• Fornøyde gjester siden 2006
 • Dedikerte reiseeksperter
 • Gjennomtestede kvalitetsreiser
 • Lokale guider valgt med omhu
 • Prisgaranti
 • Assistanse 24/7
 • Medlem av Reisegarantifonden
14 dager

Bali med barn

Barnevennlig rundreise med god komfort på hotellene. Flotte opplevelser med ville delfiner og landsbyliv i Rumah Desa. Badeferie ved barnevennlige sandstrender i Lovina og Sanur.

Vi støtter bæredyktig utvikling. For hver reise du kjøper hos oss, planter vi 10 trær. Les mere om bæredyktighetsprosjektet her.

Bali med barn Bali med barn
14 dager

Bali med barn

Barnevennlig rundreise med god komfort på hotellene. Flotte opplevelser med ville delfiner og landsbyliv i Rumah Desa. Badeferie ved barnevennlige sandstrender i Lovina og Sanur.

Vi støtter bæredyktig utvikling. For hver reise du kjøper hos oss, planter vi 10 trær. Les mere om bæredyktighetsprosjektet her.

Hva er inkludert i prisen?
Følgende er inkludert i turen
 • Flyreise fra Norge til Denpasar t/r
 • 11 netter på 3-4-stjerners hoteller
 • 11 x frokost (dag 3-13)
 • 2 x lunsj (dag 4, 6)
 • Lokal engelsktalende guide på transferer og utflukter
 • Transport i minibuss eller buss med aircondition
 • Mulighet til å forlenge med ekstra netter i Sanur
 • Alle nevnte transfers og utflukter foregår i internasjonale grupper på maks 14 personer og er kun med Asiatours’ egne gjester
 • Døgnbemannet nødtelefon på hele reisen
 • Avreisegaranti – reisen gjennomføres uansett antall deltakere

Omfattende utfluktspakke:

 • Besøk i landsbyen Rumah Desa med aktiviteter som lar deg komme tett på balinesernes dagligliv. Du får se hvordan de lever, bor, lager mat, arbeider med jordbruk og hvor de går på skolen
 • Tur i Balis uberørte landskap i Tabanan-provinsen med det kongelige tempelet Taman Ayun
 • Risterrassene ved Tegalalang
 • Kintamani-høylandet med utsikt over Batur-vulkanen og kratersjøen
 • Vanntempelet Tirta Empul i Tampaksiring der balineserne renser seg i det hellige kildevannet
 • Safari med ville delfiner i Lovina
 • Tvillingsjøene Tamblingan og Buyan omgitt av tett regnskog i Munduk-høylandet
 • Inngang og avgifter til omtalte severdigheter

Reisen kort & godt

Bali er en perfekt destinasjon for barnefamilier.  Det er ikke så langt mellom de ulike severdighetene, balineserne elsker barn og det finnes ville delfiner, vulkaner og kratersjøer.  Det frodige, grønne landskapet og de balinesiske dansekostymene gir deg fargerike opplevelser på alle måter.

Turen starter i Ubud i det sentrale Bali, som er omgitt av et kupert terreng og bølgende, grønne rismarker. Byen er dessuten Balis hjerte og sentrum for kunst og kultur. Under et besøk i landsbyen Rumah Desa nær Ubud kan du på nært hold oppleve hvordan balinesernes dagligliv fortoner seg. Du ser hvordan familiene bor, lager offergaver, driver jordbruk og lager mat. Du får selv sjansen til å delta på aktivitetene hvis du har lyst.

På vei til Lovina passerer du de berømte risterrassene i Tegalalang, som bukter seg nedover fjellsidene, og Kintamani-høylandet med utsikt over Batur-vulkanen og kratersjøen. Lovina ligger på nordkysten av Bali, og den barnevennlige Lovina-stranden kjennetegnes av sin karakteristiske svarte vulkansand. Her venter det uforglemmelige opplevelser med ville delfiner.

Videre fortsetter du gjennom det fantastiske landskapet til tvillingsjøene Tamblingan og Buyan, og avslutter med badeferie ved den gyldne sandstranden i hyggelige og rolige Sanur. Her bor du på et komfortabelt og familievennlig resort som ligger rett ved stranden.

Du har mulighet til å forlenge reisen til Gili Trawangan, Nusa Lembongan eller Singapore.

