakre rismarker.

Ubud sies å være Balis kunstneriske hjerte og spirituelle sjel. Her besøker du de dyktige håndverkerne og en nasjonal kulturskatt, Tirta Empul-tempelet. I den nærliggende landsbyen Tegalalang kan du la deg fascinere av øyas vakreste risterrasser, hvor du har enestående utsikt og fotomuligheter.

Det hele avsluttes på Sanurs gyldne sandstrender, hvor du kan fordøye turens mange opplevelser.

Du har mulighet til å forlenge reisen til Gili Trawangan, Nusa Lembongan eller Komodo-øyene.

Hva er inkludert i prisen?
Følgende er inkludert i turen
 • Flyreise fra Norge til Denpasar t/r
 • 13 netter på 3-4-stjerners hoteller
 • 13 x frokost (dag 3–15)
 • Lokal engelsktalende guide på transferer, utflukter og turer
 • Transport i minibuss eller buss med aircondition
 • Alle utflukter er i små grupper på maks. 14 personer og kun med Asiatours’ egne gjester
 • Mulighet til å forlenge med ekstra netter i Sanur
 • Døgnbemannet nødtelefon på hele reisen
 • Avreisegaranti – reisen gjennomføres uansett antall deltakere

Omfattende utfluktspakke:

 • Vandretur i Munduks høyland med kaffeplantasjer, rismarker og fossefall
 • Delfinsafari i Lovina
 • Beji-tempelet i Sangsit
 • Kintamani-høylandet med utsikt over Batur-vulkanen og kratersjøen
 • Tempelkomplekset Gunung Kawi med de berømte kongegravene
 • Kunsthåndverkerlandsbyer ved Ubud
 • Tegalalangs risterrasser
 • Det hellige vanntempelet Tirta Empul i Tampaksiring
 • Inngang og avgifter til omtalte severdigheter
Se all bilder
Bilder
Detaljert dagsprogram
Dag 1: Avreise fra valgt flyplass

I dag flyr du mot gudenes øy, Bali, med mellomlanding(er) underveis.

Dag 2: Ankomst til Bali – Sanur

Du lander på Balis internasjonale flyplass, Ngurah Rai, i hovedstaden Denpasar. Ved ankomst går du gjennom passkontrollen og får turistvisum før du henter bagasjen din. I ankomsthallen venter en guide med et Asiatours-skilt, og du vil med en gang merke den varme, balinesiske gjestfriheten. Utenfor flyplassen står sjåføren din klar til å kjøre deg til hotellet i badebyen Sanur, der du kan slappe av etter den lange flyreisen og venne deg til tidsforskjellen og de varmere temperaturene.

Dag 3: Sanur - Munduk

Etter frokost blir du kjørt til Munduk, en av Balis best bevarte hemmeligheter. Munduk ligger ca. 80 km fra Sanur, og kjøreturen tar ca. 2,5 time.

Etter ankomst på hotellet i Munduk er resten av dagen til fri disposisjon til å nyte de maleriske omgivelsene.

Munduk er en liten, fredelig by som ligger i det tempererte balinesiske høylandet, ca. 1000 meter over havet. Munduk er omgitt av frodig jungel, brusende fosser og vakre rismarker. Området har dessuten mange fine turstier og fantastiske utsiktspunkter der du kan nyte landskapet og fjellene rundt.

I tillegg til sin skjønnhet er Munduk også kjent for dyrking av både kaffe, kakao, vanilje, frukt og grønnsaker. Faktisk er tilbudet av friske grønnsaker og frukt i Munduk større enn noe annet sted på Bali. Jorden i området er nemlig utrolig fruktbar, og klimaet er perfekt og behagelig.

Her finner du også mange gode restauranter som bruker lokale, økologiske råvarer.

Dag 4: Vandretur i Munduks frodige landskap

Du våkner opp til frisk luft og en enestående utsikt. Etter frokost skal du ut på en to timers flott vandretur i området rundt hotellet. Terrenget er stort sett flatt, men noen steder på ruten går det opp og ned.