Derfor skal du velge denne reisen

 • Barnevennlig reise med få hotellbytter, barnevennlige hoteller og flere frie dager til å bestemme tempo og aktiviteter selv
 • Gled dere til å oppleve Lovinas ville delfiner, Tegalalangs grønne risterrasser, Ubuds frekke aper og det hellige vanntempelet Tirta Empul
 • Kom tett på balinesernes kultur og hverdag i den vesle landsbyen Rumah Desa med mulighet til å delta på mange spennende aktiviteter for både store og små
 • Få sand mellom tærne på Sanurs barnevennlige sandstrender, og lek i de rolige bølgene mens palmene svaier i den lette brisen

Prisene våre inkluderer alltid

 • Alle fly – både internasjonale og innenriks
 • Alle transfers på destinasjonen
 • Alle planlagte utflukter og aktiviteter
 • Alle overnattninger
Se all bilder
Bilder
Detaljert dagsprogram
Dag 1: Avreise fra valgt flyplass

I dag flyr du mot gudenes øy, Bali, med mellomlanding(er) underveis.

Dag 2: Ankomst Bali – Ubud

Ved ankomst på Balis internasjonale lufthavn, Ngurah Rai i Denpasar, går du gjennom immigrasjonskontrollen og får et gratis turistvisum. Deretter henter du bagasjen. I ankomsthallen venter en guide med et Asiatours-skilt, og du vil med en gang merke den varme, balinesiske gjestfriheten. Sammen med guiden blir du kjørt til hotellet i Ubud, som er Balis kulturelle hjerte. Ubud ligger sentralt til på øya omgitt av et vakkert landskap med frodige åser og grønne, bølgende rismarker.

Resten av dagen er til fri disposisjon, og du kan slappe av og venne deg til det behagelige, varme klimaet.

Overnatting:
Oppgraderingsmuligheter:
Dag 3: Dag til fri disposisjon i Ubud

Dagen er til fri disposisjon, slik at du har god tid til å akklimatisere deg. Du kan slappe av ved bassenget, ta en tur inn til Ubud sentrum eller velge en av våre ekstra turer, som er beskrevet nedenfor.

Ubud har massevis av aktiviteter å by på og er Balis kunstneriske og kulturelle sentrum. Du kan også besøke en av Ubuds mest populære attraksjoner, apeskogen Monkey Forest, som ligger i et fredet område i nærheten av sentrum. Her kan du gå en tur langs stien i skogen og nyte synet av de ville, lekne apene. De kan også være frekke, så du bør sørge for å gjemme bort eventuelle matvarer slik at du ikke frister apene til å komme for nær deg.

Mange kunstnere har etablert seg i Ubud med kunstgallerier og små butikker med lokalt kunsthåndverk i sølv, tre, glass og keramikk.

Husk å ta en pause på en av byens mange hyggelige kaféer og restauranter.

Du finner også et stort utvalg av flotte danseforestillinger med den lokale, dramatiske og underholdende Kecak-dansen, som også kalles ilddans og utføres av mannlige dansere.

Dag 4: Besøk og aktiviteter i landsbyen Rumah Desa

I dag kommer du tett innpå balinesernes tradisjonelle kultur i den vesle landsbyen Rumah Desa, som ligger 35 km utenfor Ubud. Her får du anledning til å delta i noen av landsbybeboernes daglige aktiviteter.

Etter frokost blir du hentet på hotellet og starter på turen mot Tabanan-provinsens grønne, uberørte landskap. Underveis stoppes det ved det kongelige tempelkomplekset Taman Ayun, som kan dateres tilbake til 1634. Tempelet er kjent for sin fantastisk vakre arkitektur og store hager med lotusplanter i de jadegrønne fiskedammene.

Du fortsetter videre til landsbyen Rumah Desa, hvor du på nært hold opplever hvordan balinesernes dagligliv og tradisjoner fortoner seg. Ved ankomst møtes du av en lokal vert og får se og høre om hvordan familiene bor, bygger hus, driver jordbruk og lager mat. Du får selv sjansen til å delta på aktivitetene hvis du har lyst. Du går en tur gjennom landsbyen med små hus, templer og et vakkert, kupert landskap med eksotiske trær og planter. Etter cirka 15 minutters gange kommer du frem til rismarkene, og kan se hvordan arbeidet uføres ved hjelp av vannbøfler. Du får se hvordan man klatrer i kokospalmer, lager kokosolje og du får smake på en fersk kokosnøtt. Det blir også tid til en tur innom landsbyskolen. Tilbake i landsbyen serverer de lokale en deilig balinesisk lunsj, før turen går tilbake til Ubud. Kjøreturen tar cirka en times tid, og du er tilbake på hotellet ved 16-tiden og har resten av dagen til fri disposisjon.

Dag 5: Dag til fri disposisjon i Ubud

Dagen er til fri disposisjon for å slappe av ved bassenget, ta en tur inn til Ubud sentrum eller kjøpe en av våre ekstra turer.

Dag 6: Ubud – Tegalalangs risterrasser – vanntempelet Tirta Empul – Kintamani – Lovina

I dag går turen til Balis nordkyst og den barnevennlige Lovina-stranden med sin karakteristiske svarte vulkansand. Etter frokost og utsjekk fra hotellet blir du hentet av guiden og kjørt mot Lovina. Det venter mange opplevelser og flere stopp underveis på den vakre kjøreturen. Første stopp er de berømte risterrassene i Tegalalang. Her blir du møtt av et fantastisk syn du sent vil glemme, med bølgende grønne rismarker som bukter seg som trapper nedover fjellsidene.

Du fortsetter til det enestående hellige vanntempelet i Tampaksiring, Tirta Empul. Balineserne strømmer til stedet kledd i sine vakre, fargerike drakter og med små offergaver for å rense seg i de hellige kildene som springer ut fra tempelet. Du opplever balineserne på nært hold og kan føle den spesielle, opphøyde stemningen som hersker. Hvis du har lyst, kan du selv delta i renselsesseremonien og bade i det hellige vannet i bassenget. Barn må være minst 145 cm for å delta i selve renselsesseremonien.  Vær oppmerksom på at du under besøket i tempelet må iføre deg sarong, akkurat som ved alle andre templer på Bali.

Etter en flott opplevelse ved det hellige vanntempelet går turen videre gjennom det fascinerende landskapet til Kintamani-høylandet. Her er det imponerende utsikt til Batur-vulkanen og kratersjøen. Etter en god lunsj kjører du den siste etappen frem til Lovina. Etter innsjekk på hotellet er resten av dagen til fri disposisjon, og du kan slappe av ved svømmebassenget eller stranden.

Fra Lovina-stranden kan du nyte den vakre solnedgangen i havet, og langs den 12 km lange stranden ligger det et par små landsbyer med gode restauranter. Her hersker roen og freden, og det er gode muligheter til snorkling og dykking på revet utenfor Kalibukbuk og spesielt ved øya Menjangan.

Effektiv kjøretid denne dagen er ca. 3,5 timer.

Overnatting:
Oppgraderingsmuligheter:
Dag 7: Morgen med ville delfiner i Lovina

I de tidlige morgentimer venter det et uforglemmelig eventyr med ville delfiner. Guiden henter deg i syvtiden, og nede på stranden seiler du ut på den rolige bukta i en lokal utrigger-fiskebåt.

Delfinene er som regel svært aktive i morgentimene. De leter etter mat og hopper lekent rundt i vannet når de første solstrålene begynner å glitre i vannet og havets blåfarge blir synlig. I Lovina-bukten finnes det fem delfintyper, og de danner flokker med alt fra 10–12 delfiner til over hundre. Det er fantastisk å se dem svømme med lynets hastighet gjennom vannet, for så å hoppe opp og gjøre saltomortaler eller snu seg i luften. Delfinene i Lovina-bukten er ville flokker, og det er 95 % sjanse for å se dem. Noen ganger er det færre av dem, noen ganger er det mange.

Tilbake på hotellet serveres det frokost, og resten av dagen er til fri disposisjon.

Dag 8: Dag til fri disposisjon i Lovina

I dag er det ikke noe planlagt program, så du kan fritt velge om du vil slappe av ved bassenget eller på stranden, eller bli med på en av våre ekstra turer.

Du kan også ta turen til Singaraja, som er den største byen i området bare ni kilometer fra hotellet. Hit kommer det ikke mange turister, og du kan få en autentisk opplevelse i gatene med sine alléer av trær og bygninger fra den hollandske kolonitiden.