Turen tar deg med forbi vakre kaffeplantasjer, avokadotrær og kakao-, vanilje- og nellikplanter. En sti fører deg ned gjennom jungelen til den 20 meter høye fossen Red Coral. Vær oppmerksom på at litt av veien ned til fossen er en smule bratt, og at luftfuktigheten i jungelen er høy. Hvis du ikke ønsker å gå ned til fossen, kan du bli igjen ovenfor og nyte omgivelsene og de mange flotte plantene som er merket med navn. På turen tilbake til hotellet kjører du forbi flotte krydderhager og vakre rismarker.

Resten av dagen er til fri disposisjon.

Dag 5: Munduk – Lovina

Etter en stille og rolig morgen på hotellet sjekker du ut, og guiden og sjåføren står klare til å kjøre deg til det rolige strandområdet Lovina, som ligger på Balis nordkyst. Kjøreturen tar cirka en time.

Ved ankomst til Lovina er resten av dagen til fri disposisjon.

Lovina har både gode restauranter, vakre omgivelser og lange strender, som er kjent for sin mørke lavasand og sitt rolige vann. Fra stranden kan du om kvelden se at solen går ned bak horisonten, noe som er et utrolig vakkert syn med de røde, oransje og fiolette fargetonene som males over himmelen.

Det utvilsomme trekkplasteret og hovedattraksjonen finnes imidlertid til sjøs. I havet utenfor Lovina kan du nemlig oppleve ville delfiner, så du kan glede deg til morgendagens utflukt.

Dag 6: Magisk morgen med Lovinas ville delfiner

Denne morgenen venter et av turens høydepunkter: Lovinas ville delfiner.

Guiden henter deg på hotellet og følger deg til stranden hvor båtene legger til. Her går du om bord i en klassisk fiskebåt, en jukung, som minner mye om en utriggerbåt med plass til maks. seks personer.

Du legger fra land og setter kursen ut på havet, hvor morgensolens stråler glitrer i havoverflaten. Solstrålene får delfinene til å svømme lekelystne rundt foran båtene, og kanskje er du heldig og får se dem hoppe og gjøre saltomortaler. Det sies å være cirka 95 % sjanse for å få se delfiner, noen ganger er det få og andre ganger opptil hundre.

Etter denne fantastiske opplevelsen setter du kursen mot land og blir fulgt tilbake til hotellet. Resten av dagen er til fri disposisjon.

Dag 7: Lovina

Det er ikke planlagt noen utflukter, og du kan derfor nyte Lovina i eget tempo. Du kan ta en tur inn til Singaraja, som er den største byen i området og som ligger bare ni kilometer fra hotellet. Dette er et av få steder på Bali hvor du finner bygninger fra den hollandske kolonitiden. Hit kommer det ikke mange turister, og du kan få en autentisk opplevelse i gatene, hvor mange er smykket med alléer av trær.

Du kan også kjøpe en av våre ekstra turer, som du kan lese mer om nedenfor.

Dag 8: Lovina – Beji-tempelet – Batur-vulkanen – Gunung Kawi tempelkompleks – Ubud

I dag forlater du den nordlige delen av Bali. Etter frokost og utsjekk setter du sammen med guiden og sjåføren kursen for kunstnerbyen Ubud.

På veien til Ubud har vi lagt inn tre flotte og spennende besøk. Første stopp er Beji-tempelet i landsbyen Sangsit. Tempelet er ikke overfylt av turister, og her er det fredelig og utrolig vakkert. Tempelets imponerende håndverk og flotte, detaljerte utskjæringer tar nesten pusten fra deg. Det overdådige tempelet kan dateres tilbake til det 15. århundre og er dedikert til fruktbarhetsgudinnen Dewi Sri, som skulle sikre en god innhøsting.

Neste stopp er utkikkspunktet i Kintamani-høylandet, hvor du har en fabelaktig utsikt over kratersjøen Batur og den 1717 meter høye aktive vulkanen med samme navn, som hadde sitt siste voldsomme utbrudd i 1963.