Dag 9: Lovina – Sanur

Du kan nyte formiddagen i fred og ro før du sjekker ut fra hotellet ved tolvtiden. Du blir hentet av guiden og starter på turen mot badebyen Sanur. Underveis kjører du gjennom et enestående landskap med fantastisk natur ved tvillingsjøene Tamblingan og Buyan. Sjøene er omgitt av tett regnskog i det frodige og uberørte balinesiske høylandet ved Munduk. Tidligere var dette én enkelt sjø, men et jordskred delte sjøen i to rundt år 1800, og nå ligger de atskilt av en høyderygg på knapt to kilometer. Om ettermiddagen, etter en samlet kjøretid på 4–5 timer, kommer du frem til hotellet i badebyen Sanur og kan slappe av resten av dagen

Sanur er en hyggelig og fredelig badeby som ligger ved en fem kilometer lang, gylden sandstrand. Barna kan boltre seg fritt på den brede stranden og i det rolige vannet, siden bølgene brytes på korallrevet lenger ute. Den flotte strandpromenaden innbyr til en spasertur blant små boder og grønne palmer med utsikt til de pent malte, fargerike fiskebåtene. I hovedgaten ligger massevis av små butikker, kaféer og restauranter, og i de små sidegatene kan du oppleve det lokale livet mellom balinesernes hus og templer.

Overnatting:
Oppgraderingsmuligheter:
Dag 10-12: Sanur

Dagene er til fri disposisjon for å boltre seg ved svømmebassenget og på stranden eller kjøpe noen av våre ekstra turer.

Dag 13: Hjemreise

I dag er tiden kommet for å ta farvel med praktfulle Bali. Etter utsjekk fra hotellet blir du hentet og kjørt til flyplassen i Denpasar. Herfra flyr du mot Europa med mellomlanding(er) underveis.

Dag 14: Hjemkomst

Du lander i Norge etter en herlig og spennende ferie.

Kombiner med
Velg mellom alternativene nedenfor
Badeferieforlengelse på Nusa Lembongan, 3 netter

Nusa Lembongan er en liten tropisk paradisøy på bare 8 km² og bare 45 minutters båttur fra Bali. Her kan du roe helt ned og bare nyte de vakre, gyldne sandstrendene, det klare havet, de svaiende palmene og den ville naturen med kaktuser og klippeformasjoner. Øya er også kjent for å ha gode muligheter for snorkling og dykking. Det er bare noen få biler på den vesle øya, så det er lettest å komme seg rundt på sykkel.

Mesteparten av den nordøstlige delen av øya er dekket av mangrover, som er en viktig del av økosystemet i området og er med på å gi liv til de mange korallene. Du kan ta en liten båttur gjennom mangrovene enten med kajakk eller en liten båt.

Mange av øyas innbyggere livnærer seg av å dyrke havtang. Når tidevannet trekker seg tilbake, kommer tangmarkene til syne, og du kan se bøndene strømme ut for å plukke tangen.

Forlengelsen inkluderer 3 netters badeferieopphold på resort med frokost, transfer samt speedbåt mellom Bali og Nusa Lembongan.

Du kan forlenge badeferien med flere netter akkurat som du ønsker.

Badeferieforlengelse til Gili Trawangan, 4 netter

Hvis du vil avslutte reisen med et opphold på en paradisøy, er Gili Trawangan et godt valg.

Gili Trawangan, også kalt Gili T, er en av de tre Gili-øyene – og den mest populære. Gili Trawangan er blitt spesielt populær på grunn av de gode mulighetene det er til å dykke og snorkle i havet rundt øya. Her kan du møte både havskilpadder, fargerike fisker og kanskje til og med en revhai. Øya er også kjent for sine deilige strender som frister til avslapning og det gode liv. Legg deg på en solseng og la deg varme av solens stråler eller kos deg med en drink i en av de mange sekkestolene i skyggen av en kokospalme.

Om dagen er atmosfæren avslappet, og om kvelden er det god stemning og livsglede på de mange små restaurantene og barene. På vestsiden av øya kan du beundre de vakre solnedgangene over Bali, og hvis du er heldig og været er klart, vil du også kunne se solen gå ned bak vulkanen Mt. Agung på Bali. Det er en opplevelse du aldri glemmer! Her er det ingen asfalterte veier og biler, men i stedet sykler og hestevogner.

Gili Trawangan har med andre ord alt det du trenger for å få en avslappende badeferie.

Forlengelsen inkluderer 3 netters badeferieopphold på resort på Gili Trawangan, 1 natt på hotell i Sanur, frokost, transfer samt speedbåt mellom Bali og Gili Trawangan.

Storbyforlengelse i Singapore, 3 netter

Forleng reisen med en spennende storbyferie til Singapore og fall pladask for Østens toppmoderne metropol.

Den lille øystaten dekker bare 721,5 km2 og er Sørøst-Asias minste land, men det dette lille, velutviklede landet mangler i størrelse tar det absolutt igjen i opplevelser.

Gled deg til å oppleve det arkitektonisk interessante Marina Bay Sands, rusle en tur i det grønne pustehullet Gardens by the Bay, shop til you drop på Orchard Road, drikke Singapore Slings på Raffles Hotel og sitte i det 165 meter høye pariserhjulet Singapore Flyer, der du har en fenomenal utsikt over de mange futuristiske skyskraperne og havnen.

Det som også er flott ved Singapore er at byen er en smeltedigel av kulturer, og menneskene her lever med respekt og forståelse for hverandre. Her kan du se buddhistiske templer, moskeer, kirker og hindutempler side om side. Singapores mangfoldighet kan du spesielt oppleve i de sjarmerende bydelene Little India, China Town og det arabiske og malayiske området Kampong Glam. Her kan du suge stemningen til deg mens du beundrer de fine, fargerike husene og kjenner duften av krydder og sjasmin.

Det flerkulturelle samfunnet avspeiles også i de mange fantastiske matopplevelsene rundt omkring i byen. Hvis du liker autentisk gatemat, kan du gå til et av Singapores kjente hawker centres. Foretrekker du mer eksklusive Michelin-restauranter, skal du vandre ned til den unike matgaten Keong Saik Road, for her finner du noen av Singapores beste restauranter.

Andre populære og hippe kvarterer er det fargerike Haji Lane i Kampong Glam og art deco-området Tiong Bahru. Begge disse områdene er kjent for sine hyggelige kafeer, spennende restauranter og butikker og ikke minst flott gatekunst.

En stor kontrast til det livlige storbylivet er den lille øya Sentosa Island, og her finner du deilige sandstrender og massevis av severdigheter og aktiviteter for hele familien, som bl.a. Universal Studios og forskjellige fornøyelsesparker.

Høres Singapore fristende ut?

Forlengelsen inkluderer 3 netters opphold på hotell med frokost, fly til Singapore samt transfer.

Tillegg for enkeltrom 6.435 kr.
Unike fordeler ved grupper fra 6 personer – innhent tilbud i dag for å se alle fordelene.
Når vil du reise?
Avreisedato
Alle oppgitte priser er pr. person
Reisebrev
Fortellinger fra reisende
Hvorfor reise med Asiatours.no?
Hvorfor så mange velger oss

Vi er alltid med deg

 • Personlig service fra reisekonsulenter med personlig erfaring
 • Dedikert bestillingsteam sørger for en god begynnelse på reisen
 • Assistanse døgnet rundt på reisen

100 % praktisk

 • Gjennomtenkte programmer med nøye utvalgte høydepunkter
 • Alle reiser inkluderer flyreise, transport og overnatting
 • Du kan ofte tilpasse reisen etter dine egne ønsker
 • Overnatting på flotte steder
 • Nøye utvalgte lokale guider med meget gode kunnskaper

Erfaring

 • Valgt av tusenvis av gjester siden 2006
 • Alle reiser er utprøvd og kvalitetssjekket av vårt eget team
 • Langsiktig samarbeid med et stort nettverk av asiatiske samarbeidspartnere

Best verdi for pengene & Full beskyttelse

 • Vi garanterer de beste prisene
 • Et utmerket samarbeidsforhold med partnerne våre sikrer den beste kvaliteten og prisen
 • Vi optimerer logistikken og prosessene våre, slik at du kun betaler for det som betyr mest
 • Vårt medlemskap i Rejsegarantifonden (nr. 1778) er din sikkerhet mot en eventuell konkurs

Vi bruker cookies til å gjøre hjemmesiden vår mer brukervennlig og relevant for deg, samt til å vise deg målrettede annonser. Du samtykker i dette hvis du klikker videre.

Du kan si nei takk til cookies ved å klikke her. Vi bruker en cookie for å huske ditt nei.

Les mer her.