Før du når frem til Ubud besøker du tempelkomplekset Gunung Kawi, som ofte er en oversett severdighet. Gunung Kawi ble bygget på slutten av det 11. århundre og er dermed et av Balis eldste templer. Gunung Kawi ligger i en dal omgitt av frodig jungel, og trapper fører forbi praktfulle risterrasser og høye kokospalmer ned til selve tempelet. Langs tempelet renner Pekerisan-elven, som har religiøs betydning for de balinesiske hinduistene. Det sies nemlig at vann som passerer en helligdom, omdannes til vievann. Når du kommer til elven, skal du over en mindre steinbro for å komme til tempelets hovedattraksjon, som er de gamle kongegravene hugget inn i klippene. Her får du tid til å gå rundt og nyte det gamle, fredfylte stedet.

Dagens siste stopp er hotellet i Ubud, og etter innsjekk er resten av dagen til fri disposisjon.

Ubud ligger fantastisk vakkert til i det sentrale høylandet. De frodige, grønnkledte fjellene brytes av dype daler, nærmest som kløfter, noen steder. Midt i den grønne jungelen renner Ayung-elven, som innbyr til elverafting, og bak bebyggelsen skimtes små templer og vakre rismarker.

Ubud er dessuten kjent som Balis kunstneriske hjerte, og både lokale og internasjonale kunstnere og håndverkere har funnet veien hit. Byen er full av gallerier og utstillinger med kunst og håndverk, samt fine butikker som selger smykker, klær og vesker.

I templene og gatene foregår det ofte seremonielle opptog, som er en spennende og stemningsfull opplevelse. På fortauene ligger små, flettede kurver av bananblader med offergaver og røkelsespinner, som skal beskytte mot det onde.

Ubud har dessuten mange gode restauranter, barer og koselige kaféer.

Utenfor bysentrum åpner det seg en helt ny verden av ro og små, tradisjonelle landsbyer.

Dag 9: Kunsthåndverkerlandsbyer – Tegalalangs risterrasser – Tirta Empul-tempelet

I dag skal du på en spennende og flott utflukt rundt Ubud.

Du blir hentet på hotellet av guiden og sjåføren, og turen går til to kunsthåndverkerlandsbyer i utkanten av Ubud. Landsbyene har hver sin spesialitet: I Tohpati opplever du batikk, og i Mas utøver treskjærerne faget sitt.

Deretter går turen til de fantastiske risterrassene i Tegalalang, som er noen av øyas vakreste.

Turen rundes av i Tampaksiring, der du besøker det hellige vanntempelet og den nasjonale kulturskatten Tirta Empul, som ligger ved tolv hellige kilder. Her kan du bade i det hellige vannet og få renset sjelen sammen med balineserne, som har med seg offergaver i form av små kurver med blomster og røkelse. Det er et flott og fargerikt syn. Vær oppmerksom på at du under besøket i tempelet må iføre deg sarong, akkurat som på alle andre templer på Bali.

Dag 10-11: Ubud

Dagene er til fri disposisjon. Du har mulighet til å kjøpe en av våre spennende ekstraturer eller nyte Ubud på egen hånd.

En av Ubuds populære attraksjoner er apeskogen i den sørlige delen av byen. I de grønne omgivelsene rundt Dalem Agung-tempelet lever det hundrevis av frekke makakaper. Det er mulig å komme helt tett innpå dem, men man bør ikke røre ved dem. Pass også på matvarer og solbriller, for apene er noen store røvere.

Om kvelden når det mørkner kan du sitte på en av byens kaféer og nyte en kopp kaffe eller besøke en av de mange fantastiske restaurantene.

Dag 12: Ubud – Sanur

Etter frokost og utsjekk henter guiden og sjåføren deg på hotellet. Sammen kjører dere til vakre Sanur, som ligger i den sørøstlige delen av Bali.

Sanur er en populær ferieby som har klart å beholde den hyggelige og avslappede stemningen, i motsetning til den livlige feriebyen Kuta, som ligger godt og vel 30 minutters kjøretur fra Sanur.

Byens store trekkplaster er den fem kilometer lange, brede og gyldne sandstranden, som er kjent for sitt rolige vann og myke bølger. Stranden er beskyttet av et korallrev, noe som gjør den utrolig barnevennlig, siden bølgene brytes av et stykke utenfor. Langs stranden ligger strandpromenaden, som innbyr til både gå- og løpeturer. Her ligger små butikker med bl.a. trehåndverk, klær og andre suvenirer.

I byens hovedgate finner du både butikker, hyggelige kaféer og restauranter. Forlater du hovedgaten og går ned i de små sidegatene, kan du oppleve det lokale livet og små hus som ligger side om side med byens flotte templer.

Om kvelden kan du nyte solnedgangen fra stranden, hvor palmene, den lille paviljongen og de mange lokale fiskebåtene utgjør en perfekt kulisse.

Dag 13-14: Sanur

Dagene i Sanur er til fri disposisjon.

Etter en spennende og opplevelsesrik rundreise har du kanskje behov for å slappe av og gjøre absolutt ingenting – bortsett fra å nyte solskinnet og døse i en solseng. Er du øm i muskler og ledd kan du med fordel også skjemme deg bort med en tradisjonell balinesisk massasje.

Det er også mulighet til å snorkle langs korallrevet eller prøve de forskjellige vannsportaktivitetene.

Hvis du har lyst til å oppleve litt av Sanurs omgivelser, kan du kjøpe en av våre ekstraturer, som du kan lese mer om nedenfor.

Dag 15: Hjemreisen starter

I dag er tiden kommet til å ta farvel med praktfulle Bali. Etter utsjekk på hotellet blir du hentet og kjørt til flyplassen i Denpasar. Herfra flyr du mot Europa med mellomlanding(er) underveis.

Dag 16: Hjemkomst

Du ankommer valgte flyplass etter en fantastisk reise og med mange opplevelser i ryggsekken.

Velg mellom alternativene nedenfor
Kombiner med

Opplev Komodo Island og vestlige Flores, 4 netter

Komodo Island er hjemsted for de store komodovaranene. Komodovaranen er verdens største nålevende øgleart. Den kan bli opptil tre meter lang og veie så mye som 165 kg. Til tross for sin enorme størrelse kan den bevege seg med en hastighet på opptil 20 km/t – og den er både kjøttetende, aggressiv og temmelig brutal i jaktteknikken. Likevel står et besøk hos varanene på ønskelisten til mange reisende. Det er imidlertid ikke hver dag at man ser verdens største øgle, som har overlevd på denne øya i over ti millioner år! I tillegg til komodovaraner kan man også oppleve bøfler, villsvin, ville rådyr, makakaper og vakre fugler på Komodo Island, samt en natur som er både barsk og vakker på samme tid. Vannet er krystallklart og havet fullt av fargerike fisker og koraller. Komodo er regulert som nasjonalpark og står på UNESCOs verdensarvliste for verneverdige naturområder.

Forlengelsen består av en heldagsutflukt til Komodo Island, snorkletur ved Pink Beach og Kelor Island, samt en heldagsutflukt på vestsiden av Flores med Cunca Rami-fossen, Batu Cermin-grotten og besøk på et lokalt marked.

Merk at du på denne forlengelsen har tre netter i Labuan Bajo på Flores og til slutt én natt i Sanur på Bali.

Turen er ikke tillatt for barn under 7 år.

Merk: Denne forlengelsen er ikke mulig i periodene 20. – 27. mai 2020 og 30. – 31. juli 2020.

Badeferieforlengelse på Nusa Lembongan, 3 netter

Nusa Lembongan er en liten tropisk paradisøy på bare 8 km² og bare 45 minutters båttur fra Bali. Her kan du roe helt ned og bare nyte de vakre, gyldne sandstrendene, det klare havet, de svaiende palmene og den ville naturen med kaktuser og klippeformasjoner. Øya er også kjent for å ha gode muligheter for snorkling og dykking. Det er bare noen få biler på den vesle øya, så det er lettest å komme seg rundt på sykkel.

Mesteparten av den nordøstlige delen av øya er dekket av mangrover, som er en viktig del av økosystemet i området og er med på å gi liv til de mange korallene. Du kan ta en liten båttur gjennom mangrovene enten med kajakk eller en liten båt.

Mange av øyas innbyggere livnærer seg av å dyrke havtang. Når tidevannet trekker seg tilbake, kommer tangmarkene til syne, og du kan se bøndene strømme ut for å plukke tangen.

Du kan forlenge badeferien med flere netter akkurat som du ønsker.

Badeferieforlengelse til Gili Trawangan, 4 netter

Hvis du vil avslutte reisen med et opphold på en perfekt paradisøy, er Gili Trawangan et godt alternativ. Gili Trawangan er den ene av de tre Gili-øyene, og den mest populære. Det er ingen biltrafikk på øya, så hvis du vil reise rundt, foregår det til fots, på sykkel eller kanskje med hestevogn. Om dagen er det en avslappet ferieøyatmosfære her, og om kvelden er det god stemning og mye som skjer på de mange små restaurantene og livlige barene rundt omkring på øya. Dagene tilbringes på de lange, hvite strendene eller i det klare vannet. Gili er kjent for å ha de beste dykkerstedene i hele Indonesia.

Vær oppmerksom på at du på denne forlengelsen har 3 netter på Gili Trawangan og 1 natt i Sanur.

Når du reiser mellom Bali og Gili, skal du være oppmerksom på at Lombokstredet kan ha vanskelige værforhold i månedene juni/juli og januar/februar. Hvis været er så dårlig at båter ikke kan gå, blir fergeavgangene avlyst av sikkerhetsgrunner. Dette skjer gjennomsnittlig en til to ganger i året, og det dreier seg som regel bare om én til to dager av gangen. Hvis det skulle skje at fergen blir avlyst, finner vi naturligvis den best mulige løsningen og et alternativ til deg.

Tillegg for enkeltrom 5.175 kr.
Unike fordeler ved grupper fra 6 personer – innhent tilbud i dag for å se alle fordelene.
Når vil du reise?
Avreisedato
Reisebrev
Fortellinger fra reisende
Kontakt reisekonsulent Lea Charlotte Alber

Skriv til:
info@asiatours.no

Ring til:
21 95 37 99

Åpningstider:
Hverdager fra 9 - 16

Hvorfor reise med Asiatours.no?
Hvorfor så mange velger oss

Vi er alltid med deg

 • Personlig service fra reisekonsulenter med personlig erfaring
 • Dedikert bestillingsteam sørger for en god begynnelse på reisen
 • Assistanse døgnet rundt på reisen

100 % praktisk

 • Gjennomtenkte programmer med nøye utvalgte høydepunkter
 • Alle reiser inkluderer flyreise, transport og overnatting
 • Du kan ofte tilpasse reisen etter dine egne ønsker
 • Overnatting på flotte steder
 • Nøye utvalgte lokale guider med meget gode kunnskaper

Erfaring

 • Valgt av tusenvis av gjester siden 2006
 • Alle reiser er utprøvd og kvalitetssjekket av vårt eget team
 • Langsiktig samarbeid med et stort nettverk av asiatiske samarbeidspartnere

Best verdi for pengene & Full beskyttelse

 • Vi garanterer de beste prisene
 • Et utmerket samarbeidsforhold med partnerne våre sikrer den beste kvaliteten og prisen
 • Vi optimerer logistikken og prosessene våre, slik at du kun betaler for det som betyr mest
 • Vårt medlemskap i Rejsegarantifonden (nr. 1778) er din sikkerhet mot en eventuell konkurs

Vi bruker cookies til statistikk og målrettet markedsføring hos tredjepart.
Du samtykker i dette ved å klikke deg videre.
Les mer her.

Velkommen til ny design på Asiatours.no

Vi har fått ny design siden du sist besøkte oss, men reisene våre er fremdeles de samme.